kilo verenler
makbule007=1,470
kardelen=1,383
ihya=1,014
leylak84=0,563
elifce82=0,458
regen=0,442
sea=0,327
filiztoprak=0,136
kilo alanlar
adigegupse=+0,144
habercice=+0,275
birdy=+0,446
sersum=+0,607
çiğdemklcsn=+0,787
nurudilara=+1,820
Ben IVIR ZIVIR yazdımBide her kutunun üstüne kırılabilir yazdım. Eşim diyo ki incitmeyin yazsaydın
Karataylı olan sağlığını önemseyen herkesi protestoya davet ediyorum Kiloları prostesto edelim
ben bugün bildirim yapacağımı unutmuştuum.....
çok özür dilerim...
dün niyetliydim.akşama da kabak yemeği yaptım bol yoğurtla onu yedim.
sabah 1 muz ve cevizle kahvaltı yaptım.
ardından öğlen 30 dkklık bi yürüyüş yaptım ve az önce yine kabak yemeği az mercimek çorbası yoğurt ve 2-3 parça kuşbaşı tavuk yedim...
acayip doydum akşama yemem herhalde bişey
geçmiş olsun canım..Acil şifalar dilerim..Dün gece sabaha kadar acildeydik.kizim ve ben ishaliz ve kusuyoruz.berrak rota virusu olmus kafayi yicem((
Cocugu rota geçiren varmi? Hicbisey yiyemio sadece emio ama bulanti kusma yuzundn bende yiyemiyorm sut olmuy.cok zir durumdayim tavsiye bekliyorum
kızlar ben bişey sorcam bende bugün başladım bu diyete ama halsizim ve açım akşam yemeği yememe rağmen bu ekmek yemediğimiz içinmi kaynaklanıyor sizde böylemiydiniz alışıyomu bünye (bu arada geçmiş olsun borayse büyük insan neysede çocukların hasta olması çok kötü yaa )
makbuşum başta olmak üzere herkesi kutlarım..
ellerine sağlık leylakım..harikayız kızlar..versek de veremesekte
Selam kızlar hasta olanlara çok geçmiş olsun
sersum omega3 ün kanamayı daha çok arttırdıgını okudum geçen ay 5 günde biten reglim 7-8 günü buldu
akşam
etli taze fasulye brokoli ve karnabahar salatası azıcıkda patlıcan salatası yanınada yogurt yedim yürüyüş yok bugün gerçi koşturmacaydı yine ufak ergenyusun okuluna gittim eşyaları falan topla derken yoruldum okulu bitti darısı büyüge artık
çay içen varsa buyursun
canım ben omega3 ü unutuyom hep ..valla bu ay 4-5 gün ya içtim ya içmedim..bende ria var o zaten başlı başına arttırıyor maalesef..olsun naapalım
afiyetler olsun
bugün dünden daha da halsizim kan kaybı etkiliyor sanırım
yürüyüş yapamadım yarına inşallah..
menülerim de cıss va yine cuma cısı ama yarından tezi yok yapmam:18::18:..cısın sebebi belli tatlı krizim yine..
motivasyonu bozulanlar başta habercice düzelmemiz lazım kızlar..başka yolu yok
evet yaaa, yaz geldikce kilo veriminin hizlanmasi lazim, cünkü hareket artiyo felan, ama bak hepi topu 300gr gitmisnapsak ki :44: benim sorunum sindirim iste... kac gün bekliyorum öyle
zeytinyagı sabahları domatese falan dök ye yararı oluyor gidecek bu kilolar başda hızla gidiyor sonrası gr gr oluyor sağlıklı verelimde önemli olan bu
sağol devam edecem ama bu diyet işi zormuş be yaw
:83::83::83::83:
kısımm her seferinde bana denk gelmesin bi zamett..hala bana yakınsın ..litfen ama litfen eskişehir civarlarında gümle
ahhh o sıfatı olmayan eşyalar..çıldırtıyo beni de
aynı benim kafa ven de ıvır zıvır yazdımdı eşimde kıss gerek yok bunlara diye atmasın hamallar dediydi..
edelim edelim
Arkadaslar karatay diyetine basliycam onerileriniz neler yani nasil kolay gecer bu diyet.
vericez başka yolu yokevet yaaa, yaz geldikce kilo veriminin hizlanmasi lazim, cünkü hareket artiyo felan, ama bak hepi topu 300gr gitmisnapsak ki :44: benim sorunum sindirim iste... kac gün bekliyorum öyle
A
Valla söz veremicciim hatta yıllık izine giderken olursam yandım asılGeçtiğim yerleri sallayarak geçebilirim yane
O yüzden nerde ne zaman gümleyeceğim belli olmaz benim
Sıfatı olmayan eşyacıklarımın geride kalanlarını da sıfatsızlar olarak adlandırdım
O da olabilir valla
vericez başka yolu yok
uyarı yayınlamak lazım galiba sanursam
bugün 10.30 a kadar uyudum..
şimdi de kahvaltıdan kalktık çayımızı içiyoruz..siz de buyurun
kahvaltım
pastırmalı omlet
bilimum kahvaltılık
2-3 ısırık kızarmış ekmek
2 dilim karpuz
5-6 kiraz
1 incir ceviz
bugün 10.30 a kadar uyudum..
şimdi de kahvaltıdan kalktık çayımızı içiyoruz..siz de buyurun
kahvaltım
pastırmalı omlet
bilimum kahvaltılık
2-3 ısırık kızarmış ekmek
2 dilim karpuz
5-6 kiraz
1 incir ceviz
Ben yola çıkarken burdan duyurucam size ona göre kırılcak şeyleri falan ayarlarsın
Afiyet olsun canım. Valla çay içmem lazım benim de ama iki çaydanlığım da pörtlediBana da göndeeeeeerrrrrrr
temem o zamanBen yola çıkarken burdan duyurucam size ona göre kırılcak şeyleri falan ayarlarsın
Afiyet olsun canım. Valla çay içmem lazım benim de ama iki çaydanlığım da pörtlediBana da göndeeeeeerrrrrrr
afiyet olsun
kahvaltı faslı anca bitti civcivler olunca onlara cısss kendime klasik kahvaltı halende çay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?