çok doğru bir adım olmuş. benim evde bir sürü şey var koşu bandı mekik aleti twister,titreşimli kemer sonra otlar çöpler...ama para verilip yazılıyor ya o insanı bağlıyor ve tamamlamadan yarıda bırakamıyorsun hareketleri yarımda bırakamıyorsun. ama ağzı tutmak lazım sakın zaten spor zayıflatır ne tutim boğazımı deme ne yaparsan yap yersen veremezsin tecrübeyle sabit.tebrik ederim cnm ne güzel anlatmışsın bende şimdi senin yaptığın yanlışlar zamanındayım bi türlü konsantre olup sonunu getiremedim ama bu sefer kararlıyım bugün gidip hemen spor salonuna yazılıcam ağustos gibide sonlandırıcam bu işi nasipse
tekrar tebrik ederim darısı bize inşallah
koyacam hazır fotolarda elimde değil ama en kısa zamanda ekleyeceğim çok etkili oluyor gerçekten ben sürekli bakardım buradan foto koyan var mı diye.fotoğrafını koyarsan daha etkili olur bizler için.
evet burdaki yazılar gerçekten motive ediyor bende sürekli girer bakardım yeni ekleyen var mı diye ay ne güzel ne mutlu derdim ama kesinlikle bu kadar güzel birşey olduğunu kendim başarmadan anlamadım bu kadar iyi bişi olduğunu bilsem bu kadar uzatmazdım.canım azminden dolayı seni tebrik ederim önceliklebenimde kilom var hemde fazlasıyla ne yapıcağımı bilmiyorum nasıl vericeğimide buradaki yazılar insana acayip gaz veriyo ama ben çabuk pes ediyorm ne yapıcağımı bilmiyorm
:26::26:
Tebrik ederim böyle kilo verenleri görünce imreniyorum. bende evlendikten sonra tam 15 kilo aldim. su anda 70 kiloyum ve en azindan bi 10 kilo vermek istiyorum. 3 vardiya calistigim icin cok düzensiz yiyorum ve spor yapmaya zamanim pek olmuyor. Seni görünce o kadar imrendim ki anlatamam. Bir Program yaptin mi kendine mesela neler yedin ve neleri kestin ? spor olarak ne yaptin ? bi sorum daha var canin cikolata tarzinda biseyler istediginde ne yaptin ?
toplamda ne kadar sürede verdin bu kiloyu benimde k,lom 59 gerçi boyum 162 163 falan seninki kaç bilmiyorum ama.inanılmaz ince görünüyorsun ben de 40 beden giyiyorum ve 38 olmak istiyorum bayıldım tatlım sana bak nasıl azimlendirdin beni yahuuu
çok tebrik ediyorum seni.çok tatlı olmuşsun. boyun kaç çok ince gözüküyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?