hoşgeldin canım..bizler iyiyiz..özellikle leylak çok şükür(kendi der ama ben de duramadım )
sen de iyisindir umarım..
İyi akşamlar kızlar kocişle biraz yürüdük üstünede leslie ile 5 mil yaptım şimdide çay içiyorum
Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube baya zorlandım ama
valla ben yapamam doğrusu tebrik
teşekkür yarın yerimden kalkarsam çok iyi
buyrun çaylar
tutma kıss nolcek
Sağol muhtarım bende çok çok az kaçamakla atlattığım ve kazasız belasız bi gün geçirdiğim için iyiyim, fakat regl denmidir nedir kaç gündür yatınca uyuyamıyorum sabahları zor kalkıyorum iştahımda inişli çıkışlıydı neyseki bugün normaldiregl bittikten sonraki kilomu merak ediyorum herkes gibi
Helal olsun sana valla yürüyüp üstünede leslimaşallah
şu sıralar hiç yürüyemediğim gibi evde de iş yapmadım valla du bakalı nolcek
Aynen jon vaynen
Kalkarsın sen canımellerine sağlık afiyet olsun
Dimi güzel haber olsunda kimse kendini ve kimseyi tutamasın
abowwww parmak çok fena
aslında ben de daha detay bekliyodum.herşey çok çok iyi,hiçbir sorunu yok deyince ikna oldum.bugün tam da yumurtlama günümde olduğum için daha net bi fikir sahibi oldu sanırsam
yine söylüyorum senin yazdıkların olmasa hala cesaret edemezdim ve kendimi yer bitirirdim...tekrardan çok çok teşekkür ederim aklımı başıma getirdiğin için
amin inşallah canımsırf o parmağı yememek için sizi strese sokmam söz
nneden sustunuz kızlar :26::26:
Dimi güzel haber olsunda kimse kendini ve kimseyi tutamasın
canlarım ben kaçıyom..öpüyom sizlerii ..yarın tartı süper olsun inşallah...
ha şunu baştan diyeydim tabiki yumurtlama zamanınsa ve gördüyse başka bişeye gerek duymamış inan çok sevinçliyim hala
Aklın başından gider gibi olunca sen baa haber ver o konudaki sertliğim gibisi yoktur
son ses müziği acacam yan ve alttakıleri bastıracagım bu yeni nesil nasıl anlamıyorum ya biri 4 digeri daha 1 sene olmamış evleneni ama her gün kavga gürültü rabbim çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın
hatta yarın için çatlatma iğnesi ve progestan verdi garanti olsun diye.hazır bugünü yakalamışken dedi
Amanin bak burada bi duralım özeline yaziimde kafalar karışmasın
bende kaçtım kızlar iyi geceler bol leptinler leylakım daha iyi haberlerinide alırız canım inşallah
terlikle vuruyorum susuyorlar çokmu fenayım neyim
bende kaçtım kızlar iyi geceler bol leptinler leylakım daha iyi haberlerinide alırız canım inşallah
terlikle vuruyorum susuyorlar çokmu fenayım neyim
Dün
12:00 Kahvaltı
2 yumurta + peynirden omlet
5 zeytin
2 domates
19:30 Akşam
2 kaşık helva
Bugun
12:00 Kahvaltı
Menemen (3 küçük domates,1 orta boy soğan,2 yumurta )
2 kaşık yoğurt + 1 kaşık haşlanmış bugday + 2 çay kaşığı keten tohumu
18:00 Akşam
2 kaşık helva
2 kaşık yoğurt + 2 çay kaşığı keten tohumu
selam kızlar öğlen koca bir tabak taze fasülye ve 1 kase yoğurdu hüplettim:))
akşam arkadaşımın kızının 40 mevlidi vardı orada 1 pide ayran ve 1 tulumba yedim.pide incecikti,küçüktü,lahmacun yerine saydım.tek kaçamağım 1 tulumba oldu.eve gelince 1avuyç badem yedim.acıkmıyım akşama diye.şimdi çayımı içiyom.ak koyun kara koyun yarın belli olur:))
5 dk bekleyemedimo zaman dr dediğini yap sonuçta bir kaç ilacın zararı yoktur ama bence stres en önemli şey kafan cidden çok rahat ve boş olmalı
bi sorun olmadığını duydum ya artık hayatta stres yapmam
ama şimdi kafam karışmadı değil:44::44:hormon falan dedin ya yanlış bişey mi yapıyorum acaba:44::44:
yok canım yanlış değil de erken bi uygulama gibi geldi bana en azından tahlil (iltihap falan varmı diye) yada eşininkinden de emin olup öyle vermeliydi diye düşünüyorum için rahat olsun yanlış bişey yok
o zaman 1 yıldır olmadı dediğim için ve de tam gününü yakaladığımız için verdi galibaoh tamam,yanlış bişey yapıp da hormonal dengemi bozmak istemem
Evet özeline de yazdım ondandır,merak etme dengeni bozsa bile tekrar kullanmazsan normale döner zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?