• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Donlar pazardan canım , ev donu bunlar , ten rengi , kocaman ve pamuklu...Dışarı çıkarken daha küçük donlar giyiyorum ve dışarıda dona don değil külot diyorum :52::52::52::52:

He benim ayaklarım internete düşmüş haberim yok :52::52::52:
Valla nassı tanıyo kayınçosunu , aynen pazardan , pazarın üzerine don ve eşofman altı alım yeri düşünemiyorum...1001 çeşit valla :27::27::27:

:9::9::9::9::9::9: He pazar işini severim valla bende sen hangi pazarın canına okuyon o ayaklarla :9::9::9::9:

Bende geliyim de beraber okuyalım :23::23::23::23: Severim pazarı valla Kadıköy salıyı az dolaşmadım :9::9:

Ne ayak varmış bende be :ssz::ssz::ssz: Görmeyen kalmadı siber alemde :52::52::52:
Hadi , iyi geceler sana da ....Pis ayakçı seni :51::51::51:

İyi geceler canım sana da Ayakşipşakçıyım ben görünce dayanamıyom :9::9::9::9:

Hepiniz yatıyosunuz , ben de gidiiim bari.Herkese iyi geceler , rüyanızda ayaklarımı görün inşallah :52::52::52:

:60::60::60::60::60:

afiyet olsun sana da canım:16:[/QUOTE]

sağol canım.bozmadan günü kapatınca mutlu oluyor insan.ama bugünlerde davul gibiyim.çünkü regl oldum.yarın yine artı çıkıcam ama napıyım.sabah 1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım.şimdi kahvaltımı yapıyorum.yumurta yerine erik ve kayısı yedim biraz.kolay gelsin hepinize :16:

Ayyyy çok sinir olunası bir durum yani :37::37: Geçmiş olsun :21:
Hurmayı ne kaa zaman önce yedim ya. Ramazanda yicem çok severim :16::16::16:
Hamarat kadınsın vallaaa :16::16::16:
valla hurmayı çikolataya değişmem o kadar tatlı mıımmmmm,ben de her zaman yemiyorum canım eşim almış geçen gün evde duruyo ama yemiyorum,arkadaş ikram etti yediimmm:56:hamarat değilim beee..ameleyim sadece...bildiğin işçi arı:9::9:

Eki Görüntüle 717758

Kaçamak yapanların ağzına bu ayakkabının baş parmağı girsin :60: :60: :60: :60: :60: :60:

Eskiden böyle laflar vardı ya yok o girsin yok bu girsin :60: :60: :60: :60:

Aaaa bunlar benim ayaklarıma benziyo , bi tek bende cırtlar yokkkk....Demek ki bu hafta kaçamak yapanların ağzına benim ayağım girmiş...:52::52::52:
Allah iyiliğinizi versin öldüm sabah sabah gülmekten:52::52::52:

günaydın canlarım...çok az vaktim var okadar hızlı baktım ki geçmişe :10:

ben dün dolma manyağı oldum öğlen ve akşam dolma yedim kendi yaptığım bulgurluydu 2 tane yedim cacıkla akşam...ağzıma o ayak başparmağını sokarsınız diye korkuyorum ama öğlen işyerinde mecburen pirinçli kabak dolması yedim ama 1 tane,,öğlen arası 45 dakika akşam 1.5 saat yürüdüm erimiştir heralde..kalanları da buzluğa attım...bizimkiler bi tuhaf..okuldan gelince bişeyler yiyolar sonra akşam yemeğinde mırın kırın zorla 2 lokma yemeler..ben uğraşıyorum boşa gidiyo sinir oluyom valla...
valla dün gece 11 de yemek yaptım kızlar iyice vakitsiz oldum ben yaa..komşumun kolu kırılmıştı onu ziyaret ettik,sonra yürüyüş duş filan o vakte kaldı et sote yaptım..

kızlar vakit tamam beni bekliyolar gitmeliyim öptüm hepiciğinizi:54::54:

Bugün erkenden kahvaltımı yaptım şimdi de yürüyüşe gidiyorum:52::52::52:

Tberikler canım :46::46::46::46::46:

valla hurmayı çikolataya değişmem o kadar tatlı mıımmmmm,ben de her zaman yemiyorum canım eşim almış geçen gün evde duruyo ama yemiyorum,arkadaş ikram etti yediimmm:56:hamarat değilim beee..ameleyim sadece...bildiğin işçi arı:9::9:

Allah iyiliğinizi versin öldüm sabah sabah gülmekten:52::52::52:

Afiyet olsuuunnnn :16::16::16: Ben de çok severim hurmayı nımnımnım :39::39:

Ay kaçamaklarn onü arkası kesilmiyo ben başlattım bırdy sahip çıktı ayaklara napalım :60: :60:

günaydın canlarım...çok az vaktim var okadar hızlı baktım ki geçmişe :10:

ben dün dolma manyağı oldum öğlen ve akşam dolma yedim kendi yaptığım bulgurluydu 2 tane yedim cacıkla akşam...ağzıma o ayak başparmağını sokarsınız diye korkuyorum ama öğlen işyerinde mecburen pirinçli kabak dolması yedim ama 1 tane,,öğlen arası 45 dakika akşam 1.5 saat yürüdüm erimiştir heralde..kalanları da buzluğa attım...bizimkiler bi tuhaf..okuldan gelince bişeyler yiyolar sonra akşam yemeğinde mırın kırın zorla 2 lokma yemeler..ben uğraşıyorum boşa gidiyo sinir oluyom valla...
valla dün gece 11 de yemek yaptım kızlar iyice vakitsiz oldum ben yaa..komşumun kolu kırılmıştı onu ziyaret ettik,sonra yürüyüş duş filan o vakte kaldı et sote yaptım..

kızlar vakit tamam beni bekliyolar gitmeliyim öptüm hepiciğinizi:54::54:

Afiyet olsun canım. Aen o kaa yürümüşsün sana parmak yok :9::9::9::9:
Bizde eskiden öyleydik ya annem çıldırırdı :9::9: Çiğdem aplalalarıyla konuştur onları bi sen :47::47: Artık mum olurlar :9::9: Bide beni mum etmesinler kıs :53::53: Neyse ortayı buluruz özellkle ergenuslarla iyi anlaşıyorum ben nedense :9::9::9:

Deme ayrılık vakti gldi çattı özlemim yine gel :58::58::58:

Günaydın şekerler
Bugun benim okul yok bos gunum.kahvaltimi yaptm guzlce.yalniz ogle akşam ne yices fikir veriverin gari bana:)

Bugün tam tamına 6,5 km yürüdüm:52::52: 2 kezdir stadyumda yürüyorum sanırım bundan sonra da orda yürüycem. Zemin daha yumuşak olduğundan yormuyo fazla.bugün kaç tur döndüm hatırlamıyorum:9::9:
1 tur 400 metre,bense 6.5 km yürüdüm bu sonuçta leylak kelaynak kaç tur dönmüştür? Alın size matematik sorusu:60::60::60:

Bugün tam tamına 6,5 km yürüdüm:52::52: 2 kezdir stadyumda yürüyorum sanırım bundan sonra da orda yürüycem. Zemin daha yumuşak olduğundan yormuyo fazla.bugün kaç tur döndüm hatırlamıyorum:9::9:
1 tur 400 metre,bense 6.5 km yürüdüm bu sonuçta leylak kelaynak kaç tur dönmüştür? Alın size matematik sorusu:60::60::60:

maşallahın var canım kahvaltımı yapıyorum

16 tur bide çeyrek tur :53::53::53: Kız naptın başın dönmedi mi allasen :9::9::9::9:

Ben bugun evdeyim bu sabah erken 8.30da kahvalti ettim
1 yumurta
az peynir
5 zeytin

az yedim cunku oglende arkadasimla bulusup disarda yemek yicez orda fazla kacar diye az ve erken yedim.
Insallah cizz yiyipte aksama bridynin ayaklari agzima girmez:9::9::9::9::9::9::9:
Kiz cigdem iyi akil ettin bu isi onlar aklima gelince istahim kesiliyor.:1::1::1:
Bugun acaba o ayaklari print edip yanimami alsam yemek yerken arada bakarimda fazla yemem:52::52::52::52:
simdi kizimi biraz uytup hazirlanicam sonrada cikicaz arkadasimla bulusucaz optum...:54::54::54:

Ben bugun evdeyim bu sabah erken 8.30da kahvalti ettim
1 yumurta
az peynir
5 zeytin

az yedim cunku oglende arkadasimla bulusup disarda yemek yicez orda fazla kacar diye az ve erken yedim.
Insallah cizz yiyipte aksama bridynin ayaklari agzima girmez:9::9::9::9::9::9::9:
Kiz cigdem iyi akil ettin bu isi onlar aklima gelince istahim kesiliyor.:1::1::1:
Bugun acaba o ayaklari print edip yanimami alsam yemek yerken arada bakarimda fazla yemem:52::52::52::52:
simdi kizimi biraz uytup hazirlanicam sonrada cikicaz arkadasimla bulusucaz optum...:54::54::54:

:9::9::9::9::9: İşe yaradığına gerçekten eminim çünkü bende seninle aynı durumdayım :9::9::9::9:

Ayakların üstündeki kılları düşün hepten kaçıyor iştah cıs zamanı düşün bunu valla işe yarıyo :9::9::9::9::9:

Back