Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yesinler diye elimizden geleni yapıyoruz geçenlerde çöp şişe taktım tavada pişirdim pek memnun kaldılar

köfteyi bazen şekilden şekile sokuyorum ergenyus bazen nazlanıyor içine bazen biber salçası koyuyorum

Biber salçasını çok çok severim bende koyarım köfteye, hatta ramiz köfte gibi bazı köfteciler tabağın yanına 1 kaşık biber sosu koyar ya işte onada bayılıyorum bide tukaşın paprikasını bi ara ekmeğe sürer süre yerdim ama sonra çok katkılı olduğunu öğrendim şimdi kendim yaz sonu taze kırmızıyı rondodan çekip buzluğa atıp arada öyle kullanıyom

Normal köftede sevmiyomusunuz sarmısağı :44: ızgaraya ekmek oluyomu :44:

Normal köftede sevmiyomusunuz sarmısağı :44: ızgaraya ekmek oluyomu :44:

yok canım bizimkiler sevmiyo sarımsağı sucuk gibi oluyor diyolar..ızgarada ekmek koyarım ama çok az..kekik ççok yakışıyor..bizimkiler onu mutlaka istiyor.

damak zevki işte..herkesin farklı..

kırmızıyı biraz yaglayıp fırında közlüyorum sonra dolaba koyuyorum yeşil biberleride öyle yapıyorum pek iyi oluyor bu sene teyzem patlıcan yaptı şişelere koydu ondan yapacagım patlıcanı biberleri közledi tencereye koyup zeytinyag domates maydanoz koydu sonra şişeledi çok güzel oldu yerken içine ceviz ve istege göre peynir koyuyorsun gece gece amma yemek muhabbeti oldu

aynen canım ben de acıktım:18::18:..yatayım bariii

yemeğe lezzeti veren yağ bence de yağsız bişeye benzemiyor..

aynen katılıyorum yagın iyiyse yemekde güzel oluyor

bina ne güzel sessizdi 2-3 gündür yandaki vahşiler geldi bina yıkılıyor resmen

kızlar ben çıkıyorum..nasıl uyuyacaksam bu muhabbetin üstüne

hepinizi öptüm...kahvaltıya burdayım

kesinlikle iyi geceler canım bende yatayım bugün hiç ders çalışmadım evde olunca hep böyle oluyo yarın erkenden kalkıp kütüphaneye gidicem öptüm hepinizi

Daha önce yazmıştım senin tarifi ama uzun zamandır köfte yapmadım ya hazır inegöl yada sucuk aldım ama bundan sonra kendim yapcam inşallah

Uff şimdi anlaşıldı neden iddialı olduğun maşallah diyim bende yeşillikleri sirkeli suda bekletip elimle parçalarım, bir arkadaşımda yemiştim aynı seninki gibi bide badem ve kuru siyah üzüm koymuştu çok güzeldi yaa ama malesef ben yeşillik yıkama konusunda tembellikten az yaparım çeşitlerde az oluyor tabisi düşünün kış boyunca 2-3 kere ıspanak yemeği yaptım daha çok körpe ıspanakla salatasını yaptım o daha temiz oluyor kolayıma geliyo diye

enemmm kıslar çok sevdiğim şeyleri konuşuyozz..acıktım yaww...:18::18::18:

Git su iç, dişini fırçala mıhtar sonra vicdan azabı çektirme bise :18:

yesinler diye elimizden geleni yapıyoruz geçenlerde çöp şişe taktım tavada pişirdim pek memnun kaldılar

Valla ben bugün balık yediremedim hamburger yedi malesef

valla haklısın bi takla atmadığımız kalıyor..

Ve yinede zor oluyo beğendiremiyos off

bugün yeğenim gine bendeydi
çocuk aburcubur manyağı benimde gözüm dönmeye başladı ama
çiziyle günü kurtardım lakin öğlen 4-5 saat arası bozuldu yediklerim
sabah=2 yumurta tulum peyniri 10 adet zeytin çay fındık
öğlen=düzensizdi saat 2 gibi çizi çerez çay 1 adet but biraz saçma oldu ama
akşam =yeğenime yemek yedireceğim diye aç kaldım 3 kaşık taze fasulye açıııııııııııııııııııııım
bi daha yemedim leptini kaçırmayayım diye biraz önce 1 büyük bardak ayran içtim sefam olsun
bol bol limonlu su içtim bu ara taktım sıkılmış limonu kabuğuyla sürahi değilde taze taze büyük bir bardağa koyuyorum
aroması gidene kadar su ekleyerek içiyorum
sizler naptınız hatunlar geçmişi okuyamadım yarın okurum inşallah çocuk çok yordu beni çocuk bakmayı unutmuşum ya
bide erkek ya düz duvara tırmanıyo yaavvvv hala olmak kolay değil tabi çok yorgunum kızlarr hemen yatıcam
bol leptinler iyi geceler canlarım

Sağolasın bacım , eniştene ilettim çok mütehassıs oldu O da göbekli falan ama koşuyo valla , yaman bi çelişki ama Ahu Tuğba'nın deyimiyle hakiki gerçek

Eniştem on numara adam yaaaa Benim saha meraklısı da biraz örnek alsa iyi olur işi gücü maç yetmiyo geliyor bide evde pc de oynuyo Hakiki gerçek diyodu demiiiii Ahhh nostalji oldu

Ay soğan bana da öyle yapıyor yaaa. Dereyi içsem yine doymuyorum suya

Hehehe çok hamarat de mi Yok canikom , zıpkına karşı o , hiç bulaşmaz o işe...Dalışını yapar-çıkar

Yılın eniştesi seçildi Aman dalıp çıkarken dikkat kulağa amaaannn çeken bilir bacııııım

Kız sizin bahçeye filan gece girmeyelim valla bizi cansız hedef sanmasın :18::18::18: Abooowww :83:

salatalar benden üstüme kimseyi tanımam yiyenlerde bu nasıl salata derler herşeyde malzeme çok önemli

Bi de zeytinyağlı biber dolması yapiim , içimden geldi

Kızlar ben kaçıyorum harbiden...Öptüm hepinizi...

Kızım siz ne kaaaa beceriklisiniz yahu Aboooo bana ayak işleri kalmış hep sona kalan dona kalır

Pif Nokto salataları yıkadıktan sonra kurutma dimiiiiiii o zaman çok lezzetli oluyor sosunu döküp biraz bekletince annemden kaptım bunu da

aynen katılıyorum yagın iyiyse yemekde güzel oluyor

bina ne güzel sessizdi 2-3 gündür yandaki vahşiler geldi bina yıkılıyor resmen
gürültücü ve pis komşulardan nefret ederimmm
kesinlikle iyi geceler canım bende yatayım bugün hiç ders çalışmadım evde olunca hep böyle oluyo yarın erkenden kalkıp kütüphaneye gidicem öptüm hepinizi
hani sen kütüphaneye gidiyodun kaçak
cümleten iyi geceler allah rahatlık versin

yap canım kolay ve güzel oliyii..

yok yok yemedim bişeyy

evet zor beğeniyo keratalar

neyse yine de ucuz atlatmışın canım..

vukuatsız uyunmuştur arz ederim

ee hakkenten sona kaldın naapalım
makbuşa da çekirge olarak ders vermek gerek zannumca

bu gece kaçırma sakın leptini

valla nasıl beceriyorum şu mesajın içine dalmayı ben de anlamadım

cicim yazının sonundaki [/QUOTE] in sonuna yazıcan yazcaklarını bukaa

Son düzenleme:
bugün tayinler açıklandıı artık biz girdik tayin potasınaaa..oleyyyy hayırlısıyla 1 yıl kaldııı

buradan giden herkesin 1. tercihi çıkmışş bakalım seneye bize noolacak:18::18:

güzel bir hafta diliyorumm..

kahvaltımı yaptım takılıyorum..
sabah

pastırmalı omlet
peynir zeytin
salatalık domates
ceviz
omega3
çay çayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…