taze fasulyemin pişmesine 15 dk var bi bakiim dedim..akşamı da yazayım..
2. öğünüm
taze fasulye
2 tane çiğ köfte
yoğurt
3 kaşık keşkek
afiyet olsun datlum..
taze fasulyemin pişmesine 15 dk var bi bakiim dedim..akşamı da yazayım..
2. öğünüm
taze fasulye
2 tane çiğ köfte
yoğurt
3 kaşık keşkek
yürüyüşten sonra gelirim..
afiyet olsun iyi yürüyüşler
keşkek yogurt
anca yeni oturdum ev mis gibi oldu cam balkonlarda silindi haberlere baktıkca canım sıkılıyo ne oluyor bize böle
sende güle güle otur mis gibi olunca içim açılıyor vallaSağol canım
Sana da afiyet olsun datlum,iyi yürümeler bolca kalori yakmalar
Ellerine sağlık sağlık canım,güle güle kirlenin
Bende temizledim bugün heryeri,her pazartesi aynı şey.o yüzden hiç sevmiyorum pazartesileri
Kardelen ve Leylak siz görülüyosunuz aşağıda ,nasılsınız hızla geçmişe baktım Kardelen tansiyonun normale dönmüş galiba geçmiş olsun dikkat et canım, ikinizde pazartesi temizliği yapmışsınız güle güle kullanıp,kirletin.
Kaçamaksız menüler ve yürüyüşleriniz için
Ben ise dün geceye kadar hep ev içinde ayaktaydım ve geçen haftadan beri göğsümün teki ve belim ağrıyor diyordum ya nihayet gece regl oldum bugün belim ve başım çok şiddetli ağrıyor, arada karnımda şimşekler çakıyor falan bugün öğlene kadar kaçamaksızdı ama akşam üstü koptum malesef tatlı ve simit yedim:18: neyse artık uykusuz olunca böle oluyorum bide regl olunca ikiye katlanıyor ama yinede regl olmama çok sevindim acaba keten tohumu ve arada zerdeçal+zencefil karışımımı etkiledi :44:
sende güle güle otur mis gibi olunca içim açılıyor valla
her pazartesi aynı şey kızlar gelip gidince mecburen temizlemek zorunda kalıyorum büyüğümün saçları saolsun her yerde hafta içi sürekli toplu olunca evde acıyo
şimdide çay keyfi sonra yürüyüş evde yürüyeceğim ama
Kardelen ve Leylak siz görülüyosunuz aşağıda ,nasılsınız hızla geçmişe baktım Kardelen tansiyonun normale dönmüş galiba geçmiş olsun dikkat et canım, ikinizde pazartesi temizliği yapmışsınız güle güle kullanıp,kirletin.
Kaçamaksız menüler ve yürüyüşleriniz için
Ben ise dün geceye kadar hep ev içinde ayaktaydım ve geçen haftadan beri göğsümün teki ve belim ağrıyor diyordum ya nihayet gece regl oldum bugün belim ve başım çok şiddetli ağrıyor, arada karnımda şimşekler çakıyor falan bugün öğlene kadar kaçamaksızdı ama akşam üstü koptum malesef tatlı ve simit yedim:18: neyse artık uykusuz olunca böle oluyorum bide regl olunca ikiye katlanıyor ama yinede regl olmama çok sevindim acaba keten tohumu ve arada zerdeçal+zencefil karışımımı etkiledi :44:
Sağol canımay sorma o saçları,bende dökülmesin diye hep toplarım saçımı yerde görürsem gıcık oluyorum yoksa
geçmiş olsun arada o kadar kaçamakda olur şükür daha iyiyim ilacı alınca yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktor bu gidişle yine kullanacak gibiyim ilacı
Sağol canım,geçmiş olsun sana da
hoşgeldin nasılsın
benim ev hafta sonu beter oluyo ya balkondan tut salondan çık bagla diyorum yaa anne diyo hep baglı file içinde evde rahat bırak diyor
Sağol canım
Hoşbuldum canım arada çizelgemi yeniden yapmaya çalıştım o yüzden geç cevapladım
O zaman buyur al süpürgeyi kızım de diycem ama bi hafta sonu geliyo zaten diye insan kıyamıyo dimi canım benimki 12 yaşında eli alışsın diye küçük süpürgeyle odasını süpürsün diye veriyorum saatlerce çalıştırıyor bakiim niye bu kaa uzun sürdü diye gidince bi bakıyorum makine yerde çalışır vaziyette kendisi kah pencereden arkadaşına bakıyor kah bilgisayardan müzik indirmiş şarkı ve dansa dalmış
O zaman buyur al süpürgeyi kızım de diycem ama bi hafta sonu geliyo zaten diye insan kıyamıyo dimi canım benimki 12 yaşında eli alışsın diye küçük süpürgeyle odasını süpürsün diye veriyorum saatlerce çalıştırıyor bakiim niye bu kaa uzun sürdü diye gidince bi bakıyorum makine yerde çalışır vaziyette kendisi kah pencereden arkadaşına bakıyor kah bilgisayardan müzik indirmiş şarkı ve dansa dalmış
temizlik yapınca süper yapıyor üzerine tanımam özellikle dolap içlerini düzeltmesi acaip canları saolsun ben yapıyorum yavş yavaş okusunlarda
biraz yürüyüp geleceğim
Kolay gelsin cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?