• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

He iyi bari , madem daha serin...
Evet valla bu gidişle o olacak , ayıla-bayıla geçiricez yazı...Ne zaman alıcaz yazlıkları , kaç senemiz kaldı ?
He , hata sende , onların suçu yok yane :37::37::37:

He daha serin di klimayıda kapatmışlar sıcak bastı :37: öyle farkettim açtırdım zırzoplara :47:

Emekliliğime 3 sene var 3 sene içinde önce bi istanbulda kışlık evi halletmiş olacaz inş. sonra kalan para ve kredi şartlarına bağlı olarak vede siz komşularımında uygun olduğu bi zaman ve yerde inş. :54:

hee onlar pek masum gençler :23:

formatın içine ediyonuz toparlayamıyorum ben bile..:53::53::60::60::60:

Yok canikom , kontrat işe yaramıyo.Sonuçta yollamıyo kirayı , öldürücen mi , uğraş-dur işte...Biz de dayanamadık sattık :ssz::ssz::ssz:

Amaan büyük konuşmak gibi olmasın ama kendi oturcaam ev olsun kiracıyla felen uğraşmıyım diye düşünüyorum ama oda bizler gibi orta direklerin en iyi yatırımı tabii :37:

Kızlar ben kaçıyorum yavaştan...
Öpüyorum cümlenizi , yarın görüşmek üzere...:54::54::54:

Hadi yürü bakalım sanada iyi geceler öpüldün :54: :54:

iyi akşamlar kısslar ben geldim:3::3:

Ooo Leylakcım hoşgeldin :3: nasılsın ?

:53::53::53:ay Allah korusun..ama sağolsun emlakçımız çok iyi ilgileniyor..gözüm arkada diiill:34::34:

:60::60::60:

izmirde canım evimiz..kiracı bulmak kolay da iyisi rastlar inşallah tek derdimiz o.:5:.yoksa evimiz tam oturulacak yerde..basın sitesi hastane yanı..hayırlısı bakalım:31::31:

izmiri bilmiyorum 2 kez bodruma giderken gecelik kalmıştık içini gezemeden yola çıkmıştık ama çok arkadaşım var oralı veya ordan ev alan :34: hayırlısıyla iyi kiracı bulursunuz inşallah :16:

Amaan büyük konuşmak gibi olmasın ama kendi oturcaam ev olsun kiracıyla felen uğraşmıyım diye düşünüyorum ama oda bizler gibi orta direklerin en iyi yatırımı tabii :37:

izmiri bilmiyorum 2 kez bodruma giderken gecelik kalmıştık içini gezemeden yola çıkmıştık ama çok arkadaşım var oralı veya ordan ev alan :34: hayırlısıyla iyi kiracı bulursunuz inşallah :16:
canım biz de izmirde evsahibiyle falan uğraşmayalım diye aldık evi..bundan önce bi ev sahibinden çok çekmiştik biz de ondan.:37:.herşeyin hayırlısı yanii..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
aminn:16::16::16:

canım biz de izmirde evsahibiyle falan uğraşmayalım diye aldık evi..bundan önce bi ev sahibinden çok çekmiştik biz de ondan.:37:.herşeyin hayırlısı yanii..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
aminn:16::16::16:

Hee anladım ben onuda yaşamadım ya düşünemedim canım kusura bakma :54: iyi yapmışsınız bu vesileyle ev sahibi olmuşsunuz :16: darısı başımıza amiin :16::16:

Kardeşiminde var ve şu anda öğrenciler oturuyor evin halini düşünemiyoruz :23: bile hayırlısı olsun :34:

Ooo Leylakcım hoşgeldin :3: nasılsın ?

ben iyi sayılırım canım sen nasılsın?
cuma günü aydın'a haftaya da büyük ihtimal mardin'e gidiyoruz bakalım:37::37:nasıl dayanıcam bu sıcaklarda:31::31:
haa bir de tüm vücudum kaşınıyo alerjinin dibini yaşıyorum yane:ssz::ssz:amma da derdim varmış beee:9::9:

Sersumum Leylak geçmişi okuyo galba bende çıkıyorum hem babiş merak eder hemde 2 tur atıp öyle gitcem eve size iyi geceler bol leptinler yarın akşam kaçta evde olurum bilmiyorum ama geçte olsa gelmeye çalışırım öptüm sizi :54: :10:

Sersumum Leylak geçmişi okuyo galba bende çıkıyorum hem babiş merak eder hemde 2 tur atıp öyle gitcem eve size iyi geceler bol leptinler yarın akşam kaçta evde olurum bilmiyorum ama geçte olsa gelmeye çalışırım öptüm sizi :54: :10:

evet geçmişi okuyodum canım:1::1:
iyi geceler datlum gıymatlum:16::16:

cuma günü aydın'a haftaya da büyük ihtimal mardin'e gidiyoruz bakalım:37::37:nasıl dayanıcam bu sıcaklarda:31::31:
haa bir de tüm vücudum kaşınıyo alerjinin dibini yaşıyorum yane:ssz::ssz:amma da derdim varmış beee:9::9:

amanin Mardin mii :53: çok sıcaktır oralar şimdii kolay gelsin canım :16:

ne çektin vede çekiyosun bu alerjiden yaa adam akıllı tahlil yaptırmıştın dimi? bahar bitti yaz geldi daha ne alerjisi bu :44: yaf

Ben napıyım Birdy içine edince bende öylece alıntıladım böylece yayınladım :60: boşveer toplama formatı dağınık kalsın :23: artık yaz geldi beyinler sulandı mazur gör bisi mıhtarım :16:
:ssz::ssz: olsun garii napalımm:9::9::9:
birdye ders ver ver nereye kadar..heba etti derslerimi:ssz::ssz::60::60::60:

Hee anladım ben onuda yaşamadım ya düşünemedim canım kusura bakma :54: iyi yapmışsınız bu vesileyle ev sahibi olmuşsunuz :16: darısı başımıza amiin :16::16:

Kardeşiminde var ve şu anda öğrenciler oturuyor evin halini düşünemiyoruz :23: bile hayırlısı olsun :34:
amin canım..:16::16:ev sahibinin kötüsü bizi ev sahibi yaptı naparsın..:9::9::9:
:38::38:kıyamam sana..geçmiş olsun bebişim:26:..ayy mardin hiç çekilmez ama naapçan meccburrr:ssz::ssz::ssz:
iyi geceler tatlım:16:..kıss gece gece dikkatli ol bakiim ara sokaklara falan girmee:20::20:

Son düzenleme:
amanin Mardin mii :53: çok sıcaktır oralar şimdii kolay gelsin canım :16:

ne çektin vede çekiyosun bu alerjiden yaa adam akıllı tahlil yaptırmıştın dimi? bahar bitti yaz geldi daha ne alerjisi bu :44: yaf

sağol bebeğem:16:
tahlil yapılmadı çünkü belirli bişey yok,o kadar çok alerji sebebi varmış ki hangisinin sebep olduğunu bilmek imkansızmış malesef:34:benim alerji haziran ayında azıyo canım ya nedendir anlamadım.geçen yine dr a gittim,o da geçen yılki dr gibi çam ağacından olabilir dedi.burda da çok malesef o ağaç da.bakalım ilaç alıyorum ama uyuz olmuş gibi tüm vücudum kaşınmaya devam ediyo hala:27::27:

:ssz::ssz: olsun garii napalımm:9::9::9:
birdye ders ver ver nereye kadar..heba etti derslerimi:ssz::ssz::60::60::60:

iyi geceler tatlım:16:..kıss gece gece dikkatli ol bakiim ara sokaklara falan girmee:20::20:

Ben de kendimi teknoloji fukarası biliidim iyi bari benden fukarasıda varmış :23: :60: öhö öhö nasılsa okiimii geçmişi :60:

ara sokaklara mecbur gircemde millet hala dışardaysa sorun yok fakat tuvaletim geldi o yüzden direk eve gitcem yürüyüş yine yattı yane :37:

Ben de kendimi teknoloji fukarası biliidim iyi bari benden fukarasıda varmış :23: :60: öhö öhö nasılsa okiimii geçmişi :60:

ara sokaklara mecbur gircemde millet hala dışardaysa sorun yok fakat tuvaletim geldi o yüzden direk eve gitcem yürüyüş yine yattı yane :37:

ama 2 sayfa olunca okiyii ona göreee:27::27::27:

sen dikkat aman tatlım :34: hızlı hızlı git o zaman:9::9:

Back