Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

içerim canım sağolkokusu geldi burnuma

bence de yorgunluk ve strestendir üzme kendini sağlık her şeyin başı

yaz geldi herkes sadece menü yazıp çıkıyor koşturmaca içindeyiz sen nasılsın bakalım sende gelemiyorsun zaten cee diyip çıkıyoruz

haklisin fistigim yaa, hadi sizin oraya yaz geldi, bizim burda daha bugün günes acti disariya da cikamadik pek.. ben biraz ev islerine daldim ondan, esim de erkenci bu ara is yerinde, erkenden gelio pek vakit kalmiyo bana..

hoşgeldin canım..zaten bu sıralar topik çok sessiz herkes bildirim yappıp çıkıyor genelde..herkesler biryanda..senlik bişey yok cicim üzülme gündem de yordu herkesi sanırım..

sorma kuzum yaaa kac gündür bu haldeyim sen anla artik nasil hissettigimi

ben de bildirimimi yaptim, hava cok güzel yürüyüs yapmak istiorum ama yalniz da tadi olmuo yaaa diyetim iyi gidio, bikac ekmek disinda kacamagim yok ama hareket de sifir desem yeridir, anca ev isi

yok be cicim biz de daha yeni ısındık valla..daha bugün ilk defa kısakollu giydim..burası da soğuk..

neyse kaçamak yapmamışsın ya önemli olan o

merharkadaslar
sabah
1 ya da 1.5 yumurtayla kk
ogle
1.5 kase kuru fasulye
aksam
2 tabak kuru fasulye
2 kasık pılav
ayran salata
herkese ıyı geceler

yok be cicim biz de daha yeni ısındık valla..daha bugün ilk defa kısakollu giydim..burası da soğuk..

neyse kaçamak yapmamışsın ya önemli olan o

valla kacamak yapardim da zamanim kalmadi cicim iki haftadan az zamanim var, bari 65i göreyim gitmeden

bakalim cumaya fazla bisey kalmadi ne görcez tartida :18::18::18: sen nasilsin kacamak yapmissin gördüm

valla kacamak yapardim da zamanim kalmadi cicim iki haftadan az zamanim var, bari 65i göreyim gitmeden

bakalim cumaya fazla bisey kalmadi ne görcez tartida :18::18::18: sen nasilsin kacamak yapmissin gördüm

çizelgeni yenile canım silindi hepsi..

ben de bugün regl oldum sevindim valla 12 gündür aralıksız yürüdüm ve hiç işe yaramadı sanıyordum regl den miş çok şükür..
buhafta değil ama haftaya iyi bir sonuç bekliyorum..

kesinlikle haftaya 1-2 kilo gitmiş göreceksin emin ol buna benim nerdeyse cumadan bugüne 1.300 gitmiş şok oldum tartırda gr gr gidiyordu

90 lı kilolarda görseydi doktor kesin kilodan diyecekti

hmmm regl haftansa evet tarti yüzüne gülmeyebilir.. ama haftaya da sonuc alamazsan artik kendine kizabilirsin ben mesela gecen haftayi sirf pis bogazim yüzünden heba ettim, tatilmie az kalmisken hatta neyseee, allahtan almadim yani yoksa motivasyon alt üst olurdu...

cizelgeyi de artik cuma yaparim tartilinca yaa... iki üc gün bisey kaldi zaten...

Son düzenleme:
Kardelen cim geçmiş olsun holter takılması iyi olmuş için rahat olur bencede çok stres ve koşturmacadandır ama yinede dikkatli olmak lazım şakası yok bunun bol limonlu su içiyosundur umarım

Sersum yürüyüş ve kaçamaksız gün için ayrıca gözün aydın duraklamanın sebebi ortaya çıkmış bakalım bitince asıl bomba nasıl patlıycak

Leylak sanada tebriks bravos aynen devam kahvaltı öncesi yürüyüşlere, ben malesef yapamadım işyerine özellikle yumurtayı rafadan tercih ettiğim için götürmeyi göze alamadım evde yapıp çıkıyorum öğlen az yiyip akşam biraz fazla kaçırıyorum ama kendimi daha iyi frenliyorum şimdilik regl bitince du bakalım nolcek

Regen buralarda hava ısınsada bi sıkıcılık hakim çoğumuzda baş ağrısı yorgunluk hissi falan var canım

limonlu su içiyorum ama aslında tansiyon yüksekken içmek hiçde iyi değil bir anda damarlarda genişlemeye neden oluyor

ne çektim be yakında doktor çıkacam artık 2 senedir hastanelerde gezmekden

sağol canımben düzeni kurdum artık yaz-kış bu böyle gidecek
evet haşlanmış yiyebilseydin çok daha kolay olurdu senin için ama rafadan zorfakat akşam az yemek gerçekten çok etkili.regl bitince gerçek sonucu görürsün canım

kesinlikle haftaya 1-2 kilo gitmiş göreceksin emin ol buna benim nerdeyse cumadan bugüne 1.300 gitmiş şok oldum tartırda gr gr gidiyordu

90 lı kilolarda görseydi doktor kesin kilodan diyecekti
inşallah canım

senin katettiğin yolu bilse tebrik ederdi bence

yani amma güzel moral veriyosun sağolcicim kilo almadımki duraklama yaşıyordum onun nedenini bilmiyordum o da çıktı çok şükür regl ymiş

evet bence de cumaya tartılıp yeni kilonla yaparsın canım

Sersum yürüyüş ve kaçamaksız gün için ayrıca gözün aydın duraklamanın sebebi ortaya çıkmış bakalım bitince asıl bomba nasıl patlıycak
selam canım.sağol.bakalım umutluyum haftaya..

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım kesin hava değişimlerinden vede hormonaldir bizlerede bazen oluyor ama genelde dinç hissettiriyor

arkadaşlar ben çıkıyorum halsizim biraz malum..öpüyorum sizleri..iyi geceler

limonlu su içiyorum ama aslında tansiyon yüksekken içmek hiçde iyi değil bir anda damarlarda genişlemeye neden oluyor ne çektim be yakında doktor çıkacam artık 2 senedir hastanelerde gezmekden

Öylemii bilmiyordum benim anne ve babamda ilaca rağmen sürekli limonlu su içiyorlar tansiyona iyi geliyor diye :44:

İşallah böyle gider hamileyken vede emzirirken bilee
haşlanmışı sevmediğimden değil Karatay hoca öyle tavsiye ediyo ya ondan yoksa tereyağında omlet ilk tercihim bol yeşillikli salatası ise hafta sonu tercihim canikom
akşam az yemenini çok etkili olduğunu biliyorum fakat öğlen işyeri yemekleri genelde mideme dokunan çoğunlukla yasaklı şeyler bende mecburen ayran ceviz peynirle geçiştiriyorum ama akşam en geç 18:30 da bitmiş oluyor

selam canım.sağol.bakalım umutluyum haftaya..
bende umutluyum haftaya hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…