Ay gerçekten ya yıllık izinde bakıcaz işte.Stres Stres Stres
:18::18::18::18: Tek korkum ev ya :18: İstediğim gibi olur inşallah :18:
ficansım yılmak yok motive olmalısın yine..toparlan lütfen
tarif için sağol canım ben de kaydettim..arkadaş yapmıştı yemiştim çok leziz oluyor
bugün uyanamadım ve sabah yürüyüşümü yapamadım..biraz halsizim..akşama devam
kahvaltım
pastırmalı omlet
peynir zeytin
salatalık domates
ceviz
şimdi de çayy çayy...
günaydın,iyi haftalar kızlar ben geldim
4 günlük ara tatili bana çookk yaradısersum buradasın galiba canım,geçmişe biraz bakayım dedim yetiştiremedim,ben bu hafta bildirim yapmayayım mümkünse..şu ödemlerimi bir atayım 14 hazirandan itibaren devam edeyim nasıl olur..
Neredeyse 1 ay olmuş buraya giremeyeli..arada rada yazdıklarınızı takip ettim ama hiç yazamadım..
Tam zamanlı çalıştığımız yetmiyormuş gibi bir de ailece (ablam-halam-annem-babam) çok sevdiğimiz ve zevk aldığımız organiasyon işine girmiş bulunmaktayız..
Önce sadece butik pasta ve kurabiye yaparız dedik..Sonra hastanelerde doğum odaları süsleme işi oldu..baktık iyi gidiyor hastaneye yöneldik..şimdi de sünnet ve düğün organizasyonları..
Neredeyse 1 aydır iş çıkışı gidip bir de evde bu işler için hazırlıklar yapıyoruz..ama kızlar nasıl keyifli bir bilseniz..insan sıkılmaya vakit bulamıyor..rahmetli babanemin evini atölye haline getirdik..her yerde tüller çiçekler, şamdanlar, mumlar..
rengarenk bir ev oldu..incelemek isteyenler için sayfamızın adresini verebilirim.. https://www.facebook.com/kucukmucizelerimiz
Neyse bu arada tabi ben yediklerime dikkat ediyorum falan ama öyle tam anlamıyla olmasa da o kadar koşuşturmaca içinde kilo veririm sanıyordum..ama tık yok...hatta tartı yukarıya meyilli..
Ve dün nedenini anladık ki..
hamileymişimm...
evet kızlar hem çok istiyordum hem de biraz kilo vereyim öyle olsun istiyordum..ama kısmet..4 haftalık bir bebişim var artık..ve maalesef o tartı aşağıya hiç inemeyecek..
güleryüz sanırım hamileyken de karatayı devam ettiriyordu..ben nasıl yapıcam bilmiyorum..yarın doktora gidicem ve beslenme ile ilgili aklımda ne varsa sorucam..fırsat buldukça sizlere yazmaya çalışacağım...
Neredeyse 1 ay olmuş buraya giremeyeli..arada rada yazdıklarınızı takip ettim ama hiç yazamadım..
Tam zamanlı çalıştığımız yetmiyormuş gibi bir de ailece (ablam-halam-annem-babam) çok sevdiğimiz ve zevk aldığımız organiasyon işine girmiş bulunmaktayız..
Önce sadece butik pasta ve kurabiye yaparız dedik..Sonra hastanelerde doğum odaları süsleme işi oldu..baktık iyi gidiyor hastaneye yöneldik..şimdi de sünnet ve düğün organizasyonları..
Neredeyse 1 aydır iş çıkışı gidip bir de evde bu işler için hazırlıklar yapıyoruz..ama kızlar nasıl keyifli bir bilseniz..insan sıkılmaya vakit bulamıyor..rahmetli babanemin evini atölye haline getirdik..her yerde tüller çiçekler, şamdanlar, mumlar..
rengarenk bir ev oldu..incelemek isteyenler için sayfamızın adresini verebilirim.. https://www.facebook.com/kucukmucizelerimiz
Neyse bu arada tabi ben yediklerime dikkat ediyorum falan ama öyle tam anlamıyla olmasa da o kadar koşuşturmaca içinde kilo veririm sanıyordum..ama tık yok...hatta tartı yukarıya meyilli..
hamileymişimm...
evet kızlar hem çok istiyordum hem de biraz kilo vereyim öyle olsun istiyordum..ama kısmet..4 haftalık bir bebişim var artık..ve maalesef o tartı aşağıya hiç inemeyecek..
güleryüz sanırım hamileyken de karatayı devam ettiriyordu..ben nasıl yapıcam bilmiyorum..yarın doktora gidicem ve beslenme ile ilgili aklımda ne varsa sorucam..fırsat buldukça sizlere yazmaya çalışacağım...
günaydın,iyi haftalar kızlar ben geldim
4 günlük ara tatili bana çookk yaradısersum buradasın galiba canım,geçmişe biraz bakayım dedim yetiştiremedim,ben bu hafta bildirim yapmayayım mümkünse..şu ödemlerimi bir atayım 14 hazirandan itibaren devam edeyim nasıl olur..
canım çok sevindim ..Allah sağlıkla kavuştursun bebişine. .ben de diyodum didem gelicem burdayım dedi nerelere gitti.:44::44:
harika bir iş yapmışsınız..ne zevklidir..başarılar bol kazançlar dilerim ..sen dediğin gibi arada bize uğra kendinden ve bebişinden haberdar et bizi..öpüyorum
Allah tamamına erdirsin canım, yeni işiniz de hayırlı olsun
İnşallah canım, toparlanmam şart yoksa verdiklerimi geri alıcam bu gidişle
Bişey değil canım, çok leziz, valla yazarken ben de bugün yapayım dedim, tabi yememem lazım gerçi ev ahalisi Sağolsun anında biter bana kalmaz
Bu sabah ben de uyanamadım, akşama yapalım sersum yürüyüşümüzü
Afiyet olsun
çok çok teşekkür ederim sersum cum..inşallahh iyi olucak her şey..benim için çok yeni ve farklı bir durum..bir de bebeği kaybetmekten çok korkuyorum..
Son zamanlarda etrafımda o kadar çok duyuyorum ki böyle şeyler.. o yüzden söylemekten de çekiniyorum aslında..sonradan hayal kırıklığı yaşamayayım die..ama sizinle paylaşmak istedim mutluluğumu..
çok çok teşekkür ederim..
hamileymişimm...
Günaydın kızlar hepinize nasılsınız
Bende motivasyon falan kalmadı kızlar:18:, bu kaçıncı diyeceksiniz ama:44:, sürekli bozuyorum karatayımı:26:, kilo aldım özellikle göbek kısmından, bu da beni çok rahatsız ediyor, bu hafta yeni bir başlangıç yapabilirim umarım
Canım bazen stres kaynaklı da vucut yükseltiyo tansiyonu bu ara sen baya koşuşturuyosun streslisin ondan da olabilir. Biraz rahatlamaya çalış.
Ay gerçekten ya yıllık izinde bakıcaz işte.Stres Stres Stres
:18::18::18::18: Tek korkum ev ya :18: İstediğim gibi olur inşallah :18:
bugün uyanamadım ve sabah yürüyüşümü yapamadım..biraz halsizim..akşama devam
kahvaltım
pastırmalı omlet
peynir zeytin
salatalık domates
ceviz
şimdi de çayy çayy...
hayırlı olsun işin bebeğin allahın sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
rica ederim canım senin sevincin bizim sevincimiz..
öyle kötü şeyler getirme aklına ..iyi düşün iyi olsun..Allah senin bebişine de öyle süslü püslü odalarla kavuşmanı nasip etsin..sayfanı inceledim canım çok güzel başarılar
sabah 2 km yürüdüm duşu aldım şimdide çay içiyorumkafam halen sersem gibi
sana da afiyet olsun tatlım..
haplar etkilemiyor mu ki canım yaa:26::26::26:
çok şükür normale döndü ama yıprattı baya resmen dengem bozuldu
çizelgelere ne olmuş haberiniz varmı
aman canım dikkat et..
aaaaa ben de sen diyince farkettim noolmuşşşş:44::44::44:
almazsın canım sen yeter ki toparlanmaya karar ver..
yapma kıss görünce dayanamıyo insan bari hafta sonu yap..:18::18:
akşama söz canım yürüyelim
hayırlı olsun işin bebeğin allahın sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
komşu yılmak yok devam karataya
istediğin gibi bulursun canım sıkma canını
afiyet olsun canım
sabah 2 km yürüdüm duşu aldım şimdide çay içiyorumkafam halen sersem gibi
çok şükür normale döndü ama yıprattı baya resmen dengem bozuldu
çizelgelere ne olmuş haberiniz varmı
İnşallah almayalım hiçbirimiz, kalanları da verelim
Bence de yapmayım, dayanılmıyo tabi, bir de herkes karşında yiyor:18:
Söz
Çizelge bende görünmüyor sanıyordum sadece, nereye gitmişler:44:
bakımda silinmiş canlarım ben yeniden yaptım..sizler de yeniden yapınca gelicek..
ediyorum stressden oldu galiba yoruldumda ilaçları alıyorum
uçmuş çizelgeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?