bende hamileyken kan serumu yemiştim.o derece kansızdım.gerçi karatayda dengeli besleniyorsun,kanım artmıştır muhtemelen ama benim artmış halim milletin en düşük hali oluyo genelde.ben omega3 almayı düşünüyorum.hangi marka almalıyım.
sabah akşam elektrik kesintisi sebebiyle yarım kalan filmimizi bitirdik..
acayyip fırtına vardı buraya yaz gelmiycek heralderüyama bile girmiş..evi camdan giren sel suları basıyoo..aman allahım nasıl temizlerim derken benim ergenyuss umuru değil uyuyor. .allam yareppim kabusum benimmm
Iyi pazarlar kizlar .. Nasilsiniz ???
Dun bildiginiz gibi gece calistim.. Eve geldigimde saat 10 idi .. koltuga oturdugum gibi kaldim ne nete girebildim ne de tv bakabildim..
Birazdan yuryuse cikmayi planliyoruz uzuuuuuun bir doga yuruyusu olsacak insallah ..
dediklerine aynen katılıyorum..iradede biryere kadar oluyor ..ama dediğin gibi bunu minumuma indirmek hafta sonuyla kısıtlamak bizi biraz olsun dizginliyor..pazartesiden itibaren toparlanıp hafta sonuna kadar kendimizi tutmak daha iyi oluyor..benim de dayanamayacağım şeyler dondurma ve bazı meyveler..cumartesi -pazar kendimizi tutmak zorlaşıyor..
ben kendimce önümdeki 2 ay(tatilim ağustosta ya.)hafta içini sıkıyönetimde geçirip cumartesi-pazarıda abartmadan ufak kaçamaklarla atlatabilmeyi umuyorum....çünkü ipin ucu kaçarsa gerisi geliyor..
umarım hepimiz irademize hakim olup hedeflerimize ulaşırız...
oh güzell bir yürüyüş ve güzell bir pazar olsun kujumm..Iyi pazarlar kizlar .. Nasilsiniz ???
Dun bildiginiz gibi gece calistim.. Eve geldigimde saat 10 idi .. koltuga oturdugum gibi kaldim ne nete girebildim ne de tv bakabildim..
Birazdan yuryuse cikmayi planliyoruz uzuuuuuun bir doga yuruyusu olsacak insallah ..
Herseke iyi pazarlar .. Gununuz aydin olsun!!
hoş geldin canımben de 2 gecedir film izliyorum,biyolojik saatim bozuldu kadınların en büyük kabusu evin temizliği heralde rüyana bile girmiş benimki de o ortamda uyumaya devam ederdi kesin
valla öyle olmazsa dayanamayız zaten kaçtı mı kaçıyo dediğin gibi
eşin de mi lesli yaptı yanisabah karatay kahvaltısı yaptım ve sonra leslie 5 mili tamamladık eşimle..herşey güzeldiiii birazdanda çıkıp avm ye kadar yürüyecektik.
(1km ) neys böyle kaçamaksız düşşünceler içindeyken birden büyük oqlumun sesiiiii "anneee karpuz kessenee banaa"
ordan sonrasını hatırlamıyorum
sanırım iki koca dilim karpuz yedim..gitti bizim 5 mill..
şimdi yürüyüş yapcam ama telafi edermi bilemiyorum.
kızlar sizce karpuz dondurmadan eekmekten falan daha büyük bi kaçamak mı
ona göre düşünerek kaçama yaparım en azındna.
zaten karpuz ve mısır beni kandırmazsa başkada bişey kandıramaz :18::18:
leylakım ozlemım selam kızlarrr
sersum ben eskileri okuyorum şu an...ilk karataycılar neler yapmış bakıcam...çamaşır yıkanıyo,patates haşlanıyo,ön hazırlıklar devam yani..kızlara börek yapıcam,canım yeşil mercimek istedi ıslattım akşama bi de kabak yapıcam...soğuk su aldım önüme arada içiyorum iyi gidiyo..sen ne yapacaksın bugün..
ozlemcım yaz geldı böyle oldu valla pek zaman kalmıyo buraya gelmeye ama aklım hep burda ınan.bazen bı kaynatıyolarkı kızlar okurken kopuyorum resmendıyetıme dıkkat etmeye çalışıyorum gunduz kaçamaklar olsada bol su ıcıyorum gec saatte yemeyerek dengeliyorum canım sende durumlar nasıl
sabah karatay kahvaltısı yaptım ve sonra leslie 5 mili tamamladık eşimle..herşey güzeldiiii birazdanda çıkıp avm ye kadar yürüyecektik.
(1km ) neys böyle kaçamaksız düşşünceler içindeyken birden büyük oqlumun sesiiiii "anneee karpuz kessenee banaa"
ordan sonrasını hatırlamıyorum
sanırım iki koca dilim karpuz yedim..gitti bizim 5 mill..
şimdi yürüyüş yapcam ama telafi edermi bilemiyorum.
kızlar sizce karpuz dondurmadan eekmekten falan daha büyük bi kaçamak mı
ona göre düşünerek kaçama yaparım en azındna.
zaten karpuz ve mısır beni kandırmazsa başkada bişey kandıramaz :18::18:
canım sana yazdıktan sonra gittim yatak odasına bazayı açtım hurçları açtım yazlıkları çıkardım kışlıkları tıktım..şimdi yazlıklar makinede yıkanıyo..geldim..daha yatağın üzeri yerleştirileceklerle dolu..offf nefret ediyorum bu yazlık kışlık muhabbetinden.hayır kaldırırken yıkıyorum bide çıkarınca bidaha yıka..ne zor iş beyaaa.atılacaklar ayrılacak daha. .işte böylee...yemeğe karar vermedim daha
pampişim leylakım selam kızlar....
öööfff en pis işi açmışsın başınaama ne yapacaksın senden başka da yapacak babayiğit yok o işleri valla ben kirli kaldırıyorum zaten durduğu yerde kokusu bile değişiyo çamaşırların..çıkarınca yıkıyorum...o kadar ütü niye biriksin yoksa çamaşır astım geldim,şimdi ütülüklerden yazlıkları halledicem kışlıkları sonra ütülerim acelesi yok..evde yedek sabit bir dolap var ben de hurçlara sadece kızların giysilerini koyuyorum..bizimkiler o dolapta katlı ya da asılı duruyo..yazlıkları olduğu gibi o dolaptan yatak odasındakine transfer ediyorum,yerine kışlıklar koyuyorum...kızların çamaşır işi yoruyor beni sadece...eşimin kışlık gömlekleri filan da ütülü durmuş oluyo ve kış girdi mi bir iki hafta beni idare ediyo...bu kadar ütü muhabbetinden sonra gideyim yazlıklardan başlayayım..zira perşembe kısa bir tatil var hazırlık olsun hem de...ara ara gelirim belkim
eşin de mi lesli yaptı yanibence karpuz dondurmaya göre daha tercih edilebilir bi kaçamak..en azından doğal meyve şekeri var sadece..hazır dondurmada beyaz şeker ve bir sürü katkı var :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?