Hep buraya bende başardım yazmak isterdim.Bu günleride görecekmişim:))OLDU

kadifegul

tatlı kızıma kavuştum...
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
2.996
8
116
Kocaeli
merhaba,
benim ismim gül öğretmenim 26yaşımdayım.evli ve çocuksuzum.
benim kilo verme serüvenim bayağı uzun sürdüğü için çok başarılı bir hikaye olduğunu idda edemem ama sonuç olarak hedefime ulaştığım için sizlerle neler yaptığımı, bu zayıflama süresini uzatan yanlışlarımı ve sonuçta beni hedefe ulaştıran doğrularımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

hayatımın hiç bir döneminde ince olmadım hani aşırı şişmanda olmadım ama bayağı ciddi ciddi o tarafa yönelmiştim ki dur dedim nereye...
lisede kilomu hatırlamıyorum ama 40bedenden aşağı hiç olmadım göbek gt o biçim şekilsiz bir vücut kötü bir fizik.
üniversitede spor falan şekillendim ama çok hazır yediğim için kilom arttı azalmadı 73leri bile gördüm 44beden giydim uzun uzun zamanlar.
okul bitti evlenme zamanlarımda 40 bedene düştüm boyumda uzun diye çok rahatsız edici bir görüntüm yoktu öyle devam etti bir süre sonrada artışa başladım yine ve 70in üstünde buldum kendimi...
buradada zayıflama sayfasında bir zman 70li kilolarda bir zaman 60lı kilolarla paylaşımlar yapmışım. şimdi eski yaptığım paylaşımları yapınca gülüyorum kendime. aşırı sıkı birden az yemek aşırı spor sanki üç günde aldım ya 3gündede verecem sanki. tabi yeme düzensiz ve aşırı spor çabuk bıkıp bırakmışım her seferinde. sonra sürekli araştırmalar ne zayıflatır zayıflatan mucize yemekler karışımlar. be mübarek ne yiyerek zayıflayacağını düşüneceğine az yiyerek dene daha basit daha masrafsız dimi. bir sürede böyle saçmalıklarla uğraştım.
veee geldim 3.takım zayıflama yarışmasına.sağolsun sılagül ün beni oraya davet etmesiyle diyet nasıl olur beslenme düzeni nasıl olur öğrendim.saçmalıklardan arındım. 3ana 3ara 6öğün yedim. bisküvi çikolata gibi atıştırmalıklar yerine kuru kayısı incir kan üzümü gibi şeyler koydum olduğum yere. en önelilerinden su içtim en az 2litre. geçen sene martta başlayıp haziran sonuna 71den 62küsüre kadar düştüm. malum vücut düzeldi iyi göründü 40beden giydim rahat rahat ve işi sallamaya başladım yaz tatili oruç falan derken kışın birde kabızlık çıktı başıma 65e doğru yol aldım gidiyordum ki,
yine 3.takımda hadi dedim bir silkelen kendine gel ve hedefe ulaşmadan pes etme. bir kaç ay uğraştım sonuç alamadım o kadar uzuun süre 63ün hiç altında olmamışım ki zorlanıyor vücut belki liseyi kazanırken öyledirim en son sonra spora yazıldım aerobik ve pilates haftanınüç günü. bunlar sayesinde yine incelmeye başladım. pilates gerçekten şekillendirdi inceltti.geçen sene 63kiloyken giydiklerim yine 63olduğum pilatesli günlerimde çok bol oldu üstüme.
Sonuç olarak;
6öğün aralar hafif kuru meyve genelde,
akşamlar karbonhidradsız yada çok az karbonhidratlı,
genelde öğlen yenilen makarna,pilav gibi şeyler yarım porsiyon.
en az 2litre su
haftada 3gün spor
vee 59.2 kiloyum. 38beden gayet rahat hatta hafif bol oluyor ama 36olma derdim yok 38den yukarı çıkma niyetimde yok.Çok mutluyum hayatımda ilk kez böyle inceyim ve herkes çok güzel bir fiziğim olduğunu incecik olduğumu söylüyor.
Diyet kilo verme süreci zor gerçekten bazen çekilmez ama emin olun buna değiyor fazlasıyla değiyor. ben kilolu geçirdiğim güzel yıllarıma acıyorum ama zararın neresinden dönülse kardır, azimli olun kararlı olun yaşadım gördüm herşeye değiyor. fotograflarımıda ilk fırsatta sizlerle paylaşacağım.

tebrik ederim cnm ne güzel anlatmışsın bende şimdi senin yaptığın yanlışlar zamanındayım bi türlü konsantre olup sonunu getiremedim ama bu sefer kararlıyım bugün gidip hemen spor salonuna yazılıcam ağustos gibide sonlandırıcam bu işi nasipse
tekrar tebrik ederim darısı bize inşallah

canım azminden dolayı seni tebrik ederim öncelikle benimde kilom var hemde fazlasıyla ne yapıcağımı bilmiyorum nasıl vericeğimide buradaki yazılar insana acayip gaz veriyo ama ben çabuk pes ediyorm ne yapıcağımı bilmiyorm
:26::26:

çok doğru bir adım olmuş. benim evde bir sürü şey var koşu bandı mekik aleti twister,titreşimli kemer sonra otlar çöpler...ama para verilip yazılıyor ya o insanı bağlıyor ve tamamlamadan yarıda bırakamıyorsun hareketleri yarımda bırakamıyorsun. ama ağzı tutmak lazım sakın zaten spor zayıflatır ne tutim boğazımı deme ne yaparsan yap yersen veremezsin tecrübeyle sabit.

fotoğrafını koyarsan daha etkili olur bizler için.
koyacam hazır fotolarda elimde değil ama en kısa zamanda ekleyeceğim çok etkili oluyor gerçekten ben sürekli bakardım buradan foto koyan var mı diye.

evet burdaki yazılar gerçekten motive ediyor bende sürekli girer bakardım yeni ekleyen var mı diye ay ne güzel ne mutlu derdim ama kesinlikle bu kadar güzel birşey olduğunu kendim başarmadan anlamadım bu kadar iyi bişi olduğunu bilsem bu kadar uzatmazdım.

foto eklemek ne kadar zormuş..
inşallah yapabilmişimdir.
yorumlarınızı bekliyorum:))

Son düzenleme:
Tebrik ederim böyle kilo verenleri görünce imreniyorum. bende evlendikten sonra tam 15 kilo aldim. su anda 70 kiloyum ve en azindan bi 10 kilo vermek istiyorum. 3 vardiya calistigim icin cok düzensiz yiyorum ve spor yapmaya zamanim pek olmuyor. Seni görünce o kadar imrendim ki anlatamam. Bir Program yaptin mi kendine mesela neler yedin ve neleri kestin ? spor olarak ne yaptin ? bi sorum daha var canin cikolata tarzinda biseyler istediginde ne yaptin ?

accayip zayıflamışsınyaben bu kadar beklemiyordum gerçekten acayip imrendim ben senin eski kilona kavuşsam bana yeterde artar bile çok ggüzelya

toplamda ne kadar sürede verdin bu kiloyu benimde k,lom 59 gerçi boyum 162 163 falan seninki kaç bilmiyorum ama.inanılmaz ince görünüyorsun ben de 40 beden giyiyorum ve 38 olmak istiyorum bayıldım tatlım sana bak nasıl azimlendirdin beni yahuuu

sanırım boyun uzun onun için incecik görünüyorsun,tebrikler,muhteşemsin...darısı bize inşallah

çok tebrik ediyorum seni.çok tatlı olmuşsun. boyun kaç çok ince gözüküyorsun

teşekkür ederim kızlar. bu arada profilimin yanında son bir kilo ben 60kiloyken yazmıştım resimlerde 60kiloyken çektiklerim sonra 59ada düştüm ama her vücudun kaldırdığı bir kilo var bu resimlerde 38beden tam oluyor ama sadece 1kilo yani 59 olunca içi belirgin boşaldı pantolonun ve ne 38 nede 36 garip ara bişi oldu zaten resimlerdede gördüğünüz gibi çok kemikliyim önden leğen kemiklerim dışarıda kaldı resmen çirkin oldu. şu anda sürekli bakıyorum kiloma 60ve küsürlerindeyim 61olmamayada dikkat ediyorum iyiyim iyi hissediyorum.
sorularınızı hemen cevaplayayım;
-boyum 1,70 o yüzden 60çok az bi kilo olmasada ince oldum.
- bir sürü şey yaptım denemediğim kalmadı,beşi bir yerde çay,form çay,titreşimli kemer,sauna kemer lahana kürü,lahana yağı,maydonoz limon bilmem ne suyu,pirinç detoxu,soğuk ayran aşı detoxu ve son olarak mecburi yaptığım 4günlük sadece içecekten oluşan bir nevi vucut temizliği... bunların hiç birini uzun süre düzenli yapmadım. hangilerinden sonuç aldım söyleyelim muallakta kalmasın.
1)beşi bir yerde ve form çay motive ediyor ama uzun süre kullanımı tavsiye etmem öyle aman aman bir etkisi yok sadece destek tek başına hiç etkisi yok,
2)lahana suyu kürü doğru yapılınca gerçekten yardımcı idrardaki yağı görürsünüz aklınızdaki diyete bunla başlayabilirsiniz ama tek başına bi işe yaramaz kesinlikle. ben geçen sene ilk bunla başladım mesela motivasyon,
3)ayda bir haşlanmış pirinç detox u güzel ama kilo verdirmiyor suyu atıyor şişlik gidiyor motive oluyor insan tartıda az görünce,
4)ayran aşı bağırsak için iyi o da ayda bir temizliyor vücudu hızlandırıyor.
5)titreşimli kemer masajdan başka işe yaramadı bende sauna kemerde çok bi işe yaramadı terletti bol bol.
6)lahana yağı,selülit için süper bacağa kalçaya sür üstünü streçle ve günlük işini yap vücut emsin sonra biraz hareket ter sonrada duş, geçen sene 1 bu sene 1şişe bitirdim.düzenli yapın azalan selüliti görmemek mümkün değil.kalçamda çoktu bitmedi ama azaldı,bacağımda azdı ve artık yok.
7)4günlük sadece içecek kolonoskopi öncesi mecburi diyetimdi önermem bir nevi işgence çok çok zor ama vücudum sıkılıp suyu çıkarıldı sanki süzüldüm bittim ve miğde ve bağırsaklar ter temiz,bağırsakta idrarda sadece duru su...sonuç güzel dayanması zor becerebilirim diyorsanız deneyin...
-ne kadar zamanda verdiiim;geçen sene mart başında 70küsürlerle başladım ama 73ügördüüm 3,takıma 68le girdim öncesi başlamıştım ama düzenli oldum takımla birlikte.mart başından haziran sonuna 63kiloya düştüm.10kilo kadar gitti. sonra düşünsenize o havayı 44bedenden 40bedene düşmüşüm herkes vay be diyor nolmuşun sen artık diyet falan kalmadı sürdüremedim derken ramazanda oruç,sonra kış ve bağırsak sorunlarım ibre yükselmeye başladı hatta 65falanda oldum. ocak ayı başında tekrar ciddi bir start la nisan sonuna 65den 59a indim.6kilo gitti.
toplamda 73den 59a indim.toplamda 14kilo ama arada aldım falan geçen sene 10bu sene 6kilo...
inşallah daha in çık yapmam sabitlenirim. beni uzundur görmeyenler diğer yarın nerede diyor.çok güzel bir duygu.

fazlalığı olanlar diyet yaparken zorlanıyoruz masadan doymadan kalkarak acı çekiyoruz hele benim gibi yemeyi sevenler ne zor birşey ama asıl zorluk o kilolarla yaşamak o acıyı kendimize çektirmekmiş. 2 ay 2sene zorluk çekip sefasını sürmektense moralimiz bozuk yıllarımız zayıflayanlara güzel kıyafetlere bakarak geçiyor. güvenin kendinize...ben hiç zayıf olduğumu hatırlamam çocukluk gençlik heep kilolu...kızıyorum kendime ne güzel seneler gitti o şekilde diye.

Tebrik ediyorum, cok guzel kilo vermissin. Bu zorlunsureci cok guzel tamamlamissin..Fotograflarda da harika gozukuyorsun.. Darisi kilo vermek isteyen herkesin basina..

TGULL seni 3. takımdan tanıyorum gercekten azmine hayranım ve fotolarda 60 kilo gibi değil 50 lerde duruyorsun tabiki avantajımız boy :)

Bende 94kilodan 60 kiloya düştüm.Çok sıkı diyet ve deli gibi hergün muntazam spor yaptım.Doktora felan gitmedim,hiçbir ilaç kullanmadım ki zamanında bunların hepsini denedim sonuç çok daha beder oldu.5 verdiysem 10 geri aldım.Psikolojim çok kötüydü kilo verdikten sonra kendime güvenim geldi .Sokağa çıkmak istemiyordum,ağlayarak dönüyordum eve.Bu kadar kiloyu veremeyeciğimi düşünüyordum ama başardım.Hedefim 50 umarım Alllahın izniyle kalan 10 kiloyuda vereceğim.Kendinize inan olmaz diye birşey yokmuş hakkaten.Tek başıma başardım ben.Damak tadım bile değişti daha sağlıklı besleniyorum artık.Etrafın dediklerine kulaklarınızı tıkayın görünüşten öte sağlık için kilo vermeye çalışın.Sporu ihmal etmeyin.Ben spor salonuna bile çekinerek gittim yazıldım.Tanımadığım ilk defa gördüğüm yabancı birinin karşısında ağladım o derece psikolojim bozuktu.Zayıf insanlar buraya daha çok geliyor herkes bana bakıcak diyordum...şimdi ise geldiğim nokta spor bağımlısı oldum.vücudunuz sarkmadan kilo veriyorsunuz sıkılaşma olduğu için 5 verdiğinizde 10 kg vermiş gibi fit duruyorsunuz.Diyetlede birlikte çok kısa bir sürede verdim kiloları.Sonrası çok önemli tabiki bu kiloyu korumak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…