Off ki off bende çok sıkıldım yaayaz gelince hareketlilik artıyor ama iştahlarda artıyor kışında hareket azalıyor ama kapalı alanlarda sıkıntıdan yemeğe vuruyos en azından ben öyleyim
Alınca bizimlede paylaşmayı unutmazsın dimi mıhtar
yarında yürürsün bişey kalmaz üzülme bidenem
Off ki off bende çok sıkıldım yaayaz gelince hareketlilik artıyor ama iştahlarda artıyor kışında hareket azalıyor ama kapalı alanlarda sıkıntıdan yemeğe vuruyos en azından ben öyleyim
:
aynen cicim gayett başarılı
yok yok yapmıycam..haklısın yapınca bitene kadar yeniyo..
İyi akşamlar kısslarbu haftam hiç iyi geçmedi.yürüyüşlerimi hiç aksatmadım ama hep bi kaçamak vardı.offf sıkıldım valla (
çantayı hak ettik anlaşılan bende kaçamak yaptım bugün
demeyim yediklerimi çanta daha iyi
ev temizliği bitti misler gibi olduk civcivimde sağolsun baya yardım etti
birazdanda yürüyüş yediklerimi yakmam lazım
Selam kızlar, nasılsınız
Benim boğazım ve kulaklarım baya kötüledi, bugün doktora gittim gene penisilin verdi, sizler iyisinizdir inşallah, diyet falan yalan oldu tabi , 2 gündür de annemdeyim, karne almaya gidicem artık eve, karneden sonra da Allah izin verirse tatile gidiyoruz, o zamana düzelirim inşallah
herkes yürüyüşte sanırım bende bugün çok yoruldum o yüzden erken girip çıkarım dedim. Günün kısa özeti sabah az kaçamaklı kahvaltı öğlen çok az peynir ile bol çavdarlı çekirdekli galeta akşam biraz geç oldu 19:30 da balık salata barbunya ve çok az tatlı tüm gün sadece 2 fincan çay içtim henüz bağımlılıktan kurtulamadım galiba ılık bi duş alınca kendime geldim.Yarın ve cuma günüde işler yoğun olacak ve kızımın karnesi için okuluna bile gidemiyeceğim ona yanarım işte böyle...
Çiğdem karın egzersizi videolarını izlerken yoruldum kıs ben yapamıycam gözüm kesmedihem sürekli yapmak lazım dimi yapıp bırakınca daha kötü oluyomuş sanursam galiba
Sersum ve Kardelen güle güle kirletin evinizi bende aliim bakiim aspirini eski lekeleride çıkarırmı acep ? :44:
sorma günde 1 kiloyu rahat alıyorum..eşim de aynı şeyleri yiyo mesela yarım kilo alıyo tamam..ama ben...
bugün çok güzel başladı ama akşam kaçamakla sonlandı benimde
üst komşum patlıcanlı ay çöreği getirmiş çok ısrar etti tazeyken ye bunu bak çok farklı dedi yürürüz dedi ben de 1 tane yedim..
2 -3 çatal da brownii
sonra da 3 km yürüdük..
ama o çöreğin tarifini alıcam çok müthiş bişeydi kızlar
şöyle duraksama yaşamadan fazla kilolarımızı versekve ömür boyu giysi bedenimiz değişmeden yaşasak ne harika olurdu dimi
canım ara öğünlü diyette de kilo veriyosun..hatta bazan çok da hızlı gidiyo..ama devamlı açsın,miden değilse bile gözün aç,saati gelse de yesem diye bekliyosunyürüyüşlerim 45 dk filan sürerdi ama beraber yürüdüğüm arkadaş beden öğretmeni olunca çok hızlıydı ben de ona yetişicem diye çok hızlı yürürdüm..hızla kilo vermek çok yanlış aslında..bende o tarihten sonra ritim bozukluğu çıktı hafiften ona bağlıyorum yüzebiliyosan ne ala canım en iyi ve zevkli spor yüzme..ama ben bilmiyorum
yaparım fıstığım zevkli bişey zaten
Sıkılma canım arada sırada oluyor öyle. Benim de geçtiğimiz iki hafta öyleydi hiç kilo veremedim Ama bu hafta biraz dikkat ettim tekrar gram gram da olsa vermeye başladım sabret. Yılma
boğazı tutmazsan yürümek kar etmiyor canım haklısın..ama akşamları hafif yiyip yatana kadar bişey yemezsen de etkili..ben geçen öğle yemeğinde baya bişey hatta sütlaç da yedim ama ertesi gün yine kilo verdim..Aynen bende öyleyim canım,böyle olunca yürümek de yetmiyo
Erkeklerin kası daha fazla olduğu için bizden metabolizmaları daha hızlı çalışıyor canım napalım biz de bi çözüm bulcaz spor yapcaz
Olmadı sersumcan
boğazı tutmazsan yürümek kar etmiyor canım haklısın..ama akşamları hafif yiyip yatana kadar bişey yemezsen de etkili..ben geçen öğle yemeğinde baya bişey hatta sütlaç da yedim ama ertesi gün yine kilo verdim..
kıss amma sopalamışsın yazıktır
Ne bileyim canım ya sürekli sil baştan yapmaktan bıktım...kilolarımı ne güzel vermişken yeniden aldığım için çok kızıyorum kendime
Aynen bende öyleyim canım,böyle olunca yürümek de yetmiyo
tabiisi paylaşıcam sizle çok cıslı ama çok da leziz..
kıss 20 gündür aralıksız yürüyorum tık yok..
aynen katılıyorum
kıss gülmekten öldürüdn benı
yaz -kıs iştah acık hahaha
Sıkılma canım arada sırada oluyor öyle. Benim de geçtiğimiz iki hafta öyleydi hiç kilo veremedim Ama bu hafta biraz dikkat ettim tekrar gram gram da olsa vermeye başladım sabret. Yılma
Hadi kızlar ama rehavete kapılmayalım yaz geldi diyete daha çok sarılmamız lazım
Geçmiş olsun canımAma niye Antibiyotik vermemiş ki :26:
Demek kaçamak ha
Yok be 1 hareket belirle en azından zorlanmadığın onu yapmaya çalış hiç yoktan iyidir egzersiz seni aşırı yorarsa eğer onun devamını getiremiyorsun zaten.
Yapıp bırakınca daha kötü olur muuuu. Belki bi anda kesersen olabilir. Ama toparlandıktan sonra aklına geldikçe yapsan bile kötü olacağını düşünmüyorum
Birdy den yardım alalım
Erkeklerin kası daha fazla olduğu için bizden metabolizmaları daha hızlı çalışıyor canım napalım biz de bi çözüm bulcaz spor yapcaz
Olmadı sersumcan
Geçmiş olsun canım ,2. kez penisilin verceğine başka bi antibiyotik verseymiş ya :44: yada antibiyogram testi yaptırıp ona göre verseymiş yaw alla alla
Neyse olan olmuş en kısa zamanda düzelirsin keyifli bi tatil yaparsınız inşallah
offf ben de yaaaa
sen de güle güle kirlen canım...
canım ahh yaaa ne çektin bee..yine yeniden...geçmiş olsun kuzumm..
al canım benim lekeler eskiydi zaten onun için çok sevindim
Hakettik valla şekerim
Güle güle kirlenin datlum
Geçmiş olsun canım...
bugün çok güzel başladı ama akşam kaçamakla sonlandı benimde
üst komşum patlıcanlı ay çöreği getirmiş çok ısrar etti tazeyken ye bunu bak çok farklı dedi yürürüz dedi ben de 1 tane yedim..
2 -3 çatal da brownii
sonra da 3 km yürüdük..
ama o çöreğin tarifini alıcam çok müthiş bişeydi kızlar
geçmiş olsun canımtatile kadar geçer inşallah:26:
yaz geldi böyle oldu canım takma boşver
biz de gitmiyoruz birkaç senedir karne almaya..servise binip geliyolar eve telefonlaşıyoruz
Duraksama konusunda bişey demiim ama ömür boyu giysi bedeni değişmeyen 3 kadın tanıyorum 3 de 75 yaşın üstünde biri hiç evlenmemiş ve doğum yapmamış diğer ikisi 3 çocuklu 3 nün ortak noktası az ve sık yemek sürekli hareketli olmalarıüstelik hiç bir ciddi rahatsızlıklarıda yok
ayda 4 kilo vermek kalbe zarar vermez sen birden hızlı yürüyüşe başlamışsın acaba ondanmı ritim bozukluğu :44.
bende süper yüzücü değilim yüzerim ama temiz denizi nerde bulcam havuzlu tatil köyleride boyumuzu aşar
hoşgeldin canım.:26:.geçmiş olsun çok kötüdür o 20lik yaş dişi..ben de çok çektim..geldimmm kızlar ben nişanı yaptık geldik gecen hafta ayvalıktaydım cok hastaydım 20 lik dişleri beni tekrar hatırlatıhic sormayın kotü bi ayvalık tatılı gecierdim kızım ve oğlum denıze girdiler benim gozum hic bir sey görmedi.kilolarım ise 72.5 :26: olmuşum cok üzüldüm ama pazartesiden beri yürüyüşümü yapıyorum inşallah hemen forma girip kilo vercem bu hafta sersum benilisteye al izin bitti guleryuz geldi gitmeden önceki hafta bildirim yapsaydım ben o haftanın birincisiydim ama olmadı 70.6 dusmustum neyse bu aldıklarımda odemdir dıyorum bu haftalarda giderinsallah sonra da tam gaz devam kızlar HOSGELDİM YENİDEN :))))
dün baya cozuttum
sabah kk kahvaltı
öğlen yemedim sabah 11 de yemiştim
akşam taze fasulye yoğurt tavuk salatası
buraya kadar iyiydi taki yarım kilo dondurma gelene kadar
yanında da kağıt helva sen arasına koy :131:bi güzel ye arkasından bi küçük kase çerezçantayı
hak ettim
bugünde hastaneye göz hastalıklarına gittim kahvaltımı kafede yaptım
yarım simit 1 bardak çay arkasıdan neskafe
öğlen parça tavuk salata ayran
akşam bamya yemeği salata yoğurt biraz önce çayımı iştim şimdide limonlu su
kızlar sizleri özledim biraz baktım geçmişe muhabbet gırla maşallahallah muhabbetimizi arttırsın
ah keşkem ah keşkemmşöyle duraksama yaşamadan fazla kilolarımızı versekve ömür boyu giysi bedenimiz değişmeden yaşasak ne harika olurdu dimi
yaparım fıstığım zevkli bişey zaten
Olmadı sersumcan
ah canım senin kadar azimli olabilsek keşkeNe bileyim canım ya sürekli sil baştan yapmaktan bıktım...kilolarımı ne güzel vermişken yeniden aldığım için çok kızıyorum kendime
kıss amma sopalamışsın yazıktır
insan nasıl kg aldıgının farkına da varmıyor yahu :)))
ya şey dicem ben ne zaman protegin yapayım desem
canım salatalık domates cekiyor (normalde sevmem )
yapamıyorum bi türlü
hiç yoktan iyidir canım bide yürümesen ne olur biliyosun hiç olmazsa kilo almamış oluyosun yürümeye devam et sen zaten inşallah kısa süre sonra bugünleride arıycan sen
oluruna bırak bi iki gün öyleyse..nefsini zorlama canımBak bunda çok haklısın canım,sabah yada öğlen kaçamak yapıp akşamı çok hafif veya sadece yoğurtla geçiştirsem bile kilo verdim.ama bugün çok yılgın hissdiyorum kendimi
Sağol özlemim, inşallah geçer
o zamanlarda bir günde kaç kilo alırdın hatırlıyomusun..kıss yatakta mekik mi olurBide eskiden bi oturuşta yediklerimi helede stresliyken yediğimi farketmeyip hiç yememiş gibi saldırdığımı söylesem inanırmısın
Birdy den yardım alamayıs canısı kelin merhemi olsa başına sürermiş demişti bana
peki ben yatakta 1-2 mekikle başlarım bakalım devamı gelirmi
ah keşkem ah keşkemm
tamam cicim
anam ağzım burnum dağıldı..kıss ben sen yaptığında bu kaa mı dövdüm
di mi kıssscadı çiğdem
ah canım senin kadar azimli olabilsek keşke..haklısın ama okadar zoru başardın yine başaracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?