selam kızlar nasılsınız bakalım sersumcan acıkman normal kahvaltı olmayınca
akşama kendime keşkek enişteyede haşlama et hava kapalı çok can sıkıcı
Oyyyyyyyyyy keşkkkeeeeek ne zamandır aklımda yarın bi tavuk göğsü alıp da yapmak istiyoreYa da bugun mu alsam ki Nası canım istedi
selam yavrulaaarrr
ben bugün gec kalktim, o yüzden iki ögün yapicem, kahvaltim klasik kavvaltiydi... ylaniz oc basinda yavas yavas yedigim icin hele de en son kuruyemisleri, iki saate yayildi yemegim.. bilemiyorum dogru oldu mu olmadi mi :26::26::26: aksama da salata yapayim corba ile diyorum, cünkü dünkü kacamaklari söylemeyim, vallaha dayak yerim
:
pişince yollayım sana da kıyamam
Canım istedi valla ben markete gidiyore Akaşama da ne yapacağıma karar veremmiştim
çok uzatmışın kıss kahvaltıyı olmaz o kadar..salatana küpküp peynir ya da yımırta koy daha iyi tutar seni canım..dayanabilirim diyosan ne ala
gitte gel bakalım
öyle yaparim canim artik... gerci kahvalti da yumurta yedim yaa... olmadi ton balik ve peynirli ooohhh2,5 saat kaldi aksam yemegine
sen napiyosun bakalim yarin icin heyecan seviyesi nedir
iyi olur tabii afiyet olsun..
bilemiycem..pek umutlu diilim
2 bardak sütün üstüne 2 kaşık patlıcan oturtma
2 tavuk kanadı ve 1 kk parça tavuk baget yedim..
2 bardak sütün üstüne 2 kaşık patlıcan oturtma
2 tavuk kanadı ve 1 kk parça tavuk baget yedim..
iyi olur tabii afiyet olsun..
bilemiycem..pek umutlu diilim
selam yavrulaaarrr
ben bugün gec kalktim, o yüzden iki ögün yapicem, kahvaltim klasik kavvaltiydi... ylaniz oc basinda yavas yavas yedigim icin hele de en son kuruyemisleri, iki saate yayildi yemegim.. bilemiyorum dogru oldu mu olmadi mi :26::26::26: aksama da salata yapayim corba ile diyorum, cünkü dünkü kacamaklari söylemeyim, vallaha dayak yerim
evet kuzum, o dar kiyafeti diyorumbi tane de benim pantolonum var öyle, yukari cikiyo ama kapanmiyor... tabi oldukca da dar dogal olarak ben de daha cok eski kiyafetlerimi giyip sinirleniyorum.. bi zamanlar bunun icine gircek durumdayken ne hale getirdim kendimi diye simdi yine ben ugrasiyorum kilo vercem diye gireriz ya bigün onlarin icine de
Canım istedi valla ben markete gidiyore Akaşama da ne yapacağıma karar veremmiştim
sagol cnaim snein menün de güzelmis yaa... ben o kadarla yetinemiyorumilla yaninda biseyler olcak...
ayy ben de daha dün regl oldum gecikti bu sefer.. siskinligim var, bakalim cok bari cikmasam yarin :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?