Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yavaş yavaş kaç ama iyi geceler kayınçom..rüyamızda A101 de buluşalım..

2 no.lu kasaya gel , ordayım ben
Yeterince yavaş olduğu kanaatindeyim
Gittim ben ,
Öptüm cümleten ,
En sevdiğim taş traverten ,
Benden niye kaçıyorsun ki Nurten ...

diye de dörtlük yazdım şuan , gidiyorum Don Juan... Ayyy biri beni durdursun

Nasilsiniz gecmisi okudum ama pc de olmadigimdan topluca alintilayamiyorum idare ediverin. Su survivordeki canavarlar yuzunden canim kahve cektii. Sutlu turk kahvesi yapcaktim ama tirsiyore bu saatte icersem uykum kacar mi ki diye :18:

iç me kıss..leptin kaççakk..

Nasilsiniz gecmisi okudum ama pc de olmadigimdan topluca alintilayamiyorum idare ediverin. Su survivordeki canavarlar yuzunden canim kahve cektii. Sutlu turk kahvesi yapcaktim ama tirsiyore bu saatte icersem uykum kacar mi ki diye :18:

Kaçmaz yavlucum , iç...

anlaşıldı stopp..bence de çıkmalısın artık stop..midenin gurultusu dörtlüğe yansıdı stop..ben de saçmaladım ısstoopp

Ficans Çiğdoo hoşgelmişiniz Birdy san afiyet olsun anacım bari ayran iç yat be yaw iyi geceler

Gecenin son komik hikayesini anlatıp pc yi devrediyim bende.

Annem ananeme gidince ben 78 yaşında hafif bunak orta sağır ileri sabit fikirli babama ve yeğenime bakmak için anneme geldim yiğenim bu sabahki macerasını anlattı sabah babam evden çıkarken kapıyı çekmiş ama çift kilitlerde biri yamulmuş olsa gerek kapı kapanmamış
babamda arkasına bakmadan gitmiş tabii kapı açık yeğende artık kaç saat sonra bilmiyorum apartman merdiveninden inenlerin patır patır ayak seslerine uyanmış bi bakmış kapı açık sonra ilk işi ıphone bilgisayarını ve kendi cüzdanını kontrol etmiş sonra çıkmış gitmiş evladım bizim eşyalarıda kontrol etseydin ya dedim ne dese beğenirsin sizinkilerin modası geçmiş hırsız napsın dedi

Hepiniz öptüm

günaydın kızlar bugün tam dönüş yaptım sayılır.geçmişi çok okuyamadım ama sanırım sıkıyönetim ilan edilmiş:)sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım.şimdide klasik karatay kahvaltımı yapyorum.öptüm hepinizi güzel günler...

one karmaşa o..geçmişler olsun canım..hadi koş kıss..kocişleri yakaladın mı bırakmıycan
karmaşa bizim işimiz
sen de mi atarlısın kızenişteyle akşam 1 saat yürüdük serin havada oohhh miss,yürüyüş ayakkabısı aldı da kendisi ona heves etti
Özlemim okurken yoruldum canım ne çok şey yapmışsın
canım benim hayatım hep böyle ..ama bazen tembelliğe vurduğum da oluyo..eskiden devamlı kadınım vardı rahattım,şimdi hem ben hem çocuklar kadın istemiyolar çok sıkışırsam alıyorum

çiğdeeemmm,dilaraaaa,naber fıstıklargününüz güzel geçsin kaçamak yapmayın inşallah
canım acayip çay istedi,söyliyim hemen kızlar size de içelim
lakin çıkmam lazımhaydi abbas vakit tamam

çiğdeeemmm,dilaraaaa,naber fıstıklargününüz güzel geçsin kaçamak yapmayın inşallah
canım acayip çay istedi,söyliyim hemen kızlar size de içelim
lakin çıkmam lazımhaydi abbas vakit tamam

Günaydıııııııııııınnnnn Senin de hem güzel hem bol leptinli hem kaçamaksız geçsin

Abbasa selam ben de geçmişi okumaya

ohhh ohh sen ne diosun regenim poponda falan hissediyosun hep alt karın mide üst bacak direk benim bugun 5. gün beyaz pantolon giydim açılışı yaptım bugun hiç sallanmadı bacağım desem yeridir yanii

OOOOO Demek o kaaa etkili heeeeee

hahahahahha menunu okuyorum oh oh süper dedim içimden salatalık domates birden papates kızartması geldi hahahahaha CISSSSS bugun hemen yürüyüş vs başka bişey yak onları CISSSSSSS

Eşime yapmıştım dayanamadım ne zamandır da yemiyore Bi da olmaz aplaa

Valla bu karışıklıkta bende kurutabilsem keşke Olmadı kaynanama kurutturucam yine Evdekiler de onn mamülü

Yalnız çok küçük bunlar valla kaşık zor giriyor bir lokmalık. Büyük kurut dicem

Valla benim 5 te yetmez 7 kilom var verilecek

Bende katlanamıyorum o tip programlara, hoş modayı takip etmem hoşlanmam zaten ama genç kızlığımda severdim o ayrı

Ben de önceden katlanamazdım ama şimdi tiyolar almak için izliyorum

Ayyyy çok sinir olunası bir durum yani Geçmiş olsun
Hurmayı ne kaa zaman önce yedim ya. Ramazanda yicem çok severim
Hamarat kadınsın vallaaa

1 saat yürüyüş yaptım,geldim

Valla bunlara bende baktırmadım ya o kadar uzan zaman oluyor ki baktırmayalı :44: Çok merak ediyorum. Buralardaki testlere güvenmiyorum yıllık izinde memlekette falan bi ölçtürücem

Valla o york da azıcık ucuzlasa topicçe yaptırıcaktık ama nerdeeeeeeeee

Kalmaz 3 güne bişey,sen onları halledersin

İnşallah valla kafaya takınca gitmiyo saldım gitii bende ben doğru besleniyim de buna rağmen şişlik mişlik olur da inmezsem en çok yemiveririm bidaha

Ayyyyy köy tavuğuyla nasıl lezzetli olur bu nasıllllllll Teşekkürler tarif için canım

Güle güle kullan canım saçlarını
Menün de çok hoş

Leziz bişeye benziyor. Kaneel sen çok değişik yemekler yapıyorsun ya nerelisin. Bayılıyorum tariflerine

emg elektro magnetik görüntüleme değilmiydi ne iğnesi yapıyolar bende çok biliyomuş gibi dalga geçiyorum bide :26:

Elektomiyografi demek canım Kasların kasılmasını sağlayan elektriksel aktivite incelemesidir.

Enjektör iğnelerinin içine elktriksel iletiyi sağlamak için bir tel yerleştirilmiş. Onu da senin Emg çekilecek bölgene sabitleyip yapıyorlar. Biraz ağrılı tabiki. Ama dayanılmaz değil. Basit minik bi uyuşma gibi düşün. Normalde 30 dakikada bitiriyorlar ama 2 saati bulan EMG ler de olabiliyor. Bulgulara ve hastanın rahat durmamasına bağlı olarak. Sabredip kısa zamanda işi bitirmek en iyisi

Allah şifa versin Kardelenciğim

dimi yaa ..bişeyler yapmazsam olmaz disiplin lazım..ölee kendi bildiğine izin almadan ne saç kestirmesii
zinhar yasaklıyorum..bundan sonra izin alınacak okaaa

Bende kestiricem baaaaneeee Ama ben bütün kilolarını verdikten sonra kestiricem sersumum Kahkül kestiricem de kendüme

Hahahaha Bennu de mi , bayılıyorum ben ona aslında , 4 çocuk doğurmuş yaww valla Amazon gibi kadın , helal olsun

Valla yarısı onun sayesinde götürdüler bide elediler dün gece sümüklü Irmak hiç bişi yapamıyor

Ünlüler çöküş döneminde Gönüllüler yükseliş Of ödüller de değişti Valla sırf ödüller için bile izlerim yane

Ama favorim Doğukancığım. Hem babasından hem orda da çalışkan, yarışlarda da elinden geleni yapıyor e daaa nooolsun

Hastlaığını da korkutup kaçırdın ya helal sana

iyi yapmışın kayınçom..korkutmak lazım bazen..ben de sapıklar gibi eli donunun içinde yatmaktan sıkıldım sonra farkettim ki geçmişş

Çocuğa eli donunda yemek mi yedirdin O kaaa zor mu yaa

Demek yastıkla aldatıyosun he

Şairane komik kıs

iç me kıss..leptin kaççakk..

Kaçmaz yavlucum , iç...

kızın aklı karıştı..alt alata iki zıt yorum..

İçiyim mi içmiyim mi :44: İçiyim mi içmiyim mi İçiyim mi içmiyim mi

En sonunda eğer kahve içersem uykum kaçar => Uykum kaçarsa leptin kaçar = vazcaydım

Annesini nasıl tasvirledi ya

Yiğen çok fenaymış hee
Ama bende yeni geldiğimizde bi kere anahtarı dışarda unutmuştum hem de doğuda
Eşim de korkutmuştu bak çok dikkat et falan filan diye

Ayyyyy sabaha kadar kalmış. Eşimde görevdeydi geldi anahtarla açıp girmeye çalışıyor. Bende bişeyler yiyorum işe gidicem mutfaktayım. Onda anahtar olmadığını da bliyorum. Ayyyy o refleksle elime bi cam vazo alıp koştum hemen kapıya üst kilitleri kilitlemeye çalışıyorum bide elimde vazo elim ayağıma dolaştı gücüm kalmadı. Neyse o ara buda kapıyı açtı (Kapı tutukluk yapıyordu bazen ) kapı açık o ittiriyo ben ittiriyorum. En son açsana hayatım diyince benim bacaklar tutmaz oldu

Bana bir kızdı bir kızdı anlatamam. Sonra ne olur ne olmaz diye kilidi değiştirdik

Selam kızlar çiğdem ne yaptın öyle canım al al bitmiyor dimi geçmiş

kahvaltı

tereyagda peynirli dereotlu omlet 1 domat 1 salat ceviz kırmızı közlenmiş biber pastırma gün kurusu omega 3 ve çay çay çay

Heeee napim birinci bölüm 2. bölüm yaptım artık

Of menüne maşallah canım

Bu arada Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube yaptım ama nefesim kesildi ne kadar çok zorlandım kalbim 250 attı be (Abartıya bak )

Buna başlıyorum bakalım zaten anca 10 günde alışırsın be bunu yapmaya bide 2. videosu varmış :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…