• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca 35 yaşını geçmiştiniz sanırım, sizinle olabilecek yaş grubu erkekler olgundur; tabii ki doğal olarak cinsellik önceliği olacak, çoluk çocuk eğlendirecek yaşı geçmişler; buluşup muhallebi yiyecek, sinemada kaçak göçek öpüşecek yaşı geçmiş adamlardan bahsediyoruz.
Ooo yaş 35 ise zor bulur hakikaten. İstediği muhafazakar tipte adamların ne işi olur zaten Tinderda?

Benim bir arkadaşımın 3 aydan uzun süren ilişkisi olmamıştı hatta fb takılan biriydi ama bir kıza baya aşık oldu sırrı formülü ne bilmiyorum bilen varsa söylesin. Sanırım erkekler aşık değillerse bağlanmıyorlar olayı da cinselliğe çekiyorlar
Aman diyim pembekuvars binde bir olacak olaya bel bağlar ayak emcükleyen adama geri döner falan böyle örnekler vermeyin 😁

Tinder de her çeşit insan var,uygulamanın amacı olmaz kişilerin amacı olur bence...Reel hayatta da aynı tarz insanlar çıkıyor sadece sosyal medya değil.
uygulamanın amacı olmaz mı ?
bu konu ve kişiler gerçek mi ?
Tinder direkt sizin karşı olduğunuz evlilik öncesi ilişki için var olan bir uygulama.

Biliyorsunuz zamanımız değişti ve erkekler hep artık önceliği kadını sevmek,tanımak değil de cinsel olarak birşeyler yaşabilmek içn yaklaşıyorlar.Yaşamak istemeyene saygı duyulmuyor ve erkekler tarafından kız onu beğense bile eleniyor.Sizin başınıza gelen bu durumlarla ilgili nasıl tavır yaklaşım sergiliyorsunuz erkeklere yönelik merak ettiğim için konu açıyorum.Evlilik dışı cinselliğe hoş bakmıyorum kendi açımdan çünkü çabuk bağ oluşturan ve kopamayan bir yapım var yaşayacaksam kocam olsun isterim.
Sosyal medya ise mevzu, ben artık profilinden takip ettiklerinden 1-2 konuşmasında anlayıp kesiyorum konuşmayı. Şayet hemen ele veriyorlar.

Biliyorsunuz zamanımız değişti ve erkekler hep artık önceliği kadını sevmek,tanımak değil de cinsel olarak birşeyler yaşabilmek içn yaklaşıyorlar.Yaşamak istemeyene saygı duyulmuyor ve erkekler tarafından kız onu beğense bile eleniyor.Sizin başınıza gelen bu durumlarla ilgili nasıl tavır yaklaşım sergiliyorsunuz erkeklere yönelik merak ettiğim için konu açıyorum.Evlilik dışı cinselliğe hoş bakmıyorum kendi açımdan çünkü çabuk bağ oluşturan ve kopamayan bir yapım var yaşayacaksam kocam olsun isterim.
Kaç kişiyiz bilmiyorum ama ben de sizin gibi düşünüyorum.

Sürekli internetten tanışırsanız are you sex muamelesine de sıkça maruz kalırsınız tabiki.
Ha reelde tanışılan adamlar da cinsellik istemiyor mu elbette ki isterler çünkü tabiatımız böyle. Birbirlerinden hoşlanan insanlarda o çekim oluyor zaten. Ama hödük gibi direkt olaya bodoslama dalmıyorlar en azından.

Bana hiç böylesi gelmiyor. Tek türk de değil valla çeşit çeşit ortadogulusundan avrupalisina, rusuna bir sürü flörtüm oldu hiç cinsellik odaklı yaklaşan, "ya yat, ya terket" diyen , beni rahatsız edecek yakınlaşmalar içine girme çabasında olan bir Allah'ın kuluyla bile tanismadim.
Bence sizde bir sorun var. Hep aynı iğrenç insanları çekiyorsunuz. Geçen de demiştiniz bir konuda 'hangi erkeği tanıdıysam yaşadıkları pis cinsel tecrübeleri anlatıyorlar' diye. Buna da mesela hiç tanık olmadım. Olana da çok tanık olmadım.
Yani ya dünyada tüm sapik şerefsizler sizin etrafinizda toplanmış ya da siz oyle bir enerji yayiyorsunuz ki sadece bu erkekleri çekiyorsunuz. Eğer ikinci seçeneğin doğru olduğunu düşünüyorsanız psikolojide şema/kader motifi konularini araştırabilirsiniz. Belki de bununla alakli bir durumdur

Hakikaten o neydi ya, bilmem kaç milletten flörtüm oldu, ben bile hiç denk gelmedim böyle fantastik tiplere.
Küçükken ayak travması geçirmiş olabilir konu sahibi.Ben hiç o işlerden anlamam.Ama hani karşı tarafla ilgili en ufak bir kırıntı olsa içinde rahatsız eden en iyisi uzak durmak aslında.

Benimki sosyal medya evliliği, evlilik dahil 14 yıl, ikimizde şanslıyız, düzgün insanlar çıktık karşılıklı. Benimki de erkek milleti işte sonuçta, hem çok hoşlandı hem de cinsel açıdan yaklaştı ama bizde aşk da başladığı için herşey çok güzel ve rayında ilerledi, Ama sosyal medya çok riskli bir alan, her türlü insan var, insanın karşısına ruh hastası, sapik vb tipler de cikabilir, Allah korusun. İçinize sinmeyen kimseyle yakınlaşmayın , ölçün tartın, dikkatli olun.

Benim bir arkadaşımın 3 aydan uzun süren ilişkisi olmamıştı hatta fb takılan biriydi ama bir kıza baya aşık oldu sırrı formülü ne bilmiyorum bilen varsa söylesin. Sanırım erkekler aşık değillerse bağlanmıyorlar olayı da cinselliğe çekiyorlar
Ya artık zaten ilişkiler büyük ölçüde cinsellikle başlıyor, sonrasında şansın varsa erkek aşık oluyor 😂

Yok ya uzun süreli ilişki isteyenler de denk geldi o uygulama arkadaşlık flört uygulaması olarak geçiyor ve yine bir erkeğe hizmet eden yaklaşım niye yatmak isteyeyim uygulamanın suçu yok.İnsan tanımak için eşleşiyorum
Hayır. Tinder date uygulamasıdır, sokaktaki çocuk bile bilir bunu, Tinder Avcısı diye filmi bile var; günübirlik ilişki isteyenler sıkça kullanır. Maklube yemek için mi eşleştiğinizi sanıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X