mia farrow muş izlemedim..yok ben okaa yaşlı değil mişim üzgünüm kayınçom..
Sen bi öğren fiyatını , zannetmem çok pahalı olacağını.Bizimkiler de gazeteden gelmiş , para vermedim gerçi ....
baharatlı olandanmı canım 1 silme kaşık zerdaçal zencefil ve tarçın o kadar
hoşgeldin canım kaçamak yapmadığın için kutlarım seni maşallahın var :13::13::13:
hoşgeldin marim..ah kıyamam çok yoruldun valla. .o filmi ben de merak ediyorum..izliycemcem çıkmışsa
Niyeee mesajlarımi gormuyosunuuuuz
Niyeee mesajlarımi gormuyosunuuuuz
çok sıkıcı oluyo be kuzum..yaziim yine de..
sabah klasik karatay kahvaltısı
sonra ayran içinde yeşil mercimek ,bulgur veya buğday 4 er kaşık 2 litre ayrana katıp öğün olarak içeceksin..hadi kolay gelsin
sagol sersum can diger baharatlisi ne oluyor neler kaciriyorum ben ???????baharatlı olandanmı canım 1 silme çay kaşığı zerdaçal zencefil ve tarçın o kadar
bırak kayınçom roberti koşş kaldır popuşuValla eniştenden gayrısı kalmamış aklımda , filmi de hatırlamıyorum , sadece enişteni beyaz takım elbise ve fötr şapka ile hatırlıyorum.
Bu arada evdeki enişten yürüyüşe götürüyo beni zorla.Popomu kaldıriim de gidiiiim bi zahmet , sonra görüşürük
ihale bana kaldı yane
hosbuldum kizceler .. vallahi izlenecek bir film ciktigimda hala agliyordum harikaydi vallahi onumuzdeki hafta yine gidecegim.. Leo nun da hani ayri bir yeri hep var kalbimde eniste de farkinda bunun biraz kizgin biraz saskin filme aglama diyordu en son
sagol sersum can diger baharatlisi ne oluyor neler kaciriyorum ben ???????
baharatlısı yemeklerden yarım saat önce yenilecek 1 er silme çay kaşığı zerdeçal zencefil ve tarçını 2-3 kaşık yoğurda koyuyorsun canımsagol sersum can diger baharatlisi ne oluyor neler kaciriyorum ben ???????
kızmayın ama ayran olan biraz tırt pek fazla bi yararı yok diğerinide ara ara yapınca iyi oluyor gerçi sizler şiştiniz ama biz alışkın oldugumuzdan baharatlara
kızlar ben de çıkıyom..gözlerim pörtledi ..hepinize iyi geceler bol leptinler..
baharatlısı yemeklerden yarım saat önce yenilecek 1 er silme çay kaşığı zerdeçal zencefil ve tarçını 2-3 kaşık yoğurda koyuyorsun canım
sen benim dediğimi mi sormuştun..farkında olmadan doğrusunu mu tarif ettim
yoo haklısın bence de tırt okaa eziyete deymez..
Biz senle ayrı bi eve çıkalım muhtarım
Yap yap , obliklerin taş gibi olur valla
kizlar ya konusu gecmis bu Jillian Michaels videolari konusunda beni de bilgilendirin lütfeeeeennnnnnn 30 gün kalmisken trye yapayim yaaabirdy ciiiimmmmmmmmm yavrum sen yapmissin bunu galiba yanlis anlamadiysam
obliklerim nerem kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?