cnım bana biraz bilgi verir misin fiyat nedr acıdı derken ağdadan da mı çok acıyo :26::26::26::26:ben de istiyom bi atanayım hemen ilk maaşla lazere gitcem
bak ama öle böle diill dayak manyağı yapalım kaçamak yapanı..
kıss millet ilk maaşıyla telefon,kıyafet filan alır sen lazere mi gidicen
ben varım,dayak manyağı yapın beni
ben varım,dayak manyağı yapın beni
bıktım anacım yaa ben beyaz tenliyim tüylerim de kara kara bi de çoklar nefret ediyorumher ay ağdaya verdiğim parayı biriktirsem şimdiye gitmiştim ya kurtulcam bu iğrenç şeylerden
sorma makbuşum ben de beyazım çok,bir iki tane çıksa hemen göze batıyoerkek olaydık da kıllı mıllı yaşasaydık ne güzel
yaparım yavrumm sen iste.. ama sende beni yap oldu muuu uleyn mazoşistmiyiz neyiz..
yaparım yavrumm sen iste.. ama sende beni yap oldu muuu uleyn mazoşistmiyiz neyiz..
sorma makbuşum ben de beyazım çok,bir iki tane çıksa hemen göze batıyoerkek olaydık da kıllı mıllı yaşasaydık ne güzel
ben bugün bişiler yemeyi planlıyom hep aklımda sınavlardan galiba aklımda duracağına midemde dursun yarından itibaren beni de dövün
:13::13::13::13::86::86::86:anlaştık patron
aman be onların da iğrenç bi de heryere dökülüyo o daha da kötü evi sabah süpürüyorum misafir gelcek diye erkek arkdaşlar geldiyse bi de yazsa sonra akşam her yer küçük küçük kıl tüy
bence sen o aklında olanı yedin bile(ya da yiyorsun..)
bak bugün son ama...yarın yokk ..okaaa
:13::13::13::13::86::86::86:
iiğrençç oliyii..bacak kıllarıı..eşime bigün gizlice ağda mı yapsam
aman be onların da iğrenç bi de heryere dökülüyo o daha da kötü evi sabah süpürüyorum misafir gelcek diye erkek arkdaşlar geldiyse bi de yazsa sonra akşam her yer küçük küçük kıl tüy
iiğrençç oliyii..bacak kıllarıı..eşime bigün gizlice ağda mı yapsam
kız nerden biliyonpüfff yakalandım bi taraftan size yazıp bi tarafdan yiyom abur cuburlarımı tamam bugün son
heyt ulen yarın dan itibaren sıkı yönetimi başlatıyorum perşembe son sınavımdan sonra spora da gidiyorum. bu ayın son kaçamağını da balo günü yapıyorumonu da önceden bildiriyorum ve temmuzun 5 i olan cuma da yani doğum günümden ve kpss den
bir gün önce tamı tamına 60 kilo oluyorumkararlıyım imza heyyt gaza geldim
mıhtarlar bilir...o suçluluk hissini bilirim hissettim..
hadi bakalım hep beraber hep beraber..:13::13:
valla yap yap da gizlisi nasıl olur bilmem narkoz verirsin gerçi sen adamaanca öyle hissetmez
he yaaa yer yer küçük küçük kıl oluyo
sersumum eşime teklif ediyorum ağdayı ama kabul etmiyiii
parola sersem şafak bi operasyon mu yapsak gıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?