Bende daha çok gündüz internetten takip etmeye çalıştım ama gidemedim malesefgeziye akşamları anca yemek bulaşık ev işi falan derken dakika dakia takip edemedim malesef
He jübilemsi bişey bu hafta sonu ben de bu hafta sonu ramazan öncesi son alkolümü alıcam inş.
Aman devre mülk alma kışlığını bi hallet sonra benim emekliliği bekleberaber bir yerlerden ufak ve pahalı olamayan bi yazlık alırız
Aman maşallah diyimbiz ailece hatta sülalece anti klimacıyız hepimiz sırasıyla zatürremsi migrenimsi şeyler atlattı
Bak şimdi bende çıkıp balkonda bi tüttürmeye gidiyim yarın akşam 9 dan sonra buralarda olurum öptüm seni
Annen doğru söylüyo bence denizden de uzak olsun bence bahçe katı olcaksa güney olsa daha iyi değilmi yazın serin ama kışın soğuk olur zaten evet canım bencede hayırlısı olsun vardır bir yerlerde bi kısmetiniziyi geceler yarın akşam gelirsen görüşürüz
ayy çok gıcık..aynı ürün ama fiyat farkı..Selam canım
halledemdim yaa sinir oldum aynı ürün farklı şubede fiyatı farklıydı ve fark istediler bende aldığım yere götürcem yolculuk molasında almıştım
onun dışında iyiyim şükür aklım evdeki kızımda bende kısmetse haftaya pazartesi falan ananeye yollıycam
bugün sıcaktan işyerinde beynimiz sulanmıştı valla herkes burnundan soluyordu allah açık alanda çalışanlara daha bi sabır verip yardımcısı olsun valla sıcaktansa soğuğu tercih ederim
oh oh kayınçom iyi olmuş düğün bahane olay ve yer şahane..Canım yaaaa , he valla , çok şükür Allahıma , kavuştuk
İyiyim hayatım...Sıcaklarla mücadele , bi taraftan ev aramaya çalışıyoruz ...Haftasonu bir arkadşın düğünü vardı.Polonezköy taraflarında , gece de kalmalı...Akşam ve sabah yediklerimi yazsam burdan köye yol olurPazar günü öğlen döndük.Bugüne kadar detoks yaptım.Bugün de evlilik yıldönümümüz.Özel bişey yapmadık.Ben pastaneden bikaç parça tatlı-tuzlu aldım (evden yapmadım ki günlerce yemeyelim) , onlardan atıştırdım akşamüzeri.Demin de bi top dondurma yedim.Böyle işte...
Sen nasılsın , neler yapıyosun görüşmeyeli?
tam çıkmışım siz gelmişiniz beyaaaAaaaa muhtarımla Kardelenim de gelmişKızlaaaaar şok ösledim sizi şokkkkk...
Oyyyyy güney cepheye ev yapmayı yasaklasınlar yawwww... Bizim karşı blok tüm öğleden sonra balkonda , biz de balkona adım atamıyoruz
bizimki de söyleniyor ananeye gidince ama arkadaşları gelince unutuyor iyi ki gelmişim diyor.Muhtar nerde hani ?
Kız bu hafta sonunu bekliyor okulda ödül töreni ve piknik var ondan sonra ananenin yanına yazlığa yollucam yaşlılarla sıkılır tabii ama kardeşimin kızı var gerçi büyük ama idare ediyo sağ olsun sonrada ben gidince gezdiririm hanfendiyi
Benim izin toplam 1 ay ama parça parça almayı düşünüyorum bir kısmını bayramdan sonra bir kaç günü ertelerim nolur nolmaz diye
işyerinde klima yok vantilatör var odada sağ tarafım tutuldu resmen sağ kulağımda ağrıyıp hafif şişme oldu onun yüzünden
sizde dikkat edin klima çarpmasın sonra
kaçırdım sizi..Eeee Kardelen geldiğinde gördüm ben muhtarı ama gitmiş zaar...O da olaydı iyi olackamışİznin 1 ay güzelmiş , benim en uzun iznim 15 gün olabilmişti , 1ayı hayal edemedim bile valla İnşallah son dakika sürprizi olur da maaile biyerlere gidersiniz ...
Klima çarpmıyo bizi anacım , biz efsunluyuz o konuda ...Önüne yatıyoruz bi de malak gibi ama yine de çarpmıyo
Ben de dün evvelki gün onar tane falan içmişimdir ama bugün 3 tane içtim.Yarın 2 , sonra 1 sonra sıfır yapmayı düşünüyorum , bakalım nasıl olucekkk??? Bırakması zor , başlaması kolay...Lakin sigara da çok keyifli bişey yawww
Hayatım sen bize bakma , boşuz biz , çalışıyo olsak biz de bu kadar ilgilenemzdik tabii ki ...Ahhh ne güzel olur , komşu olsak , sabah bahçede güllerimizi sulasak , domateslerimizi toplasak , aa muhtarım da çok sever bu işleri , o da alsın aynı yerden bi yazlık
Bize gelin , 1 hafta kalın , siz de efsunlanırsınız , merak etme
Tamam canımcım , ben de uyucam yavaş yavaş ...Yarın yine gelmeye çalışırım ben de...Kızlar siz de gelinnnnn
Ben de çok öptüm hayatım , iyi geceler
Tsunami alacak bizi hehehehe töbe töbe , amaaaan hayırlısı valla
Öptüm ben de hayatım
herkese gunaydın,
menu bıldırımınde bulunuyorum:
sabah:
- klasık karayat kahvaltısı (peynırlı omlet eşliğinde )
(bu arada yumurta sayısını 1 e ındırmıs bulunuyorum)
öğle:
- yeşil salata
- ayran
akşam:
-semiz otu yemeği
-cacık
-bol salata
afiyet olsun canım..ben de 1 yımırta yiyebiliyorum ..yetiyor valla
slm kızlar,
yıne bır sorum var sızee...( haydı sor sooor , dediğinizi duyar gıbıyım )
sabahları sucuklu yumurta yapsak??? sucuk yasak mıdır ???
kardelenim söylemiş gerçi canım tekrarı olsunslm kızlar,
yıne bır sorum var sızee...( haydı sor sooor , dediğinizi duyar gıbıyım )
sabahları sucuklu yumurta yapsak??? sucuk yasak mıdır ???
tesekkurler sersum , bencede bır yumurta yetıyor. hatta eşim anlamadı bıle bır yumurta oldugunu ,omlet olunca 2 yumurta dıye yedi
klasik kahvaltı ve çay çay sıcak çok sıcak daha sıcak olacakmış yandık valla 3 km yürüdüm
kolay gelsinBu aralar çok yoğunum. Pek girmeye fırsatım olmuyor. Umarım herkes iyidir. Ama bu hafta listeyi ben yapıyorum onu biliyorum artık.
20 gündür kendimi çok saldım neler yedim hangi saatlerde yedim duysanız dudağınız ucuklar.
bugünkü menüm
sabah 12de
2 kayısı
1 muz
1 avuç badem
akşam 18.00 da da
tavuk
salata
ayran
optüm hepinizi...
ayy çok gıcık..aynı ürün ama fiyat farkı..neyse artık olmuş olan..
valla hakkarinin hiçbişeyini sevmedim ama gündüz sıcak gece ise çook serin ona bayılıyorum..rahat rahat uyuyoruz kıskandırmak gibi olmasınizmirden sonra harika geldi bize buranın yaz geceleri..
ben soğuğu da sevmem sıcağı da bana orta olcek galiba..ama burada kışı yaşayınca sıcağı daha bi çok sevdim valla
oh oh kayınçom iyi olmuş düğün bahane olay ve yer şahane..
nice nice yıllara olsun canımm..eniştemi de kutlarım senin gibi bi zaatı şahaneyle evlendiği içünnn
tam çıkmışım siz gelmişiniz beyaaa
ayy ne sinir bozucu oluyo o yawww..onları dövesin geliyo dimi kayınçommm
bizimki de söyleniyor ananeye gidince ama arkadaşları gelince unutuyor iyi ki gelmişim diyor..kankasının gelmesine 2 hafta varmış bakalım nasıl dayanacak hanfendi..neyse ki gelinimizin yeğenleri geldi 2 kızz onun yaşıtı sevindim oyalanırlar birlikte
aman sarfoşum tikkat et.:26:.geçmiş olsun
kaçırdım sizi..
ayy bizi de çaypmaz klima izmirden efsunluyuz biz de sabaha kadar açık yatardık ta bişeycik olmazdıı
bitecek o keyiff
alalım alalım...çok güzel olur valla..karşılıklı sebze yeşillik değişikliği yaparızz..
allah korusun tööbe tööbeee
afiyet olsun canım..ben de 1 yımırta yiyebiliyorum ..yetiyor valla
kayınçom buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?