Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakalım,cuma günü tartıda görücez. ne kadar kılo verdıgımızı ogrenıcez ama emınım o daha cabuk vermıstır.zaten onun fazla kıloları benımkınden daha az
![]()
![]()
canım baya bi iş yapmışsın yorulmuşsun zati spor yapmışsın kolay gelsinAma kimsecikler yok orta da yaz geldi havalar isindi herkesler tatilde galiba bende bu hafta yaz temizligi yaptım birde 1 ay evde yoktum her sey beni beklemis boya badana halilar yikanmaya gitti camlar perdeler dip doruk temizledim simdi kaldi gardıroplar onlarida ara yapcam yani 4-5 gundur tempolu yürüyüş yapamadim bugun basladim 5,5 km yurudum 60 dk kizlar 3 ogun besleniyorum karatayi tam uygulamaya calisiyorum .
aha aha aha.Karatay'ın güzellerini yaz vurdu valla , herkes çil yavrusu gibi dağılmış. Ben geliyorum ama siz gelmiyosunuz , eeee nasıl olacak bu iş böyle
N'aapıyosunuz bakalım görüşmeyeli , herkesin diyeti yolunda gidiyo mu ? Bize bu ara çok misafir geldi , yaptık-yedik bin şükür :18::18::18: Şimdi iki gün boşluk var sonra bir düğün yemeği var sırada.Bu da gece kalmalı bi program , demek oluyor ki Pazar sabahı Birdy mükellef bir kahvaltı yapacak
Mümkün olsa kendimi klonlucam , birimiz yerken birimizi de diyete sokucam ama teknolojim henüz yeterli diil maalesef
![]()
hadi hadi bak şimdi de ben geldim sen yoksunBak gene geldim , gene yoksunuz...![]()
ben ce bizi kandırıyo özlemim..bi cee ee..diyo sonra yokbirdy benden günah gitti anacım,ben geldim sen çıktın
kahvaltım 08.30;yarım elma,2 yımırta,1 bardak süt,sütün kaymağına banılarak yenilen 3 kuru kayısı(reglimdedatlu istedim
)
öğlene kısır ve cacık var,akşama yine yoğurda birkaç kayısı doğrar yerim![]()
şu yımırtayı bi dene bakalım filizim nasılmış merak ettimkızlar dünkü kahvaltım kılasik karatay kahvaltı
daha sonra kızımla doktora gittik ordan çarşıyı dolaştık kıza bişeler aldık
tavuk döner yedim ayranla eve geldim bol su ayran tekrar burası çok sıcak 45 derece kendimi zor attım eve
akşamda taze fasulye ayran çay falan günü kapattım
gece wc ye illaki kalkıyorum leptin gidiyomu acaba
bu sabah da 1 kase kiraz küçük bir şeftali
kızım uyurken süt almaya gittim birde kızlar yumurta alcaktım ördek yumurtası varmış çok ta güzel oluyomuş
iriydi 10 tane aldım yarın denicem kahvaltıda birazdan da yoğurdu yapıcam ölen yemeğimi de yedim bu arada
tabisi kısır çok özlemişim çok kaçırdım yaaaaaa ama akşam cacık yapıcam bol salatalık doğrarım hafif olsun malum yarın tartı günü
hepimizin yüzü güler inşallah işlerim çok kızlar çamaşır asıcam makinayı boşaltıcam ben kaçayım![]()
Ama kimsecikler yok orta da yaz geldi havalar isindi herkesler tatilde galiba bende bu hafta yaz temizligi yaptım birde 1 ay evde yoktum her sey beni beklemis boya badana halilar yikanmaya gitti camlar perdeler dip doruk temizledim simdi kaldi gardıroplar onlarida ara yapcam yani 4-5 gundur tempolu yürüyüş yapamadim bugun basladim 5,5 km yurudum 60 dk kizlar 3 ogun besleniyorum karatayi tam uygulamaya calisiyorum .
Yarinda tarti gunu bakalim neler olacak ben bu hafta degil de haftaya ilk siralarda olcam insallah bu hafta ancak midem kuculdu ben bi de sunu anladim spor olmadan gr gitmiyor benden ne fana yani sporumu hic birakmamam lazim kardesimin dugunune 90 gun kaldi cok calismam lazim cooookkkk ...
şimdi de bitki çayım
yarın saat 13 de van a yolculuk.
daha valizini hazırlamadım kızımın..artık van dan gelince hazırlayıp kargoyla yollarım..bagajı olmasın dedik..vandan da alışveriş yaparız zaten..![]()
sağol canım..güle güle gitsin kızın yemediklerin için tebrikler
akşam balık salata 3 km yürüdüm sabah bakalım ne çıkacak tartıda
iyi akşamlar arkadaşşlar bu gün öğlen pazı kavurma ve fırında köfte yedim.yanına yoğurt ve salat.1 avuç da ceviz.güya akşam yemiycektim.eşim sucuklu yumurtayı yapmış ballandıra ballandıra yerken 1 dilim ekmekle götürdüm bende hemde saat 9 da.irademi idare edemiyom yav:18:meğersem benim regl zamanım gelmiş.bugün yarın patlatırızşiştim zaten
![]()
sağol canım..
sana da bravos..bakalım bakalım
kıss yarın tartı var..bari ekmek yemeseydin![]()
valla tadını unuttum desek de o koku dayanılmazkarataya başladıgımdan beri ekmeğin tadını bile unuttum bazen kızlar alıyor sıcak sıcak mis gibi kokuyor
İyi geceler ben kaçtım sabah görüşürüz