Evet ya , başlarsam bırakamayabilirim , çok fenayın Filizim :18::18::18:tatlı mı? azıcık ucunda yisenmiki yok yok sen başlarsan bitirirsin
Canııııım hoşbuldum , n'aber , nasıl oldun tatlım? Çorba bizde yaz-kış yeniyo , bi de tavuk suyu hazır olunca hemen yapiiim dedim ama haklısın hava şimdiden çok sıcakkkk ....Reglim bitmek üzere , onun şerefine yiyesim geldi galibaMini kujuum hoşgeldinmenün güsel afiyet olsun.
Ben sıcaklar bastırdı diye çorba yapmıyorum geç yemeklerinde olabülür tabe, aklına gelen eline ve ağzına gelmesin aman amanregl yakınmı yoksa börek yüzünden mi?
Sağol canım ben baştan 65 e bile razıydım sonra kolayca gidince 60 yapmıştım şimdide menopoz yüzünden 57-58 hedefledim ki hırslanıyim yoksa şımarıyom
ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın bol leptinlerrrrrrr
yok canım başla mıyım hiç o şımarıklığımdan olan bir kaçamktı sadecemakbuşum ekmeğe niye başladın belki ondandır
yok canım nerdee terzi kendi söküğünü dikemiyor maalesefBen de korkuyorum muhtarım :18::18::18::18: Sanırım dün akşamki dondurmalı helvanın izdüşümü bu...Bakalım atlatabilecek miyim
Heee tevekkeli kısın psikolojisi çok sağlam , okulunu okumuş netekim
Oyyy kabak hiç tok tutmaz kiiiii , en tok tutmayan yiyeceklerin başında kabakla-bamya vardır
Ben de menapoz olucam bikaç yıl içinde.İnanılmaz kalınlaştırıyo insanı.Benim abimin eşi dal gibiydi.2 doğum yapmış olmasına rağmen 36 beden etekler belinden düşerdi.O bile kilo almış biraz (normal insan boyutuna gelmiş aslında) , "n'aparsam yapiim belli bi kilonun altına inemiyorum" dedi. Bu hormonlar yaktı hepimizi valla
haklısın bacım bende menopoz falan olmadan kilo işini bitireyim diyorum iyiki karatayı tanıdım beslenme şekline de çok alıştım bende tiroitten dolayı zorlanıyorum vericez bacım başka yolu yok
makbuşum ekmeğe niye başladın belki ondandır
Ah canım tiroid problemide zorluyormuş ilaç kullanabilenler bi derece daha şanslıymış , ilaçın faydası olmayan vakalarda ise bayağı zor diye biliyorumİğneoyasıda tiroid den muzdarip üstelik ameliyatda olmuştu ama kaçamak yapmamasına rağmen kilo veremediğini söylüyordu allah şifasını versin her türlü hastalığın
Hem ondan hemde dünki pikniğin detoksunu yapamadı sanırsam galba
Ben çamaşırlarımı asıp gelicem
olacak tatlım merak etmeSağol canım ben baştan 65 e bile razıydım sonra kolayca gidince 60 yapmıştım şimdide menopoz yüzünden 57-58 hedefledim ki hırslanıyim yoksa şımarıyom
:18::18::18:Ben de korkuyorum muhtarım :18::18::18::18: Sanırım dün akşamki dondurmalı helvanın izdüşümü bu...Bakalım atlatabilecek miyim
ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın bol leptinlerrrrrrr
Muhtarım senin mesajını da tıkladım sandım ama tıklamamışım...Bulgurla mercimek günden güne çoğalıyo de miAllahtan her türlü gideri var
yok canım başla mıyım hiç o şımarıklığımdan olan bir kaçamktı sadece
yok canım nerdee terzi kendi söküğünü dikemiyor maalesefama şimdi bölümün kişisel gelişimime faydası olmadı desem o da yalan olur
vallahi ya su gibi geldi geçti napcem bilmiyom açım yaa
sizden utandım kalktım bulaşık mak. ni boşaltıp kirlileri doldurdum..ohh rahatladım
inşallah canım sağolasın ama benim de aklımda nedense hep tatlı şeyler varMakbuşum herkese aynı şeyi tavsiye ediyorum ama saat henüz erken olduğu için yumurta haşla bence.Yanında yoğurtla yersen güzel tutar mideni...
Gelişimine kurban , bitti demek okul , oh gözün aydın , Allahım güzel işler versin inşallah...
şimdiden kolay geleMuhtarım biz de yarın eniştenle temizlik yapıcaz galiba :18::18::18: En son Bozcaada'ya gitmeden yapmıştık , evin hali harap
inşallah canım sağolasın ama benim de aklımda nedense hep tatlı şeyler var
kıslar akşam akşam başıma gelene bakın bugün 2 iskoç battaniye yıkamıştım küçüğü önce büyüğü sonra yıkayıp astım az öncede normal çamşırları asarken bi kot asmamla ip demirinin çivisi çıkmış yuvasından tabii ağır geldi kaldıramadı,allahtan kopup aşağı düşmediler, bende birini balkon demirine diğerinide seyyar askılığa astığım çamaşırların üstüne örtü gibi kapattım kociş de yok ki tamir etsin hoş bu kaa yüklemesiydin diye çıkışıcak ama bende çok biliyosan kendin assaydın diycem
sizden utandım kalktım bulaşık mak. ni boşaltıp kirlileri doldurdum..ohh rahatladım
Muhtarım biz de yarın eniştenle temizlik yapıcaz galiba :18::18::18: En son Bozcaada'ya gitmeden yapmıştık , evin hali harap
evet dogru beslenince öyle tatli tuzlu krizi olmuyor onu ben de farkettim, bu zaten regl öncesi.. e biraz da insanin kendini simartmaya da ihtiyaci var yaaama su kalan kilolari bi vereyim, cips yiycem, coklat yiycem, gofret yiycem, puding yiycem, sütlac yiycem ama hepsini bigünde yemicem tabi, ayni hatayi bi daha yapmam, kilo vermesi cok zor oluyor sonrasinda.. haftada bigün kacamak günü yapcam
geçmiş olsun..neyse kirlenmedi ya buna da şükür canım.. söylenselerde yapmak zorundalar nasılsa
ben 63 ü bi görsem razıyım kız iyi vermişsinistikrarlısın belli takma okadar bide beni düşün 72 ye bile gelemedim
makine yıkadı bitti kirliler lavaboda yığıldı siz habire bişeyler yapıyonuz vesile oldu popomu kaldırdım da yerleştirdim kıss..Niye utanıyon tatlım hepimizin farklı zamanlarda oluyor sen bazen hafta içi yarım günlerde bile temizlik yapıp gidiyodun unuttunmu ben sadece hafta sonu yapabiliyorum başka fırsatım olmuyo biliyosun senin şu an keyif yapma zamanın bence
Kıs siz yokken kim pisletcekti ki evin hali harap bide misafir yada çocuk olsaydı neyse yanii evde fazla durmayın en iyisi batıyo size sanursam galba
bende vallahi bi 65 olayım şekerpare yicem fındız ezmesi bide baklava yicemsonra yine başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?