He iyi bari , madem daha serin...
Evet valla bu gidişle o olacak , ayıla-bayıla geçiricez yazı...Ne zaman alıcaz yazlıkları , kaç senemiz kaldı ?
He , hata sende , onların suçu yok yane
He daha serin di klimayıda kapatmışlar sıcak bastıöyle farkettim açtırdım zırzoplara
Emekliliğime 3 sene var 3 sene içinde önce bi istanbulda kışlık evi halletmiş olacaz inş. sonra kalan para ve kredi şartlarına bağlı olarak vede siz komşularımında uygun olduğu bi zaman ve yerde inş.
hee onlar pek masum gençler
hoşgeldin bebeeemmiyi akşamlar kısslar ben geldim
Yok canikom , kontrat işe yaramıyo.Sonuçta yollamıyo kirayı , öldürücen mi , uğraş-dur işte...Biz de dayanamadık sattık
Kızlar ben kaçıyorum yavaştan...
Öpüyorum cümlenizi , yarın görüşmek üzere...
Yok canikom , kontrat işe yaramıyo.Sonuçta yollamıyo kirayı , öldürücen mi , uğraş-dur işte...Biz de dayanamadık sattık
Kızlar ben kaçıyorum yavaştan...
Öpüyorum cümlenizi , yarın görüşmek üzere...
iyi akşamlar kısslar ben geldim
ay Allah korusun..ama sağolsun emlakçımız çok iyi ilgileniyor..gözüm arkada diiill
izmirde canım evimiz..kiracı bulmak kolay da iyisi rastlar inşallah tek derdimiz o..yoksa evimiz tam oturulacak yerde..basın sitesi hastane yanı..hayırlısı bakalım
canım biz de izmirde evsahibiyle falan uğraşmayalım diye aldık evi..bundan önce bi ev sahibinden çok çekmiştik biz de ondan.Amaan büyük konuşmak gibi olmasın ama kendi oturcaam ev olsun kiracıyla felen uğraşmıyım diye düşünüyorum ama oda bizler gibi orta direklerin en iyi yatırımı tabii
izmiri bilmiyorum 2 kez bodruma giderken gecelik kalmıştık içini gezemeden yola çıkmıştık ama çok arkadaşım var oralı veya ordan ev alanhayırlısıyla iyi kiracı bulursunuz inşallah
formatın içine ediyonuz toparlayamıyorum ben bile..
canım biz de izmirde evsahibiyle falan uğraşmayalım diye aldık evi..bundan önce bi ev sahibinden çok çekmiştik biz de ondan..herşeyin hayırlısı yanii..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
aminn
Ooo Leylakcım hoşgeldinnasılsın ?
Sersumum Leylak geçmişi okuyo galba bende çıkıyorum hem babiş merak eder hemde 2 tur atıp öyle gitcem eve size iyi geceler bol leptinler yarın akşam kaçta evde olurum bilmiyorum ama geçte olsa gelmeye çalışırım öptüm sizi
ben iyi sayılırım canım sen nasılsın?
cuma günü aydın'a haftaya da büyük ihtimal mardin'e gidiyoruz bakalımnasıl dayanıcam bu sıcaklarda
haa bir de tüm vücudum kaşınıyo alerjinin dibini yaşıyorum yaneamma da derdim varmış beee
evet geçmişi okuyodum canım
iyi geceler datlum gıymatlum
Ben napıyım Birdy içine edince bende öylece alıntıladım böylece yayınladımboşveer toplama formatı dağınık kalsın artık yaz geldi beyinler sulandı mazur gör bisi mıhtarım
amin canım..Hee anladım ben onuda yaşamadım ya düşünemedim canım kusura bakmaiyi yapmışsınız bu vesileyle ev sahibi olmuşsunuz darısı başımıza amiin
Kardeşiminde var ve şu anda öğrenciler oturuyor evin halini düşünemiyoruzbile hayırlısı olsun
ben iyi sayılırım canım sen nasılsın?
cuma günü aydın'a haftaya da büyük ihtimal mardin'e gidiyoruz bakalımnasıl dayanıcam bu sıcaklarda
haa bir de tüm vücudum kaşınıyo alerjinin dibini yaşıyorum yaneamma da derdim varmış beee
iyi geceler tatlımSersumum Leylak geçmişi okuyo galba bende çıkıyorum hem babiş merak eder hemde 2 tur atıp öyle gitcem eve size iyi geceler bol leptinler yarın akşam kaçta evde olurum bilmiyorum ama geçte olsa gelmeye çalışırım öptüm sizi
amma da yavaş yaziisiniz yafbi sıgara içtim geldimhala yazmamışın
amanin Mardin miiçok sıcaktır oralar şimdii kolay gelsin canım
ne çektin vede çekiyosun bu alerjiden yaa adam akıllı tahlil yaptırmıştın dimi? bahar bitti yaz geldi daha ne alerjisi bu :44: yaf
olsun garii napalımm
birdye ders ver ver nereye kadar..heba etti derslerimi
iyi geceler tatlım..kıss gece gece dikkatli ol bakiim ara sokaklara falan girmee
Ben de kendimi teknoloji fukarası biliidim iyi bari benden fukarasıda varmışöhö öhö nasılsa okiimii geçmişi
ara sokaklara mecbur gircemde millet hala dışardaysa sorun yok fakat tuvaletim geldi o yüzden direk eve gitcem yürüyüş yine yattı yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?