Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

marincap 500mg al canım ..çoğumuz onu kullanıyoruz.. sabah akşam 2 şer tane ..kilo verişi hızlandırdığını söylüyor hocamız.

Son düzenleme:
iyi pazarlar canlarım

yaz geldi her tarafta taze meyveler,kavun karpuzlar,dondurmalar görüyoruzözellikle haftasonları sanırım çoğumuz hep dışarılardayız ve açık havada kahvaltılar,gezmeler yapılıyorirademiz sınanıyor ve maalesef yenik düştüğümüz durumlar oluyor..olmaması mümkün değil zira robot değil insanız..sosyal ortamlarımız ev gezmelerimiz,günlerimiz filan zaten diyetimizi sekteliyor..esasen o kadar iradeli olsaydık bu kadar şişmanlamazdıkbunu asgariye indirmek için ben kendi adıma günde 1 taze meyveyi her gün,dondurma gibi kaçamak sayılan şeyleri ise haftasonu çoluk çocuk dışarı gezmesi yaparken sadece 1 kez yemeyi düşünüyorum...böyle planlı kaçamak yapınca abartmadığımı ve suçluluk duygusu yaşamadığımı farkettim..

sevgili muhtarım ve değerli aza arkadaşlarımgörüyorum ki hepiniz yukarıda bahsettiğim sosyalleşme faaliyeti içindesinizbugün amerikada bir üniversitede öğretim görevlisi olan eşimin bir çocukluk arkadaşı geçerken uğrayacakmış,15-20 yıldır görüşmemişler,beraber kahvaltı yapacaklar,ben de evde kalıp iş yapacağımdan bu saatte buradayımiçimden hiçbirşey yapmak gelmediğinden takılıyorum bakalım...fikrime değerli yorumlarınızı esirgemezseniz bahtiyar olacağım
sıcaklar şişiriyor beni kızlar kesinlikle farkettim,size de oluyor mu,ellerim ayaklarım hep şiş valla:26: dolunay etkisinden fazla bişey bu yani
kusura bakmayın sıkıntıdan çenem düştü tabii
kahvaltımı 11.30 da tamamladım
2 yumurtalı kaşarlı omlet,3 zeytin,yarım kase menemen,3 kuru kayısı, sütten topladığım kaymaktan azıcık,üstüne çayın yanında 1 su bardağı çiğ tuzsuz çekirdek..
bi de kahve yapayım da eskileri okuyayım..çok işim var ama öğleden sonra başlayacağım sıcak şimdi..

sabah akşam elektrik kesintisi sebebiyle yarım kalan filmimizi bitirdik..

acayyip fırtına vardı buraya yaz gelmiycek heralderüyama bile girmiş..evi camdan giren sel suları basıyoo..aman allahım nasıl temizlerim derken benim ergenyuss umuru değil uyuyor..allam yareppim kabusum benimmm

sabah

tereyağında sucuklu ve kaşarlı omlet
salata domates
ezine ve burgu peynir
omega3
cevizimi unuttum

Iyi pazarlar kizlar .. Nasilsiniz ???

Dun bildiginiz gibi gece calistim.. Eve geldigimde saat 10 idi .. koltuga oturdugum gibi kaldim ne nete girebildim ne de tv bakabildim..

Birazdan yuryuse cikmayi planliyoruz uzuuuuuun bir doga yuruyusu olsacak insallah ..

Yediklerim:

Sabah:
1 kase kabuklu fistik
avuc icim kdr taze kasar
1 salatalik
2 biber
2 erik domates
4 yesil zeytin
sutlu turk kahvesi
omega 3 , multivitamin , folik asit aldim.

Herseke iyi pazarlar .. Gununuz aydin olsun!!

dediklerine aynen katılıyorum..iradede biryere kadar oluyor..ama dediğin gibi bunu minumuma indirmek hafta sonuyla kısıtlamak bizi biraz olsun dizginliyor..pazartesiden itibaren toparlanıp hafta sonuna kadar kendimizi tutmak daha iyi oluyor..benim de dayanamayacağım şeyler dondurma ve bazı meyveler..cumartesi -pazar kendimizi tutmak zorlaşıyor..

ben kendimce önümdeki 2 ay(tatilim ağustosta ya.)hafta içini sıkıyönetimde geçirip cumartesi-pazarıda abartmadan ufak kaçamaklarla atlatabilmeyi umuyorum....çünkü ipin ucu kaçarsa gerisi geliyor..
umarım hepimiz irademize hakim olup hedeflerimize ulaşırız...

hoş geldin canımben de 2 gecedir film izliyorum,biyolojik saatim bozuldu kadınların en büyük kabusu evin temizliği heralde rüyana bile girmişbenimki de o ortamda uyumaya devam ederdi kesin

merhaba canımorası sıcak değil mi daha bu saatte yürüyüş yaptığınıza göre..

valla öyle olmazsa dayanamayız zatenkaçtı mı kaçıyo dediğin gibi

oh güzell bir yürüyüş ve güzell bir pazar olsun kujumm..

ahh ergenyuslarımızz..

kesinlikle..

sersum ben eskileri okuyorum şu an...ilk karataycılar neler yapmış bakıcam...çamaşır yıkanıyo,patates haşlanıyo,ön hazırlıklar devam yani..kızlara börek yapıcam,canım yeşil mercimek istedi ıslattım akşama bi de kabak yapıcam...soğuk su aldım önüme arada içiyorum iyi gidiyo..sen ne yapacaksın bugün..

sabah karatay kahvaltısı yaptım ve sonra leslie 5 mili tamamladık eşimle..herşey güzeldiiii birazdanda çıkıp avm ye kadar yürüyecektik.
(1km ) neys böyle kaçamaksız düşşünceler içindeyken birden büyük oqlumun sesiiiii "anneee karpuz kessenee banaa"
ordan sonrasını hatırlamıyorum
sanırım iki koca dilim karpuz yedim..gitti bizim 5 mill..
şimdi yürüyüş yapcam ama telafi edermi bilemiyorum.
kızlar sizce karpuz dondurmadan eekmekten falan daha büyük bi kaçamak mı
ona göre düşünerek kaçama yaparım en azındna.
zaten karpuz ve mısır beni kandırmazsa başkada bişey kandıramaz :18::18:

eşin de mi lesli yaptı yanibence karpuz dondurmaya göre daha tercih edilebilir bi kaçamak..en azından doğal meyve şekeri var sadece..hazır dondurmada beyaz şeker ve bir sürü katkı var
leylakım ozlemım selam kızlarrr

selam canım az geliyosun bu ara,nasılsın:13:

ozlemcım yaz geldı böyle oldu valla pek zaman kalmıyo buraya gelmeye ama aklım hep burda ınan.bazen bı kaynatıyolarkı kızlar okurken kopuyorum resmen dıyetıme dıkkat etmeye çalışıyorum gunduz kaçamaklar olsada bol su ıcıyorum gec saatte yemeyerek dengeliyorum canım sende durumlar nasıl

canım sana yazdıktan sonra gittim yatak odasına bazayı açtım hurçları açtım yazlıkları çıkardım kışlıkları tıktım..şimdi yazlıklar makinede yıkanıyo..geldim..daha yatağın üzeri yerleştirileceklerle dolu..offf nefret ediyorum bu yazlık kışlık muhabbetinden.hayır kaldırırken yıkıyorum bide çıkarınca bidaha yıka..ne zor iş beyaaa.atılacaklar ayrılacak daha..işte böylee...yemeğe karar vermedim daha

pampişim leylakım selam kızlar....

aynen ben de bu ara yoğunum...yaz aylarında evde geçen zaman azalıyo galiba... özellikle gece muhabbetleri çok hoş...benim durumlar mehter marşı kıvamında canımcım saat 7 den sonra yememeye çalışıyorum..yürüyüşü de aksatmamaya tabi..

hah hah hah koptum yanii sonrasını hatırlamıyorum hee... o ses var ya o ses...

ekmek ve dondurmadan daha masum ama tamamen masum değil çünki çok şekerli..ama ben de bayılırım karpuza..

öööfff en pis işi açmışsın başınaama ne yapacaksın senden başka da yapacak babayiğit yok o işlerivalla ben kirli kaldırıyorumzaten durduğu yerde kokusu bile değişiyo çamaşırların..çıkarınca yıkıyorum...o kadar ütü niye biriksin yoksaçamaşır astım geldim,şimdi ütülüklerden yazlıkları halledicem kışlıkları sonra ütülerim acelesi yok..evde yedek sabit bir dolap var ben de hurçlara sadece kızların giysilerini koyuyorum..bizimkiler o dolapta katlı ya da asılı duruyo..yazlıkları olduğu gibi o dolaptan yatak odasındakine transfer ediyorum,yerine kışlıklar koyuyorum...kızların çamaşır işi yoruyor beni sadece...eşimin kışlık gömlekleri filan da ütülü durmuş oluyo ve kış girdi mi bir iki hafta beni idare ediyo...bu kadar ütü muhabbetinden sonra gideyim yazlıklardan başlayayım..zira perşembe kısa bir tatil var hazırlık olsun hem de...ara ara gelirim belkim

yerleşik olmayınca oluyor canım ya..insanın kendi evi olsa ona göre bir düzen alır..2 dolap 1 yazlık 1 kışlık hiiiç öyle indir kaldıra gerek olmazdı..offff daha 4-5 yıl hayal bu bana...neyse sağlık olsun..yapıcaz başka çaresi yok..sana da kolay gelsin canım..biraz hafiflediyse işler gel bak ihmal etme hem biz özlüyoruz hemde buraya gelince daha az kaçamak oluyor..

buarada küçük bir ayrıntı..geçen yılki kaprilerim bol geliyor...lay lay looommm....

ama daha çok yolum var..

eşin de mi lesli yaptı yanibence karpuz dondurmaya göre daha tercih edilebilir bi kaçamak..en azından doğal meyve şekeri var sadece..hazır dondurmada beyaz şeker ve bir sürü katkı var :

vala iyi geldi bu sözler karpuzu zprla bitirttim çocuklara yoksa akşam bi kaçamak daha kesin olurdu..neyse karpuzdan kurtuldum ...
eşim benimle diyete başladı evet leslie de yapıyo :)))..hiç ihtiyacı olmamasına raqmen (67kiloydu 64 oldu benimle :)) ) sırf bana deste olmak için ekmeqi kesti çok nadir bir dilim çavdar yiyor sadece..benimle yrüyor ve spor yapıyor.3 kilo verdi oda benimle beraber :))
o olmasa bu kadarbaşaramazdım bayaqı kaçamaqım olurdu çünkü..iyi ki var :))

selam kızlar 2 saat temizlikle uğraştıktan sonra pizza ve cevizli ekmek yaptım.çay demledim.sonrasını hatırlamıyorum zaten.bavulluk oldum midem fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…