Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leylak Kelaynak
İyi geceler kardeşimmmm
Donlar pazardan canım , ev donu bunlar , ten rengi , kocaman ve pamuklu...Dışarı çıkarken daha küçük donlar giyiyorum ve dışarıda dona don değil külot diyorum
He benim ayaklarım internete düşmüş haberim yok
Valla nassı tanıyo kayınçosunu , aynen pazardan , pazarın üzerine don ve eşofman altı alım yeri düşünemiyorum...1001 çeşit valla
Ne ayak varmış bende be Görmeyen kalmadı siber alemde
Hadi , iyi geceler sana da ....Pis ayakçı seni
Hepiniz yatıyosunuz , ben de gidiiim bari.Herkese iyi geceler , rüyanızda ayaklarımı görün inşallah
Bugün erkenden kahvaltımı yaptım şimdi de yürüyüşe gidiyorum
valla hurmayı çikolataya değişmem o kadar tatlı mıımmmmm,ben de her zaman yemiyorum canım eşim almış geçen gün evde duruyo ama yemiyorum,arkadaş ikram etti yediimmmhamarat değilim beee..ameleyim sadece...bildiğin işçi arıAyyyy çok sinir olunası bir durum yani Geçmiş olsun
Hurmayı ne kaa zaman önce yedim ya. Ramazanda yicem çok severim
Hamarat kadınsın vallaaa
Eki Görüntüle 717758
Kaçamak yapanların ağzına bu ayakkabının baş parmağı girsin
Eskiden böyle laflar vardı ya yok o girsin yok bu girsin
Allah iyiliğinizi versin öldüm sabah sabah gülmektenAaaa bunlar benim ayaklarıma benziyo , bi tek bende cırtlar yokkkk....Demek ki bu hafta kaçamak yapanların ağzına benim ayağım girmiş...
Bugün erkenden kahvaltımı yaptım şimdi de yürüyüşe gidiyorum
valla hurmayı çikolataya değişmem o kadar tatlı mıımmmmm,ben de her zaman yemiyorum canım eşim almış geçen gün evde duruyo ama yemiyorum,arkadaş ikram etti yediimmmhamarat değilim beee..ameleyim sadece...bildiğin işçi arı
Allah iyiliğinizi versin öldüm sabah sabah gülmekten
günaydın canlarım...çok az vaktim var okadar hızlı baktım ki geçmişe
ben dün dolma manyağı oldum öğlen ve akşam dolma yedim kendi yaptığım bulgurluydu 2 tane yedim cacıkla akşam...ağzıma o ayak başparmağını sokarsınız diye korkuyorum ama öğlen işyerinde mecburen pirinçli kabak dolması yedim ama 1 tane,,öğlen arası 45 dakika akşam 1.5 saat yürüdüm erimiştir heralde..kalanları da buzluğa attım...bizimkiler bi tuhaf..okuldan gelince bişeyler yiyolar sonra akşam yemeğinde mırın kırın zorla 2 lokma yemeler..ben uğraşıyorum boşa gidiyo sinir oluyom valla...
valla dün gece 11 de yemek yaptım kızlar iyice vakitsiz oldum ben yaa..komşumun kolu kırılmıştı onu ziyaret ettik,sonra yürüyüş duş filan o vakte kaldı et sote yaptım..
kızlar vakit tamam beni bekliyolar gitmeliyim öptüm hepiciğinizi
ohhh misssssssss
Tberikler canım
Bugün tam tamına 6,5 km yürüdüm 2 kezdir stadyumda yürüyorum sanırım bundan sonra da orda yürüycem. Zemin daha yumuşak olduğundan yormuyo fazla.bugün kaç tur döndüm hatırlamıyorum
1 tur 400 metre,bense 6.5 km yürüdüm bu sonuçta leylak kelaynak kaç tur dönmüştür? Alın size matematik sorusu
Bugün tam tamına 6,5 km yürüdüm 2 kezdir stadyumda yürüyorum sanırım bundan sonra da orda yürüycem. Zemin daha yumuşak olduğundan yormuyo fazla.bugün kaç tur döndüm hatırlamıyorum
1 tur 400 metre,bense 6.5 km yürüdüm bu sonuçta leylak kelaynak kaç tur dönmüştür? Alın size matematik sorusu
maşallahın var canım kahvaltımı yapıyorum
Ben bugun evdeyim bu sabah erken 8.30da kahvalti ettim
1 yumurta
az peynir
5 zeytin
az yedim cunku oglende arkadasimla bulusup disarda yemek yicez orda fazla kacar diye az ve erken yedim.
Insallah cizz yiyipte aksama bridynin ayaklari agzima girmez
Kiz cigdem iyi akil ettin bu isi onlar aklima gelince istahim kesiliyor.
Bugun acaba o ayaklari print edip yanimami alsam yemek yerken arada bakarimda fazla yemem
simdi kizimi biraz uytup hazirlanicam sonrada cikicaz arkadasimla bulusucaz optum...
16 tur bide çeyrek tur Kız naptın başın dönmedi mi allasen