Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

makbuşum başta olmak üzere herkesi kutlarım..
ellerine sağlık leylakım..harikayız kızlar..versek de veremesekte

aynı benim kafa ven de ıvır zıvır yazdımdı eşimde kıss gerek yok bunlara diye atmasın hamallar dediydi..

edelim edelim

o kadar da heves ettiydin..neyse haftaya artık
geçmiş olsun canım..Acil şifalar dilerim..

çiğdemin de dediği gibi canım ilk başlarda bende de baş ağrısı oldu..ama 1 haftaya geçti ve sonrası insülin direnci de kırılınca inanılmaz ama gerçek saatlerce acıkmıyorsun bu harika
başarılar

bugün dünden daha da halsizim kan kaybı etkiliyor sanırım
yürüyüş yapamadım yarına inşallah..
menülerim de cıss va yine cuma cısı ama yarından tezi yok yapmam:18::18:..cısın sebebi belli tatlı krizim yine..

motivasyonu bozulanlar başta habercice düzelmemiz lazım kızlar..başka yolu yok

Selam kızlar hasta olanlara çok geçmiş olsun

sersum omega3 ün kanamayı daha çok arttırdıgını okudum geçen ay 5 günde biten reglim 7-8 günü buldu

akşam

etli taze fasulye brokoli ve karnabahar salatası azıcıkda patlıcan salatası yanınada yogurt yedim yürüyüş yok bugün gerçi koşturmacaydı yine ufak ergenyusun okuluna gittim eşyaları falan topla derken yoruldum okulu bitti darısı büyüge artık

çay içen varsa buyursun

canım ben omega3 ü unutuyom hep ..valla bu ay 4-5 gün ya içtim ya içmedim..bende ria var o zaten başlı başına arttırıyor maalesef..olsun naapalım

afiyetler olsun

evet yaaa, yaz geldikce kilo veriminin hizlanmasi lazim, cünkü hareket artiyo felan, ama bak hepi topu 300gr gitmis napsak ki :44: benim sorunum sindirim iste... kac gün bekliyorum öyle

evet yaaa, yaz geldikce kilo veriminin hizlanmasi lazim, cünkü hareket artiyo felan, ama bak hepi topu 300gr gitmis napsak ki :44: benim sorunum sindirim iste... kac gün bekliyorum öyle

zeytinyagı sabahları domatese falan dök ye yararı oluyor gidecek bu kilolar başda hızla gidiyor sonrası gr gr oluyor sağlıklı verelimde önemli olan bu

zeytinyagı sabahları domatese falan dök ye yararı oluyor gidecek bu kilolar başda hızla gidiyor sonrası gr gr oluyor sağlıklı verelimde önemli olan bu

iyi bi zeytinyagi almaliyim kuzum yaa evdeki bitti soguk sIkIm da pek bi pahali... kavrulmamis taze ceviz de cok ama cok iyi geliyo bagirsaklara, o da her mevsim bulunmuyo

haklisin, verleim bitsin de saglikli bi sekilde önemli olan bu hem yavas verince vücut da sok olmadigi icin, direnc göstermiyo..

sağol devam edecem ama bu diyet işi zormuş be yaw

Aslında başta zor sanabilirsin özellikle ilk bir hafta sonra alışıyorsun. acıkmıyorsun. Sadece iradene hakim olup yasaklıları yemediğin sürece hiçbir sıkıntı olmaz

:83::83::83::83:

kısımm her seferinde bana denk gelmesin bi zamett..hala bana yakınsın ..litfen ama litfen eskişehir civarlarında gümle

ahhh o sıfatı olmayan eşyalar..çıldırtıyo beni de

Valla söz veremicciim hatta yıllık izine giderken olursam yandım asıl Geçtiğim yerleri sallayarak geçebilirim yane

O yüzden nerde ne zaman gümleyeceğim belli olmaz benim

Sıfatı olmayan eşyacıklarımın geride kalanlarını da sıfatsızlar olarak adlandırdım

aynı benim kafa ven de ıvır zıvır yazdımdı eşimde kıss gerek yok bunlara diye atmasın hamallar dediydi..

edelim edelim

O da olabilir valla

Arkadaslar karatay diyetine basliycam onerileriniz neler yani nasil kolay gecer bu diyet.

İlk sayfadan detaylı bilgi edinebilirsiiz. Örnek menüler de var linklere tıklarsanız. Hala anlamadığınız kafanızı karıştıran sorular olursa burdayız

günaydin kizlar

birazdan kahvaltimi yapcam, menü yine her zamanki gibi standart, dün yumurta yemedim, bugün yiceeem artik, vücudumda, daha dogrusu ellerimde ve boynumdan yüzüme dogru ufak ufak kabarikliklar var yumurtadan kaynaklaniyordur belki diye biraz azaltmaya karar verdim.. sizde de oldu mu benzer bisey??

vericez başka yolu yok

uyarı yayınlamak lazım galiba sanursam

bugün 10.30 a kadar uyudum..
şimdi de kahvaltıdan kalktık çayımızı içiyoruz..siz de buyurun
kahvaltım

pastırmalı omlet
bilimum kahvaltılık
2-3 ısırık kızarmış ekmek
2 dilim karpuz
5-6 kiraz
1 incir ceviz

vericez başka yolu yok

uyarı yayınlamak lazım galiba sanursam

Ben yola çıkarken burdan duyurucam size ona göre kırılcak şeyleri falan ayarlarsın

Afiyet olsun canım. Valla çay içmem lazım benim de ama iki çaydanlığım da pörtledi Bana da göndeeeeeerrrrrrr

afiyet olsun

kıyamam buyur iç

kahvaltı faslı anca bitti civcivler olunca onlara cısss kendime klasik kahvaltı halende çay içiyorum

Ben yola çıkarken burdan duyurucam size ona göre kırılcak şeyleri falan ayarlarsın

Afiyet olsun canım. Valla çay içmem lazım benim de ama iki çaydanlığım da pörtledi Bana da göndeeeeeerrrrrrr
temem o zaman

ah kıyamam kuşum yollayayım hemen

afiyet olsun

kahvaltı faslı anca bitti civcivler olunca onlara cısss kendime klasik kahvaltı halende çay içiyorum

sana da afiyet olsun cicimmm

kızlar merhaba bayaqıdır uqrayamadım buraya..
gerçi 3 gün banlıydım zaten :))
nasılsınız görmeyeli kilolar gittimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…