yok canım anladım ben seni de ben genelde gündüz uykusunu hiç sevmem uykusuz da olsam uyusamda..bünye garip ben napiimm
o wc olayı beni cumaları buluyo..sanırım stresten
aslında melisa çayı alacaktım iyi uyutuyormuş ama unuttum..neyse ki yarın öğlenciyim..bi şekilde uyurum artık
yarına iyi gezmeler
uyudum neyse ki canım.Bende ışıklı ortamlarda uyuyamam hatta yatak odası zifir olmalı sokak lambası ve yansıma falan bile uyutmaz beni ama uykumu alamadığımda yarım saatlik uyku bile iyi geliyor bazen
sabahları kaysı ye bari kabızlık içinmelissa yoksa süt iç ben şimdi içcem ve yatcam iyi geceler bol leptinler sanada
kayınçomVay Muhtarım
elifcim üzme okadar kendini .canım etsizdi.ve sersumdan öğrendiğim üzere içine patates koyuyorlarmış(bende çok severim götürdüm tabi.sabah tartıda +400gr çıktım.şişiriyo ya bide
arkadaslar merhaba,
yorumlarınızı okurken dun bende dayanamadım kendımı uyelık formunu doldururken buldum :)
bende eşimle bırlıkte karatay a basladım.bugun 4. gunumuz...:)
aklıma takılan bıseyler var ve okudugum kadarı ıle sızler bu "yaşam biçimi"ni baya iyi ögrenmıs ve uyguluyrsunuz.
şimdi bızler proteın agırlıklı beslenıyoruz yaa, peki kaslar ve karbonhıdrat? yanı verdıgımız kılolar kaslardan gıtmesın sakın !
hemsıre bı arkadasım dıyet yaptıgımızı duyunca buna dıkkat etmemızı soyledı ve benımde kafam karıstı.size sormak ıstedım :)
bilgilendirirsenız sevınırım.
bu arada sanırım menü paylasımı adetten burada:) bende sabah kahvaltı menumu paylasayım :)
2 yumurta (haşlanmıs)
avuc ıcı kadar peynir
5 siyah , 5 yeşil zeytın
5 chery domates
salatalık
4 kuru kayısı
bır fıncan cevız içi
ve tabıkı şekersız cay...
:)
çiğ köfte niye bozsun etli değilmiydi? :44: etsiz bile olsa bence bişey olmazafiyet olsun
canım etsizdi.ve sersumdan öğrendiğim üzere içine patates koyuyorlarmış(bende çok severim götürdüm tabi.sabah tartıda +400gr çıktım.şişiriyo ya bide
karatayda patates sakıncalı değilmi
evet canım yasak..karatayda patates sakıncalı değilmi
arkadaşlar bildiğim bişeyi paylaşayım ;
çiğköfteler 2 turlu yapılıyor (etsiz olanlardan bahsedıyorum)
1) patates ve yumurta ıle kıvam verılerek yapılanlar...
2) tamamen ceviz ve baharat ıle yapılanlar...
2. sekılde yapan markaları bılıyrm fakat reklama gırecegını dusunuyrm, merak edenlere özelden yazabılırım marka ısımlerını
bana kalırsa çiğ köfte asırıya kacmadıktan sonra serbest olabılır dıye dusunuyrm
evet canım yasak..
patatessizse zaten yasak değil canım..ama dediğin gibi emin olamıyoruz..birkaç harfini eksik yazarak adını yazabilirsin anlarız biz
canım öyle özel zamanlarda herkes yerken sen yememezlik edemiyosun,ortam çok farklı oluyo..dengelemeyi öğrenicez başka çare yokevet canım tabiki arada böyle istisnalar olmalı yoksa insan hem sıkılıyor hemde niye böyle özel günlerde mağrum bırakalım ki kendimiz nasıl zamanla kilo aldıysak aynen öylede vercezkafaya takınca stresten regl de düzensizleşip daha fazla kaçamak yapılıp kilo veremediğimiz gibi alıyoruzda özellikle çocuklu arkadaşlar okullar kapanınca uzağa gidemeselerde tüm gün kuzularıyla ve ev işi yemek vs meşguller bi kısmıda tatile çıktı artık eylülde okullar açıldıktan sonra eskisi gibi kalabalıklaşır topik
pekiiii
sadece cevız , bulgur ve 21 çeşit baharat kullanılarak yapılan çiğgkofte markası 3 harfden olusuyor ve ılk harfi p ,son harfi n ...
yaniiii " p_n" :)
gayet anlasılır oldu bence :)
topiğimize hoşgeldin canımvalla ben hiç anlamadım,sanırım daha önce rastlamadım bu markaya ama harfler aklımda,görünce bakıcam
hosbuldum özlemcim, emınım görünce anlarsın markayı :)
bu arada bende ögle yemegımı yazıyrm.(çalıstıgım ıcın yemeklerı yemekhanede yıyoruz. bugun yemek karataya uymadıgı ıcın dısardan yemek zorunda kaldım)
bır kase dolusu acık bufeden doldurulmus salata...
agırlıklı olarak yohurtlu , mantarlı ve baklıyatlı salataları tercıh ettım.
yınede vıjdan azabı duyuyorum cunku salatalar bana fazla tuzlu geldı
bol suya devammm... (gunde en az 2-2.5 lt)
akşam yemegımı de yazayım :
- fırında mucver
- çorba
- salata
(bu arada eşim ile hergun en az 45 dk tempolu yuruyup , yarım saatte jımnastık yapıyoruz)
canım o açık büfe salatalar masum görünse de tuz yüklübelki içinde başka katkılar da vardır lezzet artırıcı filan,evden yemek götürme imkanın yok mu..ben genelde evden getiriyorum,yemeğim yoksa yoğurt yumurta ya da kuruyemiş ayran filan alıyorum yanıma...eşine de bravo,benimki tembel bir gün yürür 3 gün söylenir
hosbuldum özlemcim, emınım görünce anlarsın markayı :)
bu arada bende ögle yemegımı yazıyrm.(çalıstıgım ıcın yemeklerı yemekhanede yıyoruz. bugun yemek karataya uymadıgı ıcın dısardan yemek zorunda kaldım)
bır kase dolusu acık bufeden doldurulmus salata...
agırlıklı olarak yohurtlu , mantarlı ve baklıyatlı salataları tercıh ettım.
yınede vıjdan azabı duyuyorum cunku salatalar bana fazla tuzlu geldı
bol suya devammm... (gunde en az 2-2.5 lt)
akşam yemegımı de yazayım :
- fırında mucver
- çorba
- salata
(bu arada eşim ile hergun en az 45 dk tempolu yuruyup , yarım saatte jımnastık yapıyoruz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?