gözlerime inanamıyorum kayınçom geçmişe bakmışşş
N'aber canikom ? Akşam sen gitmişsin-biz gelmişiz
Bütün gün ev aradık lakin bulamadık muhtarım.Sıkıldım artık valla...Neyse bunun dışında şuana kadar 1.5 adet sigara içtim.Cıss olarak 1 top limonlu dondurma yedim.He muhtarım ben bu arada Nesfit olayına girdim.Sabah ya da öğle bir öğünü Nesfitle yapıyorum.İnanamadım ama tok tutuyo (beni tok tutuyosa sizi bütün gün acıktırmaz) , 2-3 saat idare ediyorum.Şimdi de yoğurda bi tane kayısı doğradım , tarçın serptim onu yiyorum ...
Eeee 2 sayfa geçmiş olunca bakarın tabe , o neydi ööle be 10 sayfa geçmiş
hoşgeldinhatunlar ben geldim ama internet kafeden yazıyorum çünki yeğen pc ile yazlığa gitti yarın akşam kendi pc ile yazacağım inş.
Hoşgeldin hayatım.Valla ben de azmine hayran oldum.Bu sıcakta internet cafeye gitme cesaretini göstermişsinhatunlar ben geldim ama internet kafeden yazıyorum çünki yeğen pc ile yazlığa gitti yarın akşam kendi pc ile yazacağım inş.
off ev aramak çok zordur bilirim bee..umarım çok güzel enfess aşırı güzel bi evle karşılaşırsınız..
hani birer birer azaltacaktın buçukar buçukar mı azaltıyon kıss..gerçi gün bitmedi ama
nesfit kırmızı meyvelere bayılırdım ben de ekşi ekşi çok leziz oluyor..afiyet olsun canım..
Iyyy evet çok tiksinç , artık sıtkım sıyrıldı zaten , olmazsa olmasın pöffffffEvin tek derdi sıcak olması , yoksa mis gibi ev , n'apalım kırıcaz kıçımızı oturucaz en kötü...
selam kızlar bu aralar pek giremiyorum.nihayet regl oldum rahatladım gerginliğimde gitti biraz.bu günkü menümü yazayım.
sabaheynir,zeytin,domates,salata,1 avuç çiğbadem ve yaban mersini
öğle:sütlü keşkek,kıymalı yumurta
arada:deniz kenarında otururken dayanamadım 3-4 avuç çekirdek yedim
akşama:fırında karnıyarık ve cacık yiycem.bu hafta hiç yürümedim bunalım takılıyodum birazinşallah yarın yürüyüş için gerekli enerjiyi bulurum.
çarşıda 1.5 km
az öncede yürüyüşüm bitti 4 km.sefam olsun
Eeee 2 sayfa geçmiş olunca bakarın tabe , o neydi ööle be 10 sayfa geçmiş
hoşgeldin
kıss helal olsun hiç üşenmemişin internet kafeye gidiyosun..
yarından itibaren pc hep senin yanii yaşasınn
çekirdek tuzlu ve kavrulmuş diye yasak gibi ama kilonu etkilemez stres yapıp üzülme yani
efferüm mıhtarımıza
Seni tembel seniisayfa çok olunca ben menü yazanları atlıyarak okuyorum
Valla babamı bekledim yemeğini verip bulaşıkları halledip öyle geliim diye yoksa daha erken gelcektim evde sadece tv ye talim etmek sıkıcıbide akşam serinliğinde millet kendini sokaklara atmış galiba dışarısı bayaa kalabalık daha erken çıkabilseydim bende bol bol yürürdüm artık burdan çıkınca eve gidiş yolunu uzatırım
Sinir oldum yaainternet bağlantısı dondu yeniden geldim
Evet ya , ben de çok sıkıldım valla ...Belki sonra çıkıp yürürüm.Gerçi bütün gün yürüdük bacaklarım ağrıyo ama sıkılmaktan iyidir...
efferüm mıhtarımıza
Valla babamı bekledim yemeğini verip bulaşıkları halledip öyle geliim diye yoksa daha erken gelcektim evde sadece tv ye talim etmek sıkıcıbide akşam serinliğinde millet kendini sokaklara atmış galiba dışarısı bayaa kalabalık daha erken çıkabilseydim bende bol bol yürürdüm artık burdan çıkınca eve gidiş yolunu uzatırım
Iyyy evet çok tiksinç , artık sıtkım sıyrıldı zaten , olmazsa olmasın pöffffffEvin tek derdi sıcak olması , yoksa mis gibi ev , n'apalım kırıcaz kıçımızı oturucaz en kötü...
Sinir oldum yaainternet bağlantısı dondu yeniden geldim
İnternet cafede internet problemi olması ne saç ma yawww , sonuçta adamların işi bu diil mi :44::44::44:
Evet tatlım yaaa , sızlıyo için için....Oyyy ööle çok sigara içince bazan benim de ağrırdı başım , migren gibi....Çok pis ağrıdır , geçmiş olsun canımcım...1 saatta 6 sigara da sağlam sayıymış haEv aramak helede bu sıcaklarda epey yorucu tabiki ağrır bacaklarınçıkacaksan keyif için yürü serinlikte iyi gelir valla ben bugün sıcak yüzünden koltuğuma işemiş gibi sırılsıklamdım tüm tişört ve pantolonum ve koltuğum bide arkadaş geldi koyu tiryakidir 1 saatte 6 sıgara içtim sayesinde 2 de evde içtim dışarı çıkınca daha yeni geçti baş ağrım
dönüşte yürürsün canım ne güzel
anlıyorum seni canım
yazın bitmesine şurda ne kaldı demii
bizim de kiracımız çıkıyo..çok üzüldük..çok memnunduk..umarım iyi bi kiracı buluruzz
Hoşgeldin hayatım.Valla ben de azmine hayran oldum.Bu sıcakta internet cafeye gitme cesaretini göstermişsinDünden beri nasılsın canikom ?
off ev aramak çok zordur bilirim bee..umarım çok güzel enfess aşırı güzel bi evle karşılaşırsınız..
hani birer birer azaltacaktın buçukar buçukar mı azaltıyon kıss..gerçi gün bitmedi ama
nesfit kırmızı meyvelere bayılırdım ben de ekşi ekşi çok leziz oluyor..afiyet olsun canım..
yazını yeni gördüm , dediğim gibi dışarsı evden serin bide annemin apartman diğer apt.larala çok yakın ve 1. kat yemek kokuları gürültüler olduğu gibi evin içinde balkonunda bile rahat tüttüremiyom
E klimadan da etkilenmiyomuşunuz sıcaklarda öyle geçiştirin sonra emeklilikte yazlığımızda serin serin otururuz sebze meyva ağaçlarının arasınada hamak astıkmı tamamaz kaldı sık dişini aç klimayı bozma düzenini
İnternet cafede internet problemi olması ne saç ma yawww , sonuçta adamların işi bu diil mi :44::44::44:
Efenim ben google chromdan girmişim mozzerl olcakmış suçluda benim yanii
Hoşgeldin hayatım.Valla ben de azmine hayran oldum.Bu sıcakta internet cafeye gitme cesaretini göstermişsinDünden beri nasılsın canikom ?
yazını yeni gördüm , dediğim gibi dışarsı evden serin bide annemin apartman diğer apt.larala çok yakın ve 1. kat yemek kokuları gürültüler olduğu gibi evin içinde balkonunda bile rahat tüttüremiyom
E klimadan da etkilenmiyomuşunuz sıcaklarda öyle geçiştirin sonra emeklilikte yazlığımızda serin serin otururuz sebze meyva ağaçlarının arasınada hamak astıkmı tamamaz kaldı sık dişini aç klimayı bozma düzenini
He iyi bari , madem daha serin...
Evet valla bu gidişle o olacak , ayıla-bayıla geçiricez yazı...Ne zaman alıcaz yazlıkları , kaç senemiz kaldı ?
He , hata sende , onların suçu yok yane
dönüşte yürürsün canım ne güzel
anlıyorum seni canım
yazın bitmesine şurda ne kaldı demii
bizim de kiracımız çıkıyo..çok üzüldük..çok memnunduk..umarım iyi bi kiracı buluruzz
Evet tatlım yaaa , sızlıyo için için....Oyyy ööle çok sigara içince bazan benim de ağrırdı başım , migren gibi....Çok pis ağrıdır , geçmiş olsun canımcım...1 saatta 6 sigara da sağlam sayıymış ha
Aaaa çıkıyolar mı , tüh bak ben de üzüldüm şimdi.İnşallah onlar kadar iyi yeni bir kiracı gelir yerine ...Kiracının kötüsünden Allah korusun.Biz bir tane evimizi satmak zorunda kalmıştık....Hiç kira ödemiyodu , telefona çıkmıyodu , sinir olmuştuk...
sizin ev nerdeydi kocaelimi izmirmi ikisinde de kiracı bulmak kolay aslında ama dediğin gibi iyi insan bulmak zor hayırlısı olsun canım
eskiden daha çokmuş öyle kiracılar şimdi hala varmıki kontrat montrat işe yaramıyormu benim ev yok derdim yokanlamam o işlerden
Aaaa çıkıyolar mı , tüh bak ben de üzüldüm şimdi.İnşallah onlar kadar iyi yeni bir kiracı gelir yerine ...Kiracının kötüsünden Allah korusun.Biz bir tane evimizi satmak zorunda kalmıştık....Hiç kira ödemiyodu , telefona çıkmıyodu , sinir olmuştuk...
sizin ev nerdeydi kocaelimi izmirmi ikisinde de kiracı bulmak kolay aslında ama dediğin gibi iyi insan bulmak zor hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?