Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyi akşamlar kısslar:16::16:bu haftam hiç iyi geçmedi.yürüyüşlerimi hiç aksatmadım ama hep bi kaçamak vardı.offf sıkıldım valla:((

İyi akşamlar kısslar:16::16:bu haftam hiç iyi geçmedi.yürüyüşlerimi hiç aksatmadım ama hep bi kaçamak vardı.offf sıkıldım valla:((

çantayı hak ettik anlaşılan bende kaçamak yaptım bugün :22::22::22::22::22::22::22::22:
demeyim yediklerimi çanta daha iyi :22::22::22::22:

ev temizliği bitti misler gibi olduk civcivimde sağolsun baya yardım etti :29::29::29::29::29:

birazdanda yürüyüş yediklerimi yakmam lazım :52::52::52::52:

Selam kızlar, nasılsınız:16:

Benim boğazım ve kulaklarım baya kötüledi, bugün doktora gittim gene penisilin verdi, sizler iyisinizdir inşallah, diyet falan yalan oldu tabi , 2 gündür de annemdeyim, karne almaya gidicem artık eve, karneden sonra da Allah izin verirse tatile gidiyoruz, o zamana düzelirim inşallah:16:

:3: herkes yürüyüşte sanırım bende bugün çok yoruldum o yüzden erken girip çıkarım dedim. Günün kısa özeti sabah az kaçamaklı :17: kahvaltı öğlen çok az peynir ile bol çavdarlı çekirdekli galeta :22: akşam biraz geç oldu 19:30 da balık salata barbunya ve çok az tatlı tüm gün sadece 2 fincan çay içtim henüz bağımlılıktan kurtulamadım galiba ılık bi duş alınca kendime geldim.Yarın ve cuma günüde işler yoğun olacak ve kızımın karnesi için okuluna bile gidemiyeceğim ona yanarım :31: işte böyle...

Çiğdem karın egzersizi videolarını izlerken yoruldum kıs ben yapamıycam gözüm kesmedi :23: hem sürekli yapmak lazım dimi yapıp bırakınca daha kötü oluyomuş sanursam galiba :23: :ssz:

Sersum ve Kardelen güle güle kirletin evinizi bende aliim bakiim aspirini eski lekeleride çıkarırmı acep ? :44:

Benim boğazım ve kulaklarım baya kötüledi, bugün doktora gittim gene penisilin verdi, sizler iyisinizdir inşallah, diyet falan yalan oldu tabi , 2 gündür de annemdeyim, karne almaya gidicem artık eve, karneden sonra da Allah izin verirse tatile gidiyoruz, o zamana düzelirim inşallah:16:

Geçmiş olsun canım ,2. kez penisilin verceğine başka bi antibiyotik verseymiş ya :44: yada antibiyogram testi yaptırıp ona göre verseymiş yaw alla alla

Neyse olan olmuş en kısa zamanda düzelirsin keyifli bi tatil yaparsınız inşallah :34: :16:

Yok tatlım kızmadım tersine ben daha ziyade eğlenmek için giriyorum zaten :34: snin kilo serüvenin de ilginçmiş ama en süperi 9 ayda 36 kiloyu nasıl verdin ve neden geri aldın :26: gerçi gençler için daha kolay kilo alıp vermek hele doğum sonrası daha kolay benimse tam tersi hersene 2-3 kilo yerleşip son seneler hızlanınca (menopoz düzensizliğinden ) çok şey denedim 2 kez yaptığım lahana diyetinin ilkinde 5 kilo verdim sonra hamilelik ve doğum sonra tekrar yapiim dedim 2.de midem kaldırmadı başka şeyler denedim olmadı en sonunda kırmızı biber hapı denedim 3 kilo zor verdim ama fenalaşmıştım ve gerisini çöpe attım en sonunda karatayla tanıştım ve inanamadım nerdeyse 1 yıldır verdiğim kilolarıda almadım ki hep kaçamaklarım oluyor ama ölçülü ve çok nadir geç saatte yiyorum tek korkum adam akıllı menopozda ne olacak halim :31:
9 ay boyunca haftada 4-5 gün yürüyüş yaptım,bazan da niveanın CD si vardı evde onu yaptım:8::8:ara öğünlü diyet yaptım ama tamamen kafama göre:51::51:kaçamak yaptıysam da hemen unutup yoluma devam ettim:32:ve sonrasında hiç dikkat etmediğim için geri aldım..irademi zorlayamadım çünkü o dönem çok sıkıntılıydı,ben de boşverdim:36::36:kıss beni genç mi buldun:52::52:yakında 43 olucam tatlım:24:valla bu yaştan sonra hep dikkatli olmak zorundayız,bunu kabullenmeden olmuyo:50:kaçamağı bile ölçülü yaptıktan sonra tabi almazsın kilo:32:
Ah canım bırak pilatesi en eski tavsiye olan mekiği bile yapamıyorum platesi nasıl nerde ve hangi aletlerle ne zaman yapcam :17:
ben bir ara yaptım hoca eşliğinde vücudum acayip güçlendi ve bunu hep hissettim harikaydı:12:canım pilates lastiklerinden alıp internetten de videolarını indirip evde yapabilirsin..haftada 3 kere çok iyi oluyo:8::8:
:53::53::53: Ne kadar hızlı kilo alıp verenlerdensin tıpkı benim gibi :53::53::53: Özellikle alma kısmında yani :9::9::9::9:
He bide kadı kızı var demi :60: :60: sesli güldüm valla :27::27:

sorma günde 1 kiloyu rahat alıyorum..eşim de aynı şeyleri yiyo mesela yarım kilo alıyo tamam..ama ben...

offf ben de yaaaa:5::5:
çantayı hak ettik anlaşılan bende kaçamak yaptım bugün :22::22::22::22::22::22::22::22:

ev temizliği bitti misler gibi olduk civcivimde sağolsun baya yardım etti :29::29::29::29::29:

sen de güle güle kirlen canım...:16::16:

canım ahh yaaa ne çektin bee..yine yeniden...geçmiş olsun kuzumm..:5::5::38:
:3: herkes yürüyüşte sanırım bende bugün çok yoruldum o yüzden erken girip çıkarım dedim. Günün kısa özeti sabah az kaçamaklı :17: kahvaltı öğlen çok az peynir ile bol çavdarlı çekirdekli galeta :22: akşam biraz geç oldu 19:30 da balık salata barbunya ve çok az tatlı tüm gün sadece 2 fincan çay içtim henüz bağımlılıktan kurtulamadım galiba ılık bi duş alınca kendime geldim.Yarın ve cuma günüde işler yoğun olacak ve kızımın karnesi için okuluna bile gidemiyeceğim ona yanarım :31: işte böyle...

Sersum ve Kardelen güle güle kirletin evinizi bende aliim bakiim aspirini eski lekeleride çıkarırmı acep ? :44:
:16::16:
al canım benim lekeler eskiydi zaten onun için çok sevindim:52::52::52:

Hakettik valla şekerim:27::27::27:
Güle güle kirlenin datlum:16::16:

Geçmiş olsun canım...

bugün çok güzel başladı ama akşam kaçamakla sonlandı benimde:22::22::22:

üst komşum patlıcanlı ay çöreği getirmiş çok ısrar etti tazeyken ye bunu bak çok farklı dedi yürürüz dedi ben de 1 tane yedim..
2 -3 çatal da brownii:22::22:

sonra da 3 km yürüdük..:8::8::8:

ama o çöreğin tarifini alıcam çok müthiş bişeydi kızlar:27::27::27:

geçmiş olsun canım:5:tatile kadar geçer inşallah:26:
yaz geldi böyle oldu canım takma boşver:51::51:

Çiğdem karın egzersizi videolarını izlerken yoruldum kıs ben yapamıycam gözüm kesmedi :23: hem sürekli yapmak lazım dimi yapıp bırakınca daha kötü oluyomuş sanursam galiba :23: :ssz:

biz de gitmiyoruz birkaç senedir karne almaya..servise binip geliyolar eve telefonlaşıyoruz:52::52:

9 ay boyunca haftada 4-5 gün yürüyüş yaptım,bazan da niveanın CD si vardı evde onu yaptım:8::8:ara öğünlü diyet yaptım ama tamamen kafama göre:51::51:kaçamak yaptıysam da hemen unutup yoluma devam ettim:32:ve sonrasında hiç dikkat etmediğim için geri aldım..irademi zorlayamadım çünkü o dönem çok sıkıntılıydı,ben de boşverdim:36::36:kıss beni genç mi buldun:52::52:yakında 43 olucam tatlım:24:valla bu yaştan sonra hep dikkatli olmak zorundayız,bunu kabullenmeden olmuyo:50:kaçamağı bile ölçülü yaptıktan sonra tabi almazsın kilo:32:

ben bir ara yaptım hoca eşliğinde vücudum acayip güçlendi ve bunu hep hissettim harikaydı:12:canım pilates lastiklerinden alıp internetten de videolarını indirip evde yapabilirsin..haftada 3 kere çok iyi oluyo:8::8:

sorma günde 1 kiloyu rahat alıyorum..eşim de aynı şeyleri yiyo mesela yarım kilo alıyo tamam..ama ben...

Evet seni daha genç sanıyodum niyeyse şimdi unuttum :44: ama müthişsin cidden benim analamadığım ara öğüne rağmen kilo verdiğine göre insülin direncin çok yüksek değilmiş demekki, yoksa 4-5 günlük yürüyüşler saatlerce mi sürüyorduda o kadar kilo verdin :44: valla sonuçta bravo :46: epey irade ister o kadar kilo vermek

Platesi bende düşünüyorum sürekli belim ağrıyor masa başında ve yolculuklarda oturmaktan diye düşünüyorum bel fıtığı değil çünki bacağıma vurmuyo o yüzden dr gitmedim ama ya plates yada yüzmek en iyisi :34:

Benim eşimde tatlıyı benden çok yer ama benden daha az kilo alıp daha hızlı veriyor sanırım erkeklerin çoğu böyle metobolizmaları daha hızlı ondan :31:

cumaya listeyi yapabilecek misin canım..yoğunsan değiştirelim sırayı:34::34:

Valla takmıyorum özlemim ama sıkıldım gerçekten:((
şöyle duraksama yaşamadan fazla kilolarımızı versek:32:ve ömür boyu giysi bedenimiz değişmeden yaşasak:12:ne harika olurdu dimi:7:
Evet seni daha genç sanıyodum niyeyse şimdi unuttum :44: ama müthişsin cidden benim analamadığım ara öğüne rağmen kilo verdiğine göre insülin direncin çok yüksek değilmiş demekki, yoksa 4-5 günlük yürüyüşler saatlerce mi sürüyorduda o kadar kilo verdin :44: valla sonuçta bravo :46: epey irade ister o kadar kilo vermek

Platesi bende düşünüyorum sürekli belim ağrıyor masa başında ve yolculuklarda oturmaktan diye düşünüyorum bel fıtığı değil çünki bacağıma vurmuyo o yüzden dr gitmedim ama ya plates yada yüzmek en iyisi :34:

Benim eşimde tatlıyı benden çok yer ama benden daha az kilo alıp daha hızlı veriyor sanırım erkeklerin çoğu böyle metobolizmaları daha hızlı ondan :31:
canım ara öğünlü diyette de kilo veriyosun..hatta bazan çok da hızlı gidiyo..ama devamlı açsın,miden değilse bile gözün aç,saati gelse de yesem diye bekliyosun:53:yürüyüşlerim 45 dk filan sürerdi ama beraber yürüdüğüm arkadaş beden öğretmeni olunca çok hızlıydı:10:ben de ona yetişicem diye çok hızlı yürürdüm..hızla kilo vermek çok yanlış aslında..bende o tarihten sonra ritim bozukluğu çıktı hafiften ona bağlıyorum:5:yüzebiliyosan ne ala canım en iyi ve zevkli spor yüzme..ama ben bilmiyorum:34:
cumaya listeyi yapabilecek misin canım..yoğunsan değiştirelim sırayı:34::34:

yaparım fıstığım zevkli bişey zaten:32:

bugün çok güzel başladı ama akşam kaçamakla sonlandı benimde:22::22::22:

üst komşum patlıcanlı ay çöreği getirmiş çok ısrar etti tazeyken ye bunu bak çok farklı dedi yürürüz dedi ben de 1 tane yedim..
2 -3 çatal da brownii:22::22:

sonra da 3 km yürüdük..:8::8::8:

ama o çöreğin tarifini alıcam çok müthiş bişeydi kızlar:27::27::27:

Alınca bizimlede paylaşmayı unutmazsın dimi mıhtar :23:

yarında yürürsün bişey kalmaz üzülme bidenem :16:

Valla takmıyorum özlemim ama sıkıldım gerçekten:((

Off ki off bende çok sıkıldım yaa :37: yaz gelince hareketlilik artıyor ama iştahlarda artıyor :23: kışında hareket azalıyor ama kapalı alanlarda sıkıntıdan yemeğe vuruyos en azından ben öyleyim :31:

bende aldıgım 4 kg yi veremedim nan
aslında 1 kg sini vermiştim geri aldım la:47::47::47::47::47:

Çok almamışsın ondan veremiyosundur :44:

Back