Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kolay gelsin canım yaaa,zor işler valla

Sağol canım benim ortalıkta hangi kutuya sıkıştırmam gerektiğimi bilemediğim kategorisiz eşyalar kaldı

Onun dışında bir de kaba eşyalar ona da gücüm yetmez zaten hafta tatili gelsin kocacık yapar

yemekleri koyayım gelirim akşama civcivlerimi almaya gideceğim malum ortalık karışık gaz maz

Aman canım dikkat et Civcivlerini yesinler Kolay gelsin canım

en kötüsü de hiçbir kategoriye giremeyen eşyalar zateninsan o kolilerin üzerine yazacak bi sıfat da bulamıyo işin kötüsü

kilo verenler

makbule007=1,470

kardelen=1,383
ihya=1,014
leylak84=0,563
elifce82=0,458
regen=0,442
sea=0,327
filiztoprak=0,136

kilo alanlar

adigegupse=+0,144
habercice=+0,275
birdy=+0,446
sersum=+0,607
çiğdemklcsn=+0,787
nurudilara=+1,820

daha tam degil kuzum yaa 63kg oldugum günleri bilirim bu hafta kollarim yüzüm felan inceldi, muhtemelen bugünkü tarti sonucundan da fazla verdim ama iste, ah bu sindirim bozuklugu ama bmi ye bakarsin dogru ortalardayim simdi... hem yavas vermek biraz moral bozsa da daha iyi degil mi, hizli kilo verdim kac kere ayni hizla geri geldiler.. bu sefer saglam vericiiiiz ve geri gelmiiicekler

kızlar listeyi yaptım,umarım hatasızdır...sonradan bildirim yapan arkadaşlar olursa eklerler kendilerini..çıkmam gerek çünkü
herkesi,özellikle de birincimizi kutluyorumiyi burdayız iyi ki karataydayız

eline saglik ciciiiimmmm, bu hafta sabit kalan olmamiiiiiiissss

makbuleeeeeeeee tebrikler sekerim birinci olmussunnnn darisi bi ara da benim basima

kilo verenler

makbule007=1,470

kardelen=1,383
ihya=1,014
leylak84=0,563
elifce82=0,458
regen=0,442
sea=0,327
filiztoprak=0,136

kilo alanlar

adigegupse=+0,144
habercice=+0,275
birdy=+0,446
sersum=+0,607
çiğdemklcsn=+0,787
nurudilara=+1,820
eline sağlık canım

başda makbuleyi sonrada kilo veren veremeyen arkadaşları kutlarım yaşasın karatayy

Son düzenleme:

tşkler liste için :)

en kötüsü de hiçbir kategoriye giremeyen eşyalar zateninsan o kolilerin üzerine yazacak bi sıfat da bulamıyo işin kötüsü

Ben IVIR ZIVIR yazdım Bide her kutunun üstüne kırılabilir yazdım. Eşim diyo ki incitmeyin yazsaydın

Aman efenim en başta sana tebrikler ederim makbuleeeeeecüümmm

Sonra kilo veren veremeyen herkesi verenleri de eccük daha kutlarım

Karataylı olan sağlığını önemseyen herkesi protestoya davet ediyorum Kiloları prostesto edelim

ben bugün bildirim yapacağımı unutmuştuum.....

çok özür dilerim...

dün niyetliydim.akşama da kabak yemeği yaptım bol yoğurtla onu yedim.

sabah 1 muz ve cevizle kahvaltı yaptım.

ardından öğlen 30 dkklık bi yürüyüş yaptım ve az önce yine kabak yemeği az mercimek çorbası yoğurt ve 2-3 parça kuşbaşı tavuk yedim...

acayip doydum akşama yemem herhalde bişey

eline saglik ciciiiimmmm, bu hafta sabit kalan olmamiiiiiiissss

makbuleeeeeeeee tebrikler sekerim birinci olmussunnnn darisi bi ara da benim basima

eline sağlık canım

başda makbuleyi sonrada kilo veren veremeyen arkadaşları kutlarım yaşasın karatayy

tşkler liste için :)

Ben IVIR ZIVIR yazdım Bide her kutunun üstüne kırılabilir yazdım. Eşim diyo ki incitmeyin yazsaydın

tamamdır cnm cevap verdiğin için teşekkürler ben bakıyım ayrıntılı şekilde :)

Dün gece sabaha kadar acildeydik.kizim ve ben ishaliz ve kusuyoruz.berrak rota virusu olmus kafayi yicem((
Cocugu rota geçiren varmi? Hicbisey yiyemio sadece emio ama bulanti kusma yuzundn bende yiyemiyorm sut olmuy.cok zir durumdayim tavsiye bekliyorum

Geçmiş olsun canım(

Son düzenleme:

Canını sıkma canım bebeklerde sıklıkla görülebilir bi durum bu. Antibiyotik almanıza falan gerek yok bunun için. Sadece sıvı elektrolit dengesini sağlayacaklar o da kusma ve ishalden kaynaklı kayıplar oluyor diye. Elinden geldiğince emzirmeye çalış emmiyormuş ama emmiyor diye vazgeçme anne sütünde bu virüse karşı antikorlar var. Özellikle ilk süt içirilmez bebeklere ama bu ilk süt aşı niteliği taşıyor. Bebeğin ağızdan sıvı alabilecek durumdaysa doktorun vermiştir belki ama bunun için solisyonlar var eczaneden alabilirsin. ORS diye geçiyor. İşte beslemeye çalış elinden geldiğince korkacak bir durum yok sakin ol bi önce sakinleşmezsen bebeğine yararlı olamazsın. Bunun için aşılar var canım. Sanırım ilk doz 6 haftalıkken ikinci doz da 3 aylıkken yapılıyordu aşı takvimi değişmediyse. Doktorundan veya en yakın sağlık kuruluşundan da bilgi alabilirsin hiç üzülme geçecek. İshali artarsa doktora götürmeyi ihmal etme

kızlar ben bişey sorcam bende bugün başladım bu diyete ama halsizim ve açım akşam yemeği yememe rağmen bu ekmek yemediğimiz içinmi kaynaklanıyor sizde böylemiydiniz alışıyomu bünye (bu arada geçmiş olsun borayse büyük insan neysede çocukların hasta olması çok kötü yaa )

Bu diyete başladığımızda gerçekten ciddi bir baş ağrısı oluyor. Toksinler vucuttan atılırken baş ağrısı yapar. Artı su içiminizi fazlalaştırmalısınız. Sabahları kafa kütük gibi kalktığım çok olmuştu benim de ne zamanki o baş ağrılarım geçti diyete alıştım azıcık uykuyla bile dinç olarak kalkabildim vazgeçmeden devam edin göreceksiniz

sağol devam edecem ama bu diyet işi zormuş be yaw

alemsin cigdem

Eki Görüntüle 729997 kaçınnnnnnnnnnn
:83::83::83::83:
kısımm her seferinde bana denk gelmesin bi zamett..hala bana yakınsın ..litfen ama litfen eskişehir civarlarında gümle
ahhh o sıfatı olmayan eşyalar..çıldırtıyo beni de
canım o bende de var..ben de form çaylarla idare ediyom..
ben de zamanında hızlı verirdim ve aynen alırdım..ama sağlıklısı değil canım ..doğrusu bence de yavaş vermek..üzmeyelim kendimizi..gidecekler başka yolu yok..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…