Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tatlı mı? azıcık ucunda yisenmiki yok yok sen başlarsan bitirirsin
Evet ya , başlarsam bırakamayabilirim , çok fenayın Filizim :18::18::18:
Canııııım hoşbuldum , n'aber , nasıl oldun tatlım? Çorba bizde yaz-kış yeniyo , bi de tavuk suyu hazır olunca hemen yapiiim dedim ama haklısın hava şimdiden çok sıcakkkk ....Reglim bitmek üzere , onun şerefine yiyesim geldi galiba

Muhtarım senin mesajını da tıkladım sandım ama tıklamamışım...Bulgurla mercimek günden güne çoğalıyo de mi Allahtan her türlü gideri var

makbuşum ekmeğe niye başladın belki ondandır
yok canım başla mıyım hiç o şımarıklığımdan olan bir kaçamktı sadece

yok canım nerdee terzi kendi söküğünü dikemiyor maalesef ama şimdi bölümün kişisel gelişimime faydası olmadı desem o da yalan olur

vallahi ya su gibi geldi geçti napcem bilmiyom açım yaa

haklısın bacım bende menopoz falan olmadan kilo işini bitireyim diyorum iyiki karatayı tanıdım beslenme şekline de çok alıştım bende tiroitten dolayı zorlanıyorum vericez bacım başka yolu yok

Ah canım tiroid problemide zorluyormuş ilaç kullanabilenler bi derece daha şanslıymış , ilaçın faydası olmayan vakalarda ise bayağı zor diye biliyorum İğneoyasıda tiroid den muzdarip üstelik ameliyatda olmuştu ama kaçamak yapmamasına rağmen kilo veremediğini söylüyordu allah şifasını versin her türlü hastalığın

makbuşum ekmeğe niye başladın belki ondandır

Hem ondan hemde dünki pikniğin detoksunu yapamadı sanırsam galba

Ben çamaşırlarımı asıp gelicem

detoks beni bozuyor yaa ben diyeti düzgünce uygulayabilsem de detoks şöyle kalsa

Sağol canım ben baştan 65 e bile razıydım sonra kolayca gidince 60 yapmıştım şimdide menopoz yüzünden 57-58 hedefledim ki hırslanıyim yoksa şımarıyom
olacak tatlım merak etme
Ben de korkuyorum muhtarım :18::18::18::18: Sanırım dün akşamki dondurmalı helvanın izdüşümü bu...Bakalım atlatabilecek miyim
:18::18::18:
ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın bol leptinlerrrrrrr

Muhtarım senin mesajını da tıkladım sandım ama tıklamamışım...Bulgurla mercimek günden güne çoğalıyo de mi Allahtan her türlü gideri var

tıklanmış sayıyorum ve cevaplıyorum....evet..

sizden utandım kalktım bulaşık mak. ni boşaltıp kirlileri doldurdum..ohh rahatladım

Makbuşum herkese aynı şeyi tavsiye ediyorum ama saat henüz erken olduğu için yumurta haşla bence.Yanında yoğurtla yersen güzel tutar mideni...
Gelişimine kurban , bitti demek okul , oh gözün aydın , Allahım güzel işler versin inşallah...

sizden utandım kalktım bulaşık mak. ni boşaltıp kirlileri doldurdum..ohh rahatladım

Muhtarım biz de yarın eniştenle temizlik yapıcaz galiba :18::18::18: En son Bozcaada'ya gitmeden yapmıştık , evin hali harap

inşallah canım sağolasın ama benim de aklımda nedense hep tatlı şeyler var

Muhtarım biz de yarın eniştenle temizlik yapıcaz galiba :18::18::18: En son Bozcaada'ya gitmeden yapmıştık , evin hali harap
şimdiden kolay gele bugün daisy süpürgemi çıkardım teyzesi ama pili gitmiş galiba sanursam çok üzüldüm.çok uzun süre şarja takmayınca.bakalım tamgün şarjda kalsın noolcak:18::18::18:
inşallah canım sağolasın ama benim de aklımda nedense hep tatlı şeyler var

kıslar akşam akşam başıma gelene bakın bugün 2 iskoç battaniye yıkamıştım küçüğü önce büyüğü sonra yıkayıp astım az öncede normal çamşırları asarken bi kot asmamla ip demirinin çivisi çıkmış yuvasından tabii ağır geldi kaldıramadı,allahtan kopup aşağı düşmediler, bende birini balkon demirine diğerinide seyyar askılığa astığım çamaşırların üstüne örtü gibi kapattım kociş de yok ki tamir etsin hoş bu kaa yüklemesiydin diye çıkışıcak ama bende çok biliyosan kendin assaydın diycem

geçmiş olsun.. neyse kirlenmedi ya buna da şükür canım..söylenselerde yapmak zorundalar nasılsa

Niye utanıyon tatlım hepimizin farklı zamanlarda oluyor sen bazen hafta içi yarım günlerde bile temizlik yapıp gidiyodun unuttunmu ben sadece hafta sonu yapabiliyorum başka fırsatım olmuyo biliyosun senin şu an keyif yapma zamanın bence

Kıs siz yokken kim pisletcekti ki evin hali harap bide misafir yada çocuk olsaydı neyse yanii evde fazla durmayın en iyisi batıyo size sanursam galba

bende vallahi bi 65 olayım şekerpare yicem fındık ezmesi bide baklava yicem sonra yine başlıcam

Son düzenleme:
makine yıkadı bitti kirliler lavaboda yığıldı siz habire bişeyler yapıyonuz vesile oldu popomu kaldırdım da yerleştirdim kıss..
bu sıralar çok isteksizim ev işlerine karşı canım yaa..mutfak leş oldu buzdolabı silinmeli ben hep bahaneler buluyorum kendimezamanım da var halbuki....havalardan mıdır nedir..

bence de

bende vallahi bi 65 olayım şekerpare yicem fındız ezmesi bide baklava yicem sonra yine başlıcam

Hoş geldin a. Ooo şimdiden tatlıları listelemişin ama inanki bir süre sonra canın çok çektiğinde yediğinde aşırı tatlı gelecek fazla yiyemez olcaksın yani miktarı azalacak zamanla hafif tatlılar yatcek şerbetliler ve pastalar ağır gelcek göreceksin

Kolay gelsin şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…