Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyi akşamlar kısslarbu haftam hiç iyi geçmedi.yürüyüşlerimi hiç aksatmadım ama hep bi kaçamak vardı.offf sıkıldım valla(

İyi akşamlar kısslarbu haftam hiç iyi geçmedi.yürüyüşlerimi hiç aksatmadım ama hep bi kaçamak vardı.offf sıkıldım valla(

çantayı hak ettik anlaşılan bende kaçamak yaptım bugün
demeyim yediklerimi çanta daha iyi

ev temizliği bitti misler gibi olduk civcivimde sağolsun baya yardım etti

birazdanda yürüyüş yediklerimi yakmam lazım

Selam kızlar, nasılsınız

Benim boğazım ve kulaklarım baya kötüledi, bugün doktora gittim gene penisilin verdi, sizler iyisinizdir inşallah, diyet falan yalan oldu tabi , 2 gündür de annemdeyim, karne almaya gidicem artık eve, karneden sonra da Allah izin verirse tatile gidiyoruz, o zamana düzelirim inşallah

herkes yürüyüşte sanırım bende bugün çok yoruldum o yüzden erken girip çıkarım dedim. Günün kısa özeti sabah az kaçamaklı kahvaltı öğlen çok az peynir ile bol çavdarlı çekirdekli galeta akşam biraz geç oldu 19:30 da balık salata barbunya ve çok az tatlı tüm gün sadece 2 fincan çay içtim henüz bağımlılıktan kurtulamadım galiba ılık bi duş alınca kendime geldim.Yarın ve cuma günüde işler yoğun olacak ve kızımın karnesi için okuluna bile gidemiyeceğim ona yanarım işte böyle...

Çiğdem karın egzersizi videolarını izlerken yoruldum kıs ben yapamıycam gözüm kesmedi hem sürekli yapmak lazım dimi yapıp bırakınca daha kötü oluyomuş sanursam galiba

Sersum ve Kardelen güle güle kirletin evinizi bende aliim bakiim aspirini eski lekeleride çıkarırmı acep ? :44:

Geçmiş olsun canım ,2. kez penisilin verceğine başka bi antibiyotik verseymiş ya :44: yada antibiyogram testi yaptırıp ona göre verseymiş yaw alla alla

Neyse olan olmuş en kısa zamanda düzelirsin keyifli bi tatil yaparsınız inşallah

9 ay boyunca haftada 4-5 gün yürüyüş yaptım,bazan da niveanın CD si vardı evde onu yaptımara öğünlü diyet yaptım ama tamamen kafama görekaçamak yaptıysam da hemen unutup yoluma devam ettimve sonrasında hiç dikkat etmediğim için geri aldım..irademi zorlayamadım çünkü o dönem çok sıkıntılıydı,ben de boşverdimkıss beni genç mi buldunyakında 43 olucam tatlımvalla bu yaştan sonra hep dikkatli olmak zorundayız,bunu kabullenmeden olmuyokaçamağı bile ölçülü yaptıktan sonra tabi almazsın kilo
Ah canım bırak pilatesi en eski tavsiye olan mekiği bile yapamıyorum platesi nasıl nerde ve hangi aletlerle ne zaman yapcam
ben bir ara yaptım hoca eşliğinde vücudum acayip güçlendi ve bunu hep hissettim harikaydıcanım pilates lastiklerinden alıp internetten de videolarını indirip evde yapabilirsin..haftada 3 kere çok iyi oluyo
Ne kadar hızlı kilo alıp verenlerdensin tıpkı benim gibi Özellikle alma kısmında yani
He bide kadı kızı var demi sesli güldüm valla

sorma günde 1 kiloyu rahat alıyorum..eşim de aynı şeyleri yiyo mesela yarım kilo alıyo tamam..ama ben...

offf ben de yaaaa
sen de güle güle kirlen canım...
canım ahh yaaa ne çektin bee..yine yeniden...geçmiş olsun kuzumm..

al canım benim lekeler eskiydi zaten onun için çok sevindim

Hakettik valla şekerim
Güle güle kirlenin datlum

Geçmiş olsun canım...

bugün çok güzel başladı ama akşam kaçamakla sonlandı benimde

üst komşum patlıcanlı ay çöreği getirmiş çok ısrar etti tazeyken ye bunu bak çok farklı dedi yürürüz dedi ben de 1 tane yedim..
2 -3 çatal da brownii

sonra da 3 km yürüdük..

ama o çöreğin tarifini alıcam çok müthiş bişeydi kızlar

geçmiş olsun canımtatile kadar geçer inşallah:26:
yaz geldi böyle oldu canım takma boşver

biz de gitmiyoruz birkaç senedir karne almaya..servise binip geliyolar eve telefonlaşıyoruz

Evet seni daha genç sanıyodum niyeyse şimdi unuttum :44: ama müthişsin cidden benim analamadığım ara öğüne rağmen kilo verdiğine göre insülin direncin çok yüksek değilmiş demekki, yoksa 4-5 günlük yürüyüşler saatlerce mi sürüyorduda o kadar kilo verdin :44: valla sonuçta bravo epey irade ister o kadar kilo vermek

Platesi bende düşünüyorum sürekli belim ağrıyor masa başında ve yolculuklarda oturmaktan diye düşünüyorum bel fıtığı değil çünki bacağıma vurmuyo o yüzden dr gitmedim ama ya plates yada yüzmek en iyisi

Benim eşimde tatlıyı benden çok yer ama benden daha az kilo alıp daha hızlı veriyor sanırım erkeklerin çoğu böyle metobolizmaları daha hızlı ondan

cumaya listeyi yapabilecek misin canım..yoğunsan değiştirelim sırayı

Valla takmıyorum özlemim ama sıkıldım gerçekten(
şöyle duraksama yaşamadan fazla kilolarımızı versekve ömür boyu giysi bedenimiz değişmeden yaşasakne harika olurdu dimi
canım ara öğünlü diyette de kilo veriyosun..hatta bazan çok da hızlı gidiyo..ama devamlı açsın,miden değilse bile gözün aç,saati gelse de yesem diye bekliyosunyürüyüşlerim 45 dk filan sürerdi ama beraber yürüdüğüm arkadaş beden öğretmeni olunca çok hızlıydıben de ona yetişicem diye çok hızlı yürürdüm..hızla kilo vermek çok yanlış aslında..bende o tarihten sonra ritim bozukluğu çıktı hafiften ona bağlıyorumyüzebiliyosan ne ala canım en iyi ve zevkli spor yüzme..ama ben bilmiyorum
cumaya listeyi yapabilecek misin canım..yoğunsan değiştirelim sırayı

yaparım fıstığım zevkli bişey zaten

Alınca bizimlede paylaşmayı unutmazsın dimi mıhtar

yarında yürürsün bişey kalmaz üzülme bidenem

Valla takmıyorum özlemim ama sıkıldım gerçekten(

Off ki off bende çok sıkıldım yaa yaz gelince hareketlilik artıyor ama iştahlarda artıyor kışında hareket azalıyor ama kapalı alanlarda sıkıntıdan yemeğe vuruyos en azından ben öyleyim

bende aldıgım 4 kg yi veremedim nan
aslında 1 kg sini vermiştim geri aldım la

Çok almamışsın ondan veremiyosundur :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…