Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende ışıklı ortamlarda uyuyamam hatta yatak odası zifir olmalı sokak lambası ve yansıma falan bile uyutmaz beni ama uykumu alamadığımda yarım saatlik uyku bile iyi geliyor bazen

sabahları kaysı ye bari kabızlık için melissa yoksa süt iç ben şimdi içcem ve yatcam iyi geceler bol leptinler sanada

çiğ köfte niye bozsun etli değilmiydi? :44: etsiz bile olsa bence bişey olmaz afiyet olsun

canım etsizdi.ve sersumdan öğrendiğim üzere içine patates koyuyorlarmış(bende çok severim götürdüm tabi.sabah tartıda +400gr çıktım.şişiriyo ya bide

bu arada sabah yürüyüşe kalkamadım ama akşam yürüycem nasipse.birazdan karatay kahvaltımı yapcam.şimdi 2 gün kurusu ve ceviz yedim.görüşmek üzere hoşçakalın

arkadaslar merhaba,
yorumlarınızı okurken dun bende dayanamadım kendımı uyelık formunu doldururken buldum :)
bende eşimle bırlıkte karatay a basladım.bugun 4. gunumuz...:)
aklıma takılan bıseyler var ve okudugum kadarı ıle sızler bu "yaşam biçimi"ni baya iyi ögrenmıs ve uyguluyrsunuz.
şimdi bızler proteın agırlıklı beslenıyoruz yaa, peki kaslar ve karbonhıdrat? yanı verdıgımız kılolar kaslardan gıtmesın sakın !
hemsıre bı arkadasım dıyet yaptıgımızı duyunca buna dıkkat etmemızı soyledı ve benımde kafam karıstı.size sormak ıstedım :)
bilgilendirirsenız sevınırım.

bu arada sanırım menü paylasımı adetten burada:) bende sabah kahvaltı menumu paylasayım :)

2 yumurta (haşlanmıs)
avuc ıcı kadar peynir
5 siyah , 5 yeşil zeytın
5 chery domates
salatalık
4 kuru kayısı
bır fıncan cevız içi
ve tabıkı şekersız cay...
:)

uyudum neyse ki canım..valla çok şükür
kayınçom
canım etsizdi.ve sersumdan öğrendiğim üzere içine patates koyuyorlarmış(bende çok severim götürdüm tabi.sabah tartıda +400gr çıktım.şişiriyo ya bide
elifcim üzme okadar kendini ..valla patatesli olduğunu biliyorum..ama abartmadan arada yiyorum ben de yavv ..dayanamıyo insan..evde yapmakta zorbe canım

selam canım..hoşgeldin ve başarılar..
bizler sağlıklı karbonhidratları yiyoruz canım..hiç üzülme sen..baklagiller ve kuruyemişler en sağlıklı karbonhidratlar..sana karışanlara öyle dersin..insanlar karbonhidratı sadece ekmek sanıyor maalesef..

Son düzenleme:
sabah sabah kızımı dişçiye götürdüm..dolgusunu yeniledik geldik..kahvaltı uyduruktan oldu..
sabah

2 kk peynir
5-6 kiraz
1 erik

öğlen güzel yemeliyim ki akşama yoğurtla idare edebileyim..biraz erken olacak bu sefer 12.30 gibi..bakalım:18::18::18:

hazır öğleni de yazayım barii

2. öğünüm

1 biber dolma
3-4 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 parça tavuk incik
salata
yoğurt

karatayda patates sakıncalı değilmi

arkadaşlar bildiğim bişeyi paylaşayım ;
çiğköfteler 2 turlu yapılıyor (etsiz olanlardan bahsedıyorum)

1) patates ve yumurta ıle kıvam verılerek yapılanlar...

2) tamamen ceviz ve baharat ıle yapılanlar...

2. sekılde yapan markaları bılıyrm fakat reklama gırecegını dusunuyrm, merak edenlere özelden yazabılırım marka ısımlerını

bana kalırsa çiğ köfte asırıya kacmadıktan sonra serbest olabılır dıye dusunuyrm

evet canım yasak..

patatessizse zaten yasak değil canım..ama dediğin gibi emin olamıyoruz..birkaç harfini eksik yazarak adını yazabilirsin anlarız biz

evet canım yasak..

patatessizse zaten yasak değil canım..ama dediğin gibi emin olamıyoruz..birkaç harfini eksik yazarak adını yazabilirsin anlarız biz

pekiiii

sadece cevız , bulgur ve 21 çeşit baharat kullanılarak yapılan çiğgkofte markası 3 harfden olusuyor ve ılk harfi p ,son harfi n ...

yaniiii " p_n" :)

gayet anlasılır oldu bence :)

canım öyle özel zamanlarda herkes yerken sen yememezlik edemiyosun,ortam çok farklı oluyo..dengelemeyi öğrenicez başka çare yok
nihayet bugün regl oldum yavvbaşka şeyden şüphelenecektim nerdeyse

pekiiii

sadece cevız , bulgur ve 21 çeşit baharat kullanılarak yapılan çiğgkofte markası 3 harfden olusuyor ve ılk harfi p ,son harfi n ...

yaniiii " p_n" :)

gayet anlasılır oldu bence :)

topiğimize hoşgeldin canımvalla ben hiç anlamadım,sanırım daha önce rastlamadım bu markaya ama harfler aklımda,görünce bakıcam

selam kızlar

kahvaltı 08.30;2 yumurta,1 kk kaşar,1 çeri,1 şeftali
öğle 13.30;yarım tabak taze fasulye,yarım tabak yoğurt,4 kuru kayısı,1 kase kabuğuyla fıstık
akşama da koca kupada sütlü kahve içeceğim...
spor yok,evi kızıma süpürtüyorum bugün...yeşil çay içiyorum hadi gelin

topiğimize hoşgeldin canımvalla ben hiç anlamadım,sanırım daha önce rastlamadım bu markaya ama harfler aklımda,görünce bakıcam

hosbuldum özlemcim, emınım görünce anlarsın markayı :)

bu arada bende ögle yemegımı yazıyrm.(çalıstıgım ıcın yemeklerı yemekhanede yıyoruz. bugun yemek karataya uymadıgı ıcın dısardan yemek zorunda kaldım )

bır kase dolusu acık bufeden doldurulmus salata...

agırlıklı olarak yohurtlu , mantarlı ve baklıyatlı salataları tercıh ettım.
yınede vıjdan azabı duyuyorum cunku salatalar bana fazla tuzlu geldı

bol suya devammm... (gunde en az 2-2.5 lt)

akşam yemegımı de yazayım :

- fırında mucver
- çorba
- salata

(bu arada eşim ile hergun en az 45 dk tempolu yuruyup , yarım saatte jımnastık yapıyoruz)

canım o açık büfe salatalar masum görünse de tuz yüklübelki içinde başka katkılar da vardır lezzet artırıcı filan,evden yemek götürme imkanın yok mu..ben genelde evden getiriyorum,yemeğim yoksa yoğurt yumurta ya da kuruyemiş ayran filan alıyorum yanıma...eşine de bravo,benimki tembel bir gün yürür 3 gün söylenir

bugun ıcın başka sansım yoktu ve en az masum salatalar gozuktu gozumee , ve sonuç ortada kesınlıkle haklısın ...

eşim benden daha bi hevesliii, bakalım ne kadar surecek. maşallahh diyeyimde..

topigimize hos geldin canım
ya su mucverın karataycası nasıl oluyo bende
yapmak ıstıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…