Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kayınçom fikrim geldi kıss kahvaltıda ekmek pizzası da çok güzel olur ve çok kolaydır biliin miiitarif verebilirim

emrivakilerden hiç hoşlanmam

Aplasının kuzusu , 3 gün yattım ya şimdi fitil fitil geliyo
Sen nörüyon aplacım , keyfin nasıl ?

2 hafta üst üste bu kaa hazırlık yapmak sıkar insanı aplam
keyfim iyidir aplacım,bu aralar yaptığım tek şey bolca yürümek

leylak kadar versek bizde maşallahı var bizde vereceğiz dimi
vericiiz tabii kıss
evet canım iyi gidiyoruz bu arainşallah böyle azimle devam ederiz

harika bir alet kesinlikle tavsiye ederim..eşim ve kızım (ben yemiyorum tabee)patates kızartmasına bayılıyorlar..çıtır çıtır oluyor..

vericiiz tabii kıss

harika bir alet kesinlikle tavsiye ederim..eşim ve kızım (ben yemiyorum tabee)patates kızartmasına bayılıyorlar..çıtır çıtır oluyor..

aklımı çeliyon sersum kızlar için alacagım galiba eşime yasak zaten kızartma hafta sonu kızlara yapıyorum sadece

gidecek gidecek kalmayacak bu kilolar

kayınçom fikrim geldi kıss kahvaltıda ekmek pizzası da çok güzel olur ve çok kolaydır biliin miiitarif verebilirim

emrivakilerden hiç hoşlanmam
Canikom kendimize yapmak için isterim tarifini valla..Annem ekmek dilimlerinin üstüne yumurta+peynir+maydanoz vs karıştırıp fırında yapardı , öyle bişi mi ? Merak ettim...

2 hafta üst üste bu kaa hazırlık yapmak sıkar insanı aplam
keyfim iyidir aplacım,bu aralar yaptığım tek şey bolca yürümek
Oh Leylakım çok güzel yapıyosun , benim yapamadığımı yapıyosun afferim sana Benim tüm düzenim Kasım ayında bi bozuldu , bi daha da asla eskisi gibi olmadı...Hem kendim , hem ev , hiç tam manasiyle düzene giremedik valla....Yaz sıcaklarında zaten çok zor o işler , du bakalım nasıl olcek :18::18::18:

aklımı çeliyon sersum kızlar için alacagım galiba eşime yasak zaten kızartma hafta sonu kızlara yapıyorum sadece

gidecek gidecek kalmayacak bu kilolar

canım bitek kızartma değil arnavut ciğeri mücver köfte hepsini onda yapıyorum ben..güzel ama kıss hem onda olunca kabak biber patlıcan karışık ben de yiyebiliyorum daha ne olsun

canım bitek kızartma değil arnavut ciğeri mücver köfte hepsini onda yapıyorum ben..güzel ama kıss hem onda olunca kabak biber patlıcan karışık ben de yiyebiliyorum daha ne olsun

Muhtarım herkes kaçmış , hayırdır , ne iş ?

niyetim var almaya bi o kaldı sadece bu ara hep böyle birdy canım

Canikom kendimize yapmak için isterim tarifini valla..Annem ekmek dilimlerinin üstüne yumurta+peynir+maydanoz vs karıştırıp fırında yapardı , öyle bişi mi ? Merak ettim...

evet benzeri canım..ben çok severim mesela ani baskın misafire bile çıkarılır..
yumurta domates rendesi peynir baharat(ben nane toz kırmızı biber karabiber koyarım)çok az zeytinyağı ya da ekmeklerin üzerine tereyağısürüyorum..fırında harika..anneler bilir zaten ..çok kolay ama çok leziz valla

sağol aplammmm
sen bi şekilde düzen kurarsın datlum,sıkma canınıdediğin gibi yaz sıcağında daha da erken yürümek lazım bundan böyle

niyetim var almaya bi o kaldı sadece bu ara hep böyle birdy canım
Alla Alla , acaba bu saatlerde dondurma yemeye mi kaçıyo bizim kızlar ?
e
Evet ya , annem de çok sık yapardı ööle habersiz misafire.O da bi parça tereyağ koyar üzerine , biraz da kırmızı toz biber , hmmmm çok leziz olur jidden...Geçen yıl bize de yapmıştı hatta...Bak iyi aklıma getirdin , bize yapiiim ben onu bi ara...

sağol aplammmm
sen bi şekilde düzen kurarsın datlum,sıkma canınıdediğin gibi yaz sıcağında daha da erken yürümek lazım bundan böyle
Kurucam inşallah ama nasıl bilemiyorum.Tam bişeylere başlıyorum , hop bişey çıkıyo....Neyse yaww , tek derdim bu olsun ,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…