Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

benim de tatilim geldi ama naapçann meccburrr...bekliycezzben de baş ağrısı olmuyor da bence de tatil en güzel temmuz ağustosta oluyor canım..sağol canım amin

evde takılıyorlar bilgisayar telefon başka bişey yok..

dayanamadım yine 1 saat uyumuşum

yürüyemedim canım..hiç halim yoktu..ama zaten bugün çarşıda baya yürüdüm zaten

hoşbulduk sarfoşum

Haa tamam o zaman çarşıda yürümek daha uzun sürer o yüsden 1 saat uyumaklada çok iyi yapmışsın bilimsel olarak öğle arası 20 dakikalık siesta acayip işe yarayıp dinç hissetmeyi sağlıyormuş tabisi işyerinde yatağı yada uzanacak ortamı nerde bulcaz dimi

ben bugün 4-5.30 arası 2 kıymalı 1 peynirli börek bilumum tuzlulardan ısırıklar ve 1 ince dilim tiramisu ile dükkanı kapadım 2 öğün yaptım ama 2.si tam oldu tabii dayanamazsam ayran içip yatcam

bu akşam kızarmış tavuk vardı ayranla onu götürdüm yanında domates biber limonlu roka
şidide şekersiz limonata iyi geceler canlarım

Hoşbulduk canımablam vardı kaç gündür,o bugün annemlere gidince bende buraya kaçtım hemen

hee misafir varmış demek sende hoş geldin öyleyse

ablan başka şehirde yaşıyordu dimi yaz tatili boyunca ordamı yoksa dönecekmi ? hani daha ne kadar gelemicen diye soruyorum yakında bende izne çıkıcam o zaman sık sık gelemeyebilirim

Hoşbuldum datlum
Evet ablam aydın da yaşıyo,2-3 haftada bir gelip birkaç gün kalıyo sadece.yani bugünden itibaren burdayım canım

ben normalde hiç uyuyamam ama 3-4 saat uykuyla olunca dayanamadım sızmışım..bana gündüz uykusu hiç iyi gelmiyo valla aptal gibi oluyorum..gerçi bugün gece uykusu oldu 8-9 arası uyumuşum
afiyet olsun canım..ben de acıktım valla..ama tutuyorum kendimi

bu akşam kızarmış tavuk vardı ayranla onu götürdüm yanında domates biber limonlu roka
şidide şekersiz limonata iyi geceler canlarım
afiyet olsun canım..iyi geceler
Hoşbuldum datlum
Evet ablam aydın da yaşıyo,2-3 haftada bir gelip birkaç gün kalıyo sadece.yani bugünden itibaren burdayım canım

:86::86::86:

Eee bu arada karatay nasıl gidiyor kaçamak falan oldumu ailelerle olunca oluyor genelde

Karatay iyi gidiyo da kilo aynı.kaçamak olmadı hiç allahtan.ablam da karataycı olduğu için annem de öğrendi ısrar etmiyo hiç."saat 8 den sonra sormuyorum bile leptininiz gider dimi diyo"

Son düzenleme:

:86::86:

3-4 saatlik uykuyu 1 saatlik uyku kesmez zaten normal 7-8 saatlik uykudan sonra öğlen uykusundan bahsetmiştim ben bu gece geç kalma gerekirse ılık süt iç uykun gelsin ve deliksiz 8 saat falan uyuki eksiği tamamlayıp yarın dinç kalkasın canım

benimde bişeyler atıştırasım var ama tutcam kendimi bu arada o kaa karbonhidrattan sonra karnım da ağrıyor zaten kabız olcam yine

Ben yarın bi arakadaşımda olcam o yüzden ya gelemem yada çok geç gelirim şimdiden haber veriyim size

Karatay iyi gidiyo da kilo aynı.kaçamak olmadı hiç allahtan.ablam da karataycı olduğu için annem de öğrendi ısrar etmiyo hiç."saat 8 den sonra sormuyorum bile leptininiz gider dimi diyo"

Bravo size annenede helal olsun diyorum leptini bile anlamış benimki dalga geçer gibi her seferinde ne yersin meyva tatlı vs diye sayarak soruyo bide artık alıştım bende aynı cevabı veriyorum

Hayırlısı olsun kilo aynıysa vardır elbet bi sebebi

yok canım anladım ben seni de ben genelde gündüz uykusunu hiç sevmem uykusuz da olsam uyusamda..bünye garip ben napiimm
o wc olayı beni cumaları buluyo..sanırım stresten
aslında melisa çayı alacaktım iyi uyutuyormuş ama unuttum..neyse ki yarın öğlenciyim..bi şekilde uyurum artık
yarına iyi gezmeler

Ben çıkıyorum canlarım çok uykum geldi,sizlere iyi geceler bol leptinler olsun

vay vay vayy teyzeme bakkk bravos valla
Bravo size annenede helal olsun diyorum leptini bile anlamış benimki dalga geçer gibi her seferinde ne yersin meyva tatlı vs diye sayarak soruyo bide artık alıştım bende aynı cevabı veriyorum

:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…