Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sen bi öğren fiyatını , zannetmem çok pahalı olacağını.Bizimkiler de gazeteden gelmiş , para vermedim gerçi ....

burda orjinal dvdler felan pahali oluyo canim yaa, hem trye gitcem biliosun bana her kurus lazim o da var yani

hoşgeldin canım kaçamak yapmadığın için kutlarım seni maşallahın var :13::13::13:

hoşgeldin marim..ah kıyamam çok yoruldun valla..o filmi ben de merak ediyorum..izliycemcem çıkmışsa

hosbuldum kizceler .. vallahi izlenecek bir film ciktigimda hala agliyordum harikaydi vallahi onumuzdeki hafta yine gidecegim.. Leo nun da hani ayri bir yeri hep var kalbimde eniste de farkinda bunun biraz kizgin biraz saskin filme aglama diyordu en son

baharatlı olandanmı canım 1 silme çay kaşığı zerdaçal zencefil ve tarçın o kadar
sagol sersum can diger baharatlisi ne oluyor neler kaciriyorum ben ???????

bırak kayınçom roberti koşş kaldır popuşu ne varsa evdeki eniştede var..
ihale bana kaldı yane

sagol sersum can diger baharatlisi ne oluyor neler kaciriyorum ben ???????
baharatlısı yemeklerden yarım saat önce yenilecek 1 er silme çay kaşığı zerdeçal zencefil ve tarçını 2-3 kaşık yoğurda koyuyorsun canım

sen benim dediğimi mi sormuştun..farkında olmadan doğrusunu mu tarif ettim

kızmayın ama ayran olan biraz tırt pek fazla bi yararı yok diğerinide ara ara yapınca iyi oluyor gerçi sizler şiştiniz ama biz alışkın oldugumuzdan baharatlara

yoo haklısın bence de tırt okaa eziyete deymez..

kızlar ben de çıkıyom..gözlerim pörtledi..hepinize iyi geceler bol leptinler..

hee sersum can onu biliyorum sen dogru tarif etmissin bacim ya bi kac gun yaz hairligi kilo vermek icin yapmayacgim sadece biraz detox atabilmek adina sivi agirlikli besleneyim dedim yahu simdi buldum netten 2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
2 salatalık
8 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
4 kaşık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.

Bu bir günlük kür, 2. gün tekrar taze hazırlanacak.

Yag ve tuz eklenmeyecek .

kizlar ya konusu gecmis bu Jillian Michaels videolari konusunda beni de bilgilendirin lütfeeeeennnnnnn 30 gün kalmisken trye yapayim yaaa birdy ciiiimmmmmmmmm yavrum sen yapmissin bunu galiba yanlis anlamadiysam

ben yapıyorum 2. günüm bugun şimdi survivor a bakıyorum bitsin yapıcam hemen ilk 10 gün level 1 i yapıyoruz youtube dan aç 30 day shred level 1 yaz 27 dk bişi 5 dksı zaten soğuma hareketleri

Son düzenleme:
Herkese günaydın canlarım ,

Hepinizin 19 Mayıs Atatürk'ü anma , Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor ve daha nicelerine aydınlık sabahlarda kavuşmamızı diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…