Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hayatım sen bize bakma , boşuz biz , çalışıyo olsak biz de bu kadar ilgilenemzdik tabii ki ...Ahhh ne güzel olur , komşu olsak , sabah bahçede güllerimizi sulasak , domateslerimizi toplasak , aa muhtarım da çok sever bu işleri , o da alsın aynı yerden bi yazlık
Bize gelin , 1 hafta kalın , siz de efsunlanırsınız , merak etme
Tamam canımcım , ben de uyucam yavaş yavaş ...Yarın yine gelmeye çalışırım ben de...Kızlar siz de gelinnnnn
Ben de çok öptüm hayatım , iyi geceler

Tsunami alacak bizi hehehehe töbe töbe , amaaaan hayırlısı valla
Öptüm ben de hayatım

Tarifin adı incir uyutması canım karatyada uygun bi tarif, tabi ölçülü yenmeli

biz yemiş dondurması diye bılıyoruz bu tarıfı. annem seker de koyardı ıcerısıne ama ben karataya uygun olsun dıye koymadım.ama sunu soyleyım , bu tatlıyı yıyınce dondurma fln aramıyorsunuz. hattaaa dondurmadan daha bıle guzel dıyebılırım .

herkese gunaydın,
menu bıldırımınde bulunuyorum:

sabah:
- klasık karayat kahvaltısı (peynırlı omlet eşliğinde )
(bu arada yumurta sayısını 1 e ındırmıs bulunuyorum)

öğle:
- yeşil salata
- ayran

akşam:
-semiz otu yemeği
-cacık
-bol salata

ayy çok gıcık..aynı ürün ama fiyat farkı..neyse artık olmuş olan..
valla hakkarinin hiçbişeyini sevmedim ama gündüz sıcak gece ise çook serin ona bayılıyorum..rahat rahat uyuyoruz kıskandırmak gibi olmasınizmirden sonra harika geldi bize buranın yaz geceleri..
ben soğuğu da sevmem sıcağı da bana orta olcek galiba..ama burada kışı yaşayınca sıcağı daha bi çok sevdim valla

oh oh kayınçom iyi olmuş düğün bahane olay ve yer şahane..
nice nice yıllara olsun canımm..eniştemi de kutlarım senin gibi bi zaatı şahaneyle evlendiği içünnn

Aaaaa muhtarımla Kardelenim de gelmiş Kızlaaaaar şok ösledim sizi şokkkkk...
tam çıkmışım siz gelmişiniz beyaaa
Oyyyyy güney cepheye ev yapmayı yasaklasınlar yawwww... Bizim karşı blok tüm öğleden sonra balkonda , biz de balkona adım atamıyoruz
ayy ne sinir bozucu oluyo o yawww..onları dövesin geliyo dimi kayınçommm
bizimki de söyleniyor ananeye gidince ama arkadaşları gelince unutuyor iyi ki gelmişim diyor..kankasının gelmesine 2 hafta varmış bakalım nasıl dayanacak hanfendi..neyse ki gelinimizin yeğenleri geldi 2 kızz onun yaşıtı sevindim oyalanırlar birlikte

aman sarfoşum tikkat et.:26:.geçmiş olsun

kaçırdım sizi..

ayy bizi de çaypmaz klima izmirden efsunluyuz biz de sabaha kadar açık yatardık ta bişeycik olmazdıı

bitecek o keyiff

alalım alalım...çok güzel olur valla..karşılıklı sebze yeşillik değişikliği yaparızz..
Tsunami alacak bizi hehehehe töbe töbe , amaaaan hayırlısı valla
Öptüm ben de hayatım
allah korusun tööbe tööbeee

afiyet olsun canım..ben de 1 yımırta yiyebiliyorum ..yetiyor valla

kızlar gece döktürmüşünüz valla ..üzüldüm kaçırdığıma muhabbetii

sabah

pastırmalı omlet
bilimum peynir çeşitlerii
domates salatalık
7-8 kiraz
2 kayısı

şimdi de çay çayy

slm kızlar,

yıne bır sorum var sızee...( haydı sor sooor , dediğinizi duyar gıbıyım )

sabahları sucuklu yumurta yapsak??? sucuk yasak mıdır ???

slm kızlar,

klasik kahvaltı ve çay çay sıcak çok sıcak daha sıcak olacakmış yandık valla 3 km yürüdüm

Bu aralar çok yoğunum. Pek girmeye fırsatım olmuyor. Umarım herkes iyidir. Ama bu hafta listeyi ben yapıyorum onu biliyorum artık.

20 gündür kendimi çok saldım neler yedim hangi saatlerde yedim duysanız dudağınız ucuklar.
bugünkü menüm
sabah 12de
2 kayısı
1 muz
1 avuç badem
akşam 18.00 da da
tavuk
salata
ayran
optüm hepinizi...

selam kızlar bu aralar pek giremiyorum.nihayet regl oldum rahatladım gerginliğimde gitti biraz.bu günkü menümü yazayım.
sabaheynir,zeytin,domates,salata,1 avuç çiğbadem ve yaban mersini
öğle:sütlü keşkek,kıymalı yumurta
arada:deniz kenarında otururken dayanamadım 3-4 avuç çekirdek yedim
akşama:fırında karnıyarık ve cacık yiycem.bu hafta hiç yürümedim bunalım takılıyodum birazinşallah yarın yürüyüş için gerekli enerjiyi bulurum.

slm kızlar,

kardelenim söylemiş gerçi canım tekrarı olsun..ev sucuğu serbest..kendin yaparsan çok kolay..
tarifi.
orta yağlı kıyma
kimyon
sarımsak
kırmızı toz biber
tuz
yoğur minik köfteler halinde şekil verip pişir canım..afiyet olsun

tesekkurler sersum , bencede bır yumurta yetıyor. hatta eşim anlamadı bıle bır yumurta oldugunu ,omlet olunca 2 yumurta dıye yedi

klasik kahvaltı ve çay çay sıcak çok sıcak daha sıcak olacakmış yandık valla 3 km yürüdüm

yürüyüş

kolay gelsin .yine çok yoğun olursan söyle listeyi hallederiz bi şekilde sen merak etme canım

2. öğünüm

5 köfte
3 kabak mücver
sarımsaklı yoğurtlu kuru biber ve patlıcan kavurması
salata

çarşıda 1.5 km

az öncede yürüyüşüm bitti 4 km.sefam olsun

Muhtarım hu

N'aber canikom ? Akşam sen gitmişsin-biz gelmişiz
Bütün gün ev aradık lakin bulamadık muhtarım.Sıkıldım artık valla...Neyse bunun dışında şuana kadar 1.5 adet sigara içtim.Cıss olarak 1 top limonlu dondurma yedim.He muhtarım ben bu arada Nesfit olayına girdim.Sabah ya da öğle bir öğünü Nesfitle yapıyorum.İnanamadım ama tok tutuyo (beni tok tutuyosa sizi bütün gün acıktırmaz ) , 2-3 saat idare ediyorum.Şimdi de yoğurda bi tane kayısı doğradım , tarçın serptim onu yiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…