Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

secret bu sıralar bana da lazım lakin 76 da takıldım kaldım:31::31:

oh oh yemek hazır kıss zoru bitmiş kolayı kalmış:52::52:...ben de yarın karnıyarık düşünüyorum ya da kurufasulye bakalım haletiruhiyeme bağlı:27::27::27:
kuru da iyi gider hani bayılırım ben:56:verirsin canım gayret gösteriyosun en azından:8:
Dün-bugün biraz baktık ama pek elle tutulur bişey görmedik , o konuda da kafamız karışık :ssz::ssz::ssz: Aynen canım , ruhum ve bedenim tam bir kaos içinde.Ben de bikaç gündür sigaraya dadandım , yiyecek konusunda tam bir özensizlik içindeyim.Bakalım nerede -nasıl rapt-ı zapt altına alıcam kendimi.Bugün de regl oldum , oyyy ööyle şiştim ki....Bugün pazara gittik , yarım kilo armut aldım ve daha pazardan çıkmadan 2 tanesi hariç hepsini yedim.O ikiyi de yicektim de enişten torbayı zorla aldı elimden :1::1::1:
S.O.S veriyorum valla :52::52::52:
kıss okuyunca depresif hissettim kendimi..toparlan bakiiimm en kısa sürede..sigarayı da içmemeye çalış..
Ben aynadaki halimden memnun sayılırım ama göbek var ve sarkmalarda var işte onlardan memnun değilim hele bikini-mayo ile pek memnun olmuyom aynadaki benden :31:

Tatil konusunda aynen diyorum her seferinde az eşya koycam diyorum yine fazla eşya alıyorum hele kızımınki en büyük valize sığmayıp bizimkinede istifliyo :23:

o kadar göbek kadı kızında da olur:9::9:pilates yap şekerim onun için çözümü o..kilo versende göbek düzleşmiyor..valla seneye herkese bi valiz dicem kendileri hazırlasınlar banane:24:

kızmadın demi kıss bu gece espiri yapasım var nedense:27:
ne zamandır bu anı bekliyordum..yani öykümü anlatmayı:52::52::52:
ergenlikle beraber kilo alımına başladım,üni 2 ye geçtiğim yaz diyet yapıp 68 den 54 e düştüm 1 ayda filan..hızla geri aldım tabi hem de fazlasıyla..neyse göreve başlayana kadar hep balık etli yaşadım..ne balığı olduğunu arkadaşların hayal gücüne bırakıyorum:52::52:68 ile göreve başladım,hareketsizlik ve kahvaltıyı atlayıp günde 1 öğün yemek yiyerek o da aceleyle hazırlanmış yumurta makarna filan.. 3 yılın sonunda 80 oldum ve o halde evlendim,1 ay içinde hamile kaldım..4 yıl sonra 2. doğum filan 95 lerde gezdim çok:17::17:5 yıl öncesinde ise tam 108 kilo olmuştum..o zamanlarda kendimce sağlıklı beslenip spor yaparak 9 ayda 36 kilo kadar verdim 72 oldum..52 den 40 bedene indim..tabi yine koruyamadım ve 93 lere çıktım..çok hızlı kilo alma potansiyelim var..geçen yaz da 77 filandım..işte öyküm budur..şimdi kilo vermekten çok yeme alışkanlığımı düzeltmeye çalışıyorum..
aslında özlemim müthiş bir öykün var ama sonrası hüsran olunca :51::51:
umarım bu sefer hepimiz sağlıkla zayıflayıp birdaha da almayacağız inşallah canım:16::16::16:
Kızlar gidip yıkanmam lazım.Yarım saat sonra dönerim...

aboww o koku senden mi geliyodu:25::25::25:..git yıkanda gel :9::9::9:

Son düzenleme:
çağrı işe yaraadı kıss herkeşler gelmişşş...:27::27::1::1:

hehehe :9::9::9::9:

Selam kızlar muhabbetiniz bol olsun

sabah klasik kahvaltı öglen ızgara tavuk salata akşam bişey yemek istemedim biraz kiraz erik yedim :22::22::22::22:

bu haftaya saçma sapan başladım sonuda öğle gelecek gibi herşey yetmez gibi bulaşık makinem bozuldu kızla yıkamak zorunda kaldık tüm makinayı neyseki yarın gelecek :27::27::27::27:

tansiyondada problem çıkmadı çok şükür oda sapıttı resmen bi yüksek bi düşük ilaca başlamayalım dedi biraz sakin ol stres yapma dedi tam adamına dedin dedim güldü doktor olur arada diye sizler nasılsınız bakalım:7::7::7:

İnşalllaaah bi an önce şu tansiyonun düzelir canım ya sağlık sağlık aşırı önemli bişi ya insanın neresi skıntılıysa canı orda oluyo :37:
Ayyyy benimde bugun sular tüm gün kesikti :47:
Kocam nerdeyse 35 saattir çalışıyor hala eve gelmedi :47::47::47:
Eve fare girdi sandım adamı işinden çağırdım geldi fare yapışkanı döşedi her tarafa :47::47:
Daha saymak istemiyorum biiiir sürü şey :47::47::47::47::47::47:

çıstak çıstakk diyorumm....:52::52::52:

3 km yürüdüm:8::8:sonra da komşumun eşi nöbetçiymiş birer şekersiz latte içtik..geldimm:16::16:

kayınçom şükür kavuşturana..:48:
sarfoşum sen de hoşgeldin beyaa..
kardelen.regen,asyam,özlemim çiğdemim,leylakım hepinizi öptüm:54::54::54:

:54::54::54: Bende bende

Kısım sizde BKI hedefini amma düşük tutuyosunuz benimde direncim kırılıyo valla zaten zor veriyorum bide gençlerin hedef ve hırsını görünce oy anam oyy ...anladınız siz onu :106:

Kiloların hepsi popo ve üst bacakta canım benim. Ancak 57 olursam ben insan gibi giyinebiliyorum. Yoksa tampon burdayım diye bağırıyo pantolon alıyorum bel bol popo daracık saçma sapan bişi oluyo işte.O yüzden yani BKI göre değilde tamamıyla aynadaki bene göre yani hedefim :9::9::9::9: Eşim şuan roberto ile yarışırsın üst bacakta diye kızdırıyo beni düşün yani :60: :60:

Dün-bugün biraz baktık ama pek elle tutulur bişey görmedik , o konuda da kafamız karışık :ssz::ssz::ssz: Aynen canım , ruhum ve bedenim tam bir kaos içinde.Ben de bikaç gündür sigaraya dadandım , yiyecek konusunda tam bir özensizlik içindeyim.Bakalım nerede -nasıl rapt-ı zapt altına alıcam kendimi.Bugün de regl oldum , oyyy ööyle şiştim ki....Bugün pazara gittik , yarım kilo armut aldım ve daha pazardan çıkmadan 2 tanesi hariç hepsini yedim.O ikiyi de yicektim de enişten torbayı zorla aldı elimden :1::1::1:
S.O.S veriyorum valla :52::52::52:

:53::53::53: Bırdyyy bir geldin pir geldin kız :52::52::52: Özlettin kendini :52:

Ben aynadaki halimden memnun sayılırım ama göbek var ve sarkmalarda var işte onlardan memnun değilim hele bikini-mayo ile pek memnun olmuyom aynadaki benden :31:

Canım sarmalar için Squats yapsana. Hangi bölgelerinde sarkmalar mesela? Popo falansa squats çok etkili gerçekten.

Eve fare girdi sandım adamı işinden çağırdım geldi fare yapışkanı döşedi her tarafa :47::47:
:53::53::53::53:ayyy susuzluk çok fenaaa...

yazık enişteme yaww..:ssz::ssz:

fare miiiii yoktur inşallah:26::26:

heee yok kuzum daha aynaya bakinca gülemiyorum :9: demekki henüz o asamaya gelmedim :1: evet aslinda öyle ama bile bile stres yapiyoruz iste.. no stres no kilo diyoruz o zaman :51::51::51::51:
:kkk::kkk::kkk::21::21::21:
sıhhatler olsun bebeğim:16:
aslında özlemim müthiş bir öykün var ama sonrası hüsran olunca :51::51:
umarım bu sefer hepimiz sağlıkla zayıflayıp birdaha da almayacağız inşallah canım:16::16::16:

inşallah canım..yani demem o ki verince iş bitmiyor asıl o zaman başlıyo..
papadiya da sanırım o kilolardan 66 lara kadar düştü sonra aldı ama benim kadar değil,,o korumayı başardı mesela..
kızlar benim çıkmam lazım yarın görüşürüz:16::16:

:
papadiya da sanırım o kilolardan 66 lara kadar düştü sonra aldı ama benim kadar değil,,o korumayı başardı mesela..

inşallah başarıcaz bebişim..:kkk::kkk::kkk:

iyi geceler tatlım:16::16::16:

ergenlikle beraber kilo alımına başladım,üni 2 ye geçtiğim yaz diyet yapıp 68 den 54 e düştüm 1 ayda filan..hızla geri aldım tabi hem de fazlasıyla..neyse göreve başlayana kadar hep balık etli yaşadım..ne balığı olduğunu arkadaşların hayal gücüne bırakıyorum:52::52:68 ile göreve başladım,hareketsizlik ve kahvaltıyı atlayıp günde 1 öğün yemek yiyerek o da aceleyle hazırlanmış yumurta makarna filan.. 3 yılın sonunda 80 oldum ve o halde evlendim,1 ay içinde hamile kaldım..4 yıl sonra 2. doğum filan 95 lerde gezdim çok:17::17:5 yıl öncesinde ise tam 108 kilo olmuştum..o zamanlarda kendimce sağlıklı beslenip spor yaparak 9 ayda 36 kilo kadar verdim 72 oldum..52 den 40 bedene indim..tabi yine koruyamadım ve 93 lere çıktım..çok hızlı kilo alma potansiyelim var..geçen yaz da 77 filandım..işte öyküm budur..şimdi kilo vermekten çok yeme alışkanlığımı düzeltmeye çalışıyorum..

:53::53::53: Ne kadar hızlı kilo alıp verenlerdensin tıpkı benim gibi :53::53::53: Özellikle alma kısmında yani :9::9::9::9:

o kadar göbek kadı kızında da olur:9::9:pilates yap şekerim onun için çözümü o..kilo versende göbek düzleşmiyor..valla seneye herkese bi valiz dicem kendileri hazırlasınlar banane:24:

He bide kadı kızı var demi :60: :60: sesli güldüm valla :27::27:

:53::53::53::53:ayyy susuzluk çok fenaaa...

yazık enişteme yaww..:ssz::ssz:

fare miiiii yoktur inşallah:26::26:

Eşimin teftişi baya profesyonelleşti sayemde :ssz: Ayda bir fare girdi diye tutturuyom da :ssz:

İlk taşındığımızda evde kapanmamış alçılı yerler vardı ordan bi girdiler bizim eve o zamandan beri hala giriyo diye tutturuyom :60: :60:

Hala gelmedi yalnız su ne kocam ne sular geldi çok yalnızım çok :14::14:

:kkk::kkk::kkk::21::21::21:

sıhhatler olsun bebeğim:16:

:kkk::kkk::kkk: Elele başarıcaz

İyi geceler cnm :16:

Ayda bir fare girdi diye tutturuyom da :ssz:

İlk taşındığımızda evde kapanmamış alçılı yerler vardı ordan bi girdiler bizim eve o zamandan beri hala giriyo diye tutturuyom :60: :60:

Hala gelmedi yalnız su ne kocam ne sular geldi çok yalnızım çok :14::14:
:

delüüüü:33::33::33:

kedidir kediii:1::1::1:

ah kıyamaaammm:5::38::38:

maşallah diyeyim kahve için de afiyet olsun canım bu hafta spor falan kalmadı bende cumaya +++++ çıkarsam şaşmam :9::9::9::9:

Amaan boş veer ya ++ çıkarsa çıksın sağlık olsun yavaş yavaş veririz nolcek :31:

ben de kendimi çok merak ediyom cumaya doğrusu..:60::60::60::60:

Bende senin 75 ne zaman görceğini çok merak ediyorum doğrusu :60:

Dün-bugün biraz baktık ama pek elle tutulur bişey görmedik , o konuda da kafamız karışık :ssz::ssz::ssz: Aynen canım , ruhum ve bedenim tam bir kaos içinde.Ben de bikaç gündür sigaraya dadandım , yiyecek konusunda tam bir özensizlik içindeyim.Bakalım nerede -nasıl rapt-ı zapt altına alıcam kendimi.Bugün de regl oldum , oyyy ööyle şiştim ki....Bugün pazara gittik , yarım kilo armut aldım ve daha pazardan çıkmadan 2 tanesi hariç hepsini yedim.O ikiyi de yicektim de enişten torbayı zorla aldı elimden :1::1::1: S.O.S veriyorum valla :52::52::52:

Regl demek ondandır canım :34: bitince kendine gelirsin diycem ama sıcaklarda geliyo napcaz bakalım :37:

2 haftadır sürekli sol meme ağrısı çekiyorum önce regle bağladım ama regl bitti hala devam ediyor bende internetten baktım çok çay kahve ve çikolata tüketmeyin diyodu ama sıgara için bişey demiyodu fakat çay ve kahvesiz sıgarayıda fazla içemedim ilginç geldi sende çok çay-kahve içiyomuydun bimiyorum :44:

Yok tatlım kızmadım tersine ben daha ziyade eğlenmek için giriyorum zaten :34: snin kilo serüvenin de ilginçmiş ama en süperi 9 ayda 36 kiloyu nasıl verdin ve neden geri aldın :26: gerçi gençler için daha kolay kilo alıp vermek hele doğum sonrası daha kolay benimse tam tersi hersene 2-3 kilo yerleşip son seneler hızlanınca (menopoz düzensizliğinden ) çok şey denedim 2 kez yaptığım lahana diyetinin ilkinde 5 kilo verdim sonra hamilelik ve doğum sonra tekrar yapiim dedim 2.de midem kaldırmadı başka şeyler denedim olmadı en sonunda kırmızı biber hapı denedim 3 kilo zor verdim ama fenalaşmıştım ve gerisini çöpe attım en sonunda karatayla tanıştım ve inanamadım nerdeyse 1 yıldır verdiğim kilolarıda almadım ki hep kaçamaklarım oluyor ama ölçülü ve çok nadir geç saatte yiyorum tek korkum adam akıllı menopozda ne olacak halim :31:

delüüüü:33::33::33:

kedidir kediii:1::1::1:

ah kıyamaaammm:5::38::38:

:9::9::9::9::9:

2 haftadır sürekli sol meme ağrısı çekiyorum önce regle bağladım ama regl bitti hala devam ediyor bende internetten baktım çok çay kahve ve çikolata tüketmeyin diyodu ama sıgara için bişey demiyodu fakat çay ve kahvesiz sıgarayıda fazla içemedim ilginç geldi sende çok çay-kahve içiyomuydun bimiyorum :44:

Yok tatlım kızmadım tersine ben daha ziyade eğlenmek için giriyorum zaten :34: snin kilo serüvenin de ilginçmiş ama en süperi 9 ayda 36 kiloyu nasıl verdin ve neden geri aldın :26: gerçi gençler için daha kolay kilo alıp vermek hele doğum sonrası daha kolay benimse tam tersi hersene 2-3 kilo yerleşip son seneler hızlanınca (menopoz düzensizliğinden ) çok şey denedim 2 kez yaptığım lahana diyetinin ilkinde 5 kilo verdim sonra hamilelik ve doğum sonra tekrar yapiim dedim 2.de midem kaldırmadı başka şeyler denedim olmadı en sonunda kırmızı biber hapı denedim 3 kilo zor verdim ama fenalaşmıştım ve gerisini çöpe attım en sonunda karatayla tanıştım ve inanamadım nerdeyse 1 yıldır verdiğim kilolarıda almadım ki hep kaçamaklarım oluyor ama ölçülü ve çok nadir geç saatte yiyorum tek korkum adam akıllı menopozda ne olacak halim :31:

Benim de bazen memem acır ağrır arası bişi oluyo :44: ve bende çiko-kahve -çay üçlüsünü bir hayli yer içerdim :44::44:

Canım beslenme şeklimizi değiştirdik ya önemli olan bu. Yavaş yavaş da gitse gidecek yani. :16::16::16:

neyyseee..o zaman bişi değilmiş kıss senin kapasitenin çok altında:ssz::ssz:..korktum bian:53::53:

he canım iyi yapıyon dediydik sana ama bu sıralar herkesler bi yerlere kaçtı..tatil modu tabee...:31::31:adının hakkını veriyon sarfoşum yarasın:7::7:..valla ben buzdolabındaki rakımı 72 kiloya kadar rafta saklıyom bakalım ne zaman nasip olacak:ssz::7::7:

ama sarhoş olamamıştımkiiii tek tek ve yavaş içtim (eşim yüzünden) o yüsden hakkını veremedim canikom bidahaki sefere artık :34:
ayy seninki ramazana denk geliyo o zaman napcan :1:

kuru da iyi gider hani bayılırım ben:56:verirsin canım gayret gösteriyosun en azından:8:

kıss okuyunca depresif hissettim kendimi..toparlan bakiiimm en kısa sürede..sigarayı da içmemeye çalış..

Ah canım bırak pilatesi en eski tavsiye olan mekiği bile yapamıyorum platesi nasıl nerde ve hangi aletlerle ne zaman yapcam :17:

hehehe :9::9::9::9:
İnşalllaaah bi an önce şu tansiyonun düzelir canım ya sağlık sağlık aşırı önemli bişi ya insanın neresi skıntılıysa canı orda oluyo :37:

:54::54::54: Bende bende
Kiloların hepsi popo ve üst bacakta canım benim. Ancak 57 olursam ben insan gibi giyinebiliyorum. Yoksa tampon burdayım diye bağırıyo pantolon alıyorum bel bol popo daracık saçma sapan bişi oluyo işte.O yüzden yani BKI göre değilde tamamıyla aynadaki bene göre yani hedefim :9::9::9::9: Eşim şuan roberto ile yarışırsın üst bacakta diye kızdırıyo beni düşün yani :60: :60:
:53::53::53: Bırdyyy bir geldin pir geldin kız :52::52::52: Özlettin kendini :52:
Canım sarmalar için Squats yapsana. Hangi bölgelerinde sarkmalar mesela? Popo falansa squats çok etkili gerçekten.

Hee demek orantısızlıkdan muzdaripsin :31: sen de biliyosun ki o zaman daha çok bölgesel spora yüklenmelisin :31:

Valla heryerim sarktı ama en çok göbeğim hem hala kilo var vede doğum çatlakalarıyla beraber kiloda verince üstelik spor falanda yapmayınca malesef böyle oldu bu saatten sonra toparlamam zor çünki spor falan yapamam :37:

Hee demek orantısızlıkdan muzdaripsin :31: sen de biliyosun ki o zaman daha çok bölgesel spora yüklenmelisin :31:

Valla heryerim sarktı ama en çok göbeğim hem hala kilo var vede doğum çatlakalarıyla beraber kiloda verince üstelik spor falanda yapmayınca malesef böyle oldu bu saatten sonra toparlamam zor çünki spor falan yapamam :37:

Aynen canım orantısızlıktan herkes müzdarip bu ara da neyse :9::9::9::9::9:

Hmm sporsuz da olmaz canım haklısın. Aslında her gün 10 tane 10 tane bile yapsan baya iyi gelir. Bende popo için işte squatsa başladım. Amaa korkuyorum kalınlaşır diye popom zaten var daha bi kalkık oldu :53::53::53: Şuanda 140 squatsa ççıktım. 50 ile başladım. Bakalım artık 250 ile son buluyor. Yarıladım programı bakalım artık :31::31: Bölgeye çalışıyorum umarım incelir diyetle beraber olduğu için düzelir diye düşünüyorum :16:

aynen sağlık olsun:16::16:

çıt çıt çıt çıt...bakalım çıt çıt çıt...:51::51::51:

Hee çıt çıt :51:

:9::9::9::9::9:

Benim de bazen memem acır ağrır arası bişi oluyo :44: ve bende çiko-kahve -çay üçlüsünü bir hayli yer içerdim :44::44:
Canım beslenme şeklimizi değiştirdik ya önemli olan bu. Yavaş yavaş da gitse gidecek yani. :16::16::16:

Valla 6 ay içmeyin yemeyin diyo bugün sadece öğlen 3 kupa çay içtim ama banamısın demedi hep başım ağrıdı iş yerinde çaptan düşmekte çabası :31:

kızlar ben yatıyom yaww.:16::16:..öpüldünüz....:54::54::54:

iyi geceler kızlar bende kaçıyorum allaha emanetsiniz:16::16:

Hepinize iyi geceler bol laptinler :54:

döndüğünde meydanı boş bulcan cicim :31:

Aynen canım orantısızlıktan herkes müzdarip bu ara da neyse :9::9::9::9::9:

Hmm sporsuz da olmaz canım haklısın. Aslında her gün 10 tane 10 tane bile yapsan baya iyi gelir. Bende popo için işte squatsa başladım. Amaa korkuyorum kalınlaşır diye popom zaten var daha bi kalkık oldu :53::53::53: Şuanda 140 squatsa ççıktım. 50 ile başladım. Bakalım artık 250 ile son buluyor. Yarıladım programı bakalım artık :31::31: Bölgeye çalışıyorum umarım incelir diyetle beraber olduğu için düzelir diye düşünüyorum :16:

Bak işte benim orantısızlığım yok göbek tembellikten ve doğumlardan :31:

sen spor salonunamı gidiyosun yoksa evdemi yapıyodun ?

Valla 6 ay içmeyin yemeyin diyo bugün sadece öğlen 3 kupa çay içtim ama banamısın demedi hep başım ağrıdı iş yerinde çaptan düşmekte çabası :31:

Hepinize iyi geceler bol laptinler :54:

döndüğünde meydanı boş bulcan cicim :31:

Bak işte benim orantısızlığım yok göbek tembellikten ve doğumlardan :31:

sen spor salonunamı gidiyosun yoksa evdemi yapıyodun ?

Evde yapıyorum canım. Videodan izledim o şekilde başladım. İlk başta 20 tane yaptığımda bile zorlanıyordum. Ama şuanda 70-80 lerde hafif hafif hissetmeye başlıyorum hareketi. Yani baya ilerleme kaydettim. Bel fıtığın falan yoksa sen de göbek hareketlerini falan yapabilirsin :31:

Back