Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hahahahhahaha anlamazsınız tabi nasıl yazdıysam

yan komşu kendi kızını dövdü (ürkek) canavar ya delirtti galiba ürkeği parkdan geldiler aglayarak ev yıkıldı sonrasında
hee anladım şimdiii

önümüzdeki ay da vurulcem bitçek kışa kadar inşallah

accayipim değil mii

yaparım aplam ni demek
Ooohhhh yırttık abicim
azaltarak bırakamam biliyorum bırakınca hiç içmemek lazım

eşimde aynı bırakamadın şu mereti diyor
Sen bu dönem iç tatlım , yoksa delirirsin.Sonra , herşey yoluna girince istersen bırakırsın...
Ben Arap oldum bile
kim kimi dövdü alt komsu kim yan komsu kim hatalar karisti kardelenim yaaaa

battı balık diyosunn

hee herşeyi sayıyom ben piskopata bağladım artık..yediklerinizi de içtiklerinizi de sayıyom
Demiyorum , ayyy ne obsesif adamsın kızzzz , illallah valla

yan komşu kendi kızını dövdü (ürkek) canavar ya delirtti galiba ürkeği parkdan geldiler aglayarak ev yıkıldı sonrasında
Yan komşu : Rukiye , Yan komşunun kızı : Nisa , Nisa annesini ne diyo : Ürkek , Rukiye = Ürkek ve Ürkek Nisa'yı dövdü ...Anlamış mıyım ?

evet yaaa yemek kolay dimi??? ana yemek salata corba bir de pilav vs ooohhh bitti... ama öyle bes cayi gibi menüler daha zorlayici oluyo yaa.. kisir yap gitsin simdikiler her seyi begenmiyo yaa... tv internet araciligiyla cesit cesit tarifler yayildikca misafir de fazlasini bekler oldu

heee tamam, cocuk cileden cikarinca ürkek de kendi kizini dövdü... neyse bunlar olagan(!) seyler, sen benim neler duydugumu tahmin bile edemezsinnn

ben size 911 maceramı anlatmadımdı..bizim izmirdeki evde bigün apartmanı bi tüp kokusu sardı hepimiz indik aşağı evlerin içinde yok ama apartmanda var..uleyyn patladı patlıycak..en altt bekar kızlar var onlar haber verdi..benim altımdada sorunlu bi aile var bi gece önce kavga ettilerdi..dedik tüpü açtılar intihar ederken hepimizi uçuracak şerefsizler..

kapıyı çalıyoz çalıyoz açan yok..korktuk hepimiz indik aşağı iner inmez eşime 911 i ara 911 diyorum..eşim şööle bi baktıı..kızım dalga mı geçiyon dedi..yooo niye ki dedim..kızlar başladı gülmeye abla sen çok ameriken filmi izlemişin dediler..bende sonra jeton düştü tabee..
155 i diyceme 911 demişim ..nekaa etkilenmiş beynim.

sonuç kısmına gelince patlamadık çok şükür..bizim alttaki teyze küçük tüpü merdiven altına koymuş oda kaçırıyomuşş..bulduk netekim

Son düzenleme:
ürkek i alt komşunun kızı diyo ürkek teyze diye

sabah
2 tereyagda yumurtayla kk
aksam
2 tabak yogurtlu kabak yemegı
herkese ııı geceler
İyi geceler canım...
hee anladım şimdiii

önümüzdeki ay da vurulcem bitçek kışa kadar inşallah

accayipim değil mii
İyi hadi , 1 tane kalmış...
Çok acaaayipsin valla , deli yaaaa , o nasıl moral vermektir ööle kısss , evlerden ırak....

Ooohhhh yırttık abicim

Yan komşu : Rukiye , Yan komşunun kızı : Nisa , Nisa annesini ne diyo : Ürkek , Rukiye = Ürkek ve Ürkek Nisa'yı dövdü ...Anlamış mıyım ?

nisa demiyo alt komşu diyo ürkek diye(yoksa ben de mi yanlış anladım
)havuz problemi çözeydik bundan daha iyiydi

vay 911

Demiyorum , ayyy ne obsesif adamsın kızzzz , illallah valla

Yan komşu : Rukiye , Yan komşunun kızı : Nisa , Nisa annesini ne diyo : Ürkek , Rukiye = Ürkek ve Ürkek Nisa'yı dövdü ...Anlamış mıyım :

tamam mı delirttim mi oldu muu

accayipp anlamışın kayınçomm zekana hayranım valla

İyi hadi , 1 tane kalmış...
Çok acaaayipsin valla , deli yaaaa , o nasıl moral vermektir ööle kısss , evlerden ırak....
iyi ki hakkarideyim demii..şükredin bakiim yakında olmadığıma şimdi
ürkek i alt komşunun kızı diyo ürkek teyze diye

allam allam sana geliyorum..

He valla ya , havuz daha iyiydi...Peki alttaki komşunun koca kadın olduğunu varsayarsak : 1- Niye dili dönmeyip de Rukiye'ye Ürkek diyo ???
2- Niye kızı diil , bişeyi diil Nisa'yı dövüyo ???
Çok karmaşık bi durum yawwww...
Kardelen kısss , manyağa çevirdin hepimizi akşam akşam...

tamam mı delirttim mi oldu muu

accayipp anlamışın kayınçomm zekana hayranım valla
He oldu , çok güzel yönlendirdin , Kardelen bu gece sigarayı bırakır artık Ben desen , zaten bıraktımmmm
Kötü mü zekam , çözemedim mi , :44::44::44::44: , ama soru çok kazık , gidiş yolundan bikaç puan almaz mıyım ki ?

Bu arada senin 911 olayını da tiklemiştim ama gelmemiş....He , hepimiz ööleyiz , direkt 911 geliyo aklımıza ... Tüp de kaçırıyomuş sonuçta , iyi burun varmış valla sizde...

yan komşunun adı rukiye ve kızını döven de o.alt komşunun küçük kızı rukiye ismini söyleyemediği için ürkek diyo
gece gece devrelerim yandı yeminlesenin bir zamanlar yaptığın hesaplamalardan sonra böyle olmuştum en son

bu yeni bi yöntem ben buldumm

sınav klasik yazılı diil canım test olduğundan 3 yanlış bi doğruyu götürdü

yok bizim diil alttaki kızların burnu kurtardı valla...ok yoluna gidiyoduk nerdeyse

sonunda çıldırttım hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…