Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bulamamıştım smileyi videodaki kadının kolları çok çirkin omuzlarıda o kadar yapma sakın kaslı kaslı olmuş kadına yakışmıyor

Ay yoook nerdeeee ben hiç skı değilim canım. Acayip gevşeğim. Yani demekki vucudumun çogu yağ benim Birde düzenli spor yapmıyorum. Kardiyo ağırlık mağırlık çalışmıyorum. O yüzden kilo versem bile fitnes ya da pilates gibi bişeylere başlıcam batıda. Az kaldı bu yaz dönmüş olucaz zaten. Bende sevmem kadın dediğin belli belirsiz bi kas yapmalı azıcık yani Öyle hoş oluyor

Bi okuyum ben bunu Nasılsa senden çay da geldi oh

günaydınn

kahvaltımı yaptım gayet güzeli klasik kahvaltı

bugün sınavım var herkese iyi günler diliyorum akşam hürremden sonra gelirim belki yarında sınavım var ama hürremciğimi izlemeliyim

günaydınlar...

dün öğle yemeğinde tavuk suyu çorba, enginar yemeği, ve salata yedim.

İş çıkışı anneme gittim. orda 1 adet salatalık yedim.
eve gelince saat 10 du. Biliyorum çok geçti ama 4-5 kaşık taze fasulyeyle, iki kase ev yoğurdu yedim. Leptin meptin kaçtı tabi...

Sabah tartıldım 79,8 hayal olmuş kocaman bir 80,7 vardı karşımda

neyse moral bozmak yok devam...

Bu sabah:
1 bardak elma sirkeli su,
yarım tatlı kaşığı polen
2 omega 3
1 b kompleks
1 incir
1 avuç fıstık badem ceviz
1 avuçta kabakçekirdeği
en üstünede 2 çaykaşığı kuru kahve yedim . Ne kadar güsel ne kadar güsel içime işledi tadı

şu ana kadarda 1 litre su 1 fincanda adaçayı...
Birazdan öğle yemeğine gideceğim kısmetse... köfte ve yoğurt var...
Akşamı ayranla geçiştirebilirim inşallah...

günaydınn

bugün sınavım var herkese iyi günler diliyorum akşam hürremden sonra gelirim belki yarında sınavım var ama hürremciğimi izlemeliyim

Başarılar canım umarım iyi geçer sınavın

Bazen kendimizi üzemek için yer arıyoruz Olsun düzeltirsin canım cumaya kadar
Kuru kahveli müsli olmuş Ya bende değişik bişiler istiyyoooommm

Muzlu kakao muydu o güzel olan neydi. Onu mu yapsamki

günaydınn

başarılar canım sınavda

NuruDilara
günaydınlar...

dün öğle yemeğinde tavuk suyu çorba, enginar yemeği, ve salata yedim.

İş çıkışı anneme gittim. orda 1 adet salatalık yedim.
eve gelince saat 10 du. Biliyorum çok geçti ama 4-5 kaşık taze fasulyeyle, iki kase ev yoğurdu yedim. Leptin meptin kaçtı tabi...

Sabah tartıldım 79,8 hayal olmuş kocaman bir 80,7 vardı karşımda

neyse moral bozmak yok devam...

Bu sabah:
1 bardak elma sirkeli su,
yarım tatlı kaşığı polen
2 omega 3
1 b kompleks
1 incir
1 avuç fıstık badem ceviz
1 avuçta kabakçekirdeği
en üstünede 2 çaykaşığı kuru kahve yedim . Ne kadar güsel ne kadar güsel içime işledi tadı

şu ana kadarda 1 litre su 1 fincanda adaçayı...
Birazdan öğle yemeğine gideceğim kısmetse... köfte ve yoğurt var...
Akşamı ayranla geçiştirebilirim inşallah...

sanada günaydın canım elma sirkesini ben pek tavsiye etmiyorum böbreklerinde ilerde sorun çıkabilir canım hocada kullanıl diyor ama sadece salatalarda moral bozmaya gerek yok elbet gidecek bu kilolar

Son düzenleme:

Kızlar facede paylaşmıştım Buraya da yazayım

Refleksoloji deniyor buna ayak tabanında vucudun orgnlarını etkileyen sinirler. Kabızlığı olanlar sindirim sisteminin olduğu yerlere bi uyarı yapsın bakalım. İşe yarayacak mı :44:

Bacaklarımı aldım ohhh kaymak gibi oldu açtım müziğimide
sabah : peynirli omlet , cherry domates , zeytin , bi avuç fındık , 2 gün kurusu , bi bardak süt , yeşil çay

dün akşam cilyınımıda yaptım ama yazamadım buraya spordan sonra yıkanıp hemen tumba yatak bugun 6.günüm cilyında olleeeey 4 gün sonra level 1 bitiyo yuppiler olsun

Çok zorlandım ben çoookk Nefesim kesilcek sandım ilk gün sana da oldu mu

dün akşam ki menüm;
çorba
balık
salata

sabahta klasik karatay kahvaltısı

bir aydır dizlerimin alt tarafı çok kötü ağrıyodu. 5 dk yol yürüsem kitlenip kalıyordum resmen. işe gidip gelmek işkence olmuştu o derece. artık bugün de yolda aynısını yaşayınca doğru hastanye gittim. kas gevşelticiyle magnezyum verdi bakalım inş işe yarar

geçmiş olsun canım...

Yatağın bir ucunda ben, bir ucunda Hacı yatıyor. Hele ki yaz gelince! Lüzum halinde ortada buluşuyoruz
Meşhur dörtlükteki gibi:

El ele,
Diz dize,
Göz göze
..t ..te,
Git öte

Biz 15 yıl sonunda git öte kıvamına geldik

Muhtarım, bu yazıdan sonra ihtar vermeyesin bana

Quervain ne kıs internette bakiim bi ara

Hatunun hastalıkları bile egzotik... Oysa ben, olsam olsam fıtık olurum, basur olurum...

Tam zamane çocuğu

Ben pilatese başladım ama 1 saatlik ders boyunca homurdanıyorum. Ahlayıp, ofluyorum. Sonunda kadın beni kovacak...Diğerlerinin de motivasyonunu düşürüyorum diye... En son dün" Allahım sana geliyorum" demişim. Millet hareketi bırakıp gülmeye başladı

Dün öğlen artık yemekleri yedim yazmıştım ya... Akşam 18:30 da evden çıktım. Yemek için erken oldu, yiyemedim. Oğlumla Iron Man e gittik. Eve 21:30 da geldik. Bu sefer de geç oldu Sonuçta aç kaldım!

Sabah da 10:00 da arkadaşlarımla kahvaltı ettim. Jaddeye gittik. Klasik kahvaltımı ettim. Yalnız kaçamağım oldu. Kızarmışkabak-biber üstüne yoğrt dökmüşler. 1 kaşık ondan yedim Ama yenilebilecek börek, kek, profiterol ve tatlı çeşitlerinin arasından bu kadarla yırttım diye düşünüp kendimi avutuyorum.

Düşündüm de dün ne sosyetik bir gün geçirmişim ayol: Pilates, masaj, kuaför, sinema... Peh peh...

Kocama da posta koyuyorum bu arada... Evlilik ydönümümüzde bir çiçek getirmedi diye.

Melexin canım sen Avrupa yakasından "kutup ayusu "diye bağırıyosun ya bazen. Benimki Anadolu yakasından "Mevcuuut diye ses veriyor sana

Son düzenleme:
ah bu gençlik..biz de öptük safroşum
Gunaydın kızlar,hepinizin günü çok güzel geçsin inşallah

karmaşa bizim işimiz

sen de mi atarlısın kızenişteyle akşam 1 saat yürüdük serin havada oohhh miss,yürüyüş ayakkabısı aldı da kendisi ona heves etti
he atarlı mtabolizmaa..

yeniyken bol bol yürüt enişteyi..benimkine de aldığımız da yürüdü..şimdi eskidi gelmiyo

sadece kahkülse kestir tamamtutsa tutsa gr tutar..

bence de bennu oyunları alıyodu..ırmakla vay hallerine

aynen doğukan MANÇO olduu için..

hee zor tabee..hele 6-7 aylıkken çok hareketli oluyo bızdıklar..tam mama kaşığını ağzına sokucan sevinçten bi şaplak atıyo kaşığa ya suratına ya etrafa

okaa şaşırtmacaya leptini kaçırmamışın aferin

alla seni kıss insan unutur mu hiçç..iyi gece gelmemiş birileri ziyaretine

harika paylaşım canım..
günaydınn

başarılar canım..ayy ben hürreme de gıcık oluyom beyaa.. ama izliyom
aaa hemen de bozma moralini..okaa iyi sonucun üstüne olur bazen..

Son düzenleme:
.

saçını kestirmezsen sorun yok

kızım hastalık bile adam seçiyoo

ayy seni görmek isterdim plates yaparkene..

sende sosyete ben de sosyete ..ben de dün A101 e gittim kızııımmm ne diyon seeennn
yemediğin şeyler için bravoss
adam dışarı gidelim dedi gitmedin şimdide posta koyuyon

avrupa anadolu hattı

Son düzenleme:
kimsecikler yok..

sabah

ceviz 2 günkurusu

öğlen

3 kaşık patlıcan oturtma
1 kase yoğurt
2 çinekop
acı biber turşusu

sonra da çay içtim..biraz uzanayım yoruldum bugün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…