hah hah hah aynı beninsan nasıl kg aldıgının farkına da varmıyor yahu :)))
ya şey dicem ben ne zaman protegin yapayım desem
canım salatalık domates cekiyor (normalde sevmem )
yapamıyorum bi türlü
kocca 1 margarin varmış içindeun dışında cıslık ne varki ? eminim lezzizdir
valla o kaa yürüyüşten ve az kaçamaktan sonra hala gr gitmemişse Karatay hocanın seni inceleyip literatüre yazması lazım bencesabır sabır
:
Ah canım sorma, çok Sağol tatlım
Canım yürümüşsün işte ne güzel, tarifini bize de yazarsın alınca
:
Ne bileyim canım ya sürekli sil baştan yapmaktan bıktım...kilolarımı ne güzel vermişken yeniden aldığım için çok kızıyorum kendime
Bak bunda çok haklısın canım,sabah yada öğlen kaçamak yapıp akşamı çok hafif veya sadece yoğurtla geçiştirsem bile kilo verdim.ama bugün çok yılgın hissdiyorum kendimi
insan nasıl kg aldıgının farkına da varmıyor yahu :)))
ya şey dicem ben ne zaman protegin yapayım desem
canım salatalık domates cekiyor (normalde sevmem )
yapamıyorum bi türlü
Sağol sarhoşumCanım kışın olmuştum penisilin, kültür de aldılar ama onun sonucu Pazartesi çıkıcak, tedaviye şimdiden başladı
Ah canım sorma, çok Sağol tatlım
Sağol leylakım
Canım yürümüşsün işte ne güzel, tarifini bize de yazarsın alınca
Sağol özlemim, inşallah geçer
Kızlar gözlerim kapanıyor, hepinize iyi geceler bol leptinler
oluruna bırak bi iki gün öyleyse..nefsini zorlama canım
Yanlış hatırlamıyorsam :44: senin alerji problemin vardı ve ilaç kullanıyordun o yüzden de kilo almıştın unuttunmu ?
iyi geceler canım..dinlen iyice..Kızlar gözlerim kapanıyor, hepinize iyi geceler bol leptinler
cadı ki ne cadı..ama çok tatlı bi cadısen de onu döv kaçamak yaparsa
iyi geceler canımkızlar küçüğüm hala ayakta.. yarın okula gidecek.. ben odasına gidip biraz kalmazsam uykuya dalamaz..o sebepten ben de kaçtım..dağılın hadi siz de marş marş yataklara
hah hah hah aynı ben..ben de proya başlayayım canım hep sebze çekiyo beyaaa
kocca 1 margarin varmış içinde
proda
yesillk yenılıyor muydu ki ????
kıss valla yaaa..bak 20 gündür en fazla 2-3 kaçamak yaptım o kadar..benzemez kimse bana
yazarım tabiibitek ben mi yiycem uçurumdan hepberaber atlıycaz. .hepimiz birimiz birimiz hepimiz için
ben de tanıyorum bir kişi..bir iş arkadaşım..hep 36 beden..sırrı şu..yemek yemeyi takıntı yapmaz,yemek konusunda hiç düşünmez,acıktı mı ya da canı çekti mi yer..az yesem filan da demez..beğenmediği yemeği bırakır benim gibi ziyan olmasın diye düşünmez..yani yiyeceklerden korkmaz ve hep aynı kalır..bir de vücut yapısı hormonlar filan çok etkili.benim kemikler iridir,1.70 boya 54 kilo olduğumda bile ve de genç bir kızken 38 beden anca olurdu,hatta 40 daha rahat olurdu..bazılarında göbek yoktur mesela,göğüsler küçüktür,minyondur..onlar işte 5 kilo versem yeter diyenlercanım ilk başlarda ayda 8-10 gittiydi,kardiyoloğa sordum yürüyüşten olmaz dedi ama yıllarca hareketsiz bi hayat sürdükten sonra yürüyüşe birden başlamak ve çok hızlı yürümek bence sebep olabilir..havuzlu apartlar var canım uygun fiyatlı da olabiliyor onlara baksana..
oluruna bırak bi iki gün öyleyse..nefsini zorlama canım
o zamanlarda bir günde kaç kilo alırdın hatırlıyomusun..kıss yatakta mekik mi olur
Kızlar gözlerim kapanıyor, hepinize iyi geceler bol leptinler
kıss valla yaaa..bak 20 gündür en fazla 2-3 kaçamak yaptım o kadar..benzemez kimse bana
yazarım tabiibitek ben mi yiycem uçurumdan hepberaber atlıycaz. .hepimiz birimiz birimiz hepimiz için
proda
yesillk yenılıyor muydu ki ????
iyi geceler canımkızlar küçüğüm hala ayakta.. yarın okula gidecek.. ben odasına gidip biraz kalmazsam uykuya dalamaz..o sebepten ben de kaçtım..dağılın hadi siz de marş marş yataklara
Bi süre öyle yapıcam canım
Evet canım alerji sorunum var,hatta geçenlerde yine almak zorunda kaldım ilacı.aslında hapşırığım bu ara hiç geçmiyo ama ilaç almak da istemiyorum.o ara hem ilaç hem de yürüyüşü bırakmıştım.ah ah keşke hiç bırakmasaydım yürüyüşü
Bende çıkıyorum kısslar,herkese iyi geceler bol leptinler
ayynen sersum da kaçar...hepiniz öpüldünüz ...yarın sabah buradayımm..kahvaltıya beklerimmm
Ne güzel işte sende ona hoş bi sürpriz yapAğla ağla bişi olmaz Allah böyle şeylerden ağlatsın hep
he artık bidahakine diyosun .olur cicim..
ayy evet yaaaa tüüüh tatile kadar bekle sersum
ay negüzel işte canım..eşin ne güzel sürpriz yapmışş..güle güle kullan
kızlar...sandalyelerim kızım tarafından hertürlü lekeye maruz kalmıştı(çikolata,vişne suyu.cola..vb)..halı yıkama döşeme deterjanları denemediğim şey kalmamıştı ..biraz önce yine halı yıkama deterjanıyla sildim eh yanii üstten temizledi ama lekeler duruyor ..yeni aldığım asprinn diye bi sıvı temizleyici her yerde kullanılır yazıyor..banyo mutfak halı döşeme deneyeyim dedim..enemmm o lekelerden eser kalmadı..çok müthiş kızlarr.. benim sandalyeler krem renk olduğu için ağartma falan görmedim ama renklilerde napar bilmem..ama çok memnun kaldım..haftaya misafirim gelecek malum rezil gibiydiler çok mutlu oldum valla..
Demir ilaçları kilo aldırmaz canım iştah açtığı için çok yersin bu yüzden de suçu demir ilacına atarsınKansızlık olursa hiç veremezsin kiloyu o daha kötü
Selam kızlar, nasılsınız
Benim boğazım ve kulaklarım baya kötüledi, bugün doktora gittim gene penisilin verdi, sizler iyisinizdir inşallah, diyet falan yalan oldu tabi , 2 gündür de annemdeyim, karne almaya gidicem artık eve, karneden sonra da Allah izin verirse tatile gidiyoruz, o zamana düzelirim inşallah
boğazı tutmazsan yürümek kar etmiyor canım haklısın..ama akşamları hafif yiyip yatana kadar bişey yemezsen de etkili..ben geçen öğle yemeğinde baya bişey hatta sütlaç da yedim ama ertesi gün yine kilo verdim..
kıss amma sopalamışsın yazıktır
Birdy den yardım alamayıs canısı kelin merhemi olsa başına sürermiş demişti bana
peki ben yatakta 1-2 mekikle başlarım bakalım devamı gelirmi
anam ağzım burnum dağıldı..kıss ben sen yaptığında bu kaa mı dövdüm
di mi kıssscadı çiğdem
dövcem tabiii
aklın bizde kalcek di miii..seni gidiii
iyi geceler canım..kuzuyu da öppp
evet canım haklısın iştah açıyo bu nedenle gece yatmadan önce limonlu suyla içiyorum.gündüz içsem kaçamak yaparım gibi geliyo
selam kızlarınsallah herkes ıyıdır.bır haftalık acık bufelı tatilden döndüm tartıya çıkmaya cesaret edemedim bu sabah:18:yarın çıkıp gerçeklerle yuzlesıp yoluma devam etmeyı düşünüyorum
iyi geceler canım
Ben artık margarin yerine tereyağlı yapıcam çörek kek börekleri
Sen sabah ve öğle çok sıkı akşam sadece yoğurt falan denemişmiydin :44:
Ben misafir gelceği zaman yapıyorum artık cıssları böylece herkes az yemiş oluyouçurumdan atlamaya gerek kalmıyo
sevdigi yemegi yaptim ben deamin valla allah iyi seylerden aglatsin kötü seylerden degil...
sagolun canim, tesekkür ederim yapti öyle bisey beni de sasirtti
ayyy o nasil biseymis ya benim mutvak sandalyelerinin de ihtiyaci var, ayni sneinkiler gibi krem rengi..
selam kızlarınsallah herkes ıyıdır.bır haftalık acık bufelı tatilden döndüm tartıya çıkmaya cesaret edemedim bu sabah:18:yarın çıkıp gerçeklerle yuzlesıp yoluma devam etmeyı düşünüyorum
O biliyo niye sopaladığımı yenir mi o ya bi ton margarin var şeker var bilmem ne var e sonra cumaya ne kaldı şurda
Yine üzülen o olcak artık 75 i indirsin aşağı diyorum o yüzden dövdüm
Ben yaparsam o da benim ağzımı burnumu kırsın.
Küsüm sana ben Yazık ediyosun 1 haftana duraksıyosun sonra Ben yaptığımda da sert uyarın beni valla 100 gram bile vermezsem olmayacak bu iş çünkü Bir kırılmaya başladı mı hızlanıyoruz ama kaçamaklar olunca duruyoruz işte hep
Sende döv hepiniz saldırabilirsiniz üstüme ki aklım başıma gelsin. Heee cadıyım ben
Dövün beni
Seni gidiiiiiAlemsin sersum
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?