Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

taze fasulyemin pişmesine 15 dk var bi bakiim dedim..akşamı da yazayım..

2. öğünüm

taze fasulye
2 tane çiğ köfte
yoğurt
3 kaşık keşkek

afiyet olsun iyi yürüyüşler

keşkek yogurt

anca yeni oturdum ev mis gibi oldu cam balkonlarda silindi haberlere baktıkca canım sıkılıyo ne oluyor bize böle

merhaba kızlar öğlen süt ve badem ile geçirdim.akşam tarhana çorbası eşliğinde kahvaltılık yedim.1 bisküvi(x)çook yorgunum bıktım bu nöbetlerden yav .havada kapalı yürüyüşler de kalacak bu hafta pöfffff

afiyet olsun datlum..

Sağol canım

taze fasulyemin pişmesine 15 dk var bi bakiim dedim..akşamı da yazayım..

2. öğünüm

taze fasulye
2 tane çiğ köfte
yoğurt
3 kaşık keşkek

yürüyüşten sonra gelirim..

Sana da afiyet olsun datlum,iyi yürümeler bolca kalori yakmalar

afiyet olsun iyi yürüyüşler

keşkek yogurt

anca yeni oturdum ev mis gibi oldu cam balkonlarda silindi haberlere baktıkca canım sıkılıyo ne oluyor bize böle

Ellerine sağlık sağlık canım,güle güle kirlenin
Bende temizledim bugün heryeri,her pazartesi aynı şey.o yüzden hiç sevmiyorum pazartesileri

sende güle güle otur mis gibi olunca içim açılıyor valla
her pazartesi aynı şey kızlar gelip gidince mecburen temizlemek zorunda kalıyorum büyüğümün saçları saolsun her yerde hafta içi sürekli toplu olunca evde acıyo

şimdide çay keyfi sonra yürüyüş evde yürüyeceğim ama

Son düzenleme:
Kardelen ve Leylak siz görülüyosunuz aşağıda ,nasılsınız hızla geçmişe baktım Kardelen tansiyonun normale dönmüş galiba geçmiş olsun dikkat et canım, ikinizde pazartesi temizliği yapmışsınız güle güle kullanıp,kirletin.

Kaçamaksız menüler ve yürüyüşleriniz için

Ben ise dün geceye kadar hep ev içinde ayaktaydım ve geçen haftadan beri göğsümün teki ve belim ağrıyor diyordum ya nihayet gece regl oldum bugün belim ve başım çok şiddetli ağrıyor, arada karnımda şimşekler çakıyor falan bugün öğlene kadar kaçamaksızdı ama akşam üstü koptum malesef tatlı ve simit yedim :18: neyse artık uykusuz olunca böle oluyorum bide regl olunca ikiye katlanıyor ama yinede regl olmama çok sevindim acaba keten tohumu ve arada zerdeçal+zencefil karışımımı etkiledi :44:

geçmiş olsun arada o kadar kaçamakda olur şükür daha iyiyim ilacı alınca yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktor bu gidişle yine kullanacak gibiyim ilacı

Sağol canım ay sorma o saçları,bende dökülmesin diye hep toplarım saçımıyerde görürsem gıcık oluyorum yoksa

Sağol canım,geçmiş olsun sana da

geçmiş olsun arada o kadar kaçamakda olur şükür daha iyiyim ilacı alınca yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktor bu gidişle yine kullanacak gibiyim ilacı

İlaç konusunda çok bilgili değilim ama anne ve babamın ilaçlarını dr lar arada bir değiştiriyor özellikle farklı bir ilaca başlayınca yan etkisi tansiyonu etkileyen bi ilaçsa hiç olmazsa dozunu değiştirdiğini biliyorum ama hepsi bu bildiğim

benim ev hafta sonu beter oluyo ya balkondan tut salondan çık bagla diyorum yaa anne diyo hep baglı file içinde evde rahat bırak diyor

O zaman buyur al süpürgeyi kızım de diycem ama bi hafta sonu geliyo zaten diye insan kıyamıyo dimi canım benimki 12 yaşında eli alışsın diye küçük süpürgeyle odasını süpürsün diye veriyorum saatlerce çalıştırıyor bakiim niye bu kaa uzun sürdü diye gidince bi bakıyorum makine yerde çalışır vaziyette kendisi kah pencereden arkadaşına bakıyor kah bilgisayardan müzik indirmiş şarkı ve dansa dalmış

temizlik yapınca süper yapıyor üzerine tanımam özellikle dolap içlerini düzeltmesi acaip canları saolsun ben yapıyorum yavş yavaş okusunlarda

temizlik yapınca süper yapıyor üzerine tanımam özellikle dolap içlerini düzeltmesi acaip canları saolsun ben yapıyorum yavş yavaş okusunlarda

Küçükken de böylemiydi senin kızın? daha ne kadar büyümesi lazım yaf çalışan ve düzenli yardımcı alamayanlardanım o yüzden hafta sonum toplamakla ve laf saydırmakla geçiyor her hafta aynı şeyleri yaşıyoruz sıkıldım valla

evet canları sağolsun okusun kendi ayakları üstünde dursunlar nasılsa birgün öğrenecekler derli toplu temiz yşamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…