Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hatunlar ben geldim ama internet kafeden yazıyorum çünki yeğen pc ile yazlığa gitti yarın akşam kendi pc ile yazacağım inş.

off ev aramak çok zordur bilirim bee..umarım çok güzel enfess aşırı güzel bi evle karşılaşırsınız..
hani birer birer azaltacaktın buçukar buçukar mı azaltıyon kıss.. gerçi gün bitmedi ama
nesfit kırmızı meyvelere bayılırdım ben de ekşi ekşi çok leziz oluyor..afiyet olsun canım..

Eeee 2 sayfa geçmiş olunca bakarın tabe , o neydi ööle be 10 sayfa geçmiş

işler kesat bu aralar naapalımm

hatunlar ben geldim ama internet kafeden yazıyorum çünki yeğen pc ile yazlığa gitti yarın akşam kendi pc ile yazacağım inş.
hoşgeldin
kıss helal olsun hiç üşenmemişin internet kafeye gidiyosun..
yarından itibaren pc hep senin yanii yaşasınn

Hoşgeldin hayatım.Valla ben de azmine hayran oldum.Bu sıcakta internet cafeye gitme cesaretini göstermişsin Dünden beri nasılsın canikom ?

çekirdek tuzlu ve kavrulmuş diye yasak gibi ama kilonu etkilemez stres yapıp üzülme yani

çarşıda 1.5 km

az öncede yürüyüşüm bitti 4 km.sefam olsun

efferüm mıhtarımıza

Eeee 2 sayfa geçmiş olunca bakarın tabe , o neydi ööle be 10 sayfa geçmiş

Seni tembel senii sayfa çok olunca ben menü yazanları atlıyarak okuyorum

hoşgeldin
kıss helal olsun hiç üşenmemişin internet kafeye gidiyosun..
yarından itibaren pc hep senin yanii yaşasınn

Valla babamı bekledim yemeğini verip bulaşıkları halledip öyle geliim diye yoksa daha erken gelcektim evde sadece tv ye talim etmek sıkıcı bide akşam serinliğinde millet kendini sokaklara atmış galiba dışarısı bayaa kalabalık daha erken çıkabilseydim bende bol bol yürürdüm artık burdan çıkınca eve gidiş yolunu uzatırım

Evet ya , ben de çok sıkıldım valla ...Belki sonra çıkıp yürürüm.Gerçi bütün gün yürüdük bacaklarım ağrıyo ama sıkılmaktan iyidir...

Evet ya , ben de çok sıkıldım valla ...Belki sonra çıkıp yürürüm.Gerçi bütün gün yürüdük bacaklarım ağrıyo ama sıkılmaktan iyidir...

Ev aramak helede bu sıcaklarda epey yorucu tabiki ağrır bacakların çıkacaksan keyif için yürü serinlikte iyi gelir valla ben bugün sıcak yüzünden koltuğuma işemiş gibi sırılsıklamdım tüm tişört ve pantolonum ve koltuğum bide arkadaş geldi koyu tiryakidir 1 saatte 6 sıgara içtim sayesinde 2 de evde içtim dışarı çıkınca daha yeni geçti baş ağrım

dönüşte yürürsün canım ne güzel

Iyyy evet çok tiksinç , artık sıtkım sıyrıldı zaten , olmazsa olmasın pöffffff Evin tek derdi sıcak olması , yoksa mis gibi ev , n'apalım kırıcaz kıçımızı oturucaz en kötü...

anlıyorum seni canım

yazın bitmesine şurda ne kaldı demii

bizim de kiracımız çıkıyo..çok üzüldük..çok memnunduk..umarım iyi bi kiracı buluruzz

Evet tatlım yaaa , sızlıyo için için....Oyyy ööle çok sigara içince bazan benim de ağrırdı başım , migren gibi....Çok pis ağrıdır , geçmiş olsun canımcım...1 saatta 6 sigara da sağlam sayıymış ha

Aaaa çıkıyolar mı , tüh bak ben de üzüldüm şimdi.İnşallah onlar kadar iyi yeni bir kiracı gelir yerine ...Kiracının kötüsünden Allah korusun.Biz bir tane evimizi satmak zorunda kalmıştık....Hiç kira ödemiyodu , telefona çıkmıyodu , sinir olmuştuk...

sizin ev nerdeydi kocaelimi izmirmi ikisinde de kiracı bulmak kolay aslında ama dediğin gibi iyi insan bulmak zor hayırlısı olsun canım

eskiden daha çokmuş öyle kiracılar şimdi hala varmıki kontrat montrat işe yaramıyormu benim ev yok derdim yok anlamam o işlerden

Yok canikom , kontrat işe yaramıyo.Sonuçta yollamıyo kirayı , öldürücen mi , uğraş-dur işte...Biz de dayanamadık sattık

Kızlar ben kaçıyorum yavaştan...
Öpüyorum cümlenizi , yarın görüşmek üzere...

ay Allah korusun..ama sağolsun emlakçımız çok iyi ilgileniyor..gözüm arkada diiill

Efenim ben google chromdan girmişim mozzerl olcakmış suçluda benim yanii

sizin ev nerdeydi kocaelimi izmirmi ikisinde de kiracı bulmak kolay aslında ama dediğin gibi iyi insan bulmak zor hayırlısı olsun canım

izmirde canım evimiz..kiracı bulmak kolay da iyisi rastlar inşallah tek derdimiz o..yoksa evimiz tam oturulacak yerde..basın sitesi hastane yanı..hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…