- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
kuru da iyi gider hani bayılırım bensecret bu sıralar bana da lazım lakin 76 da takıldım kaldım
oh oh yemek hazır kıss zoru bitmiş kolayı kalmış...ben de yarın karnıyarık düşünüyorum ya da kurufasulye bakalım haletiruhiyeme bağlı
![KK56 :56: :56:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk56.gif)
![KK8 :8: :8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)
kıss okuyunca depresif hissettim kendimi..toparlan bakiiimm en kısa sürede..sigarayı da içmemeye çalış..Dün-bugün biraz baktık ama pek elle tutulur bişey görmedik , o konuda da kafamız karışıkAynen canım , ruhum ve bedenim tam bir kaos içinde.Ben de bikaç gündür sigaraya dadandım , yiyecek konusunda tam bir özensizlik içindeyim.Bakalım nerede -nasıl rapt-ı zapt altına alıcam kendimi.Bugün de regl oldum , oyyy ööyle şiştim ki....Bugün pazara gittik , yarım kilo armut aldım ve daha pazardan çıkmadan 2 tanesi hariç hepsini yedim.O ikiyi de yicektim de enişten torbayı zorla aldı elimden
S.O.S veriyorum valla![]()
Ben aynadaki halimden memnun sayılırım ama göbek var ve sarkmalarda var işte onlardan memnun değilim hele bikini-mayo ile pek memnun olmuyom aynadaki benden
Tatil konusunda aynen diyorum her seferinde az eşya koycam diyorum yine fazla eşya alıyorum hele kızımınki en büyük valize sığmayıp bizimkinede istifliyo![]()
o kadar göbek kadı kızında da olur
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK24 :24: :24:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk24.gif)