olan olmuş artık canım..çok da kötü değil.Bugun cok yedim. yarin umarim arti olmam,
Kizlar istahliyim ne yapayim.
Bu gidisle ben bridynin parmaklarini cok yicem
Bu arada soda cismi kizlar
aynen leylakımın dediği gibi dumanı sevmem babasını da sevmezdim zatenAnacım, bugün heveslendim rahaaat rahat sizle takılıcam diye. Benim büyükleri, babalarıyla beraber Duman konserine göndermiştim. Konser iptal olmuş! Geri geliyorlarmış! Şansıma tüküreyim.
Geldiler işte... Hadi görüşürüz canlarım. Sersum gııı... Seni de gördüm ama gidiyorum aklım sizde
kocişim köfteyi yedi ve çakmadı..ohh çok sevindim ..bana gelince
akşamı 2 köfte(tadına bakmam lazımdı kokuyo mu diye)
2 büyük bardak ayranla kapattım..
iş çıkışı 1.5-2 km kadar biraz önce de 3 km daha yürüdüm..
dujumu aldımçayı demledim geldim
oyam yine kaçmış mecburen.leylakım annişinle yürümüşsün ne güzel.. darısı başıma..oyamın dediği gibi hayallerindeydi annenin yanına taşınmak..ayynen tadını çıkar bebişim
köfteyi kakaladığına çok sevindim kısssyürüyüş için de
çıkarıyorum canım,oyama da yazdım inan hep şükrediyorum bugünlerime
kocişim köfteyi yedi ve çakmadı..ohh çok sevindim ..bana gelince
akşamı 2 köfte(tadına bakmam lazımdı kokuyo mu diye)
2 büyük bardak ayranla kapattım..
iş çıkışı 1.5-2 km kadar biraz önce de 3 km daha yürüdüm..
dujumu aldımçayı demledim geldim
oyam yine kaçmış mecburen.leylakım annişinle yürümüşsün ne güzel.. darısı başıma..oyamın dediği gibi hayallerindeydi annenin yanına taşınmak..ayynen tadını çıkar bebişim
hoşgeldin canımneler neler yapmışsınız öle ben 3-4 gündür uzak kaldım sizlerden çooooook özledim sizi girmeye çalıştım fakat menülerimi yazabildim
yeğenim gittikten sonra dip köşe temizlik yaptım bugünde yatak odasının ve çocuk odasının camlarını sildim yoruldum yarında kısmetse salonun camlarını silicem sineklikleri taktım burda hava çok sıcak kızlar hergün duş alıyoruz şimdiden böle olursa en çok biz yandık
bugün 4 gibi girdim geçmişi okudum bitmek bilmedi o yüzden menümü şimdi yazayım
dünkü menüm bunlar
2 yumurta kk peynir limonlu roka fındık yeşilçay zeytin aynı be yaaa
dün avm ye gitmiştim öğlen dekkeldi bende uzun zamandır istediğim bişey yedim amaaaaaaaaaaaa sizin bu ayak hikayesinden haberim yoktu ficans sın kıllı parmaklarını bilsem yermiydim ayolllll parmağı hakettim çiğdoş nerden buldun yahuuuu iştah falan kalmıcak adamda
şok oldum resmençiz kek neskafe ikilisiydi akşamda 5 adet naget 2 kutu ayran ama biridy cim parmak yemek istemiyom çantayı tercih ederim
gelelim sesumcum sana çok sevindim kız A 101 açılmış hayırlı olsun canım sefan olsun yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler
hepinizi seviyorum unuttklarım vardır mutlaka sizlerde hoşgörün canım
bugünüde yazayım
sabahtereyağında 2 yumurta peynir erittim çok nefisti
5 adet zeytin yeşilçay fındık roka
öğlenkalan naget 2 tane yoğurt çay fındık dut 1 şeftali
akşam2 adet kefal soğan salata ve roka salata
çay keyfi şu an:
kızlaarrrr herkese benden çayyyy
kızlaarrrr herkese benden çayyyy
köftenin başına ne geldi kız onu kaçrmışım geçmişi okurken ver ver bacım yesinler
Gunaydın kızlar,hepinizin günü çok güzel geçsin inşallah
Selam kızlar, nasılsınız
Son yazdığım mesajı bulayım dedim, sanki üstünden çok geçmiş gibi ama dün yazmışım, benim günüm iyi değildi,dün bütün gün hastanedeydim, halamı hastaneye kaldırmışlar, yoğun bakımda, inşallah iyi olacak
ben neskafe istiyom senin makinaya noldu kıs
eyvah ficans gelmiş parmak gelecek bana kesin yediğin hurmalar dötünü tımalar nerden yedim çiz kek naget ben yaptım sen yapma ficansım:
hoşgeldin canım
hadi geçmiş olsun canım..temizlik işinin çoğu bitmiş azı kalmış..
he o parmaklar ficansın değil canım birdynin
evet canım sağol çok sevindik A101 e hakkarinin yüzü gözü açıldı sanki
tokuşturalım çayları
Selam kızlar, nasılsınız
Son yazdığım mesajı bulayım dedim, sanki üstünden çok geçmiş gibi ama dün yazmışım, benim günüm iyi değildi,dün bütün gün hastanedeydim, halamı hastaneye kaldırmışlar, yoğun bakımda, inşallah iyi olacak
Selam karatayın güzelleri,
Uzun süredir aklım sizde ama tam emin olmadan yazmak istemedeim.
En son buraya yazarken 69 dan 72 ye çıkmıştım, veremiyorum dertlendim spora yazıldım 15 gün spor diyet bende tık yok gitmior üstüne alyorum. Buraya da yazmıştım bir gariplik var diiye. Sonraaaa bir test yaptım ve çift çizgi yani hamileymişim :) sevgili dr 2,5 hafta sonra randevu verince ancak biraz önce dr gelince emin oldum ve size haber veriyorum.İşte böyleeeee, Rabbim, isteyen herkese hayırlısını versin, ve siz de inş. tez zamanda sağlıkla istediğiniz kg ulaşırsınız canlar... ben de doğumdan sonra inş. karataya devam edebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?