Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kokoşum annen seni Kadir gecesi doğurmuş.Niçün dersen , ben eskilere bakmaya çok üşenirim , genelde okumam ama bugün 2 sayfa geri gidesim geldi de tesadüfen gördüm .Heh , ben işte o Ripped in 30 Daysi yaptım.Ona takıl , 4 program var , hepsi birer haftalık.Haftada 5 ya da 6 kez yapılacak sonra bir sonraki haftaya geçilecek.Allah bacaklarına zeval vermesin diyorum Kokoşum...

Bende iyiyim Sersumcugum tesekkurler .. Eve tikildim kaldim bu gun hava inanilmaz kotu yagmurlu tum gun yagdi durdu .. Bende evde kalip tum ev islerimi haftalik yemeklerimi utumu yatagimi herseyimi yaptim.. Vallahi spordan daha fazla yoruldum
oh canım maşallah ellerine sağlık..bahane olmuş işte ne güzel bitirmişsin işlerii
Sersumum bacım afiyet olsun....
Nasılsın datlum görüşemiyoruz kaç gündür
özlettin bidenem..
ben iyiyim misafirlerin varmış..temizlik yapılmış..hamarat hatunn

Vaaaay güzeller n'aber , nasılsınız , Leylakım sen nerelerdesin gene ?

ne şanslı kızmış şu kokoşş..biz geçmişi önüne sereriz gör diye..

oh canım maşallah ellerine sağlık..bahane olmuş işte ne güzel bitirmişsin işlerii

özlettin bidenem..

Buarada 2. Lazer seansimi da yaptirdim. Kadin dediki bacaklarin icin 3. seansa gerek yok 1. seansdan 1 hafta bir kese yaptim hepsi dokulmustu sonra 2. seansi 6 hafta sonra yaptirdim neredeyse % 70 i gitmisti hic cikmadi sonra neyse 2. yi yaptirdim 3. ye gerek yok dedi .. Bikini bolgem de ise durumlar yari yariya azaldi .. ve koltuk altlarim onlarda %70 diyebilirim ama garanti olsun diye 3. seansa koltukalti ve bikini icin gidecegim. .. ama bu seansda inanilmaz acidi yaw

Vaaaay güzeller n'aber , nasılsınız , Leylakım sen nerelerdesin gene ?

haftasonu misafir vardı gelemedim bebişimsen nasılsın birdycim

Leylakcigim da buradaymis nasilsin canim ? Hosgelmissssin ..Karatay Nasil gidiyor ? gidiyor mu ?? Takildik kaldik 7 lerde .. bi 6 lari goruyoruz bir kaybediyoruz 2 ileri 5 geri .. hadi bakalim hayirlisi :89::92::92:

iyiyim kaneelcim sen nasılsın?
karatay iyi gidiyo da eskisi gibi uzun süre kaçamaksız sürdüremiyorum be bacımtam takıldık valla,birkaç ay 60 ı gördük sonra yokyaz geldi napıcaz böyle bilmem:26::26:

özlettin bidenem..

beni dondurma bozuyoo:18::18::18:

nekaa güzel canım..gözün aydın darısı başıma 3 seansta şipşak ne güzel..

ayyyyyy canim sormaaa ne olcak bilmiyorum yaz geldi kapida ben tam 1 ay sonra tatile gidecegim .. Onun icin bu gunlerde daha da dikkat ettim 5 kilo falan versem tam super olacak ama tik yok tik in t si bile yok canim yaaa ..

Az once bile kendimi Kadinlar klubunde Esfane sok diyetlere bakarken buldum .. Dusunuyordum karataya mi uygulasam ne yapsam .. olmuyor olmuyor bu kalanlar gitmiyorrrr

küstük te nooldu he söyle nooldu..:86::86::86::89::89::89::89::82::82:
ne çektik bee

aynen ya,5 kilo versem bende bırakıcam korumaya geçicem.60 da gözüm yok yani
dikkat etsem 5 kiloyu 1 ayda veririm ama eski iradem yokçok kızıyorum kendime çooook

ne şanslı kızmış şu kokoşş..biz geçmişi önüne sereriz gör diye..
He valla muhtarım , sen iyiniyetinin kurbanı oldun
Ohhh gözün aydın Kaneelcim.Bikini bölgesi felaket a-cı-yoooo...Ayyyyy aklıma geldi şimdi de , ıyygggg....
Çok iyiyim Leylakım , hasretinden başka derdim yoktur

alındık,küstük ve de çok üzüldük demi sersumum:86::86::86:

küstük te nooldu he söyle nooldu..:86::86::86::89::89::89::89::82::82:
ne çektik bee
Hakket çok çektiniz be yaww

Kızlar bu arada Makbuş alıntı konusunda da benimle aşık atmaya kalkmış galiba

aynen ya,5 kilo versem bende bırakıcam korumaya geçicem.60 da gözüm yok yani
dikkat etsem 5 kiloyu 1 ayda veririm ama eski iradem yokçok kızıyorum kendime çooook

hadi canim bi gayret edelim verelim bu ay son 5 kilomuzu ??? Destek sart canim .....................

Kızlar biz yemeğe gidiyoruz , gidiyoruz derken sanki dışarı çıkacakmışız gibi bi anlam kayması olmuş , gidiyoruz dediğim mutfağa gidiyoruz manasında
Sonra görüşmek üzere...

Kizlar ben Seferberlik ilan ediyorum .. Bu ay bu kalan 5 kilo gidecek !!!!!!!!

Simdi cikiyorum maalesef film izleyecegiz .. Sonra yine uyrarim sizlere iyi sohbetler .. Dedigimi dusunun .. Su son 5 kilodan hep birlikte kurtulalim

Çok iyiyim Leylakım , hasretinden başka derdim yoktur

hadi canim bi gayret edelim verelim bu ay son 5 kilomuzu ??? Destek sart canim .....................

verelim canım benim,1 ay sıkalım dişimizi gitsin şu 5 kg

Kızlar biz yemeğe gidiyoruz , gidiyoruz derken sanki dışarı çıkacakmışız gibi bi anlam kayması olmuş , gidiyoruz dediğim mutfağa gidiyoruz manasında
Sonra görüşmek üzere...

afiyet olsun şekerim

Son düzenleme:

cnım bana biraz bilgi verir misin fiyat nedr acıdı derken ağdadan da mı çok acıyo :26::26::26::26:ben de istiyom bi atanayım hemen ilk maaşla lazere gitcem

He valla muhtarım , sen iyiniyetinin kurbanı oldun

bu bana ders olur gariii

makbuş bugün seni bile geçti yanee

Sonra görüşmek üzere...

dedim hiltona falan neyim mi gidiyonuz..ee satış çok önemli ..kanıyordum valla
afiyet olsun balımm..

Kizlar ben Seferberlik ilan ediyorum .. Bu ay bu kalan 5 kilo gidecek !!!!!!!!

Simdi cikiyorum maalesef film izleyecegiz .. Sonra yine uyrarim sizlere iyi sohbetler .. Dedigimi dusunun .. Su son 5 kilodan hep birlikte kurtulalim

verelim canım benim,1 ay sıkalım dişimizi gitsin şu 5 kg
]

bak ama öle böle diill dayak manyağı yapalım kaçamak yapanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…