yavaş yavaş kaç amaiyi geceler kayınçom..rüyamızda A101 de buluşalım..
Nasilsiniz gecmisi okudum ama pc de olmadigimdan topluca alintilayamiyorum idare ediverin. Su survivordeki canavarlar yuzunden canim kahve cektii. Sutlu turk kahvesi yapcaktim ama tirsiyore bu saatte icersem uykum kacar mi ki diye :18:
Nasilsiniz gecmisi okudum ama pc de olmadigimdan topluca alintilayamiyorum idare ediverin. Su survivordeki canavarlar yuzunden canim kahve cektii. Sutlu turk kahvesi yapcaktim ama tirsiyore bu saatte icersem uykum kacar mi ki diye :18:
2 no.lu kasaya gel , ordayım ben
Yeterince yavaş olduğu kanaatindeyim
Gittim ben ,
Öptüm cümleten ,
En sevdiğim taş traverten ,
Benden niye kaçıyorsun ki Nurten ...
diye de dörtlük yazdım şuan , gidiyorum Don Juan... Ayyy biri beni durdursun
Kaçmaz yavlucum , iç...
iç me kıss..leptin kaççakk..
karmaşa bizim işimizone karmaşa o..geçmişler olsun canım..hadi koş kıss. .kocişleri yakaladın mı bırakmıycan
sen de mi atarlısın kızyok kıss..benim kadar kaçamak yapanlar yine ben de iyi veriyo. .benim ki yanar dönerli atarlı..bazen sapıtıyo birden veriyo. .amaaannn arkadaşım olsun beyaa. .gr gr da olsa veriyoz buna da şükür..
koş koş enişteyi bekletme
canım benim hayatım hep böyle ..ama bazen tembelliğe vurduğum da oluyo..eskiden devamlı kadınım vardı rahattım,şimdi hem ben hem çocuklar kadın istemiyolar çok sıkışırsam alıyorumÖzlemim okurken yoruldum canım ne çok şey yapmışsın
çiğdeeemmm,dilaraaaa,naber fıstıklargününüz güzel geçsin kaçamak yapmayın inşallah
canım acayip çay istedi,söyliyim hemen kızlar size de içelim
lakin çıkmam lazımhaydi abbas vakit tamam
ohhh ohh sen ne diosun regenim poponda falan hissediyosun hep alt karın mide üst bacak direk benim bugun 5. gün beyaz pantolon giydim açılışı yaptım bugun hiç sallanmadı bacağım desem yeridir yanii
hahahahahha menunu okuyorum oh oh süper dedim içimden salatalık domates birden papates kızartması geldi hahahahaha CISSSSS bugun hemen yürüyüş vs başka bişey yak onları CISSSSSSS
bu yaz bissürü kurutucam valla
he kıss napalım böyle küçük şeylerden mutlu oluyoz bizde
sağol bebemm..gurur duydum kendimle bugün valla
selam canım
inşallah..
yok kıss 58 iyi benceherkesin verilecek 5 kilosu var ne hikmetse.. verelim de kurtulalım beyaaa. .sonrası Allah kerim
Bende katlanamıyorum o tip programlara, hoş modayı takip etmem hoşlanmam zatenama genç kızlığımda severdim o ayrı
selam kızlar,nasılsınız
geçmişe hiç bakamadım...akşamüstü benim ergenyus ile kardeşi olan ön ergenyus anahtarlarını yanlarına almadıklarından okuldan gelince kapıda kalmışlar..beni aradılar acele taksiyle eve geldim..tam kapıya geldik ki anahtarımı temizlikçi kadına bıraktığımı yani yanımda olmadığını farkettim...mecbur eşimi bekledik...şu ana kadar yemek hazırla,yedir,topla,yarının yemeğini yap koy,kadının yerini değiştirdiği eşyaları tekrar yerleştir,çamaşır topla yenisini as gibi sevimli işlerle uğraştım...hala ütüyü yapamadım..şimdi kocişle yürüyüş yapıciiizz..
menüm de şöyle
kahvaltı 08.00 peynirli omlet,domates,1 ceviz,3 kuru kayısı
öğle 13.00 kuru köfte ve salata,1 hurma(ikram kahve yanında)
akşam 18.30 4-5 kaşık fırında patlıcan musakka,1 kase cacık ve 1 avuç çiğ fıstık(bayılıyorum)
canlarım iyi akşamlar hepinize,eşim vazgeçmeden yürüyüşee
1 saat yürüyüş yaptım,geldim
Formatı halletmişim yine :44:
Senin metobolizma niye yavaş bi türlü çözemedik yaff eğer başka bi sağlık prob. yoksa 4 şey diyo Karatay hocamız (sende biliyosun ama yeni gelen vede kitabını okumayan arkadaşlar için bu vesileyle yaziim dedim )
1-İnsülin 5 in üstündeyse
2-D-vitamini kışın en az 50 yazın 100 olmalıymış
3-Gizli besin alerjisi varsa (York testiyle anlaşılıyo biraz tuzlu b test)
4-Demir eksikliği varsa kilo vermek zormuş
Kalmaz 3 güne bişey,sen onları halledersin
TULEN(ÇERKES TAVUK ÇORBASI)
[Pin on Pinterest]
MALZEMELER:
-1 küçük kuru soğan
-1 diş sarmısak
-1 kase dolusu haşlanmış didiklenmiş tavuk göğsü
-1 yk katkısız domates salçası
-1 çay kaşığı toz kırmızı biber
-1 çay kaşığı z.yağ
-az tuz
[Pin on Pinterest]
Kuru soğan ve sarmısak incecik doğranır ve z.yağ ile pembeleşene dek sotelenir.Domates salçası eklenip kokusu çıkana dek beraber çevrilir.Tavuklar ilave edilir ve tel tel olup hafif kavrulana dek karıştırılarak pişirilir.
Üzerine arzu ettiğiniz kıvamı alana dek sıcak su ve baharatlar eklenerek 10dk daha pişirilir.(ben 4 bardak su kullandım.)
Afiyet olsun.
bu aralar pek giremiyorum sayfalar baya birikti
ama okucam bi ara şimdilik menüm
1. öğün=2 yumurta tulum peyniri
fındık tere roka zeytin günkurusu yeşil çay
2. öğün =pirzola 1 but yoğurt çay fındık
3. öğün =2 adet dolma 4 kaşık yoğurt salata
çay bugün çok koşturdum iş güç bi ara vakit buldum saçlarımı da kestirdim
baya hafifledim
iyisinizdir inşallah kızlar hepinizi öptüm byeeee
TAVUK ÇIĞIRTMASI
Bu malzemelerimle 3 kişi rahatlıkla doyacaktır.
MALZEMELER:
-1/2 kg tavuk göğüs(dilimlenmiş,inceltilmiş)
-1 orta boy soğan
-3 yumurta(sabah yediyseniz 1 tam yumurtaya 3 yumurta akı olarak da yapabilirsiniz.)
-2-3 dilim çemensiz pastırma
-arzu ettiğiniz baharatlar
-1 tutam maydanoz
Soğanlar piyazlık doğranır ve kendi suyunda kavrulur.(ben biraz yakmışım:))
Tavuk parçaları üzerine yerleştirilir ve pişmeye bırakılır.
Tersi çevrilir ve dilimlenmiş pastırmalar eklenir.İyice suyunun salıp çekene dek pişirilir.
Yumurtalar çırpılır ve tavukların üzerine dökülür.Üzerine kapak kapatılarak iyice pişirilir.
Maydanozla servis edilir.
Kizceler bu bir yemek oluyor ki sormayin gitsin benden bir tavsiye kori cok yakisiyor ve pismeye yakin da ustune biraz susam serperseniz tadindan balindan yenmez :109:
emg elektro magnetik görüntüleme değilmiydi ne iğnesi yapıyolar bende çok biliyomuş gibi dalga geçiyorum bide :26:
dimi yaa ..bişeyler yapmazsam olmaz disiplin lazım..ölee kendi bildiğine izin almadan ne saç kestirmesii
zinhar yasaklıyorum..bundan sonra izin alınacak okaaa
Hahahaha Bennu de mi , bayılıyorum ben ona aslında , 4 çocuk doğurmuş yaww valla Amazon gibi kadın , helal olsun
Aaa geçmiş olsun muhtarım . Bende de "de Quervain" (amma çok de yazdım ama hepsi de (bu da ) gerekli ) olmuştu , neler yaptım geçmedi sonra çok sıkıldım , "ulan de Quervain geçmezsen geçme , daha da uğraşamam seninle dedim ve tedaviyi reddettim , o da korktu tabe ve iyileşti"...
iyi yapmışın kayınçom..korkutmak lazım bazen..ben de sapıklar gibi eli donunun içinde yatmaktan sıkıldım sonra farkettim ki geçmişş
hee kıss bende kızım yemek yerken eliyle mamayı suratıma yapıştırmasın diye pijamasına sokardım ellerini...
ayy sen de benim gibisin..ben de kocişimi bi yastıkla aldatıyorum..sabah bi kalkıyoz ben enişte ve yastığım..bel fıtığı var ya bende de..
bazen kocişim diyo..al şu sevgilini öte tarafaa
2 no.lu kasaya gel , ordayım ben
Yeterince yavaş olduğu kanaatindeyim
Gittim ben ,
Öptüm cümleten ,
En sevdiğim taş traverten ,
Benden niye kaçıyorsun ki Nurten ...
diye de dörtlük yazdım şuan , gidiyorum Don Juan... Ayyy biri beni durdursun
iç me kıss..leptin kaççakk..
Kaçmaz yavlucum , iç...
kızın aklı karıştı..alt alata iki zıt yorum..
Ficans Çiğdoo hoşgelmişinizBirdy san afiyet olsun anacım bari ayran iç yat be yaw iyi geceler
Gecenin son komik hikayesini anlatıp pc yi devrediyim bende.
Annem ananeme gidince ben 78 yaşında hafif bunak orta sağır ileri sabit fikirli babama ve yeğenime bakmak için anneme geldim yiğenim bu sabahki macerasını anlattı sabah babam evden çıkarken kapıyı çekmiş ama çift kilitlerde biri yamulmuş olsa gerek kapı kapanmamış
babamda arkasına bakmadan gitmiş tabii kapı açık yeğende artık kaç saat sonra bilmiyorum apartman merdiveninden inenlerin patır patır ayak seslerine uyanmış bi bakmış kapı açık sonra ilk işi ıphone bilgisayarını ve kendi cüzdanını kontrol etmiş sonra çıkmış gitmiş evladım bizim eşyalarıda kontrol etseydin ya dedim ne dese beğenirsin sizinkilerin modası geçmiş hırsız napsın dedi
Hepiniz öptüm
Selam kızlar çiğdem ne yaptın öyle canım al al bitmiyor dimi geçmiş
kahvaltı
tereyagda peynirli dereotlu omlet 1 domat 1 salat ceviz kırmızı közlenmiş biber pastırma gün kurusu omega 3 ve çay çay çay
Herkese cümleten günaydın...
Herkese cümleten günaydın...
günaydın canım hoşgeldin çay istermisiniz kızlar (_)c (_)c
Günaydın şeker
isteriz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?