Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aplam hamurişinin kilo verdirdiğini ilk sende gördüm

Kızlar ben de anlamadım valla.Düne kadar yediklerim : Ekmek , poğaça , pirinç , makarna , bisküvi , çikolata ..Son 3 gündür bağırsaklarım çalışmıyo diye geceleri 3-4 tane kuru incir ve bir koca kase çekirdek Sonuçta kilo vermişim.Valla kendim de hiçbişey anlamadım...

Güle güle kirlenin canım
Afiyet olsun...Kiloyu takma kafana yürümeye devam,haftaya bunun sonucunu alıcaksın kesinlikle....

Ohhhhh ne kadar aktifsin kısss..Hem ellerine sağlık hem de afiyet olsun...Kızartma da kahvaltıda ne güzel gider beeee

leylak ne yaptın öyle maşallahın var tebrik ediyorum

2 yumurta pastırma yeşil zeytin

badem gün kurusu peynir kuru üzüm yabanmersini 3-4 tane

susam keten tohumu omega3 ve çay

kaplumbağa hızı ile gidiyorum

Kardelenim yavlum n'abersin ? Ürkek n'apıyo

Teşekkürler kardelenim
Afiyet olsun sana da....

Güle güle kirlenin canım
Afiyet olsun...Kiloyu takma kafana yürümeye devam,haftaya bunun sonucunu alıcaksın kesinlikle....
sağol bebeem..
Ohhhhh ne kadar aktifsin kısss..Hem ellerine sağlık hem de afiyet olsun...Kızartma da kahvaltıda ne güzel gider beeee
he kıss okaa aktifim şiştim resmen..bukaa hareket bende kilo yapıyii anladım..
hemide nekaa güzel gitti beyaa

afiyet olsun ve tebrik canım 79 geldi gerisi de gelir..

sağol bebeem..

he kıss okaa aktifim şiştim resmen..bukaa hareket bende kilo yapıyii anladım..
hemide nekaa güzel gitti beyaa

afiyet olsun ve tebrik canım 79 geldi gerisi de gelir..

teşekkür gelecek başka yolu yok (birde malum regl oldum) bunada şükür gr gr gidiyo atak yapmam lazım

Canlarım ben ağlaya ağlaya temizlik yapmaya gidiyorum.İnşallah kolay ve güzel olur...Hepinize çok şahane bir Cuma günü diliyorum...

selamlar kızlar,
bildirimimi yapıp cıkacagım hemen.
Sevgiler..

rumuz:sea
baş.tarihi:05.04.2013
baş.kilo:65
geçen hafta kilo:62
bu hafta kilo:61
fark:-1
yüzde:-1.61
toplam fark:-4
beden:38-40
spor:fitness, 1 saat pilates, yuzme, 30 dk crunch

Rumuz: adigegupse
Başlangıç tarihi : 29/01/2013
Başlangıç kilo : 71,200 gr
Geçen haftaki kilo : 69,300 gr
Bu hafta kilo : 69,300 gr
Fark : 0
Fark yüzdesi : 0
Toplam Fark: -1,900gr
Spor: yok
Boy:1,70 cm
Beden : 40

ficans canım sana kolay gelsin.
bu arada hafta sonu da burada olamıcam kızlar. sınavlarım var şehir dışına çıkıcam bu akşam. kendinize çok iyi bakın

rumuz: regen
gecen haftaki kilo: 67,6
bu haftaki kilo: 67,8
yüzdelik fark: + % 0,29
spor: leslie, Jilian, ikiser saatlik yürüyüsler
kacamak: olmaz miiiiiii

kizlar bir de hazimsizlik var bende ya, iki gündür biriktiriorum karnimda, acaba tartida onun etkisi olmus mudur??? olmadi yarin birgün bi daha tartilcam.. kilo almadigimi düsünüyorum, cünkü ben kilo alinca hemen hissederim böyle bel cevremde ve bacaklarimda siskinlik olur, cok sükür o yok...

kahvalti yapcam birazdan, iki yumurtayla salata yapcam, yanina da domates, salatalik, peynir, kuruyemis, keten tohumlu yogurt, yesil cay... trye gitmeme iki hafta üc gün kaldi, bu sürede insallah 65i görürüm, biraz kemerleri sIkmam lazim artik...

Kilo Bildirimi

Rumuz: cigdemklcsn
Başlangıç tarihi : 5 mart 2013
Başlangıç kg : 72.5
Geçen hafta : 63.5
Bu hafta : 63.5
Fark : 0
Toplam fark : - 9 kg
Yüzde: % 0
Beden : 36-38-40
Boy: 1.70
Hedef:57
Spor : Son 4 gündür sguat yapıyorum. 50 ile başlayıp 10 10 artırdım. Dün yapmadım.
WC: Son üç gündür yok

Vücut Analizi

Güğüs: 84
Bel: 66
Kalça: 98
Bacak: 58

Belim incelmiş 1 cm daha popo da 1 cm. Ama kiloda değişim yok gibi . Bence wc sorunum ve kaçamaklar bu hafta beni çok oyaladı. Zaten kaçamak yaptığım haftalarda wc sorunum da oluyor. 2 Haftam kaldı çok dikkatli olmam lazım. Taşınmayı bahane edip kaçamakların önünü açmam çok yanlış Kendimi kınıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…