• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlara uğraşmıyorum zaten yol alıyorlar ben temas istemiyorum dememe rağmen son dakikaya kadar elde etmeye çalışıyorlar abicim olmayacak bas git yani.Kadına saygı duymayan erkekler yetişiyor bizi obje gören erkekler yok abicim kimse obje değil ve seks matah bir olay değil erkek bunu kendinde hak asla görmemeli ve iyi düşünüp hareket etmeli.Söz konusu adamlar pek çok kıza seks teklif edip ama evleneceği zaman melek rolü oynuyor bu erkeklerin iki yüzlül olması çok kötü ve artık çok fazla bu tipler var ve sanki bi yerden eğitim almış gibi türemişler

Şu an cinsellik öyle tabu olan bir eylem değil. Artık bu konuda daha rahat insanlar. Bakirelik çoğu kimsenin umurunda değil. Yani toplum bu yönde evrilirken sizin istediğiniz gibi bir ilişki bulma şansınız da azalıyor. cinsellik istemediğiniz halde saygı duymayan adamla 2. defa bile konuşmayın şans vermeyin. Şans veriyorsunuz sanırım bu sefer adam da naz yaptığınızı düşünüyor. Erkekler böyle bireyler. Hayır dersin naz yapıyorsun sanar. Tavrınızda net olun

Bak yine erkekler böyle siz şöyle olun…
Ama kadınlar iki kez söylesin net olsun niye ya niyeee anlasın herkes onlara göre mi yaşayacak…
Belli değerlerini yitirmiş insanlar öyle birileri bizim topluma bunu yaptı ve başardı da
Şu an cinsellik öyle tabu olan bir eylem değil. Artık bu konuda daha rahat insanlar. Bakirelik çoğu kimsenin umurunda değil. Yani toplum bu yönde evrilirken sizin istediğiniz gibi bir ilişki bulma şansınız da azalıyor. cinsellik istemediğiniz halde saygı duymayan adamla 2. defa bile konuşmayın şans vermeyin. Şans veriyorsunuz sanırım bu sefer adam da naz yaptığınızı düşünüyor. Erkekler böyle bireyler. Hayır dersin naz yapıyorsun sanar. Tavrınızda net olun

Ama kadınlar iki kez söylesin net olsun niye ya niyeee anlasın herkes onlara göre mi yaşayacak…
Belli değerlerini yitirmiş insanlar öyle birileri bizim topluma bunu yaptı ve başardı da

Karşındaki seni anlamıyorsa ne yaparsın kadın ya da erke farketmez. Muhabbeti kesersin dimi? İlişkilerde de öyle hoşuna gitmediyse keseceksin. Bu senin kendinle alakalı bir davranış

Kadını yermiyorum canım seni yeriyorum. Ama dışarıda da off böyle kadınlar yüzünden hemcinslerim kötü görünüyor diye de ağlamıyorum çünkü çok şükür saygın ve insana saygılı bir çevrem var. Ahlak anlayışını bacak arasında arayan bir çevre değil.

Bu arada siz ilişki yaşamadınız mı daha önceden neden kutsal bakire triplerine giriyorsunuz?
Zar duruyor işte, öyle bir bakirelik.

Yahu adam ilişkisinde sevişmek istiyorsa ilişkisini bu yönde arayabilir. Toplum olarak zorla hayır bakire biriyle pastanede el ele tutuşmanın ötesine geçmeyeceksin deme hakkına sahip değiliz. Yok artık.
Ben de bekar olsam öpüşme sevişme olmayan bir ilişki tercih etmezdim. Bir adam bana hayır evlenmeden yapmam önemli benim için derse de uygun olmadığımızı düşünür ayrılırdım. Çünkü ben bunu istemiyorum bunu aramıyorum. Zorlayacak hali yok ya/
Kadın yada erkek bir insan ilişkisinde evlenmeden seks yapmak istemiyorsa saygı duyuyorsak cinsellik içeren ilişki arayanlara da saygı duymak zorundayız. Sizi ilişkiye zorlamıyorsa da benle devam etmedi diye üzülmek yersiz. Ayrı dünyaların insanıyız Farklı beklentilerimiz var der geçersiniz.
Hayır efendim herkes evlenmeden seks yapmayacak bence önemli diyemezsiniz.

Öyle demiyorum yüzsüz gibi erkeklerin her kadını aynı kefeye koymalarına sinir oluyorum isteyen istediğini yaşar ama saygıyı korumak zorundalar sınırlarını bilmeliler
Yahu adam ilişkisinde sevişmek istiyorsa ilişkisini bu yönde arayabilir. Toplum olarak zorla hayır bakire biriyle pastanede el ele tutuşmanın ötesine geçmeyeceksin deme hakkına sahip değiliz. Yok artık.
Ben de bekar olsam öpüşme sevişme olmayan bir ilişki tercih etmezdim. Bir adam bana hayır evlenmeden yapmam önemli benim için derse de uygun olmadığımızı düşünür ayrılırdım. Çünkü ben bunu istemiyorum bunu aramıyorum. Zorlayacak hali yok ya/
Kadın yada erkek bir insan ilişkisinde evlenmeden seks yapmak istemiyorsa saygı duyuyorsak cinsellik içeren ilişki arayanlara da saygı duymak zorundayız. Sizi ilişkiye zorlamıyorsa da benle devam etmedi diye üzülmek yersiz. Ayrı dünyaların insanıyız Farklı beklentilerimiz var der geçersiniz.
Hayır efendim herkes evlenmeden seks yapmayacak bence önemli diyemezsiniz.

Biz sebişiyoz diye evlilik karşılığı cinsellik vadedemiyor kimseye, ondan muzdarip. Fazla bile uğraştık. :)
Dini görüşüdür evlenmeden önce cinsellik yaşamak istemez anlarım da onun dışındaki erkekler de salak değil yani. Takılacak kız bakanlar bile bakire istemiyor, sonra uğraş dur. Erkekler de kadınlar da uyum arıyor ve cinsellik bunda çok büyük rol oynuyor. Ama konu bu da değil ki. Konu sahibi çizgisini koruyamıyor, sonra vay neden böyle oldu ki. Yorum yapınca erkek savunucusu oluyoruz. Sözlü konuşuyor olsam dilimde tüy bitti derdim 😃 Öğlen yemeğimi bekliyorum vaktim var duvara konuşuyorum reels izlemek yerine işte.
Neyse canım erkekler iyiki varlar. Akşam erkek arkadaşım gelsin de götünü kaldırayım erkek savunuculuğumla.

Kutsal bakire ne demek bedenini başkasıyla paylaşmayıp koruyup belli sınırlar içinde evlilik kurumu gibi paylaşması demek siz dalga geçiyoruz dediniz beden konusu çıkıyor şimdi çarpıtmayın
Sevişenler bedenlerini paylaşmıyorlar ya da birilerine ait olmuyorlar.
Din, dünya görüşü nedeniyle evlilik öncesi cinsellik yaşamayı istemeyenlere saygım sonsuz ama benim görüşüm bundan uzak olduğu için, diğer yorumlarda da bu görüşte insanlar zaten yorum yaptığı için bu konuya girmedim. Ama sizinki ne dünya görüşü ne dinle alakalı. Sizin düşünceniz kirli. Aklınız bulanık. Kendiniz ne istediğinizi bilmeden çözmeden de aradığınızı bulamayacaksınız. Maalesef böyle baskıyla yetişen, din mi gelenek mi toplum baskısı mı ne olduğunu bilmeden yaşanılan hayatlarda görülen karmaşıklık var sizde.

Öyle demiyorum yüzsüz gibi erkeklerin her kadını aynı kefeye koymalarına sinir oluyorum isteyen istediğini yaşar ama saygıyı korumak zorundalar sınırlarını bilmeliler
Her kadını aynı kefeye koymak derken?
Biriyle sevilmeyince birden bire üstün bir mertebe mi alıyorsunuz? Evet siz de bir kadınsınız. Biriyle beraber olan kadından daha aşağı yada daha üstün durumda değilsiniz. Siz kendinizi bakiresiniz diye onursal bir paye verip hemcinslerinizden yukarda görüyor olabilirsiniz ama üzgünüm farkınız yok.

Ya hanfendi ben mi diyorum abicim seks hikayeni anlat diye biliyoruz seksi diyorum yok adam susmuyor ya gerçekten kötü adama denk gelmediniz ya da hep iyiler sizi buluyor.Sınır filan dinlemiyorlar ve herşeye hakları var sanıyorlar ki yol verdim gerek yok öyle insanlara benim bedenim benim kararım
Biz de onu diyoruz zaten. Gerek yok öyle adamlara. Denk gelmediğimizi sanıyorsun? Sadece genelleme yapmadım ve şans verip eşimi onun beni izlediğinden daha çok izledim. Şu gün yanlış yapsa 2 çocuğumun babasını kapıya koyup önüme bakarım. Bitti gitti.
Diyelim ki hepsi aynı tek dert kullanıp atmak ya da başka çıkarları var. O zaman yalnız kalırım daha iyi. Kafama bir dk takmazdım. Bana göre hayat sadece ikili ilişkilerden ibaret değil.

Onlara uğraşmıyorum zaten yol alıyorlar ben temas istemiyorum dememe rağmen son dakikaya kadar elde etmeye çalışıyorlar abicim olmayacak bas git yani.Kadına saygı duymayan erkekler yetişiyor bizi obje gören erkekler yok abicim kimse obje değil ve seks matah bir olay değil erkek bunu kendinde hak asla görmemeli ve iyi düşünüp hareket etmeli.Söz konusu adamlar pek çok kıza seks teklif edip ama evleneceği zaman melek rolü oynuyor bu erkeklerin iki yüzlül olması çok kötü ve artık çok fazla bu tipler var ve sanki bi yerden eğitim almış gibi türemişler
Bir de bakire olmadığını bildiği halde evlenen dünya kadar erkek var. Demek ki bir noktada değer veren saygı duyan adamlar da var. Size gidin sevişin demiyorum. Sadece cinselliğe saçma sapan anlamlar yüklemeden, karşısındaki kadını saf bir şekilde seven adamlar da yok mu? Demek ki adam için kadın bakire olsa olmasa da sorun yok. Sizi sürekli tek derdi cinsellik olan adamların bulması garip değil mi? Hani 10 kişiyle tanışırsın. 9 u böyle çıktı? E o zaman o 1 kişiyi de siz istemediniz. Ya da daha kötü bir haberim var; o erkeklerin çoğu aşık olduğu kadınla evlendi. Sizi sevmediler kısaca. O yüzden talepleri olmayınca zorladılar ya da çekip gittiler. Siz dürüstlük bekliyorsunuz ama malesef,ne kadın ne erkek, evliyalar diyarında yaşamıyoruz.

Bir de bakire olmadığını bildiği halde evlenen dünya kadar erkek var. Demek ki bir noktada değer veren saygı duyan adamlar da var. Size gidin sevişin demiyorum. Sadece cinselliğe saçma sapan anlamlar yüklemeden, karşısındaki kadını saf bir şekilde seven adamlar da yok mu? Demek ki adam için kadın bakire olsa olmasa da sorun yok. Sizi sürekli tek derdi cinsellik olan adamların bulması garip değil mi? Hani 10 kişiyle tanışırsın. 9 u böyle çıktı? E o zaman o 1 kişiyi de siz istemediniz. Ya da daha kötü bir haberim var; o erkeklerin çoğu aşık olduğu kadınla evlendi. Sizi sevmediler kısaca. O yüzden talepleri olmayınca zorladılar ya da çekip gittiler. Siz dürüstlük bekliyorsunuz ama malesef,ne kadın ne erkek, evliyalar diyarında yaşamıyoruz.
İkili ilişkide vaat edebileceğin tek şey bakireliğinse bu konu bu kadar canını sıkar. Konu sahibi kendini bakire olduğu için hemcinslerinden üstün görüyor. Erkeklerin hepsinin bakire olduğu için aşık olmasını bekliyor. Eski Türk sinemasını yaşamak istiyor aslında. Öfkesi ona. Halbuki aşık olan erkek için bundan daha önemli olan şeyler vardır.
Karşındaki insana sırf bakire diye saygı duymazsın. Saygı duyduğun, beğendiğin bir kadının da bakireliği çok da konuşulmaz. Başka özellikler çeker insanı ilişkide
Anlamadığı şey bu

Size kötü haberim var hala bekar ve arayıştalar
O erkekler

Yine kadına saldırır yazışmalar ne kadar bakire kadınlarla derdiniz varmış
İkili ilişkide vaat edebileceğin tek şey bakireliğinse bu konu bu kadar canını sıkar. Konu sahibi kendini bakire olduğu için hemcinslerinden üstün görüyor. Erkeklerin hepsinin bakire olduğu için aşık olmasını bekliyor. Eski Türk sinemasını yaşamak istiyor aslında. Öfkesi ona. Halbuki aşık olan erkek için bundan daha önemli olan şeyler vardır.
Karşındaki insana sırf bakire diye saygı duymazsın. Saygı duyduğun, beğendiğin bir kadının da bakireliği çok da konuşulmaz. Başka özellikler çeker insanı ilişkide
Anlamadığı şey bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X