bulamamıştım smileyivideodaki kadının kolları çok çirkin omuzlarıda o kadar yapma sakın kaslı kaslı olmuş kadına yakışmıyor
hocanın yeni yazı dizisi Prof. Dr. Canan Karatay Posta Gazetesi Yazı Dizisi (Hepsi bir arada)
günaydınn
kahvaltımı yaptım gayet güzeli klasik kahvaltı
bugün sınavım var herkese iyi günler diliyorum akşam hürremden sonra gelirim belki yarında sınavım var ama hürremciğimi izlemeliyim
günaydınlar...
dün öğle yemeğinde tavuk suyu çorba, enginar yemeği, ve salata yedim.
İş çıkışı anneme gittim. orda 1 adet salatalık yedim.
eve gelince saat 10 du. Biliyorum çok geçti ama 4-5 kaşık taze fasulyeyle, iki kase ev yoğurdu yedim. Leptin meptin kaçtı tabi...
Sabah tartıldım 79,8hayal olmuş kocaman bir 80,7 vardı karşımda
neyse moral bozmak yok devam...
Bu sabah:
1 bardak elma sirkeli su,
yarım tatlı kaşığı polen
2 omega 3
1 b kompleks
1 incir
1 avuç fıstık badem ceviz
1 avuçta kabakçekirdeği
en üstünede 2 çaykaşığı kuru kahve yedim . Ne kadar güsel ne kadar güsel içime işledi tadı
şu ana kadarda 1 litre su 1 fincanda adaçayı...
Birazdan öğle yemeğine gideceğim kısmetse... köfte ve yoğurt var...
Akşamı ayranla geçiştirebilirim inşallah...
günaydınn
bugün sınavım var herkese iyi günler diliyorum akşam hürremden sonra gelirim belki yarında sınavım var ama hürremciğimi izlemeliyim
Bacaklarımı aldım ohhh kaymak gibi oldu açtım müziğimide
sabah : peynirli omlet , cherry domates , zeytin , bi avuç fındık , 2 gün kurusu , bi bardak süt , yeşil çay
dün akşam cilyınımıda yaptım ama yazamadım buraya spordan sonra yıkanıp hemen tumba yatakbugun 6.günüm cilyında olleeeey 4 gün sonra level 1 bitiyo yuppiler olsun
Bazen kendimizi üzemek için yer arıyoruzOlsun düzeltirsin canım cumaya kadar
Kuru kahveli müsli olmuşYa bende değişik bişiler istiyyoooommm
Muzlu kakao muydu o güzel olan neydi. Onu mu yapsamki
dün akşam ki menüm;
çorba
balık
salata
sabahta klasik karatay kahvaltısı
bir aydır dizlerimin alt tarafı çok kötü ağrıyodu. 5 dk yol yürüsem kitlenip kalıyordum resmen. işe gidip gelmek işkence olmuştu o derece. artık bugün de yolda aynısını yaşayınca doğru hastanye gittim. kas gevşelticiyle magnezyum verdi bakalım inş işe yarar
kuru kahveli müsliharika gerçekten...
ayy sen de benim gibisin..ben de kocişimi bi yastıkla aldatıyorum..sabah bi kalkıyoz ben enişte ve yastığım..bel fıtığı var ya bende de..
bazen kocişim diyo..al şu sevgilini öte tarafaa[/I][/B][/SIZE][/COLOR]
Eki Görüntüle 717315
bunlar gibii...
Quervain ne kıs internette bakiim bi ara
Gecenin son komik hikayesini anlatıp pc yi devrediyim bende.
Annem ananeme gidince ben 78 yaşında hafif bunak orta sağır ileri sabit fikirli babama ve yeğenime bakmak için anneme geldim yiğenim bu sabahki macerasını anlattı sabah babam evden çıkarken kapıyı çekmiş ama çift kilitlerde biri yamulmuş olsa gerek kapı kapanmamış
babamda arkasına bakmadan gitmiş tabii kapı açık yeğende artık kaç saat sonra bilmiyorum apartman merdiveninden inenlerin patır patır ayak seslerine uyanmış bi bakmış kapı açık sonra ilk işi ıphone bilgisayarını ve kendi cüzdanını kontrol etmiş sonra çıkmış gitmiş evladım bizim eşyalarıda kontrol etseydin ya dedim ne dese beğenirsin sizinkilerin modası geçmiş hırsız napsın dedi
Hepiniz öptüm
Ay yoook nerdeeee ben hiç skı değilim canım. Acayip gevşeğim. Yani demekki vucudumun çogu yağ benimBirde düzenli spor yapmıyorum. Kardiyo ağırlık mağırlık çalışmıyorum. O yüzden kilo versem bile fitnes ya da pilates gibi bişeylere başlıcam batıda. Az kaldı bu yaz dönmüş olucaz zaten. Bende sevmem kadın dediğin belli belirsiz bi kas yapmalı azıcık yani Öyle hoş oluyor
Ficans Çiğdoo hoşgelmişinizBirdy san afiyet olsun anacım bari ayran iç yat be yaw iyi geceler
Gecenin son komik hikayesini anlatıp pc yi devrediyim bende.
Annem ananeme gidince ben 78 yaşında hafif bunak orta sağır ileri sabit fikirli babama ve yeğenime bakmak için anneme geldim yiğenim bu sabahki macerasını anlattı sabah babam evden çıkarken kapıyı çekmiş ama çift kilitlerde biri yamulmuş olsa gerek kapı kapanmamış
babamda arkasına bakmadan gitmiş tabii kapı açık yeğende artık kaç saat sonra bilmiyorum apartman merdiveninden inenlerin patır patır ayak seslerine uyanmış bi bakmış kapı açık sonra ilk işi ıphone bilgisayarını ve kendi cüzdanını kontrol etmiş sonra çıkmış gitmiş evladım bizim eşyalarıda kontrol etseydin ya dedim ne dese beğenirsin sizinkilerin modası geçmiş hırsız napsın dedi
Hepiniz öptüm
Gunaydın kızlar,hepinizin günü çok güzel geçsin inşallah
karmaşa bizim işimiz
sen de mi atarlısın kızenişteyle akşam 1 saat yürüdük serin havada oohhh miss,yürüyüş ayakkabısı aldı da kendisi ona heves etti
sadece kahkülse kestir tamamBende kestiricem baaaaneeeeAma ben bütün kilolarını verdikten sonra kestiricem sersumum Kahkül kestiricem de kendüme
Valla yarısı onun sayesinde götürdüler bide elediler dün gece sümüklü Irmak hiç bişi yapamıyor
Ama favorim Doğukancığım. Hem babasından hem orda da çalışkan, yarışlarda da elinden geleni yapıyor e daaa nooolsun
Çocuğa eli donunda yemek mi yedirdinO kaaa zor mu yaa
Demek yastıkla aldatıyosun he
İçiyim mi içmiyim mi :44: İçiyim mi içmiyim miİçiyim mi içmiyim mi
En sonunda eğer kahve içersem uykum kaçar => Uykum kaçarsa leptin kaçar = vazcaydım
Ama bende yeni geldiğimizde bi kere anahtarı dışarda unutmuştum hem de doğuda
Eşim de korkutmuştu bak çok dikkat et falan filan diye
Ayyyyy sabaha kadar kalmış. Eşimde görevdeydi geldi anahtarla açıp girmeye çalışıyor. Bende bişeyler yiyorum işe gidicem mutfaktayım. Onda anahtar olmadığını da bliyorum. Ayyyy o refleksle elime bi cam vazo alıp koştum hemen kapıya üst kilitleri kilitlemeye çalışıyorum bide elimde vazo elim ayağıma dolaştı gücüm kalmadı. Neyse o ara buda kapıyı açtı (Kapı tutukluk yapıyordu bazen ) kapı açık o ittiriyo ben ittiriyorum. En son açsana hayatım diyince benim bacaklar tutmaz oldu
Bana bir kızdı bir kızdı anlatamam. Sonra ne olur ne olmaz diye kilidi değiştirdik
harika paylaşım canım.hocanın yeni yazı dizisi Prof. Dr. Canan Karatay Posta Gazetesi Yazı Dizisi (Hepsi bir arada)
başarılar canım.günaydınn
aaa hemen de bozma moralinigünaydınlar...
dün öğle yemeğinde tavuk suyu çorba, enginar yemeği, ve salata yedim.
İş çıkışı anneme gittim. orda 1 adet salatalık yedim.
eve gelince saat 10 du. Biliyorum çok geçti ama 4-5 kaşık taze fasulyeyle, iki kase ev yoğurdu yedim. Leptin meptin kaçtı tabi...
Sabah tartıldım 79,8hayal olmuş kocaman bir 80,7 vardı karşımda
neyse moral bozmak yok devam...
.
Yatağın bir ucunda ben, bir ucunda Hacı yatıyor. Hele ki yaz gelince! Lüzum halinde ortada buluşuyoruz
Meşhur dörtlükteki gibi:
El ele,
Diz dize,
Göz göze
..t ..te,
Git öte
Biz 15 yıl sonunda git öte kıvamına geldik
Muhtarım, bu yazıdan sonra ihtar vermeyesin bana
Hatunun hastalıkları bile egzotik... Oysa ben, olsam olsam fıtık olurum, basur olurum...
Ben pilatese başladım ama 1 saatlik ders boyunca homurdanıyorum. Ahlayıp, ofluyorum. Sonunda kadın beni kovacak...Diğerlerinin de motivasyonunu düşürüyorum diye... En son dün" Allahım sana geliyorum" demişim. Millet hareketi bırakıp gülmeye başladı
sende sosyete ben de sosyeteSabah da 10:00 da arkadaşlarımla kahvaltı ettim. Jaddeye gittik. Klasik kahvaltımı ettim. Yalnız kaçamağım oldu. Kızarmışkabak-biber üstüne yoğrt dökmüşler. 1 kaşık ondan yedimAma yenilebilecek börek, kek, profiterol ve tatlı çeşitlerinin arasından bu kadarla yırttım diye düşünüp kendimi avutuyorum.
Düşündüm de dün ne sosyetik bir gün geçirmişim ayol: Pilates, masaj, kuaför, sinema... Peh peh...
Kocama da posta koyuyorum bu arada... Evlilik ydönümümüzde bir çiçek getirmedi diye.
Melexin canım sen Avrupa yakasından "kutup ayusu "diye bağırıyosun ya bazen. Benimki Anadolu yakasından "Mevcuuut diye ses veriyor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?