Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlaaaaarrr bn geldim. Telden giriyorum simdi. Bildirimi de araya skistiriyim o zamam.

Bu hafta: 62.8
Gecen hafta : 63.2 di sanirim goremiyorum imzami.
Fark :--- 400 gr
Yuzde : --- % 0.63

Buna da sukur cok kacamakli seyler yapildi ama hep geri cevirdim. Haftaya hedefim 62 olmak :)))))

bravosss sana hadi canım kim tutar seni

Rumuz=Filiztoprak
B.tarihi=07 Mart 2013
B.kilo=78
Geçen Hafta=72.5
Bu Hafta=72.4
Fark=0.1
Haftalık Yüzde=0.99
Toplam Fark=5.6
Boy=1.60
Beden=42
Spor=Çarşı, pazar

Çok şükür wc'ye çıkıp öyle tartıldım ama ne yazık ki 1 gram vermişim. Dün akşam da sadece cacık yemiştim.Bu kadar farketti.
Neyse haftaya artık veririm. Öpüldünüz kızlarrrrrrr

ben ce bizi kandırıyo özlemim..bi cee ee..diyo sonra yok
afiyet olsun gülümm
kandırıkçı birdysersumum tartı sonucunu merakla bekliyorum,iraden için tebrikler canım
akşam balık salata 3 km yürüdüm sabah bakalım ne çıkacak tartıda
kardelencim hayranınım tatlım
Bak gene kaçmışsınız
bak gene yoksuniçme o sigaraları haa
canım hoşgeldin öncelikleyaklaşık ayda 3 kilo vermişsin ki karatayda bu oran normaldir ve iyidirbunun için kutlarım senisürekli aç kalarak metabolizmanın durma noktasına geldiğini söylemişsin bence sorun bunda..yerken korkmak kilo almaya birebir tecrübeyle sabithiç aç kalmamalısın,zaten karatayda aç gezmek çok nadir bişey,öğünlerde izin verilenlerden korkmadan doyana kadar yemelisinbir de vücudun dinlenme ve yeni kiloya,yeni yaşam şekline alışma evresine girmiştir muhtemelenbu aşamada yediklerini daha da azaltmak sorunu çözmeztam tersine yaşam kaliteni düşürür ve mutsuz olursun,nereye kadar azaltabilirsin ki:26:hergün düzenli yürüyüş yapıyormuşsun zaten bu çok iyibu 2 aylık sürede kaçamaklarının sıklığı nasıldı,ideal kilona yakınsan da kilo verimin azalır,bunu bir yaşam şekli olarak görmeye,bundan sonra sağlıklı besleneceğine kendini inandırmaya bak derim,çoğumuzun düştüğü hata burada aslında..biraz sabret,tartıya odaklanma,yürüyüşüne ve doyana kadar sevdiğin şeylerden(tabi yasaklı olmayanlar arasından)yemeye,yemek aralarını 4-5 saat tutmaya,akşamı hafif geçirip 6-7 den sonra katı bişey yememeye dikkat et,hatta sabredebilirsen birkaç hafta tartılma derim canım,kolay gelsin

çiğdoşum hoşgeldin beyaözledik kıss senivalla bravo bu ortamda bile kaçamak yapmayıp kilo verebilmişsin,tebrikler canım

Hoşgelmişsin canım 90 dan 75'e hemde hamilelikte biraz zor değilmi ? Bence hedefi boşver ama Karatayı kaçamaksız yaparsan sağlıklı verir bebeğinde sağlıklı gelişir en azından

canım kusura bakma bi arkadaşın düğünü için şehir dışındaydım 3 gündür şimdi cevap yazabiliyorum.. doktorum karbonhidratı yasakladı hali hazırda zaten :) ben de pohaça makarna çok seven biri olarak bunları kesince bişeyler olur diye düşünüp ilk 3 ayda böyle bi hedef koydum bakalım.. ama senin de dediğin gibi ben diyetime uyayım da isterse 3 kilo verebileyim önemli değil çyle değil mi :)

selam kızlarliste yapacak arkadaşıma duyururum ki benim kilom aynı,zira uzun bir bekleyişten sonra regl oldum,hareket imkanım sıfır,mesela dün gece saat 9 da işten çıkabildim,kilo almadığıma bile şaşıyorum aslında:26:şu tatil işi de bitse de yürüyüşümü yapabilsem en azından..inanın çok özledim

Rumuz=efsanur
B.tarihi=24 MAYIS 2013
B.kilo=81 KG
Geçen Hafta=77 KG
Bu Hafta=76
Fark=1 KG
Haftalık Yüzde=1,29
Toplam Fark=5 KG
Boy=1.65
Beden=44-46
Spor=Çarşı, pazar-20 dkk yürüyüş.

Benin terazim dijital değil ibresli.gramaj küsüratlarını bilmiyorum.75-76 arasındaydı sabah aç karna.ama 76 yazdım ben.çok iyi gisiyor aynada belimin kıvrımları ortaya çıkıyor...

iç bacak sıkılaştırma ve alt karın egzersizine başlıycam bu hafta.doğumdan sonra karnım ilkkez bu kadar düz oldu.sarkıyo

Son düzenleme:

çok fazla aç kalmak vücudu kıtlık moduna sokuyor biliyorum.koruyor kendini.bu diyette esas serbest yiyecekleri doyana kadar yemek. dün seminerim vardı sabah kahvaltı yaptım akşamüzeri 5 e kadar seminer vardı arasız.
seminer öncesi ayran içtim. çıkınca okadar açtım ki yiyecek uygun bişey bulamadım gittim fındık aldım 2 avuç fındık yedim. akşamda içine haşlanmış tavuk didilmiş kocaman bi salata yedim.hem doydum hem sağlıklı oldu.gerçi sebze olsa daha iyiydi de yoktu menüde:)

sebze porsiyonunu çoğalt sabaha ara öğün koy bakalım bide böyle dene

Selam kızlar

rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03. 2013
baş.kilo:90.5 kg
geçen hafta kilo:78.8kg
bu hafta kilo:77.5 kg
fark:1.300
yüzde:%1.649
toplam fark: 13kg
beden:42-44
spor:yürüyüş

3 km yürüdüm kahvaltımıda az önce ettim demekki yürümek lazımmış bu hafta bu kadar beklemiyordum

:119::119::119::119::119::119::119:

canım mesajını simdi gördüm. listeyi yapan yoksa ben yapabilirim ama ancak aksam yayınlayabilirim. ben sıramın 5 temmuz oldugunu sanıyordum kusura bakmayın. liste konusu hakkında bilgisi olan varsa l

işlerin yogunsa ben yapayım listeyi haftaya benimdi haftayada sen yaparsın ilk sayfaya liste sırasını yeniden düzenledi sersum

kızlar haftasonu yıllık izne çıkıyorum,gittiğimiz otelde internet varmış girmeye çalışıcam..herkese kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…