- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
Tam Türkçesi = Yanların
Yanların böööle sımsıkı olur , taş gibi olur
Dün leptin kaçmasın diye 23 te yatağa girdim neyse tam dalıcam uyumaya Gs Şampiyon olduğu için sevgili taraftar bebeler dışarılara dökülmüş. Davullu zurnalı güm güm gümÖnce bu saatte olmaz ki dedim sonra baktım haklılar yani coşku yaşamak için bide çocuklar yani Bir fenerli olarak kıskanmamalıydım Neyse camdan izlemek için kalktım yatakta sinir olacağıma izleyim dedim Bir de baktım polis karakolunun demirlerine tırmanmışlar "emniyet dışarı ,emniyet dışarı" diye sloganlar atıyorlar Neyse önce şaşırdım sonra polis ekibi geldi bi tane şikayet ediyorlr gençler sessiz olalım dedi hoparlörle Onlar da polis aracının etrafını sardı arabayı sallıyorlar Zavallı polisler çıkamadı tabisi Bu arada da bebeler "Komser dışarı komser dışarı" demeye başladı Gençler ne istiyorsunuz dedi içindeki polis Bişeyler söyledi çocuklar duymadım. Sonra işte aracın içindeki polis "yapınca dağılcaksınız söz mü" dedi.( Bu arada salladıkları için de sesi parça parça geliyo) Hep birlikte sööööözzz dedler Neyse Polis ekip otosunun içinden anons ediyo "Sarıııı -Kırmızı - En büyük - Cimboomm"
Eşim de gs li camdan bakıyo ama görmeniz lazım gülmekten gözlerimden yaş geldi yaSonra çocuklar yie arabayı salladılar o coşkuyla polis yine anonsta tamam gençler söz verdiniz sözünüzde durun deliknlı gibi hadi bakalım gençlik atesşi dağılın
Hala gülüyorum ya yazarken ağzım kulaklarımdaVideoya çekmediğime bin pişmanım
Eki Görüntüle 715542
ezine peyniri ceviz zeytin 2 yumurta pastırma 3-4 çilek bi o kadarda kiraz gün kurusu omega 3 ve çay çay
kızlar günaydın sabah sekizde kalktım bişi yiyesim gelmedi şimdi kahvaltı yapıyom daha elim ayağım titremeye başladı vllaah bu finaller insanı açlıktan öldürür
doğrudur canımhee sersum can onu biliyorum sen dogru tarif etmissin bacimya bi kac gun yaz hairligi kilo vermek icin yapmayacgim sadece biraz detox atabilmek adina sivi agirlikli besleneyim dedim yahu simdi buldum netten 2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
2 salatalık
8 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
4 kaşık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.
Bu bir günlük kür, 2. gün tekrar taze hazırlanacak.
Yag ve tuz eklenmeyecek .
canım gözden kaçmıştır..Ama ama daha öncede iki mesaj yazdimdi
dondurma yedim :18::18::18::18:
zaten bitek siz doldurabilirsiniz bu boşluğuuÖncelikle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun
Sersumcan Amirin behsatın bitmiş beya boşluğuna talibiz kk olarakKaynanamın evini keserim valla hele bana öyle muamele yapmaya kalksın yer değiştiriveririm kalır küçücük yerde Ayrı eve çıkcanız demek hee Pekiiii Bırdy hamur detoksu yaparken sen napcan anacım
:
Dün leptin kaçmasın diye 23 te yatağa girdim neyse tam dalıcam uyumaya Gs Şampiyon olduğu için sevgili taraftar bebeler dışarılara dökülmüş. Davullu zurnalı güm güm gümÖnce bu saatte olmaz ki dedim sonra baktım haklılar yani coşku yaşamak için bide çocuklar yani Bir fenerli olarak kıskanmamalıydım Neyse camdan izlemek için kalktım yatakta sinir olacağıma izleyim dedim Bir de baktım polis karakolunun demirlerine tırmanmışlar "emniyet dışarı ,emniyet dışarı" diye sloganlar atıyorlar Neyse önce şaşırdım sonra polis ekibi geldi bi tane şikayet ediyorlr gençler sessiz olalım dedi hoparlörle Onlar da polis aracının etrafını sardı arabayı sallıyorlar Zavallı polisler çıkamadı tabisi Bu arada da bebeler "Komser dışarı komser dışarı" demeye başladı Gençler ne istiyorsunuz dedi içindeki polis Bişeyler söyledi çocuklar duymadım. Sonra işte aracın içindeki polis "yapınca dağılcaksınız söz mü" dedi.( Bu arada salladıkları için de sesi parça parça geliyo) Hep birlikte sööööözzz dedler Neyse Polis ekip otosunun içinden anons ediyo "Sarıııı -Kırmızı - En büyük - Cimboomm"
Eşim de gs li camdan bakıyo ama görmeniz lazım gülmekten gözlerimden yaş geldi yaSonra çocuklar yie arabayı salladılar o coşkuyla polis yine anonsta tamam gençler söz verdiniz sözünüzde durun deliknlı gibi hadi bakalım gençlik atesşi dağılın
Hala gülüyorum ya yazarken ağzım kulaklarımdaVideoya çekmediğime bin pişmanım
ayyy benimde öyle stresten varya ölücemmmm kurdeşen dökcem dersler yüzünden bitsede kurtulsak yaaa
senin de son senen mi cicimayyy benimde öyle stresten varya ölücemmmm kurdeşen dökcem dersler yüzünden bitsede kurtulsak yaaa
ben de bu aralar lahmacun detoksuna başlamak istiyorum iyi sonuç alan arkadaşlar var dı sankidoğrudur canım
canım gözden kaçmıştır..sayfalar çok hızlı ilerliyor..
zaten bitek siz doldurabilirsiniz bu boşluğuu
valla sen yaparsın
ne kıskandın mı cicimm..bulurum bi detoks ben de
ayy çok güldüm..
kolay gelsin canım..
senin de son senen mi cicim
ben de bu aralar lahmacun detoksuna başlamak istiyorum iyi sonuç alan arkadaşlar var dı sanki
valla anladım beni finallerden ziyade okulun bitmesi fikri yoruyorevet son senem evin içinde pesimist pesimit geziyorum :18:
valla anladım beni finallerden ziyade okulun bitmesi fikri yoruyorbu zamana kadar geçtiğimiz finalleri şimdi de geçeriz ne de olsa
senin hangi bölümdü
benim 2 üni aynı anda aktüerya okuyorum biticek , bide açık öğretim bankacılık :18:
Sersumcan Kiskandim tabi hih :18: cok komik dimi hahahaha valla hala o polislere aciyorum hahaha iyi oldu ama cocuklarin kotu seylere yonelmesi yrine oyuna yonelmesinden memnun kaldim. Ama polisler zavalli kalde bninle ayni fikirde miyfi bilemicem
Kokosbukiz valla oyle canim gelmiyo gelmiyo kacmaya pek merakli ama bu leptingec yatinca kaciveriyo
benim 2 üni aynı anda aktüerya okuyorum biticek , bide açık öğretim bankacılık senin bölümün ne ?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?