Canlarım merhaba ,
Yaşanan olaylar nedeniyle tamamen oraya konsantre olmuş vaziyetteyim.Bugün misafirlerim geldi , herşey çok yolunda gitti.
Sizler nasılsınız ? Herkes iyi mi ?
Menün çok güzel canımAfiyet olsun
Ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim kendi adıma
Bende de yürüyüş mürüyüş yok Ha.k Tv başından kalkamıyom
Bu arada büyük eşyalarım da parçalandı. Streçleme işleri kaldı. Daha en az 1 haftalık işim var
Ayyy bu işleri defalarca yaşamış biri olarak sadece allah kolaylık versin diyorum çiğdemim
Bu arada büyük eşyalarım da parçalandı. Streçleme işleri kaldı. Daha en az 1 haftalık işim var
bravo canım yemediklerine
aman dikkat et tansiyon çok önemli..geçmiş olsun:26::26:
oh ellerine sağlık bebişim..ah ben de bi temizlik moduna girsem iyi olacak
ben de dün cuma narlı magnum yedim
Herkese iyi pazarlar:))))
Kahvaltım:
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Pastırma
Domates
Salatalık
Zeytin
Dün kaçamak yaptım ama çok değilaynı zamanda yürüdüm de.bugün tartıda da aynı çıktım allahtan
Camları sildim,buharlıyla fayansları da sildim.yarına biraz az iş kalsın
hava yağdı yağacak burda yürürmüyüm bilmem....
kolay gelsin cigdem
eline saglık leylak güle güle otur
akşam
yarım kase yogurt çorbası bugdaylı 1 lahmacun biraz başımın agrısı geçti tansiyon ilacını içince 1 hafta düzenli ölçmem lazım sonrası kontrole gideyim yine stresden galiba
Sağol canım
Afiyet olsun ve geçmiş olsun neyin var
Tuzlu hamurlu şeyler de yükseltir tansiyonu dikkat etGeçmiş olsun.
Sağol canım benim daha ilk taşınmam olacak. E bir de mesafe uzayınca herşey daha zor tabiki. Ev falan bakamıyorsun. Yıllık izine çıkınca bakıcazBüyük eşyaları paketlemeden önce ölçülerini almayı düşünüyorum bide tutacağımız eve sığmazsa
kolay gelsin cigdem
akşam
yarım kase yogurt çorbası bugdaylı 1 lahmacun biraz başımın agrısı geçti tansiyon ilacını içince 1 hafta düzenli ölçmem lazım sonrası kontrole gideyim yine stresden galiba
canım patlıcanlar fazla yağ çektiği için bende de ilkin de çok iyi olmadı sert sert olduben sonra şöyle yaptım..doğradım ve biraz haşladım sonra kızarttım daha iyi oldu..ama biber kabak ve patates gayet güzel oluyor..güle güle kullan canım..
ben genelde kızartma yapacağım zaman ensona patatesi bırakıyorum tam 30-32 dk da pişiyor çünkü..diğerlerini ilk ve karışık kızartıyorum(biber,kabak,patlıcan(patlıcanları dediğim gibi veya jülyen doğrayıp kızartıyorum çok kalın olmayacak)..)
patatesleri de çok kalın doğrama..ama incecik te olmasın tabii..kulandıkça alışırsın..ben de ilk acemilik çektim..hatta tarifindeki gibi köfte yaptım dağıldı..sonra yengemden öğrendim ki o köfte yaparken orta aparatını takmıyormuş..ortada dönen kısmına alüminyum folyo sarıyorum yağ sıçramasın diye ..
Şahane bi menü canım,afiyet olsun
hadi geçmiş olsun kayınçom.kahvaltı olayı bitti haftaya öğle yemeği kaldıCanlarım merhaba ,
Yaşanan olaylar nedeniyle tamamen oraya konsantre olmuş vaziyetteyim.Bugün misafirlerim geldi , herşey çok yolunda gitti.
Sizler nasılsınız ? Herkes iyi mi ?
2.öğünüm:
1 pide
1 bardak ayran
Sağol canım benim daha ilk taşınmam olacak. E bir de mesafe uzayınca herşey daha zor tabiki. Ev falan bakamıyorsun. Yıllık izine çıkınca bakıcazBüyük eşyaları paketlemeden önce ölçülerini almayı düşünüyorum bide tutacağımız eve sığmazsa
aman canım git kontrole ihmale gelmez..stres çok etkiliyor maalesefkolay gelsin cigdem
akşam
teşekkürler canım bende netten bakmıştım kötü oluyor patlıcan dediler acaba dedim iki kaşık mı koysam öle düşünmüştüm ince doğramak daha iyi tabi patlıcanı çok severim neyse sağol canım
bişey sorucam kızlar yüz için salyangoz özlü krem kullanan var mı acaba
3 km yürüdüm
sizler nasılsınız..hafta sonunu bitirdik. .yarın sabah buradayım..
iyi geceler canımiyi geceler kızlar
sersum naber tatlim ?
Gordun mu 10 km yurudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?