Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tabiisi paylaşıcam sizle çok cıslı ama çok da leziz..

kıss 20 gündür aralıksız yürüyorum tık yok..

aynen katılıyorum

aynen cicim gayett başarılı

yok yok yapmıycam..haklısın yapınca bitene kadar yeniyo..

İyi akşamlar kısslarbu haftam hiç iyi geçmedi.yürüyüşlerimi hiç aksatmadım ama hep bi kaçamak vardı.offf sıkıldım valla(

Sıkılma canım arada sırada oluyor öyle. Benim de geçtiğimiz iki hafta öyleydi hiç kilo veremedim Ama bu hafta biraz dikkat ettim tekrar gram gram da olsa vermeye başladım sabret. Yılma

Hadi kızlar ama rehavete kapılmayalım yaz geldi diyete daha çok sarılmamız lazım

Geçmiş olsun canım Ama niye Antibiyotik vermemiş ki :26:

Demek kaçamak ha

Yok be 1 hareket belirle en azından zorlanmadığın onu yapmaya çalış hiç yoktan iyidir egzersiz seni aşırı yorarsa eğer onun devamını getiremiyorsun zaten.
Yapıp bırakınca daha kötü olur muuuu. Belki bi anda kesersen olabilir. Ama toparlandıktan sonra aklına geldikçe yapsan bile kötü olacağını düşünmüyorum

Birdy den yardım alalım

sorma günde 1 kiloyu rahat alıyorum..eşim de aynı şeyleri yiyo mesela yarım kilo alıyo tamam..ama ben...

Erkeklerin kası daha fazla olduğu için bizden metabolizmaları daha hızlı çalışıyor canım napalım biz de bi çözüm bulcaz spor yapcaz

Olmadı sersumcan

geldimmm kızlar ben nişanı yaptık geldik gecen hafta ayvalıktaydım cok hastaydım 20 lik dişleri beni tekrar hatırlatı hic sormayın kotü bi ayvalık tatılı gecierdim kızım ve oğlum denıze girdiler benim gozum hic bir sey görmedi.kilolarım ise 72.5:26: olmuşum cok üzüldüm ama pazartesiden beri yürüyüşümü yapıyorum inşallah hemen forma girip kilo vercem bu hafta sersum benilisteye al izin bitti guleryuz geldi gitmeden önceki hafta bildirim yapsaydım ben o haftanın birincisiydim ama olmadı 70.6 dusmustum neyse bu aldıklarımda odemdir dıyorum bu haftalarda giderinsallah sonra da tam gaz devam kızlar HOSGELDİM YENİDEN :))))

dün baya cozuttum
sabah kk kahvaltı
öğlen yemedim sabah 11 de yemiştim
akşam taze fasulye yoğurt tavuk salatası
buraya kadar iyiydi taki yarım kilo dondurma gelene kadar
yanında da kağıt helva sen arasına koy :131:bi güzel ye arkasından bi küçük kase çerezçantayı
hak ettim
bugünde hastaneye göz hastalıklarına gittim kahvaltımı kafede yaptım
yarım simit 1 bardak çay arkasıdan neskafe
öğlen parça tavuk salata ayran
akşam bamya yemeği salata yoğurt biraz önce çayımı iştim şimdide limonlu su
kızlar sizleri özledim biraz baktım geçmişe muhabbet gırla maşallahallah muhabbetimizi arttırsın

Duraksama konusunda bişey demiim ama ömür boyu giysi bedeni değişmeyen 3 kadın tanıyorum 3 de 75 yaşın üstünde biri hiç evlenmemiş ve doğum yapmamış diğer ikisi 3 çocuklu 3 nün ortak noktası az ve sık yemek sürekli hareketli olmaları üstelik hiç bir ciddi rahatsızlıklarıda yok

ayda 4 kilo vermek kalbe zarar vermez sen birden hızlı yürüyüşe başlamışsın acaba ondanmı ritim bozukluğu :44.

bende süper yüzücü değilim yüzerim ama temiz denizi nerde bulcam havuzlu tatil köyleride boyumuzu aşar

Sıkılma canım arada sırada oluyor öyle. Benim de geçtiğimiz iki hafta öyleydi hiç kilo veremedim Ama bu hafta biraz dikkat ettim tekrar gram gram da olsa vermeye başladım sabret. Yılma

Ne bileyim canım ya sürekli sil baştan yapmaktan bıktım...kilolarımı ne güzel vermişken yeniden aldığım için çok kızıyorum kendime

Aynen bende öyleyim canım,böyle olunca yürümek de yetmiyo
boğazı tutmazsan yürümek kar etmiyor canım haklısın..ama akşamları hafif yiyip yatana kadar bişey yemezsen de etkili..ben geçen öğle yemeğinde baya bişey hatta sütlaç da yedim ama ertesi gün yine kilo verdim..
Erkeklerin kası daha fazla olduğu için bizden metabolizmaları daha hızlı çalışıyor canım napalım biz de bi çözüm bulcaz spor yapcaz
Olmadı sersumcan

kıss amma sopalamışsın yazıktır

Bak bunda çok haklısın canım,sabah yada öğlen kaçamak yapıp akşamı çok hafif veya sadece yoğurtla geçiştirsem bile kilo verdim.ama bugün çok yılgın hissdiyorum kendimi

Ne bileyim canım ya sürekli sil baştan yapmaktan bıktım...kilolarımı ne güzel vermişken yeniden aldığım için çok kızıyorum kendime

insan nasıl kg aldıgının farkına da varmıyor yahu :)))

ya şey dicem ben ne zaman protegin yapayım desem
canım salatalık domates cekiyor (normalde sevmem )
yapamıyorum bi türlü

Aynen bende öyleyim canım,böyle olunca yürümek de yetmiyo

hiç yoktan iyidir canım bide yürümesen ne olur biliyosun hiç olmazsa kilo almamış oluyosun yürümeye devam et sen zaten inşallah kısa süre sonra bugünleride arıycan sen

tabiisi paylaşıcam sizle çok cıslı ama çok da leziz..

kıss 20 gündür aralıksız yürüyorum tık yok..

aynen katılıyorum

un dışında cıslık ne varki ? eminim lezzizdir

valla o kaa yürüyüşten ve az kaçamaktan sonra hala gr gitmemişse Karatay hocanın seni inceleyip literatüre yazması lazım bence sabır sabır

kıss gülmekten öldürüdn benı
yaz -kıs iştah acık hahaha

Bide eskiden bi oturuşta yediklerimi helede stresliyken yediğimi farketmeyip hiç yememiş gibi saldırdığımı söylesem inanırmısın

Birdy den yardım alamayıs canısı kelin merhemi olsa başına sürermiş demişti bana

peki ben yatakta 1-2 mekikle başlarım bakalım devamı gelirmi

Sağol sarhoşumCanım kışın olmuştum penisilin, kültür de aldılar ama onun sonucu Pazartesi çıkıcak, tedaviye şimdiden başladı

offf ben de yaaaa

sen de güle güle kirlen canım...

canım ahh yaaa ne çektin bee..yine yeniden...geçmiş olsun kuzumm..

al canım benim lekeler eskiydi zaten onun için çok sevindim

Ah canım sorma, çok Sağol tatlım

Hakettik valla şekerim
Güle güle kirlenin datlum

Geçmiş olsun canım...

Sağol leylakım

Canım yürümüşsün işte ne güzel, tarifini bize de yazarsın alınca

geçmiş olsun canımtatile kadar geçer inşallah:26:

yaz geldi böyle oldu canım takma boşver

biz de gitmiyoruz birkaç senedir karne almaya..servise binip geliyolar eve telefonlaşıyoruz

Sağol özlemim, inşallah geçer

ben de tanıyorum bir kişi..bir iş arkadaşım..hep 36 beden..sırrı şu..yemek yemeyi takıntı yapmaz,yemek konusunda hiç düşünmez,acıktı mı ya da canı çekti mi yer..az yesem filan da demez..beğenmediği yemeği bırakır benim gibi ziyan olmasın diye düşünmez..yani yiyeceklerden korkmaz ve hep aynı kalır..bir de vücut yapısı hormonlar filan çok etkili.benim kemikler iridir,1.70 boya 54 kilo olduğumda bile ve de genç bir kızken 38 beden anca olurdu,hatta 40 daha rahat olurdu..bazılarında göbek yoktur mesela,göğüsler küçüktür,minyondur..onlar işte 5 kilo versem yeter diyenlercanım ilk başlarda ayda 8-10 gittiydi,kardiyoloğa sordum yürüyüşten olmaz dedi ama yıllarca hareketsiz bi hayat sürdükten sonra yürüyüşe birden başlamak ve çok hızlı yürümek bence sebep olabilir..havuzlu apartlar var canım uygun fiyatlı da olabiliyor onlara baksana..

hoşgeldin canım.:26:.geçmiş olsun çok kötüdür o 20lik yaş dişi..ben de çok çektim..
kaldırdım iznini tam gaz hadi bakalım canım

oh oh maşallahkağıt helva dondurmaa
şöyle duraksama yaşamadan fazla kilolarımızı versekve ömür boyu giysi bedenimiz değişmeden yaşasakne harika olurdu dimi

yaparım fıstığım zevkli bişey zaten
ah keşkem ah keşkemm

tamam cicim

Olmadı sersumcan
anam ağzım burnum dağıldı..kıss ben sen yaptığında bu kaa mı dövdüm
ah canım senin kadar azimli olabilsek keşke..haklısın ama okadar zoru başardın yine başaracaksın
kıss amma sopalamışsın yazıktır

di mi kısss cadı çiğdem

Son düzenleme:
insan nasıl kg aldıgının farkına da varmıyor yahu :)))

ya şey dicem ben ne zaman protegin yapayım desem
canım salatalık domates cekiyor (normalde sevmem )
yapamıyorum bi türlü

Karatay dışında başka bi diyet denediğimde sevmediğim şeyleri bile canım çekiyo benim de

hiç yoktan iyidir canım bide yürümesen ne olur biliyosun hiç olmazsa kilo almamış oluyosun yürümeye devam et sen zaten inşallah kısa süre sonra bugünleride arıycan sen

Aynen öyle canım,yürüyüşü bırakmaya hiç niyetim yok zaten o yüzden...
İnşallah canım inşallah

Bak bunda çok haklısın canım,sabah yada öğlen kaçamak yapıp akşamı çok hafif veya sadece yoğurtla geçiştirsem bile kilo verdim.ama bugün çok yılgın hissdiyorum kendimi
oluruna bırak bi iki gün öyleyse..nefsini zorlama canım
Sağol özlemim, inşallah geçer

o zamanlarda bir günde kaç kilo alırdın hatırlıyomusun..kıss yatakta mekik mi olur
ah keşkem ah keşkemm

tamam cicim

anam ağzım burnum dağıldı..kıss ben sen yaptığında bu kaa mı dövdüm

di mi kısss cadı çiğdem

cadı ki ne cadı..ama çok tatlı bi cadısen de onu döv kaçamak yaparsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…