• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar muhabbetiniz baya koyu nasılsınız bakalım

akşam ayran aşı sıcakdan yemek falan yiyemedim yürüyüşde tamam :7::7::7:

sağol bebeğem:16:
tahlil yapılmadı çünkü belirli bişey yok,o kadar çok alerji sebebi varmış ki hangisinin sebep olduğunu bilmek imkansızmış malesef:34:benim alerji haziran ayında azıyo canım ya nedendir anlamadım.geçen yine dr a gittim,o da geçen yılki dr gibi çam ağacından olabilir dedi.burda da çok malesef o ağaç da.bakalım ilaç alıyorum ama uyuz olmuş gibi tüm vücudum kaşınmaya devam ediyo hala:27::27:

Bence üniversite hastanelerinin allerji bölümüne gidip adam akıllı bi tahlil yaptır çünki birçok şeyin ama en önemlisi gebelik alerjisinin bile sebebi olabilir bir arkadaşımda haşimato vardı yıllarca tiroidide problemliymiş ama anlamadılar en sonunda teşhis koyduklarında şans eseri hastalığın başında hamile kalmışsınız yoksa fetüs alerjisiyle hamile kalman imkansız demişler :53: o yüzden ihmal etme madem vücut bu kadar tepki veriyor çam ağcımı başka şeymi emin olsunlar ona göre tedavi etsinler yani :34:

fena sıkıştım kaçıyorum :10:

Bence üniversite hastanelerinin allerji bölümüne gidip adam akıllı bi tahlil yaptır çünki birçok şeyin ama en önemlisi gebelik alerjisinin bile sebebi olabilir bir arkadaşımda haşimato vardı yıllarca tiroidide problemliymiş ama anlamadılar en sonunda teşhis koyduklarında şans eseri hastalığın başında hamile kalmışsınız yoksa fetüs alerjisiyle hamile kalman imkansız demişler :53: o yüzden ihmal etme madem vücut bu kadar tepki veriyor çam ağcımı başka şeymi emin olsunlar ona göre tedavi etsinler yani :34:

evet gitmeyi düşünüyorum ama ne zaman bakalım:ssz:izmir e gitmem gerekiyo bunun için:31::31:
kaç yoksa başka bişey kaçacak alttan:27::27::9::9:

Selam kızlar muhabbetiniz baya koyu nasılsınız bakalım

akşam ayran aşı sıcakdan yemek falan yiyemedim yürüyüşde tamam :7::7::7:
iyiyiz canım sen nasılsın..afiyet olsun:16::16:..cumaya süper gelicen yine desene:52::52:

ben de katılıyorum:34::34:

koş koş koşş:1::1::1:

$1011089_533595740021493_531704803_n.jpg

:60::60::60::60::60::27::27::27:

ben de kaçtım:10::10: ..herkese iyi geceler...:16::16::16:

sabah
kavurmalı yumurtayla kk
aksam
kilis tava
ayran salata
gece