• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:23::23::23::23::23: Aynı ben diyo bide :60: :60:

İnanır mısın bilmem ama çok yüksek sesle güldüm hatta gülüyorum şuan :27::27::27: :60: :60:

Altıma işicem gülmekten şimdi :60::60::60::60::60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60: Eve gelip gizlice çekim yaptım Bırdy :60::60::60::60::60::60::60:

Ay ne güldüm ya gözlerim yaşardı valla katıldım :60::60::60::60::60::60::60:

inanırım inanırımm:60::60::60::60::60:
:60::60::60::60::60:lazımlıkları hazırlayın gariii
:60::60::60::60::60:

eşimle kızım da ben sesli gülünce garip garip bakıyolar sonra onlara da okuyom onlarda yerlerde oluyiii

:27::27::27::27::51::51::51:

olsun yemiş çikolatayı..:27::27:

:60::60::60: nooldu tırsstın mıı:23::23:

:52::52::52::48::48::48:

:27::27::27:

aynı anda almışız senle..:60::60:

Muhtarım sabah bi uyandım benim iki bademcik birbirine yapışmış , ses bildiğin Mahmut Apla modunda , kıpırdıcak halim yokkk emme koşu antremanı yapılmalı...O halimle eniştenle gittik gölet mevkine ...4 km , bunun 1.5 km koşu , kalanı yürüyüş ...Galiba bu olay benim çikolata olayını tetikledi....Şuan hala midem kalkık ve de çarpıntım var , tatlı yemek hiç yaramıyo bana aslında ama bazan tutamıyorum kendimi :ssz::ssz::ssz::ssz:

inanırım inanırımm:60::60::60::60::60:
:60::60::60::60::60:lazımlıkları hazırlayın gariii

eşimle kızım da ben sesli gülünce garip garip bakıyolar sonra onlara da okuyom onlarda yerlerde oluyiii

Ne parmakmış be herkesi yerlere yatırdı :60: :60: :60: :60: :60: :60: Lazımlıklı girecem bu foruma artık :60: :60: :60: :60: :60: :60:

Muhtarım sabah bi uyandım benim iki bademcik birbirine yapışmış , ses bildiğin Mahmut Apla modunda , kıpırdıcak halim yokkk emme koşu antremanı yapılmalı...O halimle eniştenle gittik gölet mevkine ...4 km , bunun 1.5 km koşu , kalanı yürüyüş ...Galiba bu olay benim çikolata olayını tetikledi....Şuan hala midem kalkık ve de çarpıntım var , tatlı yemek hiç yaramıyo bana aslında ama bazan tutamıyorum kendimi :ssz::ssz::ssz::ssz:

mahmut apla :44::44::60::60: ha bizim mamıt apla:60::60:

:ssz::ssz:tüüü üzüldüm.:5:.nekaa yedinde ölee mideni kaldırdın çarpıntı yaptırdın kıss..:26::26::26:

başladın mı tutamıyosun kendini di mii:51::51:dikkat et kendine canımcım..sen bize lazımsın:38::38::38:

yogurt kuru kayısı ceviz tarçın birebir bugün onunla geçirdim yoksa dolapdaki dondurmayı yada kızların bitterleri götürecektim bende

mahmut apla :44::44::60::60: ha bizim mamıt apla:60::60:

:ssz::ssz:tüüü üzüldüm.:5:.nekaa yedinde ölee mideni kaldırdın çarpıntı yaptırdın kıss..:26::26::26:

başladın mı tutamıyosun kendini di mii:51::51:dikkat et kendine canımcım..sen bize lazımsın:38::38::38:

Evet başladım mı bütün dünyayı yiyesim geliyo valla ...Çok yedim ve çok çeşitli şeyler yedim , cins ve miktar vermiim , özendirici olmasın.....:ssz::ssz::ssz: Neyse işte , siz n'aaptınız , var mı kaçamak-kuçamak-göçemek?

canummm dikkat et kendine:16:

valla benimki sızmıştı uykusundan kalktı gösterdim gülüyo o da..sonra yine sızdıı..:60::60::60:güyaa maç seyrediyoo..:60::60:

benım ki de mac izliyor pc bana kaldı :24::24::24::24:

yogurt kuru kayısı ceviz tarçın birebir bugün onunla geçirdim yoksa dolapdaki dondurmayı yada kızların bitterleri götürecektim bende

Ohhh senin yediklerin çok güzelmiş Kardelenimmm , akıllı kadınsın valla :34::34::34: Ben mal mal yedim valla çikolataları , ekmekleri şeyleri falan , oyyyy...

valla benimki sızmıştı uykusundan kalktı gösterdim gülüyo o da..sonra yine sızdıı..:60::60::60:güyaa maç seyrediyoo..:60::60:

Bende güya maç izliyorum :60::60:

Çarpıntın mı varr :5: Yatar pozisyonda olma canım. :5: Az ye canım eğer çok canın isterse de :5:

Bende muz, ceviz, kakao, süt karıştırdım. Buzluğa koydum sanki bir dondurmaymışcasına yicem onu kaçamak canım istediği bir gün :27:

Ne parmakmış be herkesi yerlere yatırdı :60: :60: :60: :60: :60: :60: Lazımlıklı girecem bu foruma artık :60: :60: :60: :60: :60: :60:
bizim hepimizin var birer lazımlığı leylakın benim melexinin birdy ve oyamın..eski topikte almıştık de mi kızlar..melexinin maceralarında:60::60::60:
Evet başladım mı bütün dünyayı yiyesim geliyo valla ...Çok yedim ve çok çeşitli şeyler yedim , cins ve miktar vermiim , özendirici olmasın.....:ssz::ssz::ssz: Neyse işte , siz n'aaptınız , var mı kaçamak-kuçamak-göçemek?
he bilirim bi sen bi de leylakın aplasıı :27::27:
yok valla :50::50:hele senin ayakları görünce ne mümkün:35::35::35::60::60:

Çarpıntın mı varr :5: Yatar pozisyonda olma canım. :5: Az ye canım eğer çok canın isterse de :5:

Bende muz, ceviz, kakao, süt karıştırdım. Buzluğa koydum sanki bir dondurmaymışcasına yicem onu kaçamak canım istediği bir gün :27:

onu denedim pek begenmedim ben

sonrasında yürüyüşe kaçtım canım yoksa tutamayacaktım kendimi

Ohhh senin tarif de güzelmiş...
Çarpıntıdan korkma , ben biliyorum onu artık....
Bizde de Kuzey-,Güney açık ...Kuzey 15 dakkadır falan monolog yapıyo , Cemre'ye evlenme teklif etti şimdi , Cemre nihayet konuştu ve "nevet" dedi...Öpüşmek yok , sarılıyolar mütemadiyen....

Bizde de Kuzey-,Güney açık ...Kuzey 15 dakkadır falan monolog yapıyo , Cemre'ye evlenme teklif etti şimdi , Cemre nihayet konuştu ve "nevet" dedi...Öpüşmek yok , sarılıyolar mütemadiyen....

bugün yan komşum kızımla yaşıt olan çaya çagırdı çay öncesinde kagıt helva arasında dondurma ikram etti mahsusmu yapıyosun dedim bişşey olmaz abla ye ne olacak yemem saol dedim çaya talim ettim kızmamak eldemi :27::27::47::47::47:

tabee survivor yok :23::23::23:

bugün yan komşum kızımla yaşıt olan çaya çagırdı çay öncesinde kagıt helva arasında dondurma ikram etti mahsusmu yapıyosun dedim bişşey olmaz abla ye ne olacak yemem saol dedim çaya talim ettim kızmamak eldemi :27::27::47::47::47:

bi de bişey olmaz demiyolar mı çileden çıkıyom..:47::47::47:

cok guzel fikir bende yapayim. Buzlukta o olunca en azindan fazla baska bir sey yemem,
Bu arada pantolonumu denedim. Pek bir degisiklik yok. Yaklasik 20 gun once denemistim. Ama kilomda da degisiklik pek yok. Onun icin hep ayni,
olsun 20 gun sonra degisicek eminim:kkk::kkk:

bizim hepimizin var birer lazımlığı leylakın benim melexinin birdy ve oyamın..eski topikte almıştık de mi kızlar..melexinin maceralarında:60::60::60:

hee kıss her eve lazımlık lazım deyip almıştık zamanında:52::52:

ben zaten birdyi okudukça acaba ablam mı yazıyo diyorum:9::9:o da aynı birdy gibi kaçamağa bi başladımı herşeyi son kırıntısına kadar yiyiyo:27::27::9::9:

Lazımlıklarımız olmadan topiğe girmiyoruz biz , sizin haberiniz yok mu yoksa kızlar :52::52::52:
He , Leylakımın aplasıyla ben ruh eşiyiz , o benim bu dünyadaki diğer yarım :52::52::52:
Ayaklarımdan pek hoşlanmamış gibi gördüm seni :52::52::52:

Back