• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah : peynirli omlet , domates salatalık zeytin , fındık , 2 günkurusu süt yeşil çay

ağğğşam : kurufasulye yoğurt karışık salata

hiç bozmuyorum kısçeler daha hiç kaçamak yapmadım bugün beli kavuşmayan iki pantolonumu kavuşturdum sonunda :51:
zayıflarım diye aldığım 10 pantolondan ikisini taburcu ettim kaldı 8 i :9::9::9:

öncelikle hoşgeldiniz:16::16:

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..:kkk::kkk:

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..:kkk::kkk::kkk:

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten :34::34:
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz:34:
bana bunu kabul ettiğinizi özel mesaj olarak gönderirseniz sizi de listemize eklerim...:34:başarılar:16:

nasilsiniz iki gundur giremedim.
Uamrim herkes iyidir.
Kizlar ben kacamaklardan sonra neyseki 3 gunu kacamaksiz gecirdim.
Aldigim kilolar hala duruyor. Umarim cumaya kilo veririm.
Neyse dun yediklerimi yazayim
sabah
1 muz 1 avuc ceviz
aksam
yesil mercimek yemegi
ayran

bugun sabah
1 muz ceviz
aksam
balik salata

az oldu ama bunu yapmam lazim. Ben 65 degil bu gidisle 70i bile zor gorucem.
Kizlar gorenler yuzun cokmus diyor, gercekten mi yoksa kiskandiklari icinmi diyorlar anlayamadim. Yuzumun cokmemesi icin ne yapmam lazim
neyse ben gidiyom cocuklarin yemegini vereyim

öncelikle hoşgeldiniz:16::16:

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..:kkk::kkk:

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..:kkk::kkk::kkk:

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten :34::34:
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz:34:
bana bunu kabul ettiğinizi özel mesaj olarak gönderirseniz sizi de listemize eklerim...:34:başarılar:16:

sersumummm bişi sorcam ben yine sana :17: en geç 7 de yemek yiyorum ben her zaman , bu leptin hormonu için sadece uyuma saati mi önemli ?

Uamrim herkes iyidir.
sabah
1 muz 1 avuc ceviz
aksam
yesil mercimek yemegi
ayran

bugun sabah
1 muz ceviz
aksam
balik salata

Kizlar gorenler yuzun cokmus diyor, gercekten mi yoksa kiskandiklari icinmi diyorlar anlayamadim. Yuzumun cokmemesi icin ne yapmam lazim
kıskanıyorlardır canım:27:..takma kafana..hep öyle olur zaten..kilo veremezsin iraden zayıf senin bu kilo sana yakışıyor derler:36::36:..kilo vermeye başlarsın bakarlar başarıyosun demoralize olman için ayy yüzün çökmüş hiç yakışmamış derler..:37::37::37:
canları cehenneme:47::47:

Son düzenleme:
iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız

akşam

fırında çipura salata 3 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı biri beni durdursun tatlı yemek istiyorum yemeğin üzerine yogurda 2-3 gün kurusu 3 ceviz tarçın keten tohumu katıp yedim

selam kızlar.bugünkü menüm
öğle:tavuk sote,yoğurt,1 avuç ceviziçi
akşam:tarhana çorbası,2 kaşık tavuk sote,salata,1 avuç ceviziçi

bu arada jillian yapanlar var.bende cdsini almıştım ama daha başlayamadım.aslında akşamları yapabilsem harika olur.1 kere yapmaya çalıştım nefes nefese kaldım:37:

sersumummm bişi sorcam ben yine sana :17: en geç 7 de yemek yiyorum ben her zaman , bu leptin hormonu için sadece uyuma saati mi önemli ?

canım uyuma da önemli bir de öğünler arası en az 4-5 saat olmalı ki leptin devreye girsin..leptinin en çok salgılandığı vakit de gece 2-5 arası..onun için erkeen yatmalı kaçırmamalıyız.:34::34:

Uamrim herkes iyidir.
sabah
1 muz 1 avuc ceviz
aksam
yesil mercimek yemegi
ayran

bugun sabah
1 muz ceviz
aksam
balik salata

kesin kıskanmışlardır canım moralini bozma sakın

Leptin hormonu iştahı kapatan, yağları yakan hormondur. İnsülin hormonu da acıktıran ve yağları depo eden hormondur. Leptin, vücutta bulunan tüm hormonların işlemesini idare eden hormondur. Orkestra şefidir. Tiroide, pankreasa, strese, seks hormonlarına her şeye emreder.

Ağzımıza bir yiyecek koyar koymaz kan şekerimiz yükselir. Kan şekeriyle beraber insülin hormonu da yükselir. 2 saat sonra insülin düşmeye başlar ve vücuttaki şeker enerjiye dönüşür, 2 saatten sonra da glukagon depo edilmiş şekeri enerjiye dönüştürür. İşte bunlardan sonra leptin hormonu devreye girer ve o zaman yağlar yakılmaya başlanır ve depo edilmiş olan yağlar enerji sağlamak için kullanılır. 4 saat aralıkla yemek yendiğinde metabolik olarak yağların yanma süresi başlar ve devam eder. Onun için biz sık sık yedikçe insülin salgılanır, insülin salgılandıkça da uzun vadede insülin direnci oluşur ve bu şekilde kilo vermeye imkân ve ihtimal yoktur.

Son 15 yıldır her gün bir yerde karşımıza çıkan yo-yo diyetler, azar azar sık sık yiyin tavsiyeleri, her sağlık programında başka bir beslenme önerisi karşımıza çıkıyor. Yine de tüm dünyayı etkisi altına alan obeziteyi ve yayılma hızını durdurmak şöyle dursun aksine git gide daha vahim bir boyuta ulaştığını görüyoruz. İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay yurtdışından kopyalanıp Türk hastalara önerilen diyetlerin kalıcı olarak kilo vermede etkili olmadığını ve sık sık yemenin uzun vadede insülin direnci oluşturduğunu söylüyor.:kkk::kkk::kkk:

$600834_500879273299354_1996016346_n.jpg

:60::60::60::60:

Yok kıss yapar mıyım:27::27:amma velakin reglden dolayı kendimi çok şiş hissediyorum,o yüzden cuma günü tartı ne gösterir bilmem:1::1:

Aferim kuzuuuuumm. Olsun kaçamak yapmadığın için nasılsa haftaya --- çıkar :16::16::16:

Afiyet olsun çiğdemim:16::16:
Sabah yumurta yemeyince acıkmıyomusun kısss:52::52:

Yok cnm muz ve kakao ve meyve yedim ya saat 5 gibi acıkıyorum ama yemek hazırlarken zaman hızlı geçiyo unutuyorum :27::27:

bugün 2 öğün yapacaktım ama dayanamadım..

akşam
:56::56::56:
2-3 kaşık patlıcan oturtma
yoğurt
acı biber..bu sıra iyi dadandım çok hoşuma gidiyo:23::23:
:56::56::56:

Afiyet olsun canım güzelmiş menücüğün :1::1:

ben de çayımı aldım geldim karşılıklı içelim canım:7::7::7:

Bende istiyoommmmmmmmmmm :7:

aynen çiğdoş ama şimdi bütün hareketleri yapıyorum şınav hariç :17: şınavı o beginner olan kız gibi yapıyorum hala :14:

Ay bn öyle bile yapamadım kız :9::9::9::9: Totomu kaldıramıyorum heralde kolların gelişmesi lazım önce :9::9::9:

Bir de çok hızlılar yahu. Hızlarına yetişemiyorum ardarda yapıyorlar benim kalbim dayanmıyor valla :14::14::14:

Sabah : peynirli omlet , domates salatalık zeytin , fındık , 2 günkurusu süt yeşil çay

hiç bozmuyorum kısçeler daha hiç kaçamak yapmadım bugün beli kavuşmayan iki pantolonumu kavuşturdum sonunda :51:
zayıflarım diye aldığım 10 pantolondan ikisini taburcu ettim kaldı 8 i :9::9::9:

:16::16::16::16: Aferin ya süpersin bozma sakın

Bugun herkes aynı aktiviteyi yapmış anlaşılan :9::9:

Benim de 4 pantolonum vardı totomdan yukarı geçmeyen. 2si kapandı ama baya dar. 1 i kapanmaya ramak kaldı. diğeri ise hala yukarı geçmiyo :9::9::9::9:

Uamrim herkes iyidir.
sabah
1 muz 1 avuc ceviz
aksam
yesil mercimek yemegi
ayran

bugun sabah
1 muz ceviz
aksam
balik salata

Kilo verince benim de biraz çöktü aslında bence. Ama ideal kilona geldikten sonra bi süre aynı kiloda kalınca toplanıyor yüz. Protein ağırlıklı beslenebilirsin canım. Kaslar protein yapıda ya ne blim. :32:

:46::46::46::46::nazar::nazar:
iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız

akşam

fırında çipura salata 3 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı biri beni durdursun tatlı yemek istiyorum yemeğin üzerine yogurda 2-3 gün kurusu 3 ceviz tarçın keten tohumu katıp yedim
afiyet olsun canım.:16:.gün kurusuyla yırtmışın tatlı krizini bravo:46::46:
selam kızlar.bugünkü menüm
öğle:tavuk sote,yoğurt,1 avuç ceviziçi
akşam:tarhana çorbası,2 kaşık tavuk sote,salata,1 avuç ceviziçi

bu arada jillian yapanlar var.bende cdsini almıştım ama daha başlayamadım.aslında akşamları yapabilsem harika olur.1 kere yapmaya çalıştım nefes nefese kaldım:37:

afiyet olsun sana da canım:16:

Afiyet olsun canım güzelmiş menücüğün :1::1:

Bende istiyoommmmmmmmmmm :7:

Benim de 4 pantolonum vardı totomdan yukarı geçmeyen. 2si kapandı ama baya dar. 1 i kapanmaya ramak kaldı. diğeri ise hala yukarı geçmiyo :9::9::9::9:

Kilo verince benim de biraz çöktü aslında bence. Ama ideal kilona geldikten sonra bi süre aynı kiloda kalınca toplanıyor yüz. Protein ağırlıklı beslenebilirsin canım. Kaslar protein yapıda ya ne blim. :32:

:23::23::23:

:7::7::7:gönderiyorum sana da canım:16::16:

ben daha pantolon almaya cesaret edemiyorum..:27::27:eskiler de daha dar geliyo:31::31:

yaa bırak sende yaa ne çökmesii..abartıyonuz.:37::37:.kıskanıyo millet ondan öyle diyolar..senin aynadaki hatun da seni kıskanıyor bence..:60::60::60::60:

Şok etkisi yarattı yani :9::9::9::9::9:

Olsun çifte tiksinti seni bir ay idare eder Tr de fıstık gibi dönersin :9::9::9::9:

hahahahaaa :9::9::9::9::9: insallah canim, bir aydan az kaldi yaaaa ben halen yerimde sayiyorum :18::18::18::18:

ben de çayımı aldım geldim karşılıklı içelim canım:7::7::7:

ben de bi cay alaiym barim yavvv :7::7::7::7:

ay bu da benden :9::9::9::9: :13::13::13::13:

Back