Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kokosbukız pardon çiğdeme cevap verim derken seninkini nasıl aldım ben de bilmiyom bu arada bnim bölüm de psikolojik danışmanlık ve rehberlik

ü
ben de bu aralar lahmacun detoksuna başlamak istiyorum iyi sonuç alan arkadaşlar var dı sanki
hee başla başla
Sersumcan Kiskandim tabi hih :18: cok komik dimi hahahaha valla hala o polislere aciyorum hahaha iyi oldu ama cocuklarin kotu seylere yonelmesi yrine oyuna yonelmesinden memnun kaldim. Ama polisler zavalli kalde bninle ayni fikirde miyfi bilemicem

merhaba kizlar ..
gec yattim gec kalktim guzel ve kacamaksiz bir karatay kahvaltisi yaptim.. bir Samsunlu olarak bir turk ve ATATURK sevdalisi olarak ..

Herkezin , Genclerin ve Kendini herdaim genc hissedenlerin 19 mayis genclik ve spor bayramini en icten dileklerim ile kutlarim. !

bu arada aksam yemeklerimi de hazirladim.
firinda kiymali karnibahar ( ismi oyle kaldi Sersumcan gibi hepsini bi tencerede yaptim ...
kirmizi kelem salatasi ( anneler gununde esimin aldigi yeni dograyicim ile yaptim mukkemmel oldu molunix iniz varsa atin kizlar :) phlipsinki harika :) ben molunixi arkadasima verdim

hee başla başla

Maşalllaaaaahhhh Bu ne hız Ben daha ne yapcağımı tasarlayamadım bile

e bizim evlerde de var kuzum birer tane cocuk

canim iyi macera olmus gece gece size...

ben yapıyorum 2. günüm bugun şimdi survivor a bakıyorum bitsin yapıcam hemen ilk 10 gün level 1 i yapıyoruz youtube dan aç 30 day shred level 1 yaz 27 dk bişi 5 dksı zaten soğuma hareketleri

canim rica etsem bana link atarmisin özelden

lahmacun iyi fikir
bugün tüm işler erkenden bitti yemeklerde hazır
kabak dolması yogurt bulgurlu yaptım kabaklarda değişik yuvarlak top gibi ilk defa aldım

evdekilerede cıss mamalar yaptım
oh ellerine sağlık..

senin de ellerine sağlık kuzuum..evde 2 dene var 1 dene daha alırsam beni topa tutar bizimkiler..eskisin biraz bakarız

hafta sonu ful kaçamak oldu nooluyo banaaa

2. öğünüm güzel başladı

buğdaylı yeşil mercimek salatası
sonrası 4 sigara böreği
2 tane elmalı bisküvili tatlı

bu akşam 3 km yürünecek okaaa

Yaparsan yiyorsun kuzum ya Dolaptan çıkarmaya korkuyorm bn kurabiyeleri

09:40 İLAÇ (Bugun geç kaldım )

4 tane ceviz

12:00 Kahvaltı

Yarım salatalık
4 tane ceviz
3 çeri domates
3 zeytin
2 kk peynir
3 fincn siyah çay
17:30 Akşam

1 kase tarhana çorbası
5 yemek kaşığı haşlanmış buğday
1 kase yoğurt
Bol limonlu yeşil salata

Son düzenleme:

Aslında baya kaçamak yapasım vardı bugun sabahtan ama içimdeki o his kayboldu inşallah markete gitiiğimde şeytana uymam

Yeşillik kalmamış gidip alcam da

evet haklısın canım..yapınca dayanamıyorum:18::18::18:..offf neyse olan oldu önümüzdeki maçlara odaklanalım..

Evet canım sıkma canını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…