fazla geçe kalmadan yat da dinlen o zaman canım
değil mi yaa ben aylarca 80 de kaldım sonra 79-78 derken 75 i gördüm diye sevinirken yine ++ sında takıldım kaldım..
bakalım yaa sabır..
benim de canım acayip tatlı istiyor..az önce kızımın supanglesinden 1 tatlı kaşığı yedim..
Cidden mi? valla ben birazda kızgınlıkla yazmıştım ama inan bu konuda yazmaya kalksalar inanılmaz bilgiler var aslında her şey internettede var ama tahlil ve muayene ilk adımdır ve şarttır gereksiz korkularla daha fazla kaçmanın anlamı yok
Muhabbetiniz bol olsun kızlar 2 km yürüdüm totodan sular aktı duşda aldım şimdide çay içiyorum
kızlar ben kaçıyorum..eşimle revolution dizisine başladık. .bayaa sardı onu izliycez..hepinize iyi geceler. .
Bari hemen yemeğin üstüne yeseydin be mıhtarım durdun durdun bu saattemi tattınneyse olan olmuş yarın 2 kat yürüyüp telafi edersin artık
Ben kaçıyorumyarın akşam pc hep bende olcak inşallah görüşürüz öpüldünüz
sağol canımDüşüncesizler maalesef her yerde var canım, kolay gelsin
hoşgeldin canımtatil iyi gelmiş çok sevindim
hiç sorma...içim kararıyo bazan...
olmaz mıı..gündem hepimizi üzdü ve strese soktu
günaydın kızlar
dünkü menüm
kahvaltı 08.30;2 yumurta,3 ceviz,2 kk tuzsuz peynir,5 zeytin,1 kırmızı biber
öğle 13.00;1 tabak nohut,1 kase cacık,yarım kase bulgur pilavı
akşam 18.00;1 tabak yoğurt,ketentohumu,1 avuç çiğ fıstık
akşam bir saat yürüyüş yaptım...
iyi seyirler iyi geceler
:78::78::78::78:haklısın leylakım ama yine benim canıma tak etme modundayım..her sabah 76 ve üstünü görmekten bıktım..ne güzel 75 i görmüştüm gerisi gelir artık diyordum..şu metabolizma beni mahfettibu saatte supangle heolmadı sersumum
inşallah canım,iyi düşünücem ve herşey güzel olacak
:78::78::78::78:evet sarfoşum yaww..leylakıma da dediğim gibi sapıttım galiba..neyse bidaha olmayacakBari hemen yemeğin üstüne yeseydin be mıhtarım durdun durdun bu saattemi tattınneyse olan olmuş yarın 2 kat yürüyüp telafi edersin artık
Ben kaçıyorumyarın akşam pc hep bende olcak inşallah görüşürüz öpüldünüz
sen de iyi bak canım iyi haberlerin olsun inşallahhepinize iyi geceler kızlar bol bol leptin olsun yarın hastane günümüz akşama anca gelirim kendinize cici bakın olurmu
:78::78::78::78:haklısın leylakım ama yine benim canıma tak etme modundayım..her sabah 76 ve üstünü görmekten bıktım..ne güzel 75 i görmüştüm gerisi gelir artık diyordum..şu metabolizma beni mahfetti
:78::78::78::78:evet sarfoşum yaww..leylakıma da dediğim gibi sapıttım galiba..neyse bidaha olmayacak
akşama görüşürüz o zaman
sen de iyi bak canım iyi haberlerin olsun inşallah
7 km yürüdüm sabahın köründeşimdi de kahvaltı yapıyorum
1 yumurtadan peynirli omlet
Domates
Salatalık
Zeytin
Yarım kıymalı pide
günaydın kızlar
dünkü menüm
kahvaltı 08.30;2 yumurta,3 ceviz,2 kk tuzsuz peynir,5 zeytin,1 kırmızı biber
öğle 13.00;1 tabak nohut,1 kase cacık,yarım kase bulgur pilavı
akşam 18.00;1 tabak yoğurt,ketentohumu,1 avuç çiğ fıstık
akşam bir saat yürüyüş yaptım...
kahvaltımı takdim edeyim
pastırmalı omlet
salatalık domates
zeytin peynir
ceviz
çay çayy
haklısın bebişim inadım inattSakın canım,pes etmek yok....daha önce de böyle olmuştu herkeste oluyo.sabırlı ol lütfen.metabolizman inatçıysa sen daha inatçısın..gidecek o kilolar başka yolu yok.....
Afiyet olsun datlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?