Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyamam sana..geçmiş olsun bebişim:26:..ayy mardin hiç çekilmez ama naapçan meccburrr
![]()
sağol bebeğem
tahlil yapılmadı çünkü belirli bişey yok,o kadar çok alerji sebebi varmış ki hangisinin sebep olduğunu bilmek imkansızmış malesefbenim alerji haziran ayında azıyo canım ya nedendir anlamadım.geçen yine dr a gittim,o da geçen yılki dr gibi çam ağacından olabilir dedi.burda da çok malesef o ağaç da.bakalım ilaç alıyorum ama uyuz olmuş gibi tüm vücudum kaşınmaya devam ediyo hala
![]()
Bence üniversite hastanelerinin allerji bölümüne gidip adam akıllı bi tahlil yaptır çünki birçok şeyin ama en önemlisi gebelik alerjisinin bile sebebi olabilir bir arkadaşımda haşimato vardı yıllarca tiroidide problemliymiş ama anlamadılar en sonunda teşhis koyduklarında şans eseri hastalığın başında hamile kalmışsınız yoksa fetüs alerjisiyle hamile kalman imkansız demişlero yüzden ihmal etme madem vücut bu kadar tepki veriyor çam ağcımı başka şeymi emin olsunlar ona göre tedavi etsinler yani
fena sıkıştım kaçıyorum![]()
evet gitmeyi düşünüyorum ama ne zaman bakalımizmir e gitmem gerekiyo bunun için
kaç yoksa başka bişey kaçacak alttan![]()
iyiyiz canım sen nasılsın..afiyet olsunSelam kızlar muhabbetiniz baya koyu nasılsınız bakalım
akşam ayran aşı sıcakdan yemek falan yiyemedim yürüyüşde tamam![]()
ben de katılıyorumBence üniversite hastanelerinin allerji bölümüne gidip adam akıllı bi tahlil yaptır çünki birçok şeyin ama en önemlisi gebelik alerjisinin bile sebebi olabilir bir arkadaşımda haşimato vardı yıllarca tiroidide problemliymiş ama anlamadılar en sonunda teşhis koyduklarında şans eseri hastalığın başında hamile kalmışsınız yoksa fetüs alerjisiyle hamile kalman imkansız demişlero yüzden ihmal etme madem vücut bu kadar tepki veriyor çam ağcımı başka şeymi emin olsunlar ona göre tedavi etsinler yani
fena sıkıştım kaçıyorum![]()
kısslar bende kaçıyom iyi geceler hepinize![]()
evet gitmeyi düşünüyorum ama ne zaman bakalımizmir e gitmem gerekiyo bunun için
kaç yoksa başka bişey kaçacak alttan![]()
iyiyiz canım sen nasılsın..afiyet olsun..cumaya süper gelicen yine desene
bu hafta o kadar olmaz kaçamak yaptımtek şikayetim sıcak
ben de katılıyorum
koş koş koşş
biz hala battaniye yorgan örtüyoz kıskandırmak gibi olmasın![]()
sıcaktan sıcaktan..![]()
aynen katılıyorum yangın var diye gezindim durdum evin içinde ergenyus yerlere yatıyo![]()
iyi geceler bol leptinler