Kizlaaaaarrr bn geldim. Telden giriyorum simdi. Bildirimi de araya skistiriyim o zamam.
Bu hafta: 62.8
Gecen hafta : 63.2 di sanirim goremiyorum imzami.
Fark :--- 400 gr
Yuzde : --- % 0.63
Buna da sukur cok kacamakli seyler yapildi ama hep geri cevirdim. Haftaya hedefim 62 olmak :)))))
kandırıkçı birdyben ce bizi kandırıyo özlemim..bi cee ee..diyo sonra yok
afiyet olsun gülümm
kardelencim hayranınım tatlımakşam balık salata 3 km yürüdüm sabah bakalım ne çıkacak tartıda
bak gene yoksunBak gene kaçmışsınız
canım hoşgeldin önceliklemerhaba arkadaslar tam 125 gündür karatay diyeti yapıyorum.ve iki aydır aynı kilomdayım eskiden spor yapmazdım artık her aksam 5km yürüyorum ama neden kilo vermem durdu bilemiyorum.deli olcam her gün tartıya cıkıyorum azalmak yerine artmaları görüncede tüm motivasyonum tükeniyo.hafta sonları iki ögün tavsiyesine uyuyorum.masa bası calısıyorum diyete basladıgımda 78 kiloydum suan 65-66 arasında gelip gidiyorum tam 2 aydır bi cıkıs yolu gösterin.aktif olarak katılımlarınız varsa pazartesiden itibaren yediklerimi sizinle paylasayım tecrübelerinizle beni yönlendirin.hayatımda hep kilo derdim oldu al ver al ver karatay diyetiyle tüm fazlalıkları verip bir daha almamak istiyorum basarabilirsem ama hedefime ulasamıyorum.yedikelrimi dahada azaltırcam ac kalıcam cünkü kuruyemişi bile sabahları yiyorum metabolizman sürekli ac kalarak zayıfladıgından bitmiş sanıyorum o nedenle yediklerimi korkudan azda alıyorum yada bana az geliyo bilemiyorum:) işte böyle kurtarın beniii önerilerinzie bekliyorum.
Kizlaaaaarrr bn geldim. Telden giriyorum simdi. Bildirimi de araya skistiriyim o zamam.
Bu hafta: 62.8
Gecen hafta : 63.2 di sanirim goremiyorum imzami.
Fark :--- 400 gr
Yuzde : --- % 0.63
Buna da sukur cok kacamakli seyler yapildi ama hep geri cevirdim. Haftaya hedefim 62 olmak :)))))
Hoşgelmişsin canım 90 dan 75'e hemde hamilelikte biraz zor değilmi ? Bence hedefi boşver ama Karatayı kaçamaksız yaparsan sağlıklı verir bebeğinde sağlıklı gelişir en azından
merhaba arkadaslar tam 125 gündür karatay diyeti yapıyorum.ve iki aydır aynı kilomdayım eskiden spor yapmazdım artık her aksam 5km yürüyorum ama neden kilo vermem durdu bilemiyorum.deli olcam her gün tartıya cıkıyorum azalmak yerine artmaları görüncede tüm motivasyonum tükeniyo.hafta sonları iki ögün tavsiyesine uyuyorum.masa bası calısıyorum diyete basladıgımda 78 kiloydum suan 65-66 arasında gelip gidiyorum tam 2 aydır bi cıkıs yolu gösterin.aktif olarak katılımlarınız varsa pazartesiden itibaren yediklerimi sizinle paylasayım tecrübelerinizle beni yönlendirin.hayatımda hep kilo derdim oldu al ver al ver karatay diyetiyle tüm fazlalıkları verip bir daha almamak istiyorum basarabilirsem ama hedefime ulasamıyorum.yedikelrimi dahada azaltırcam ac kalıcam cünkü kuruyemişi bile sabahları yiyorum metabolizman sürekli ac kalarak zayıfladıgından bitmiş sanıyorum o nedenle yediklerimi korkudan azda alıyorum yada bana az geliyo bilemiyorum:) işte böyle kurtarın beniii önerilerinzie bekliyorum.
canım mesajını simdi gördüm. listeyi yapan yoksa ben yapabilirim ama ancak aksam yayınlayabilirim. ben sıramın 5 temmuz oldugunu sanıyordum kusura bakmayın. liste konusu hakkında bilgisi olan varsa l
liste konsunda bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın
işlerin yogunsa ben yapayım listeyi haftaya benimdi haftayada sen yaparsın ilk sayfaya liste sırasını yeniden düzenledi sersum
kızlar haftasonu yıllık izne çıkıyorum,gittiğimiz otelde internet varmış girmeye çalışıcam..herkese kolaylıklar diliyorum
Canım işim çok yoğun eğer senin için sorun olmazsa sen yap haftaya ben yaparım olurmu? Ben iki haftadır giremedim çok yoğundum.
iyi tatiller canım
listeyi yapıyorum sorun değil canım
saol tatlım. Kolay gelsin.
ben bu yogunlukta bol bol kilo aldım.
geçen hafta 72.9
bu hafta 74.6
+1700
listenin sondan birincisi belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?