teşekkürler 8 ay öncesine kadar hem tansiyon hemde taşikardi için ilaç kullanıyordum tansiyonum düşmeye başladı dengemi kaybediyordum bırakalım dedim doktor şimdiye kadar bişey yoktu yine yeniden başlıyacagım galiba hepsi stres ve yorgunlukdan eminim
çay içen varmı yeni demledim
yaz geldi herkes sadece menü yazıp çıkıyor koşturmaca içindeyiz sen nasılsın bakalım sende gelemiyorsun zaten cee diyip çıkıyoruz
hoşgeldin canım..zaten bu sıralar topik çok sessiz herkes bildirim yappıp çıkıyor genelde..herkesler biryanda ..senlik bişey yok cicim üzülme gündem de yordu herkesi sanırım..
yok be cicim biz de daha yeni ısındık vallahaklisin fistigim yaa, hadi sizin oraya yaz geldi, bizim burda daha bugün günes acti disariya da cikamadik pek.. ben biraz ev islerine daldim ondan, esim de erkenci bu ara is yerinde, erkenden gelio pek vakit kalmiyo bana..
sorma kuzum yaaa kac gündür bu haldeyimsen anla artik nasil hissettigimi
ben de bildirimimi yaptim, hava cok güzel yürüyüs yapmak istiorum ama yalniz da tadi olmuo yaaadiyetim iyi gidio, bikac ekmek disinda kacamagim yok ama hareket de sifir desem yeridir, anca ev isi
yok be cicim biz de daha yeni ısındık valla..daha bugün ilk defa kısakollu giydim..burası da soğuk..
neyse kaçamak yapmamışsın ya önemli olan o
valla kacamak yapardim da zamanim kalmadi cicim iki haftadan az zamanim var, bari 65i göreyim gitmeden
bakalim cumaya fazla bisey kalmadi ne görcez tartida :18::18::18: sen nasilsin kacamak yapmissin gördüm
çizelgeni yenile canım silindi hepsi..
ben de bugün regl oldum sevindim valla 12 gündür aralıksız yürüdüm ve hiç işe yaramadı sanıyordum regl den miş çok şükür..
buhafta değil ama haftaya iyi bir sonuç bekliyorum..
çizelgeni yenile canım silindi hepsi..
ben de bugün regl oldum sevindim valla 12 gündür aralıksız yürüdüm ve hiç işe yaramadı sanıyordum regl den miş çok şükür..
buhafta değil ama haftaya iyi bir sonuç bekliyorum..
Kardelen cim geçmiş olsun holter takılması iyi olmuş için rahat olur bencede çok stres ve koşturmacadandır ama yinede dikkatli olmak lazım şakası yok bunun bol limonlu su içiyosundur umarım
Sersumyürüyüş ve kaçamaksız gün için ayrıca gözün aydın duraklamanın sebebi ortaya çıkmış bakalım bitince asıl bomba nasıl patlıycak
Leylak sanada tebriksbravos aynen devam kahvaltı öncesi yürüyüşlere, ben malesef yapamadım işyerine özellikle yumurtayı rafadan tercih ettiğim için götürmeyi göze alamadım evde yapıp çıkıyorum öğlen az yiyip akşam biraz fazla kaçırıyorum ama kendimi daha iyi frenliyorum şimdilik regl bitince du bakalım nolcek
Regen buralarda hava ısınsada bi sıkıcılık hakim çoğumuzda baş ağrısı yorgunluk hissi falan var canım
Kardelen cim geçmiş olsun holter takılması iyi olmuş için rahat olur bencede çok stres ve koşturmacadandır ama yinede dikkatli olmak lazım şakası yok bunun bol limonlu su içiyosundur umarım
Sersumyürüyüş ve kaçamaksız gün için ayrıca gözün aydın duraklamanın sebebi ortaya çıkmış bakalım bitince asıl bomba nasıl patlıycak
Leylak sanada tebriksbravos aynen devam kahvaltı öncesi yürüyüşlere, ben malesef yapamadım işyerine özellikle yumurtayı rafadan tercih ettiğim için götürmeyi göze alamadım evde yapıp çıkıyorum öğlen az yiyip akşam biraz fazla kaçırıyorum ama kendimi daha iyi frenliyorum şimdilik regl bitince du bakalım nolcek
Regen buralarda hava ısınsada bi sıkıcılık hakim çoğumuzda baş ağrısı yorgunluk hissi falan var canım
inşallah canımkesinlikle haftaya 1-2 kilo gitmiş göreceksin emin ol buna benim nerdeyse cumadan bugüne 1.300 gitmiş şok oldum tartırda gr gr gidiyordu
90 lı kilolarda görseydi doktor kesin kilodan diyecekti
yani amma güzel moral veriyosun sağolhmmm regl haftansa evet tarti yüzüne gülmeyebilir.. ama haftaya da sonuc alamazsan artik kendine kizabilirsinben mesela gecen haftayi sirf pis bogazim yüzünden heba ettim, tatilmie az kalmisken hatta neyseee, allahtan almadim yani yoksa motivasyon alt üst olurdu...
cizelgeyi de artik cuma yaparim tartilinca yaa... iki üc gün bisey kaldi zaten...
selam canım.Sersumyürüyüş ve kaçamaksız gün için ayrıca gözün aydın duraklamanın sebebi ortaya çıkmış bakalım bitince asıl bomba nasıl patlıycak
kızlar bende yaklaşık 2.5 aydır karatay diyeti yapıyorum ama bir kaç haftadır inanılmaz yorgunluk var bende kolumu kaldıracak halim bile olmuyor benim merak ettiğim sizde de böyle bir yorgunluk var mı?
kafama takıldı diyetten mi? yoksa havalaradan mı? anlamadım
arkadaşlar ben çıkıyorum halsizim biraz malum..öpüyorum sizleri ..iyi geceler
limonlu su içiyorum ama aslında tansiyon yüksekken içmek hiçde iyi değil bir anda damarlarda genişlemeye neden oluyor ne çektim be yakında doktor çıkacam artık 2 senedir hastanelerde gezmekden
sağol canımben düzeni kurdum artık yaz-kış bu böyle gidecek
evet haşlanmış yiyebilseydin çok daha kolay olurdu senin için ama rafadan zorfakat akşam az yemek gerçekten çok etkili.regl bitince gerçek sonucu görürsün canım
bende umutluyum haftaya hadi hayırlısıselam canım.sağol .bakalım umutluyum haftaya..
arkadaşlar ben çıkıyorum halsizim biraz malum..öpüyorum sizleri ..iyi geceler
iyi geceler bende kaçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?