- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
evet canım biraz ööle olmuş
ya benim anlamdığım bişi var kaçamak yapmaığım ve dün akşam 1 tabakcık patlıcan yemeği ile yetindiğim halde bugün +500 gr olmuşum sinir oldumakşam sekiz falandı yemek yediğimde sanırım ondan oldu bundan sonra benim kuralım akşam altı
neyse hanımlar bugün ders çalışmam lazım artıkyeter çok salladım şurda son sınavlarım
valla nasıl beceriyorum şu mesajın içine dalmayı ben de anlamadım
ee hakkenten sona kaldın naapalım
makbuşa da çekirge olarak ders vermek gerek zannumca
bu gece kaçırma sakın leptini
bugün tayinler açıklandıı artık biz girdik tayin potasınaaa..oleyyyyhayırlısıyla 1 yıl kaldııı
buradan giden herkesin 1. tercihi çıkmışş bakalım seneye bize noolacak:18::18:
güzel bir hafta diliyorumm..
kahvaltımı yaptım takılıyorum..
sabah
pastırmalı omlet
peynir zeytin
salatalık domates
ceviz
omega3
çay çayyy
biliyom canımcım.Ay evde işler yoğun ondan ötürü beya saatin farkına varmıyorum bazenMakbuşa da verirken bende dinleyecem
Ooooooooooooo hadi bakalımmmmmmmmEskişehir yazın
biliyom canımcım.sen bitir işleri sonra yakalarsın leptini..
e izle bakalımm
ah keşkem ah keşkemm
Yazın kızım ilk tercihe gelyomuş gelir belkiTak fişi bitir işi olacak bu gidişle her geç yattığım gün +700 olcksa yandım yandıııımmm Erken kalkıp işleri erkenden bitirip yatmaya çalışıcm artık böylece dezavantaj duruunu avantaja çevirmiş olcam
hayırlısı olsun canım .Rabbim gönlüne göre versin...bugün tayinler açıklandıı artık biz girdik tayin potasınaaa..oleyyyyhayırlısıyla 1 yıl kaldııı
bugün tayinler açıklandıı artık biz girdik tayin potasınaaa..oleyyyyhayırlısıyla 1 yıl kaldııı
bizimkilerin işi karışık canım..boş kadro olması lazım..eskişehir hava gözüküyor..kara olursa yazıcaz tabiisii..hayırlısı bakalım..heran herşey değişebilir 1 yılda..
evet canım erken kalk ta bitirmeye çalış gece ye kalma
Günaydın...
Cumartesi:
Erkenden annemdeydim. Ablamda geldi. Annem abimle birlikte kalıyor. Hep beraber ailecek güzel bir kahvaltı yaptık. Sıfır kaçamaksız. Daha sonra akşama kadar ful temizlik yaptık. akşam eve yürüyerek döndüm 3 km falan yürümüşümdür tahminen... Akşamda koca bir kase yoğurdun içine 5 tane kurt üzümü attım yedim... güzel bir gündü...
Pazar:
Kahvaltım kaçamaksız gayet güzel oldu. Bu seferde kendi evime giriştim. Ev halkı cenazeye gitti. Kızçelerimde parka indi.Evde yapayalnız kaldım. Böyle bir yalnızlık bir yıla yakındır görmemiştim. bana yaramadı. Dolapta dondurma vardı onu yedim... iki gofret yedim.komşum kurabiye yollamış 6 tane ondan yedim. en sonda bir tane halley yedim. :18: :18: :18: :18:
Midem bulandı resmen...
Akşamada bir kase yoğurda beş tane kurt üzümü attım yedim...
pişmanmıyımpek o duygu yok içimde...
sıkı durun esas haber şimdi...
Bu sabah dedimki bu kadar yemenin üstüne dur bi tartılayım...
79,8
kızçeler 7li rakamları gördüm sonunda , nasıl oldu bilemiyorum. Sanırım metabolizmam kafayı yedi...
selam canlarım ben geldimayyy ne çok özledim kıss sizi
ilk defa bildirim yapamadım cuma günü eksik hissettim kendimi vallagerçi sadece yarım kilo vermiştim..reglime birkaç gün var ve ben son derece şişim,haftasonu yediğim dondurmalar da eklenince artıda başladım haftaya ama benim regl şişliği çok fenadır,öyle böyle değil
geçen hafta denetim dolayısıyla yoğunluk had safhaya ulaştı..ne eve bakabildim ne kendime..spor hiç yapamadım,haftasonu da hep dışardaydık,ara ara işyerine gelmek zorunda kaldım yinedün kızların hurçlarını döktüm yazlıkları çıkarıp kışlıkları koyayım diye ama toparlamam gece yarısını buldu...ev berbat ....çamaşır yıkanacak,yıkananlar toplanacak,dolaplar düzenlenecek,yemek yapılacak vs vs...akşam ütü yapıp ince ayar çekicem eve ve yarın bir kadın çağırıp temizleticem,sonra Allah kerim...
sizler de iyisinizdir inşallah...
harikasın canım..zupperr yaniiGünaydın...
Cumartesi:
Erkenden annemdeydim. Ablamda geldi. Annem abimle birlikte kalıyor. Hep beraber ailecek güzel bir kahvaltı yaptık. Sıfır kaçamaksız. Daha sonra akşama kadar ful temizlik yaptık. akşam eve yürüyerek döndüm 3 km falan yürümüşümdür tahminen... Akşamda koca bir kase yoğurdun içine 5 tane kurt üzümü attım yedim... güzel bir gündü...
Pazar:
Kahvaltım kaçamaksız gayet güzel oldu. Bu seferde kendi evime giriştim. Ev halkı cenazeye gitti. Kızçelerimde parka indi.Evde yapayalnız kaldım. Böyle bir yalnızlık bir yıla yakındır görmemiştim. bana yaramadı. Dolapta dondurma vardı onu yedim... iki gofret yedim.komşum kurabiye yollamış 6 tane ondan yedim. en sonda bir tane halley yedim. :18: :18: :18: :18:
Midem bulandı resmen...
Akşamada bir kase yoğurda beş tane kurt üzümü attım yedim...
pişmanmıyımpek o duygu yok içimde...
sıkı durun esas haber şimdi...
Bu sabah dedimki bu kadar yemenin üstüne dur bi tartılayım...
79,8
kızçeler 7li rakamları gördüm sonunda , nasıl oldu bilemiyorum. Sanırım metabolizmam kafayı yedi...
amin canımhayırlısı olsun canım .Rabbim gönlüne göre versin...
ah kıyamam özlemim kartalım.selam canlarım ben geldimayyy ne çok özledim kıss sizi
ilk defa bildirim yapamadım cuma günü eksik hissettim kendimi vallagerçi sadece yarım kilo vermiştim..reglime birkaç gün var ve ben son derece şişim,haftasonu yediğim dondurmalar da eklenince artıda başladım haftaya ama benim regl şişliği çok fenadır,öyle böyle değil
geçen hafta denetim dolayısıyla yoğunluk had safhaya ulaştı..ne eve bakabildim ne kendime..spor hiç yapamadım,haftasonu da hep dışardaydık,ara ara işyerine gelmek zorunda kaldım yinedün kızların hurçlarını döktüm yazlıkları çıkarıp kışlıkları koyayım diye ama toparlamam gece yarısını buldu...ev berbat ....çamaşır yıkanacak,yıkananlar toplanacak,dolaplar düzenlenecek,yemek yapılacak vs vs...akşam ütü yapıp ince ayar çekicem eve ve yarın bir kadın çağırıp temizleticem,sonra Allah kerim...
sizler de iyisinizdir inşallah...
hakkınızda hayırlısı olsun sersumumbiz daha hiç istediğimiz yerde çalışamadık amma işin tuhafı gittiğimiz her yeri de sevdik
kolay gelsin canım sana daİç güveysinden hallice canımOlsun beyaaa hemencecik olur. Benimde şuan kirliler yıkanıyor. Tülleri çıkardım onlar yıkanacak. Ev süpürülecek. Çok işim var çok
ah kıyamam özlemim kartalım..biz de seni özledik bidenem..dur öpemm umarım denetim iyi geçmiştir.. hadi geçmiş olsun
hepimiz şiştik desene..benimki bitti ama şişkinliği sürüyo..cumaya umarım geçecek..
oh maşallahın var hatuunn..hem işte hem evde..benim de çok işim var ama yapasım var mı dersen nerdeeeee
işte böylesağol canumm
en önemlisi o zaten sevmek..
hoşgeldin canım..ellerine sağlık..yürüyüşe akşam çıkamıyomusun daha serin olur..artılar diyetin vazgeçilmezleri zatenSelamlar kıslar ben geldim,nasılsınız bakem?
benim haftasonum çokk yoğun geçti gelemedim o yüzden.misafir de vardı bugün tüm evi temizledim yineyürüyüşe çıkamadım daha ama bakalım sıcak olsa da öğleden sonra çıkabilirim.haftasonu kaçamak da vardı+ bugün regl günüm mutlaka yürüyüş yapmam gerek...
aktardan doğal katkısız elma sirkesi aldım. 3-4 gündür sabah kalkınca bir bardak suya 2 yemek kaşığı katıp içiyorum. Diğer sirke gibi mideye dokunmuyor ama çok kötü kokuyor...
Birde taze polen aldım. Kızlara vermek için... Bende günde yarım tatlı kaşığı yiyeceğim...
hafta sonu düğünümüz var
kıyafet aldım mint yeşili ve lacivert
çok güselll
selam kızlar
kahvaltı
2 az haşlanmış yumurta közlenmiş kırmızı biber ceviz zeytin ezine peyniri gün kurusu omega3 ve çayy
kardeşiminde kıbrısa çıkmış tayini temizlik yapan bayanlar kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?