Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

insan nasıl kg aldıgının farkına da varmıyor yahu :)))

ya şey dicem ben ne zaman protegin yapayım desem
canım salatalık domates cekiyor (normalde sevmem )
yapamıyorum bi türlü
hah hah hah aynı ben ..ben de proya başlayayım canım hep sebze çekiyo beyaaa
un dışında cıslık ne varki ? eminim lezzizdir

valla o kaa yürüyüşten ve az kaçamaktan sonra hala gr gitmemişse Karatay hocanın seni inceleyip literatüre yazması lazım bence sabır sabır
:
kocca 1 margarin varmış içinde

kıss valla yaaa..bak 20 gündür en fazla 2-3 kaçamak yaptım o kadar..benzemez kimse bana

Ah canım sorma, çok Sağol tatlım

Canım yürümüşsün işte ne güzel, tarifini bize de yazarsın alınca
:

yazarım tabiibitek ben mi yiycem uçurumdan hepberaber atlıycaz..hepimiz birimiz birimiz hepimiz için

Ne bileyim canım ya sürekli sil baştan yapmaktan bıktım...kilolarımı ne güzel vermişken yeniden aldığım için çok kızıyorum kendime

Yanlış hatırlamıyorsam :44: senin alerji problemin vardı ve ilaç kullanıyordun o yüzden de kilo almıştın unuttunmu ?

Bak bunda çok haklısın canım,sabah yada öğlen kaçamak yapıp akşamı çok hafif veya sadece yoğurtla geçiştirsem bile kilo verdim.ama bugün çok yılgın hissdiyorum kendimi

hergün aynı olcaz diye bişey yok canım yaa birkaç gün dinlen kendini ne zaman iyi hissedersen o zoman devam et yoluna

insan nasıl kg aldıgının farkına da varmıyor yahu :)))

ya şey dicem ben ne zaman protegin yapayım desem
canım salatalık domates cekiyor (normalde sevmem )
yapamıyorum bi türlü

salatalık bişey yapmaz da domatesi olmaz galiba ama yoğurt yiyebilirsin oda protein sonuçta yeşilliklerde serbest Sersum öyle yapıyodu

Demek ilaca ara vermek istemediği için 2. yi vermiş, hayırlısı olsun inşallah tam 12 den vuran bi sonuç çıkar antibiyogramdan

Kızlar gözlerim kapanıyor, hepinize iyi geceler bol leptinler

iyi geceler canımkızlar küçüğüm hala ayakta.. yarın okula gidecek.. ben odasına gidip biraz kalmazsam uykuya dalamaz..o sebepten ben de kaçtım..dağılın hadi siz de marş marş yataklara

oluruna bırak bi iki gün öyleyse..nefsini zorlama canım

Bi süre öyle yapıcam canım

Yanlış hatırlamıyorsam :44: senin alerji problemin vardı ve ilaç kullanıyordun o yüzden de kilo almıştın unuttunmu ?

Evet canım alerji sorunum var,hatta geçenlerde yine almak zorunda kaldım ilacı.aslında hapşırığım bu ara hiç geçmiyo ama ilaç almak da istemiyorum.o ara hem ilaç hem de yürüyüşü bırakmıştım.ah ah keşke hiç bırakmasaydım yürüyüşü

iyi geceler canım..dinlen iyice..
cadı ki ne cadı..ama çok tatlı bi cadısen de onu döv kaçamak yaparsa
dövcem tabiii
iyi geceler canımkızlar küçüğüm hala ayakta.. yarın okula gidecek.. ben odasına gidip biraz kalmazsam uykuya dalamaz..o sebepten ben de kaçtım..dağılın hadi siz de marş marş yataklara

aklın bizde kalcek di miii..seni gidiii

iyi geceler canım..kuzuyu da öppp

ayynen sersum da kaçar...hepiniz öpüldünüz...yarın sabah buradayımm..kahvaltıya beklerimmm

seve seve

O bi kişinin yaşı kaç acep eminim 40 ın altındadır yada hipertroid falandır, beğenmediğim yemeği bende bırakırım ama mutlaka yerine bişey yemem lazım açlığa anca 5 saat dayanabilirim

Aboovv ayda 8-10 çok fazlaymış tabii bence hem ondan hemde dediğin gibi birden haraket ve hızlı hareket iyi değil ama bundan sonra tecrübelisin daha bilinçlisin artık

Hiç gitmiyor değiliz tatlım hersene mutlaka gidiyoruz ama temiz denizli yerlerde en fazla 1 hafta kalbilyoruz gerisi eş dost yazlığı falan denizini pek sevmediğim yerler onada şükür tabii

valla tartılmıyordum ama zamanla kıyafetlerimden anlıyordum fakat en hızlısı menopoz başlangıcından 3 yıl sonrası olan 2011 yılıydı 78
kiloya çıkıp eğilip kalkmakta zorlanıp iş yapamaz yapmak istemez hale gelmiştim o sırada karatayı duydum ve benim için bi kilometre taşı oldu

Benim gibi hayatında yürüyüşten başka spor yapmamış biri için yatakta mekik çok ağır bile zati zor karar verdim bide sen hevesimi kaçırma kıss

iyi geceler canım

Ben artık margarin yerine tereyağlı yapıcam çörek kek börekleri

Sen sabah ve öğle çok sıkı akşam sadece yoğurt falan denemişmiydin :44:

Ben misafir gelceği zaman yapıyorum artık cıssları böylece herkes az yemiş oluyo uçurumdan atlamaya gerek kalmıyo

seve seve

Bende çıkıyorum kısslar,herkese iyi geceler bol leptinler

bencede alma ilacı boşver kilo alsanda daha sonra telafi edersin en azından sebebini biliyorsun

ayynen sersum da kaçar...hepiniz öpüldünüz...yarın sabah buradayımm..kahvaltıya beklerimmm

hepinize iyi geceler bol leptinler bende kaçtım

Ne güzel işte sende ona hoş bi sürpriz yap Ağla ağla bişi olmaz Allah böyle şeylerden ağlatsın hep

sevdigi yemegi yaptim ben de amin valla allah iyi seylerden aglatsin kötü seylerden degil...

he artık bidahakine diyosun .olur cicim..

ayy evet yaaaa tüüüh tatile kadar bekle sersum

ay negüzel işte canım..eşin ne güzel sürpriz yapmışş..güle güle kullan

sagolun canim, tesekkür ederim yapti öyle bisey beni de sasirtti

ayyy o nasil biseymis ya benim mutvak sandalyelerinin de ihtiyaci var, ayni sneinkiler gibi krem rengi..

Demir ilaçları kilo aldırmaz canım iştah açtığı için çok yersin bu yüzden de suçu demir ilacına atarsın Kansızlık olursa hiç veremezsin kiloyu o daha kötü

evet canım haklısın iştah açıyo bu nedenle gece yatmadan önce limonlu suyla içiyorum.gündüz içsem kaçamak yaparım gibi geliyo

geçmiş olsun canım.havalar çok değişken dikkat et kendine.

bu arada akşam giremedim.öğlen taze fasülye ve yoğurt yedim.akşam,mercimek çorbası,fırında karnıyarık,salata,yoğurt
şimdide kahvaltımı yapıyorum.sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım.zorla kalktım ama yürüdüm çok şükür.hepinize hayırlı günler

selam kızlarınsallah herkes ıyıdır.bır haftalık acık bufelı tatilden döndüm tartıya çıkmaya cesaret edemedim bu sabah:18:yarın çıkıp gerçeklerle yuzlesıp yoluma devam etmeyı düşünüyorum

O biliyo niye sopaladığımı yenir mi o ya bi ton margarin var şeker var bilmem ne var e sonra cumaya ne kaldı şurda

Yine üzülen o olcak artık 75 i indirsin aşağı diyorum o yüzden dövdüm

Ben yaparsam o da benim ağzımı burnumu kırsın.

Birdy den yardım alamayıs canısı kelin merhemi olsa başına sürermiş demişti bana

peki ben yatakta 1-2 mekikle başlarım bakalım devamı gelirmi

Spor konusunda dediydim kıs

Evet 1-2 ile başlarsın yatağın sertse problem olmaz diyelim. sonra 3-5 olur alıştıkça artırrsn. Bide sırt egzersizleri de eklersen yavaş yavaş hem bel ağrıların da geçer onlardan da 1-2 ekle istersen

anam ağzım burnum dağıldı..kıss ben sen yaptığında bu kaa mı dövdüm

di mi kısss cadı çiğdem

Küsüm sana ben Yazık ediyosun 1 haftana duraksıyosun sonra Ben yaptığımda da sert uyarın beni valla 100 gram bile vermezsem olmayacak bu iş çünkü Bir kırılmaya başladı mı hızlanıyoruz ama kaçamaklar olunca duruyoruz işte hep

cadı ki ne cadı..ama çok tatlı bi cadısen de onu döv kaçamak yaparsa

Sende döv hepiniz saldırabilirsiniz üstüme ki aklım başıma gelsin. Heee cadıyım ben

dövcem tabiii

aklın bizde kalcek di miii..seni gidiii

iyi geceler canım..kuzuyu da öppp

Dövün beni

Seni gidiiiii Alemsin sersum

evet canım haklısın iştah açıyo bu nedenle gece yatmadan önce limonlu suyla içiyorum.gündüz içsem kaçamak yaparım gibi geliyo

Yok bişi olmaz ama prospektüsü hatırlayamadım :44: Besinler hakkında uyarmışmıydı ona dikkat et. İçmiş olmak için içme yani işe yarasın hassas bi ilaç o :44:

Umarım güzeeeelce dinlenmişsindir canım Kız o kaaa çok mu yedin eyvah Ama çok fazla yüzdüysen e güneş banyosu da yaptın daha neee belki gitmiştir Yoksa herşeyi yedin mi

canım acep aynı olur mu..denemek lazım.:44:.margarin körolasıca çok sağlıksız ama börekleri de çok güzel yapıyo..
mesela ben bir muhallebi yapmıştım margarin yerine teryağı koydum bi türlü kıvama gelmedi ziyan olmuştu..

aslında doğru ben geçen 75 i gördüğümde 2-3 gün akşamına sadece yoğurt ve ayranla kapatmıştım..haftaya ve bugün deneyeyim bakalım

haklısın en doğrusu o..ama anam benim burada misafirim yılda 1-2 adamcağız hasret kalıyor mecbur arada yapıyom

valla müthiş canım

pampişim kuzum özledim bebeemmm..

oh tatil bitti artıkın gelirsin dimi canımmm

evet evet biliyomm:18::18:

döv kuşum döv..ilk acıdan söyledim sonra geçtii

doğru söze ne denir

herkeşler herkeşi dövsün dayak manyağı yapalım birbirimizi.

selam karatay gurubun güzel çıtır bayanları

uzun süredir sizleri takip ediyoorum diyetten ziyade çok güzel dostluklarınız var ben de bu sayfaya yeni üye oldum eğer ki izniniz olursa arada girip sizlerle muhabbet etmeyi isterim aynı zamanda zayıflasamda daha da iyi olacağım bende kendimce kartaay tarzı beslenmeye çalışıyorum

sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…