Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar kısslarbu haftam hiç iyi geçmedi.yürüyüşlerimi hiç aksatmadım ama hep bi kaçamak vardı.offf sıkıldım valla
(
Selam kızlar, nasılsınız
Benim boğazım ve kulaklarım baya kötüledi, bugün doktora gittim gene penisilin verdi, sizler iyisinizdir inşallah, diyet falan yalan oldu tabi , 2 gündür de annemdeyim, karne almaya gidicem artık eve, karneden sonra da Allah izin verirse tatile gidiyoruz, o zamana düzelirim inşallah![]()
9 ay boyunca haftada 4-5 gün yürüyüş yaptım,bazan da niveanın CD si vardı evde onu yaptımYok tatlım kızmadım tersine ben daha ziyade eğlenmek için giriyorum zatensnin kilo serüvenin de ilginçmiş ama en süperi 9 ayda 36 kiloyu nasıl verdin ve neden geri aldın :26: gerçi gençler için daha kolay kilo alıp vermek hele doğum sonrası daha kolay benimse tam tersi hersene 2-3 kilo yerleşip son seneler hızlanınca (menopoz düzensizliğinden ) çok şey denedim 2 kez yaptığım lahana diyetinin ilkinde 5 kilo verdim sonra hamilelik ve doğum sonra tekrar yapiim dedim 2.de midem kaldırmadı başka şeyler denedim olmadı en sonunda kırmızı biber hapı denedim 3 kilo zor verdim ama fenalaşmıştım ve gerisini çöpe attım en sonunda karatayla tanıştım ve inanamadım nerdeyse 1 yıldır verdiğim kilolarıda almadım ki hep kaçamaklarım oluyor ama ölçülü ve çok nadir geç saatte yiyorum tek korkum adam akıllı menopozda ne olacak halim
![]()
ben bir ara yaptım hoca eşliğinde vücudum acayip güçlendi ve bunu hep hissettim harikaydıAh canım bırak pilatesi en eski tavsiye olan mekiği bile yapamıyorum platesi nasıl nerde ve hangi aletlerle ne zaman yapcam![]()
Ne kadar hızlı kilo alıp verenlerdensin tıpkı benim gibi
Özellikle alma kısmında yani
He bide kadı kızı var demi![]()
sesli güldüm valla
![]()
offf ben de yaaaaİyi akşamlar kısslarbu haftam hiç iyi geçmedi.yürüyüşlerimi hiç aksatmadım ama hep bi kaçamak vardı.offf sıkıldım valla
(
sen de güle güle kirlen canım...çantayı hak ettik anlaşılan bende kaçamak yaptım bugün
demeyim yediklerimi çanta daha iyi
ev temizliği bitti misler gibi olduk civcivimde sağolsun baya yardım etti
birazdanda yürüyüş yediklerimi yakmam lazım![]()
canım ahh yaaa ne çektin bee..yine yeniden...geçmiş olsun kuzumm..Selam kızlar, nasılsınız
Benim boğazım ve kulaklarım baya kötüledi, bugün doktora gittim gene penisilin verdi, sizler iyisinizdir inşallah, diyet falan yalan oldu tabi , 2 gündür de annemdeyim, karne almaya gidicem artık eve, karneden sonra da Allah izin verirse tatile gidiyoruz, o zamana düzelirim inşallah![]()
herkes yürüyüşte sanırım bende bugün çok yoruldum o yüzden erken girip çıkarım dedim. Günün kısa özeti sabah az kaçamaklı
kahvaltı öğlen çok az peynir ile bol çavdarlı çekirdekli galeta
akşam biraz geç oldu 19:30 da balık salata barbunya ve çok az tatlı tüm gün sadece 2 fincan çay içtim henüz bağımlılıktan kurtulamadım galiba ılık bi duş alınca kendime geldim.Yarın ve cuma günüde işler yoğun olacak ve kızımın karnesi için okuluna bile gidemiyeceğim ona yanarım
işte böyle...
Sersum ve Kardelen güle güle kirletin evinizi bende aliim bakiim aspirini eski lekeleride çıkarırmı acep ? :44:
çantayı hak ettik anlaşılan bende kaçamak yaptım bugün
demeyim yediklerimi çanta daha iyi
ev temizliği bitti misler gibi olduk civcivimde sağolsun baya yardım etti
birazdanda yürüyüş yediklerimi yakmam lazım![]()
Selam kızlar, nasılsınız
geçmiş olsun canımSelam kızlar, nasılsınız
yaz geldi böyle oldu canım takma boşverİyi akşamlar kısslarbu haftam hiç iyi geçmedi.yürüyüşlerimi hiç aksatmadım ama hep bi kaçamak vardı.offf sıkıldım valla
(
herkes yürüyüşte sanırım bende bugün çok yoruldum o yüzden erken girip çıkarım dedim. Günün kısa özeti sabah az kaçamaklı
kahvaltı öğlen çok az peynir ile bol çavdarlı çekirdekli galeta
akşam biraz geç oldu 19:30 da balık salata barbunya ve çok az tatlı tüm gün sadece 2 fincan çay içtim henüz bağımlılıktan kurtulamadım galiba ılık bi duş alınca kendime geldim.Yarın ve cuma günüde işler yoğun olacak ve kızımın karnesi için okuluna bile gidemiyeceğim ona yanarım
işte böyle...
Çiğdem karın egzersizi videolarını izlerken yoruldum kıs ben yapamıycam gözüm kesmedihem sürekli yapmak lazım dimi yapıp bırakınca daha kötü oluyomuş sanursam galiba
![]()
Sersum ve Kardelen güle güle kirletin evinizi bende aliim bakiim aspirini eski lekeleride çıkarırmı acep ? :44:
geçmiş olsun canımtatile kadar geçer inşallah:26:
yaz geldi böyle oldu canım takma boşver
biz de gitmiyoruz birkaç senedir karne almaya..servise binip geliyolar eve telefonlaşıyoruz![]()
Valla takmıyorum özlemim ama sıkıldım gerçekten(
9 ay boyunca haftada 4-5 gün yürüyüş yaptım,bazan da niveanın CD si vardı evde onu yaptımara öğünlü diyet yaptım ama tamamen kafama göre
kaçamak yaptıysam da hemen unutup yoluma devam ettim
ve sonrasında hiç dikkat etmediğim için geri aldım..irademi zorlayamadım çünkü o dönem çok sıkıntılıydı,ben de boşverdim
kıss beni genç mi buldun
yakında 43 olucam tatlım
valla bu yaştan sonra hep dikkatli olmak zorundayız,bunu kabullenmeden olmuyo
kaçamağı bile ölçülü yaptıktan sonra tabi almazsın kilo
ben bir ara yaptım hoca eşliğinde vücudum acayip güçlendi ve bunu hep hissettim harikaydıcanım pilates lastiklerinden alıp internetten de videolarını indirip evde yapabilirsin..haftada 3 kere çok iyi oluyo
sorma günde 1 kiloyu rahat alıyorum..eşim de aynı şeyleri yiyo mesela yarım kilo alıyo tamam..ama ben...
bende aldıgım 4 kg yi veremedim nan
aslında 1 kg sini vermiştim geri aldım la![]()
şöyle duraksama yaşamadan fazla kilolarımızı versekValla takmıyorum özlemim ama sıkıldım gerçekten(
canım ara öğünlü diyette de kilo veriyosun..hatta bazan çok da hızlı gidiyo..ama devamlı açsın,miden değilse bile gözün aç,saati gelse de yesem diye bekliyosunEvet seni daha genç sanıyodum niyeyse şimdi unuttum :44: ama müthişsin cidden benim analamadığım ara öğüne rağmen kilo verdiğine göre insülin direncin çok yüksek değilmiş demekki, yoksa 4-5 günlük yürüyüşler saatlerce mi sürüyorduda o kadar kilo verdin :44: valla sonuçta bravoepey irade ister o kadar kilo vermek
Platesi bende düşünüyorum sürekli belim ağrıyor masa başında ve yolculuklarda oturmaktan diye düşünüyorum bel fıtığı değil çünki bacağıma vurmuyo o yüzden dr gitmedim ama ya plates yada yüzmek en iyisi
Benim eşimde tatlıyı benden çok yer ama benden daha az kilo alıp daha hızlı veriyor sanırım erkeklerin çoğu böyle metobolizmaları daha hızlı ondan![]()
cumaya listeyi yapabilecek misin canım..yoğunsan değiştirelim sırayı![]()
bugün çok güzel başladı ama akşam kaçamakla sonlandı benimde
üst komşum patlıcanlı ay çöreği getirmiş çok ısrar etti tazeyken ye bunu bak çok farklı dedi yürürüz dedi ben de 1 tane yedim..
2 -3 çatal da brownii
sonra da 3 km yürüdük..
ama o çöreğin tarifini alıcam çok müthiş bişeydi kızlar![]()
Valla takmıyorum özlemim ama sıkıldım gerçekten(
bende aldıgım 4 kg yi veremedim nan
aslında 1 kg sini vermiştim geri aldım la![]()
şöyle duraksama yaşamadan fazla kilolarımızı versekve ömür boyu giysi bedenimiz değişmeden yaşasak
ne harika olurdu dimi
![]()