Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Güzeller ben kaçıyorum , hepinizi çok çok öpüyorum ve şahane bir hafta diliyorum...

Sağolasın bacım , eniştene ilettim çok mütehassıs oldu O da göbekli falan ama koşuyo valla , yaman bi çelişki ama Ahu Tuğba'nın deyimiyle hakiki gerçek

Maşallah göbekli amma hem koşii hem dalıyii hemide evişlerinde mikemmel

Bozcaada da balık yakalamışmıydı dalınca, zıpkınla falan ?
O diş fırçalama öyyle çok iişe yarıyor ki Bnde çay istiyorum ya bize yok mi yok miiiiii :18: gidip yeşil çay yapim bari kendimeee

Evet bide soğan yemek benim çok işime yarıyor hem susatıyor hemde ne hikmetse tok tutuyorki pek açlık hissetmiyorum :128:

Hemen yolliyim ama benimki siyah çaydı yaf sen yeşil istiyosun galba :44:

Başüstüne ve bilmukabele Valla köfteyi ben de çok iyi yapamam ama enişteniz köfte konusunda jidden çok başarılıdır.Izgara diye yağlı aldım kıymayı ve enişten el değdirmeden mutfak robotunda yaptı köfteyi.Hem yumuşak hem lezizdi.Ben genelde lezzetsiz yapıyorum niyeyse
Sıcak , çok rutubetli ve çok basınçlı bi hava var.Kafam patlıcak gibi benim de...

selam kızlar muhabbetniz bol olsun

yürüyüş duş falan derken anca bu saat oldu şimdide çay keyfi bugün deli gibi tatlı yemek istedi canım 2-3 gün kurusu ile atlattım

Hehehe çok hamarat de mi Yok canikom , zıpkına karşı o , hiç bulaşmaz o işe...Dalışını yapar-çıkar

Bende 30 day shred yaptım az önce ama daha yıkanmadım reklamı bekliyorum çok heycanlı survivorr

Cicim n'asılsın ? Bu kelem muhabbeti evvelden bi tur daha dönmüştü , o bakımdan ben aydınlatayım seni = lahana :)
he benden ötürü dönmüştü
eniştemin ellerine kollarına emeğine sağlık..
arada ben de eşimin zerosunda 1-2 yudum alıyom
sen müthiş kadınsın canım..3 km vaawww

Sağolasın bacım , eniştene ilettim çok mütehassıs oldu O da göbekli falan ama koşuyo valla , yaman bi çelişki ama Ahu Tuğba'nın deyimiyle hakiki ge rçek
.
Köfte nasıl olmuştu? yağlı kıymayla ızgara daha iyi oluyomuş doğrumu :44: ben pek beceremiyorum ama eskiden hep yağsız yada az yağlı kıyma ile yaptığımdandır
:
burda hep yağsız kıyma veriyolar..en sonunda kasaba kızdım ya köftelerim kuru kuru oluyo yağlı ver diye..ne bileyim abla herkes yağsız istiyo dedi..şimdi alıştı köftelerime tat geldi beyaaa

Son düzenleme:

Ayyy bana bide senin usul kırmızı lahana salatası tarifinide verirmisin onuda merak ettim deniyim hepsini

Aynen aynen hem köfte hemde kafa patlama konusunda bende öyle sanki günlerce beynim yorulmuş uyku düzensizliği yaşamış gibiydim ama şimdi iyiyim hem yürüdüm hem hava serinledi ondan galba . bi dahaki gelişinde köfte tarifini isterim enişteden selamlar hürmetler böle on parmakta 10 marifetli enişteye

İyi akşamlar tatlım yarından itibaren bol bol koşucan ya şimdiden kolay gelsin emeklilikte bende katılcam size inşallah
Katıl canımcım , şahane olur valla , bayılırız Heee tembelliğe de fena alıştım , nasıl koşucam bakalım

yürüyüş duş falan derken anca bu saat oldu şimdide çay keyfi bugün deli gibi tatlı yemek istedi canım 2-3 gün kurusu ile atlattım
Hoşgeldin güzellik , benim de canım çok tatlı istiyo dünden beri ve ikame olarak yeşil biber yiyorum , ne alaka , kel alaka tabe
hahahahahha hakiki gerçek haaa sen beni öldürceksin ayol

Hehehe ben diil Ahu Aplan

bir dahakine bende deneyim evlerde mis gibi olmuş ellerinize sağlık canım :13::13:

selam canım maşallah iyi atlatmışsın tatlı krizini bir çoğumuz gibi bende malesef dondurma ve bitter çiko yedim

Hehehe çok hamarat de mi Yok canikom , zıpkına karşı o , hiç bulaşmaz o işe...Dalışını yapar-çıkar

Kıyamam ne yufka yürekliymiş eniştemiz ateşsiz silahlara bilem karşı şiddete karşı yada hayvansever galba :44:

Bazı kasaplar ben yağsız istedikce niye diye sorardı ve ben köfte de yapcam deyince abla olmaz bak yağlı olması lazım dediklerinde kolesterol yüzünden diyodum bence ordaki kasaplarda artık alışmış millet böyle istiyo diye yağsız veriyolar

Hehe sen mi sormuştun kelemi
Köfte benim kanayan yaram muhtarım

He , enişten ikimize birden köfte tarifi versin , ben 10 kerede 1 kere ancak güzel yapabiliyorum...

evet bencede ondan..daha karatay hocamın tüm sağlıklı yağları yiyin kolestrol diye bi hastalık yoktur sözü tam oturmadı

Şuan eniştenle beni kopardın valla , anırarak gülüyoruz....Ateşsiz silahlara karşı ama tüfeği var Gerçi henüz ava gitmişliği yok , daha ziyade cansız hedeflere ateş ediyo
Heee kasaplar hep der "köfte yağsız olmaz diye" , ben de pis pis bakıp "biz yağlı yemiyoruz" derim sonra da lastik gibi köfteler imal ederim.Bi nev'i kasap laneti galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…