Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoşgeldin canım..bizler iyiyiz..özellikle leylak çok şükür(kendi der ama ben de duramadım)

sen de iyisindir umarım..

Sağol muhtarım bende çok çok az kaçamakla atlattığım ve kazasız belasız bi gün geçirdiğim için iyiyim, fakat regl denmidir nedir kaç gündür yatınca uyuyamıyorum sabahları zor kalkıyorum iştahımda inişli çıkışlıydı neyseki bugün normaldi regl bittikten sonraki kilomu merak ediyorum herkes gibi

İyi akşamlar kızlar kocişle biraz yürüdük üstünede leslie ile 5 mil yaptım şimdide çay içiyorum

Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube baya zorlandım ama

Helal olsun sana valla yürüyüp üstünede lesli maşallah

şu sıralar hiç yürüyemediğim gibi evde de iş yapmadım valla du bakalı nolcek

valla ben yapamam doğrusu tebrik

Aynen jon vaynen

teşekkür yarın yerimden kalkarsam çok iyi

buyrun çaylar

Kalkarsın sen canım ellerine sağlık afiyet olsun

tutma kıss nolcek

Dimi güzel haber olsunda kimse kendini ve kimseyi tutamasın

canlarım ben kaçıyom..öpüyom sizlerii..yarın tartı süper olsun inşallah...

son ses müziği acacam yan ve alttakıleri bastıracagım bu yeni nesil nasıl anlamıyorum ya biri 4 digeri daha 1 sene olmamış evleneni ama her gün kavga gürültü rabbim çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın

abowwww parmak çok fena

Seni gidi zıpır senii lafı nasıda başka tarafa çekiyo Çiğdemin parmağından bahsediyos kısıım yemezleer

ha şunu baştan diyeydim tabiki yumurtlama zamanınsa ve gördüyse başka bişeye gerek duymamış inan çok sevinçliyim hala

Aklın başından gider gibi olunca sen baa haber ver o konudaki sertliğim gibisi yoktur

nneden sustunuz kızlar :26::26:

Susmak mı ne mümkün yazmakla meşgulüs canikom

hatta yarın için çatlatma iğnesi ve progestan verdi garanti olsun diye.hazır bugünü yakalamışken dedi

canlarım ben kaçıyom..öpüyom sizlerii..yarın tartı süper olsun inşallah...

Leptin kaçmasın dimii tatlı rüyalar bol leptinler ben anca cumartesi girebilcem şimdiden söliim mıhtarım

Amin canım amin, müziği açtın diye kendilerine nispet zannedip bela olmaslarmı :26:

bende kaçtım kızlar iyi geceler bol leptinler leylakım daha iyi haberlerinide alırız canım inşallah

terlikle vuruyorum susuyorlar çokmu fenayım neyim

bende kaçtım kızlar iyi geceler bol leptinler leylakım daha iyi haberlerinide alırız canım inşallah

terlikle vuruyorum susuyorlar çokmu fenayım neyim

İyi geceler canım bu kadar sporun üstüne deliksiz bi uyku çekersiniz şimdi bol leptinler

Terlikle susuyolarsa bu iyiye işaretkorkcak bişi yokmuş yani

Çiğdooş bu ne kadar az yemek bööle :26: yarınki tartı içinmi tüm bu işkenceler

Nasıl dayanıyorsun inanamıyorum sana :26:

Merak etme canım bi lokma ile bişey olmaz ama tuzlu bişey olsaydı su tuttuğu için daha fazla çıkardın

5 dk bekleyemedim o zaman dr dediğini yap sonuçta bir kaç ilacın zararı yoktur ama bence stres en önemli şey kafan cidden çok rahat ve boş olmalı

bi sorun olmadığını duydum ya artık hayatta stres yapmam
ama şimdi kafam karışmadı değil:44::44:hormon falan dedin ya yanlış bişey mi yapıyorum acaba:44::44:

bi sorun olmadığını duydum ya artık hayatta stres yapmam
ama şimdi kafam karışmadı değil:44::44:hormon falan dedin ya yanlış bişey mi yapıyorum acaba:44::44:

yok canım yanlış değil de erken bi uygulama gibi geldi bana en azından tahlil (iltihap falan varmı diye) yada eşininkinden de emin olup öyle vermeliydi diye düşünüyorum için rahat olsun yanlış bişey yok

yok canım yanlış değil de erken bi uygulama gibi geldi bana en azından tahlil (iltihap falan varmı diye) yada eşininkinden de emin olup öyle vermeliydi diye düşünüyorum için rahat olsun yanlış bişey yok

o zaman 1 yıldır olmadı dediğim için ve de tam gününü yakaladığımız için verdi galibaoh tamam,yanlış bişey yapıp da hormonal dengemi bozmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…