Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar yarın tartı yüzümü güldürür inşallah

sabah bol yeşillikli pastırmalı çeri domatesli cevizli peynir zeytinli yumurta salatası 3 gün kurusu omega3 ve çay çayyy

Ama kimsecikler yok orta da yaz geldi havalar isindi herkesler tatilde galiba bende bu hafta yaz temizligi yaptım birde 1 ay evde yoktum her sey beni beklemis boya badana halilar yikanmaya gitti camlar perdeler dip doruk temizledim simdi kaldi gardıroplar onlarida ara yapcam yani 4-5 gundur tempolu yürüyüş yapamadim bugun basladim 5,5 km yurudum 60 dk kizlar 3 ogun besleniyorum karatayi tam uygulamaya calisiyorum .

Yarinda tarti gunu bakalim neler olacak ben bu hafta degil de haftaya ilk siralarda olcam insallah bu hafta ancak midem kuculdu ben bi de sunu anladim spor olmadan gr gitmiyor benden ne fana yani sporumu hic birakmamam lazim kardesimin dugunune 90 gun kaldi cok calismam lazim cooookkkk ...

Son düzenleme:
bakalım,cuma günü tartıda görücez. ne kadar kılo verdıgımızı ogrenıcez ama emınım o daha cabuk vermıstır. zaten onun fazla kıloları benımkınden daha az

canım biz burda tesbit ettik fazla kilolular bi anda kilo veriyorlar sonra duraklıyor

canım baya bi iş yapmışsın yorulmuşsun zati spor yapmışsın kolay gelsin

aha aha aha..bulursan bana da söyle o teknolojik icatı
Bak gene geldim , gene yoksunuz...
hadi hadi bak şimdi de ben geldim sen yoksun
ben ce bizi kandırıyo özlemim..bi cee ee..diyo sonra yok
afiyet olsun gülümm

şu yımırtayı bi dene bakalım filizim nasılmış merak ettim

oh oh canım güle güle kirlen..miss gibin olmuşun..
zaten yürüyüşten beter kalori harcamışındır canım

gidecek gidecek kilocuklar gidecek

bugün misafirlerim vardı biliyonuz..çok şükür atlattım..

sabah

peynir
ceviz
yoğurt

2. öğünüm

1 kase buğdaylı mercimek salatası
2 kaşık kabak salatası
2 kaşık fellak köfte

yemediklerim
elmalı bisküvili çiko top
ıslak kek
börek
renkli patates topları

bir misafir ağırlamayı da cısssızz atlattım ..malum yarın tartı..hiç riske atar mıyım

umarım yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün

şimdi de bitki çayım

yarın saat 13 de van a yolculuk.

daha valizini hazırlamadım kızımın..artık van dan gelince hazırlayıp kargoyla yollarım..bagajı olmasın dedik..vandan da alışveriş yaparız zaten..

güle güle gitsin kızın yemediklerin için tebrikler

akşam balık salata 3 km yürüdüm sabah bakalım ne çıkacak tartıda

iyi akşamlar arkadaşşlar bu gün öğlen pazı kavurma ve fırında köfte yedim.yanına yoğurt ve salat.1 avuç da ceviz.güya akşam yemiycektim.eşim sucuklu yumurtayı yapmış ballandıra ballandıra yerken 1 dilim ekmekle götürdüm bende hemde saat 9 da.irademi idare edemiyom yav:18:meğersem benim regl zamanım gelmiş.bugün yarın patlatırız şiştim zaten

güle güle gitsin kızın yemediklerin için tebrikler

akşam balık salata 3 km yürüdüm sabah bakalım ne çıkacak tartıda
sağol canım..
sana da bravos.. bakalım bakalım

kıss yarın tartı var..bari ekmek yemeseydin

merhaba kızlar
sabah
2 yumurtadan omlet
peynır
1 kase yogurt
ogle
bıraz dondurma
aksam
3 parca tavuk
salata
1 kasik lebeniye corbası
1 kasik bulgur pılavı

kızlar ins yarın hepimizin yuzu guler

kıss yarın tartı var..bari ekmek yemeseydin[/QUOTE]

ekmek yemeyeydim eyiydi:)))çantaları hakettim ben kabul ediyorum.gerçekten regl öncesi olduğu için kendimi tutamıyorum.

bu sabah yürüyüşümü yaptım geldim.tartıya çıktım ve şok 400 g artıdayım.al sana kçamak dedim kendi kendimeneyse kilo bildirimini yapayım
rumuz:elifce
başlangıç kilo:67,5
geçen hafta:65,1
bu hafta:65,5(tuvalete çıkmamış ve regl öncesi halim)
fark:+400
spor:haftada 4 gün yürüyüş 1er saat
ödülüm:

rumuz:ihya
başlangıç kilo:108
geçen hafta:87.1
bu hafta:86.2
fark:--900
top fark:21.8
yuzde:1.03
beden:48 50
yas:24
boy:173
spor:yok
lıste yapan arkadasa kolay gelsin

merhaba arkadaslar tam 125 gündür karatay diyeti yapıyorum.ve iki aydır aynı kilomdayım eskiden spor yapmazdım artık her aksam 5km yürüyorum ama neden kilo vermem durdu bilemiyorum.deli olcam her gün tartıya cıkıyorum azalmak yerine artmaları görüncede tüm motivasyonum tükeniyo.hafta sonları iki ögün tavsiyesine uyuyorum.masa bası calısıyorum diyete basladıgımda 78 kiloydum suan 65-66 arasında gelip gidiyorum tam 2 aydır bi cıkıs yolu gösterin.aktif olarak katılımlarınız varsa pazartesiden itibaren yediklerimi sizinle paylasayım tecrübelerinizle beni yönlendirin.hayatımda hep kilo derdim oldu al ver al ver karatay diyetiyle tüm fazlalıkları verip bir daha almamak istiyorum basarabilirsem ama hedefime ulasamıyorum.yedikelrimi dahada azaltırcam ac kalıcam cünkü kuruyemişi bile sabahları yiyorum metabolizman sürekli ac kalarak zayıfladıgından bitmiş sanıyorum o nedenle yediklerimi korkudan azda alıyorum yada bana az geliyo bilemiyorum:) işte böyle kurtarın beniii önerilerinzie bekliyorum.

günaydın arkadaşlar hemen sabah kahvaltımı yazayım:

- bıberlı,soganlı omlet
- peynır
- zeytın
- mısket domates
- bır fıncan cevız
- 4 gun kurusu kayısı
- yeşil çay

bugun eşim ile bırlıkte tartıldık. aslında bız dıyete baslayalı daha bır hafta olmuyor(6. gun bugun) ama bugun topıcde tartı gunu dıye bızde bugun tartıldık .esım benden 200 gram fazla vermıs

rumuz: serpp
başlangıç kilo: 72.2
geçen hafta:72.2
bu hafta:71.1
fark:-1.1
top fark:-1.1
yas:28
boy:158
spor:gun asırı yuruyus ve jımnastık

ılk hafta ıcın sızce durum nasıl ? ben 2 kılo verırım dıye dusunmustum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…