Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ay evet ya bisküvili pasta,her misafire yapılırdı..bozuldu valla

bu arda kızlar co cok üzgünüm ya kesilen agaclara içim gidiyor
basbakan resmen diktatörlügünü ilan ediyor
ayyas dedigi atatürk 1 agac için köskünü yerinden oynattı
rte bi avm için binlerce agac söküyor

leylakım asyam kardelen makbuşşş naapıyonuz beyaaa

Son düzenleme:
Vayyyy leylakım tebrik ederim canım kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum akşam 1 lahmacun ayran çok yoruldum yarın yine hastane işimiz var

Nasılsınız millet geçmişin tamamını okuyamadım ama listeye baktım Leylak bravo özellikle kahvaltı öncesi yürüyüşler daha faydalıymış demekki bundan sonra bende kahvaltımı işe götürüp yicem

Ben bu sabah 63.7 çıktım çok şaşırmadım o kadar kaçamaktan sonra normal dedim bide adet olacakmış gibi göğüs ve bel ağrısı vardı göğüs azaldı bel devam ediyo ama şimdilik tık yok hayırlısı

oooo sarfoşum geldiii

Hee cistak cistak assolistler en son çıkarmış sahneye

Genç olmak lazım ya nasılda heyecanlı heyecanlı anlatıyo

Bizde gençtik ama heyacanla anlatıcaklarımızı can kulağıyla dinleyen ebeveyn yoktu malesef hayat koşturmacasıydı şuydu buydu... dimi millet :44:

İyiyim sersumum yaw,annemlerdeyiz

Ohh ne güseel benim annemde cumartesi gelecek inşallah görevi devredip bende anca pazartesi göreceğim

Çook doğru söylüyorsun canım ama malesef rte fanatiği çok baksana oy oranı hala yüksek

Evet yaa tek üzüldüğüm keşke daha erken evlenip erken doğursaydım diyorum ama şartlar öyle gerektirmişti (okuldu işti elmenın diğer yarısını bulmaktı derken anca 26 da evlendim borçlar bitsin araba olsun derken geç doğurduk ) sağlık olsun elimden geldiğince arkadaş olmaya çalışacağım kızımla

"Tek adam" o..Neyi-nasıl isterse öyle yapılacak , gayrısına tahammülü yokkkk....

Sağol datlumevet kesinlikle kahvaltı öncesi yürüyüşlerin sonucu bu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…