Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

formatın içine ediyonuz toparlayamıyorum ben bile..

Yok canikom , kontrat işe yaramıyo.Sonuçta yollamıyo kirayı , öldürücen mi , uğraş-dur işte...Biz de dayanamadık sattık

Amaan büyük konuşmak gibi olmasın ama kendi oturcaam ev olsun kiracıyla felen uğraşmıyım diye düşünüyorum ama oda bizler gibi orta direklerin en iyi yatırımı tabii

Kızlar ben kaçıyorum yavaştan...
Öpüyorum cümlenizi , yarın görüşmek üzere...

Hadi yürü bakalım sanada iyi geceler öpüldün

iyi akşamlar kısslar ben geldim

Ooo Leylakcım hoşgeldin nasılsın ?

izmiri bilmiyorum 2 kez bodruma giderken gecelik kalmıştık içini gezemeden yola çıkmıştık ama çok arkadaşım var oralı veya ordan ev alan hayırlısıyla iyi kiracı bulursunuz inşallah

canım biz de izmirde evsahibiyle falan uğraşmayalım diye aldık evi..bundan önce bi ev sahibinden çok çekmiştik biz de ondan..herşeyin hayırlısı yanii..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
aminn

Hee anladım ben onuda yaşamadım ya düşünemedim canım kusura bakma iyi yapmışsınız bu vesileyle ev sahibi olmuşsunuz darısı başımıza amiin

Kardeşiminde var ve şu anda öğrenciler oturuyor evin halini düşünemiyoruz bile hayırlısı olsun

Ooo Leylakcım hoşgeldin nasılsın ?

ben iyi sayılırım canım sen nasılsın?
cuma günü aydın'a haftaya da büyük ihtimal mardin'e gidiyoruz bakalımnasıl dayanıcam bu sıcaklarda
haa bir de tüm vücudum kaşınıyo alerjinin dibini yaşıyorum yaneamma da derdim varmış beee

Sersumum Leylak geçmişi okuyo galba bende çıkıyorum hem babiş merak eder hemde 2 tur atıp öyle gitcem eve size iyi geceler bol leptinler yarın akşam kaçta evde olurum bilmiyorum ama geçte olsa gelmeye çalışırım öptüm sizi

evet geçmişi okuyodum canım
iyi geceler datlum gıymatlum

amanin Mardin mii çok sıcaktır oralar şimdii kolay gelsin canım

ne çektin vede çekiyosun bu alerjiden yaa adam akıllı tahlil yaptırmıştın dimi? bahar bitti yaz geldi daha ne alerjisi bu :44: yaf

Ben napıyım Birdy içine edince bende öylece alıntıladım böylece yayınladım boşveer toplama formatı dağınık kalsın artık yaz geldi beyinler sulandı mazur gör bisi mıhtarım
olsun garii napalımm
birdye ders ver ver nereye kadar..heba etti derslerimi

amin canım..ev sahibinin kötüsü bizi ev sahibi yaptı naparsın..
kıyamam sana..geçmiş olsun bebişim:26:..ayy mardin hiç çekilmez ama naapçan meccburrr
iyi geceler tatlım..kıss gece gece dikkatli ol bakiim ara sokaklara falan girmee

Son düzenleme:
amanin Mardin mii çok sıcaktır oralar şimdii kolay gelsin canım

ne çektin vede çekiyosun bu alerjiden yaa adam akıllı tahlil yaptırmıştın dimi? bahar bitti yaz geldi daha ne alerjisi bu :44: yaf

sağol bebeğem
tahlil yapılmadı çünkü belirli bişey yok,o kadar çok alerji sebebi varmış ki hangisinin sebep olduğunu bilmek imkansızmış malesefbenim alerji haziran ayında azıyo canım ya nedendir anlamadım.geçen yine dr a gittim,o da geçen yılki dr gibi çam ağacından olabilir dedi.burda da çok malesef o ağaç da.bakalım ilaç alıyorum ama uyuz olmuş gibi tüm vücudum kaşınmaya devam ediyo hala

olsun garii napalımm
birdye ders ver ver nereye kadar..heba etti derslerimi

iyi geceler tatlım..kıss gece gece dikkatli ol bakiim ara sokaklara falan girmee

Ben de kendimi teknoloji fukarası biliidim iyi bari benden fukarasıda varmış öhö öhö nasılsa okiimii geçmişi

ara sokaklara mecbur gircemde millet hala dışardaysa sorun yok fakat tuvaletim geldi o yüzden direk eve gitcem yürüyüş yine yattı yane

ama 2 sayfa olunca okiyii ona göreee

sen dikkat aman tatlım hızlı hızlı git o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…