• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam canlarım,

Akşam yemeğimi yedim. 1 saat kadar oldu.

1 büyük tabak sulu köfte
1 kase yoğurt,
3 kaşık turşu kavurması (fasulye)

Sabah 2 tane de kuru incir yemiştim. Yazmayı unutmuşum:17: (Ay bu 17 bana hiç yakışmıyor) Annem ümreden geldi ya... Hurma, zemzem ve bavulları kargoda kaybolmuştu. Hurmalar geldi. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Çok güzel oluyor onun getirdikleri. Hiç burdakiler ghibi değil. Allahım napıciiim ben. Ayakkabılar da çok tiksinçmiş ama onlar bile kurtarmayabilir beni:(

Bu hafta hiç yürüyüş yapmadım. Sadece dün 1 saat pilates yaptım.

Pilates hocası yürüyüşü öyle vitrin gezer gibi yapmayın dedi. Ben de (vitrin gezme havasında değil manasında) ben 5,5km hızla yürüyorum dedim gururla... Kadın da " İşte tam vitrin gezme hızı... İşe yaramaz. 6,5-7 olmalı" dedi. Ben de mosmor kaldımöyle:53::53:

:23::23::23:

:7::7::7:gönderiyorum sana da canım:16::16:

ben daha pantolon almaya cesaret edemiyorum..:27::27:eskiler de daha dar geliyo:31::31:

yaa bırak sende yaa ne çökmesii..abartıyonuz.:37::37:.kıskanıyo millet ondan öyle diyolar..senin aynadaki hatun da seni kıskanıyor bence..:60::60::60::60:

Aynadaki hatunun kulağını çekicem :60::60::60::60:

Ay aslında kaynanam gördü beni webcam den o dedi yüzün küçülmüş çökmüş diye :9::9::9::9: Eşimle konuşuyorlardı eşimin babası beni de çağırdı nasılsın diye o da gördü :9::9: Yüzün çökmüş diyo. Bende incecik olcam alışsanız iyi olur bu görüntüme dedim :9::9:

hahahahaaa :9::9::9::9::9: insallah canim, bir aydan az kaldi yaaaa ben halen yerimde sayiyorum :18::18::18::18:

ben de bi cay alaiym barim yavvv :7::7::7::7:

:7: Al bakalım gönderdim çayı :1: Vericez:kkk: kaçamak yapmak yok ama demedim mi sana ben kaçamak yok diye :22::22:

Oğlumu uyutmaya gidiyorum. Ben de uyumazsam geri gelirim. Öpüyorum hepinizi.

Pantolon düğmeleri kapanan tüm arkadaşlarımı da can-ı yürekten kutluyor, çok kıskandığımı itiraf ediyorum:9::9::9:

Ay aslında kaynanam gördü beni webcam den o dedi yüzün küçülmüş çökmüş diye :9::9::9::9: Eşimle konuşuyorlardı eşimin babası beni de çağırdı nasılsın diye o da gördü :9::9: Yüzün çökmüş diyo. Bende incecik olcam alışsanız iyi olur bu görüntüme dedim :9::9:

:7: Al bakalım gönderdim çayı :1: Vericez:kkk: kaçamak yapmak yok ama demedim mi sana ben kaçamak yok diye :22::22:

ühüüüüüüüüü :14::14::14::14: tamam yaa ben de cok pismaniiiiimmmmmm :50::50::50::50:

Selam canlarım,

1 büyük tabak sulu köfte
1 kase yoğurt,

Sabah 2 tane de kuru incir yemiştim. Yazmayı unutmuşum :17: (Ay bu 17 bana hiç yakışmıyor) Annem ümreden geldi ya... Hurma, zemzem ve bavulları kargoda kaybolmuştu. Hurmalar geldi. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Çok güzel oluyor onun getirdikleri. Hiç burdakiler ghibi değil. Allahım napıciiim ben. Ayakkabılar da çok tiksinçmiş ama onlar bile kurtarmayabilir beni:(

Pilates hocası yürüyüşü öyle vitrin gezer gibi yapmayın dedi. Ben de (vitrin gezme havasında değil manasında) ben 5,5km hızla yürüyorum dedim gururla... Kadın da " İşte tam vitrin gezme hızı... İşe yaramaz. 6,5-7 olmalı" dedi. Ben de mosmor kaldımöyle:53::53:

Ay çok güldüm Vitrin gezme hızı he :60::60::60::60::60::60::60::60:

Hurmayı sabah ye canım kahvaltıda 1 tane. En azından akşama kadar yakarsın. Ayakkabılara takviye istersen hazırdayım yane :23:

Oğlumu uyutmaya gidiyorum. Ben de uyumazsam geri gelirim. Öpüyorum hepinizi.

Pantolon düğmeleri kapanan tüm arkadaşlarımı da can-ı yürekten kutluyor, çok kıskandığımı itiraf ediyorum:9::9::9:

:9::9::9::9: Kız valla bende hep kıskanırdım :9::9::9::9: İnşallah yakında hepimizinki tamamen kapanacak :9::9::9:

ühüüüüüüüüü :14::14::14::14: tamam yaa ben de cok pismaniiiiimmmmmm :50::50::50::50:

Yarın kaçamak yok :29::29: Parmakları gönderirirm bak alamanyalara kadar :9::9::9::9::9:

:
fesatlar işte:36::36: kaynana:47::47:
iyi demişin:47::47:

Selam canlarım,

1 büyük tabak sulu köfte
1 kase yoğurt,

Sabah 2 tane de kuru incir yemiştim. Yazmayı unutmuşum:17: (Ay bu 17 bana hiç yakışmıyor) Annem ümreden geldi ya... Hurma, zemzem ve bavulları kargoda kaybolmuştu. Hurmalar geldi. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Çok güzel oluyor onun getirdikleri. Hiç burdakiler ghibi değil. Allahım napıciiim ben. Ayakkabılar da çok tiksinçmiş ama onlar bile kurtarmayabilir beni:(

yemekler süper hurmalar sonra seni tırmalar haaa:60::60::60:

yuhhh okaa hız yetmez mi bee..:53::53:

oh be dünya varmış yürüdüm bisiklete bindim hareketleri yaptım o hızla geçti tatlı krizi duşuda aldım çay içen varsa göndereyim hemen:7::7::7::7::7::7:

:

iyi demişsin canım alışsınlar bizdeki türk aklı yakınların komşuların kilo alırsın aman ne olmuşsun derler verirsin ne derdin var derler boşver salla hepsini sen nasıl kiloda olmak ve kalmak istiyosan öle ol canım

fesatlar işte:36::36: kaynana:47::47:
iyi demişin:47::47:

Benim motivasyon kaynağım kızım o :27::27::27: Yüzündeki kıskançlık hissini görünce çok mutşu olurum heralde :47::47::47:

oh be dünya varmış yürüdüm bisiklete bindim hareketleri yaptım o hızla geçti tatlı krizi duşuda aldım çay içen varsa göndereyim hemen:7::7::7::7::7::7:

Kaçamak yerine sporrrrr :46::46::46::46: Harikasın :46::46::46::46: :nazar::nazar::nazar::nazar:

iyi demişsin canım alışsınlar bizdeki türk aklı yakınların komşuların kilo alırsın aman ne olmuşsun derler verirsin ne derdin var derler boşver salla hepsini sen nasıl kiloda olmak ve kalmak istiyosan öle ol canım

Ben de seninki de hafif şişmiş kilo mu aldın ne dedim :9::9::9::9::9:

Üzerse üzerim severse severim :47::47::47:

Benim motivasyon kaynağım kızım o :27::27::27: Yüzündeki kıskançlık hissini görünce çok mutşu olurum heralde :47::47::47:
:
:27::27::27::23::23::23::23:
:46::46::46::7::7::7:
gelin değilmi bak bak şuna çok fenasın dermişim :9::9::9::9::9:

:27::27:fena kıss oo çok fena çookkk:27::18::18::27::27:
aynıı benn:27::27::27:

Kızlar selam , nasılsınız , nasıl gidiyo diyet işleri ? Ben bugün bir bozdum pir bozdum , aman aman :ssz::ssz::ssz:
Bozcaada dönüşünden beri detoks yapıyodum , bi Muratlarda yediğim dondurmalı irmik helvası hariç güzel güzel takılıyodum lakin bugün içime çikolata canavarı girdi ve beni insanlıktan çıkarttı , bikaç gün tatlı göresim yokkkk , sonrası Allah kerim :27::27::27:

Kızlar selam , nasılsınız , nasıl gidiyo diyet işleri ? Ben bugün bir bozdum pir bozdum , aman aman :ssz::ssz::ssz:
Bozcaada dönüşünden beri detoks yapıyodum , bi Muratlarda yediğim dondurmalı irmik helvası hariç güzel güzel takılıyodum lakin bugün içime çikolata canavarı girdi ve beni insanlıktan çıkarttı , bikaç gün tatlı göresim yokkkk , sonrası Allah kerim :27::27::27:

benim yerimede yemişsin sağlık olsun canım

sana da bi ayak başparmağı gönderiyoruz o zaman kayınçom..:27::27:

Kizlar cok haklisiniz, sirf kiskandiklari icin yuzun cokmus diyorlar.
Bu yuzden bu bize motive olsun. Karataya devam.:kkk::kkk:
Ama ben aynaya bakinca daha kendimde vermem gereken cok kilo goruyorum. Onemli olan bu. Karataya devam.
Benimde icine giremedigim bir pantolan vardi, iyiki hatirlattiniz hemen deneyecegim.

Back