Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Muhtarım döndük biz Hilton'dan
Kızlar 9 Haziran koşusu kapsamında bugün ilk antremanımı yaptım.Eniştenizle gölet mevkii adı verilen gölet mevkiine gittik :52 , neyse orda tartan pist var 1km lik. 4 km antreman yaptırdı enişteniz.Bunun 1.5 km si koşu gerisi hızlı yürüyüş.Sonrasında da 2 km de sallana sallana yürüdüm , yürüyüş yapan amcalara selam verdim , harikasınız falan dedim , gazladım amcaları Sabaha et kesiği olmam inşallah...
Bu arada akşam yemeğim de şöyle oldu :
1 etli biber ,
Yarım etli kabak dolması
1 kaşık buğday salatası
Biraz haşlanmış tavuk eti
1 kaşık bamya
Salata

Canım yine inanılmaz tatlı istiyor , her akşam aynı şey...Buzlukta yaptığım dondurmadan var
Şimdi Survivor.....
Sonra görüşürük...

hoşgeldin kayınçom.

antreman bu adı üstünde önce antre sonra man şeklinde ikiye bölmüşün..iğğğrençççimmm
hiltonun menüsüne bayıldım..fikis menüydü galiba

kıss iki işi bi arada yapamıyon mu..ben de seyrediyom survivor ı

Doğduğumda ramazanın 1. günüymüş zaten birdycim taaam hemen ona başlıyorum

Kıslarrr kıslarr survivora bakıyorum bende ama spor da yapmam gerekiyor napsam bilemedim kim elendi bakim olmadı öyle başlim :26: Bide adet olcam bikaç güne ruh halim o biçim bi kızgın kumlarda bi serin sulardayım az önce hüngür hüngür ağlıyodum şimdi sizin mesajlarınızı okuyorum sırıta sırıta birazdan yine ağlarım kedi tüylerini mesele edip sabah kalktım tartıldım 1 gram bile verememişim bi postada ona ağladım ayyy yazık kokoşa ya valla acındım kendime

motivasyonu bozmak yok.bu beslenme şeklinde duraklamalar oluyor bu çok normal..hele regl iken..

çok hızlısınız yetişemiyorum hızınıza daha geçmişi okuyamadım
sabah=tatil nedeniyle geç kalktım 2 öğün yaptım
1. öğün=2 yumurta tulum peyniri zeytin domates salatalık 1 adet şeftali fındık 1ince dilim tahinli helva
2. öğün= 1 tabak taze fasulye salata yoğurt
çay bol limonlu su
sörviver izlemece gönüllüleri tutuyom byeeee

Döv ya döv Gider inşallah insan çok üülüyo gerçekten. Wc de yok tabiki

Başladık yine kaçırmaya yaaa

sorma canim yaa... verecek kilo azaldikca sanirsam disiplin de azaliyo silkelenip kendimize gelmemiz lazimmmm

Kizlar ben Seferberlik ilan ediyorum .. Bu ay bu kalan 5 kilo gidecek !!!!!!!!

Simdi cikiyorum maalesef film izleyecegiz .. Sonra yine uyrarim sizlere iyi sohbetler .. Dedigimi dusunun .. Su son 5 kilodan hep birlikte kurtulalim

gitsin artik yaa su bi türlü gitmeyen son bes kilo hayir yani amacim öyle dal gibi de olmak degil benim boyumda olup da 51 kg olanlar var yaaa ben bi türlü 62ye felan düsemiyorum daha önceki diyetlerle de 68e kadar gelmistim ama tekrar aldim hepsini... insallah bu sefer kurtuluruz yaaa

6 lı rakamlar darısı bana inşallahhhhh .. Kilo vermem durdu yaa gram gram gidiyodum ne güzel .. almadım ama veremiyorumda kaldım öyle 73.0 da offfff

geliriz kuzum geliriz... ama zaman alacagi kesin yaaa cigdosa da dedigim gibi, verilcek kilo azaldikca zorlaniyoruz burda da spor yaparsak bu da ise yararsa ooohhh misss ben yapiyordum biraktim maalesef, ama gercekten ise yariyor, kendimden biliyorum... hadi bakalim toplayalim kendimizi verelim kilolari

öfff yedim de yedim yedim de yedim gıtlıktan çıkmış gibi abur cubura dadandım şimdi midem bulanıyor ara ara bu yeme krizlerine giriyorum ne yapacağımı bilemiyorum off bilenler bişi söylesin bana yaa önce yiyorum sonra pişmanlıklar yaşıyorum artık psikolojik sağlığımdan şüphe ediyorum iğneoyam sence napiim ben psikiyatra gitmek istemiyorum bunun için

canın bişeyler yemek istediğinde sıcak suya bir dilim limon varsa 1-2 yaprak tane nane koy iç canım keser yeme istediğini

Seninki benimkinden aşağı kalır değil yani koptum burda ya

Ayyyyy ne kaaa güzeeeelll maşallah Ben de bu sonbaharda başlıyorum inşallah

Canım karatay uyarlayarak yapabilirsin bence. Sürekli aynı şeyler yendiğinde vcut kilitliyor kendini işte bu bilinen bir gerçek

Kizlar ben Seferberlik ilan ediyorum .. Bu ay bu kalan 5 kilo gidecek !!!!!!!!

Çok gaza geldim kıs Bende varıııım

bıktım anacım yaa ben beyaz tenliyim tüylerim de kara kara bi de çoklar nefret ediyorum her ay ağdaya verdiğim parayı biriktirsem şimdiye gitmiştim ya kurtulcam bu iğrenç şeylerden

Tam laserlik işte seninki

Valla bende karbeyazım ama tüyler hafif sarımsı yaa jiletleyeceksin bir iki ay dediydi de ondan ertelediydim bende yazın nası jiletliyim beeee Artık sonbahar-kış sezonu başlatacam

sorma makbuşum ben de beyazım çok,bir iki tane çıksa hemen göze batıyoerkek olaydık da kıllı mıllı yaşasaydık ne güzel

Ay bende diyom ki bi kutu olsa içine girip çıksak acısız sızısız kıl mıl kalmasa 3-5 seansa da razıyım kız

Hatta kocalara da uygulasak da belki evi daha az süpürürüz

:13::13::13::13::86::86::86:

iiğrençç oliyii..bacak kıllarıı..eşime bigün gizlice ağda mı yapsam

Gizlice Ağdaaa Kız bana da anlat nası olcak bu gizli ağda işi

Valla adam sağlam yatar deli kalkar

Hadi bakalım kız herkes gaza gelince bende geliyom

kocaları yolma operasyonu

Bu gün 74.500'ü gördüm bana göz kirpti. Mutluyum. :)

Hadi bakalıııııııımmmm İnsan beklediği rakamı görünce gerçekten çok seviniyo değil miiii

sorma canim yaa... verecek kilo azaldikca sanirsam disiplin de azaliyo silkelenip kendimize gelmemiz lazimmmm

Valla ben bugun silkelenir gibi oldum galiba snaırsam 1 saat yürüdüm ve kaçamaksız oldu akşam yemeğim. Ama bu hafta kaçamak yapmamama rağmen yine aldım. Heralde bugday şşişirdi beni. Neyse artık veririz ya nasılsa kaçamak yapmadım ama sınırdayım. Çok yiyesim var böyle abur cubur.

09:00 İlaç

8 tane fndık

13:00 Kahvaltı

2 çeri domates
2 kk peynir
6 siyah zeytin
1 kase maydonoz
2 dilim kavun
4 ceviz

18:00 Akşam

1/2 tabak Közlenmiş patlıcan
2 közlenmiş yeşil biber
3 dilim domates

Bu ara bende aburcubur istiyorum nedense ya Ama az kaldı ya hedefe ve tatil zamanına o yüzden kendimi tutuyorum.

tabiki ister canım abur cuburu akşam menün az olmuş canım pek tutmazki

Makbuş , Çiğdem uyumadınız mı kızlar hala ? Hadi ben boş adamım oturuyorum....

tabiki ister canım abur cuburu akşam menün az olmuş canım pek tutmazki

Arkadaştaydık canım ya bna uygun bunlar vardı. Akşam yemeğini birlikte yedik Farkındayım az oldu. Bideeee niye canım istiyor bu ara, çünkü miktarları azalttım. Kilo veremiyorum diye. Belki bununla da alakalı. Bakalım artık. Atlatmaya çalışıyorum :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…