Valla seni cok iyi anliyorum o tartiya cikip cikip ayni rakami gormek cok can sikici ama sonuc guzel olacak uzun vadeli dusunelim:)))Aynı kilodayım... 100gram bile vermemişim! Çok moralim bozuldu. Reglim falan da yaklaşmadı. Haftaya tsh larıma baktırıcam. Acaba ilaç dozum mu az geliyor diye. Bıktım tartıda 80.4 görmekten. Kabusum oldu ya!
Umarım hepiniz çok güzel kilolar vermişsinizdir canlarım.
Tebrikler:)))) bende istiyom ya:)))Çok mutluyuuummmmmmmmmmmm :124::124::124::124::124::124:
Kilo bildirimim :
rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:72.5
geçen hafta kilo:66.00
bu hafta kilo:64.2
fark:---- 1.8 kg
yüzde:--- %2.72
toplam fark: - 8.3 kg
boy: 1.70
beden: 38-40
Beden ölçülerim
Göğüs:84
Bel :67
Kalça:99
Bacak:58
Kalça küçülmüş memeler küçülmüş bel incelmiş bacak geçen haftayla aynı :124::124::124::124::124:
canım ogunlerıne yogurt ve ayranıda eklersen kg verımıne cok faydalı oluyo ben bu hafta oyle yaptım fark ettı baya
Kısss bu ne azim , valla çok ama çok takdir ettim
tebrik ederim Çiğdem cim :) Azmin zaferi diyorum sana..:)
benim de bu seker sorunu nedeniyle dikkatten dolayı bu hafta aldıklarımı verdim::)
guzel oldu..
sevgiler.
Tebrikler:)))) bende istiyom ya:)))
Beden ölçülerinizi yazın bence çok motive oluyor insan. İlk yazmaya başladığımdan bu yana nerelerimden inceldiğimi görmek beni fazlasıyla mutlu ediyor. Ayrıca selülitlerim de azaldı. Bu hafta kalça ve bacak hareketleri ağırlıklı olarak pilates yapıcam. O zaman belki sıkılaşınca daha ince olur. İncelmek ayrıca motive ediyor bence hem tartı hem o kaçamaklarınızıı ertelemenizi sağlıyor
Sende ölç bak gör kilo vermesen bile incelirsen o da motive eder seni.
çiğdemcim tebrikler kız bravos sana:
Beden ölçülerinizi yazın bence çok motive oluyor insan. İlk yazmaya başladığımdan bu yana nerelerimden inceldiğimi görmek beni fazlasıyla mutlu ediyor. Ayrıca selülitlerim de azaldı. Bu hafta kalça ve bacak hareketleri ağırlıklı olarak pilates yapıcam. O zaman belki sıkılaşınca daha ince olur. İncelmek ayrıca motive ediyor bence hem tartı hem o kaçamaklarınızıı ertelemenizi sağlıyor
Sende ölç bak gör kilo vermesen bile incelirsen o da motive eder seni.
aynen canım sağlık olsun da naapalımbenim kızda hemen hemen yakın seninkine çok abartılı deyil ama 6.sınıfa gidiyo daha yeni başladık yaniiiiii
sabır sersumcum ne yapalım olcek böle be yaaaaa
görüşürüz kendine cici bak
tebrikler canım..harikasınRumuz: NuruDilara
Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2 kg
Geçen hafta : 83,0 kg
Bu hafta : 80,2 kg:118: :118:
Fark : 2,8 kg
..
Canlarım hepiniz günaydın ,
Sizleri çok ihmal ettim , vicdan azabından ölüyorum , hepinizi çok özledim , inşallah herkes sağlık&afiyettedir.
Bozcada tatilinde öküzler gibi yiyip-içtikten sonra geldim-geleli detoksa soktum kendimi.Bu akşam detokstan çıkıyorum çünkü yemeğe davetliyiz.Bilin bakalım kime ? Evet canlarım , bildiniz , tabii ki MuratlaraAynı zamanda fena halde reglim , kilo almış gözüküyorum , sanırım bu yüzden (yani umarım bu yüzdendir).Buna göre bu haftaki durumum :
..
rumuz:leylak84
baş.kilo:91.5
geçen hafta kilo:73.2
bu hafta kilo:72.5
fark:-700
yüzde:%0.95
toplam fark:19
beden:40
arkadaşım benimAynı kilodayım... 100gram bile vermemişim! Çok moralim bozuldu. Reglim falan da yaklaşmadı. Haftaya tsh larıma baktırıcam. Acaba ilaç dozum mu az geliyor diye. Bıktım tartıda 80.4 görmekten. Kabusum oldu ya!
Umarım hepiniz çok güzel kilolar vermişsinizdir canlarım.
harikasın pampişim..kg bıldırımı
rumuzapadiya
gecen hafta:74
bu hafta :72.4
fark:1.6
spor:yuruyus
kg veren vermeyen alan herkesı kutluyorum kendımız ıcın bırseyler yapma cabasındayız bu baslıgın altındayız bu bıle tebrık sebebı bence
Çok mutluyuuummmmmmmmmmmm :124::124::124::124::124::124:
Kilo bildirimim :
rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:72.5
geçen hafta kilo:66.00
bu hafta kilo:64.2
fark:---- 1.8 kg
Beden ölçülerim
:
Tebrikler ciğdemcim.
Az önce uzun yazayım derken sitene düşmüşüm. yazdıklarım boşa gitti. Sen ideal kilona yakın olmana rağmen çok güzel kilo vermişsin. Benim ideal kilom için önümde çok uzun yol var. Hatta ilk hedefim bile ideal kilom değil.
Benimde önümde 4 Mayısta bir düğün vardı o zaman kara iyi gitti ama sonra kaçamak üstüne kaçamak. Tam kilo vermeye başlıyorum yine kaçamak yapıyorum. akşam mesela bir sürü çikolata yedim. Eşim seviyor, oğlumda seviyor mutlaka evde bulunuyor bende kendimi tutamıyorum.
vücut ölçülerini yazmak güzel bende yapıcam.
bi de veremiyom diyodun çiğdoşum..maşallah sanaa...
Sağol canımBenden daha fazla kilo verenler var sakkin sakin yazıp gitmişler bendeki yaygaraya bak
Napim 65 i kıramamıştım bi türlüŞimdi haftaya daha motive girdim önceden olsa cumartesileri kaçamak günü ilan etmiştim kendime nerdeyse
yaygara senin hakkın ne uğraştın be
bende biraz önce vücut kitle indekse baktım bana 52 olman lazım gösterdi
yani kızlık kilom oluyo yavvvv 73.5 şim şu an 20 kiloya yakın yuhhhhhh
ben kaplumbağ gibi ilerlerken yaniii düşünemiyorum
peki bu vücut kitle indeksi doğru oluyormu en fit şeklini yazıyor herhalde
ama ben şöle düşünüyorum zaten sağlıklı beslenmeye devam edeceğiz
nereye kadar inebilirsek okadar
kızlar adıgegupseden haber var mı..liste yapacağını biliyor heralde:44::44::44:
işi yoğun galiba
kızlar maşallahınız var baya gitmiş kilolar bense gr gr giyorum bunada şükür
Yapim ben beyaaayoğunsa gelememiştim garibim foruma zor giriyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?