Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar hepinize

Hemen çıkmam gerek , kısaca bildirim yapıp kaçayım

Geçen hafta 66.9

Bu hafta 67.5

% +++0.896

Valla seni cok iyi anliyorum o tartiya cikip cikip ayni rakami gormek cok can sikici ama sonuc guzel olacak uzun vadeli dusunelim:)))

Tebrikler:)))) bende istiyom ya:)))

Son düzenleme:
canım ogunlerıne yogurt ve ayranıda eklersen kg verımıne cok faydalı oluyo ben bu hafta oyle yaptım fark ettı baya

Evet evet bu hafta keten tohumlu yoğurt da yedim ara ara onun da etkisi olmuştur dimi
Bende düzenli olarak ekleyim bari menüme

Kısss bu ne azim , valla çok ama çok takdir ettim

Eeeee yaz geliyor bırdy cım zaman daraldı oratalara çıkma zamanı geldi Ondan ötürü beyaa

tebrik ederim Çiğdem cim :) Azmin zaferi diyorum sana..:)

benim de bu seker sorunu nedeniyle dikkatten dolayı bu hafta aldıklarımı verdim::)
guzel oldu..
sevgiler.

Evvveeett azmin zaferi oldu. İyi olmuş canım geçen hafta bende almıştım. 63.5 ten 66 ya çıkmıştım.

Bu hafta hem o hemde regl şişkinliği gitii bence hepsi kilo değildir heralde ama incelme de olmuş ölçtüm biçtim kendimi

Tebrikler:)))) bende istiyom ya:)))

Beden ölçülerinizi yazın bence çok motive oluyor insan. İlk yazmaya başladığımdan bu yana nerelerimden inceldiğimi görmek beni fazlasıyla mutlu ediyor. Ayrıca selülitlerim de azaldı. Bu hafta kalça ve bacak hareketleri ağırlıklı olarak pilates yapıcam. O zaman belki sıkılaşınca daha ince olur. İncelmek ayrıca motive ediyor bence hem tartı hem o kaçamaklarınızıı ertelemenizi sağlıyor

Sende ölç bak gör kilo vermesen bile incelirsen o da motive eder seni.

çiğdemcim tebrikler kız bravos sana :

çiğdemcim tebrikler kız bravos sana :

Sağol canım Benden daha fazla kilo verenler var sakkin sakin yazıp gitmişler bendeki yaygaraya bak

Napim 65 i kıramamıştım bi türlü Şimdi haftaya daha motive girdim önceden olsa cumartesileri kaçamak günü ilan etmiştim kendime nerdeyse

Tebrikler ciğdemcim.
Az önce uzun yazayım derken sitene düşmüşüm. yazdıklarım boşa gitti. Sen ideal kilona yakın olmana rağmen çok güzel kilo vermişsin. Benim ideal kilom için önümde çok uzun yol var. Hatta ilk hedefim bile ideal kilom değil.
Benimde önümde 4 Mayısta bir düğün vardı o zaman kara iyi gitti ama sonra kaçamak üstüne kaçamak. Tam kilo vermeye başlıyorum yine kaçamak yapıyorum. akşam mesela bir sürü çikolata yedim. Eşim seviyor, oğlumda seviyor mutlaka evde bulunuyor bende kendimi tutamıyorum.
vücut ölçülerini yazmak güzel bende yapıcam.

benim kızda hemen hemen yakın seninkine çok abartılı deyil ama 6.sınıfa gidiyo daha yeni başladık yaniiiiii
sabır sersumcum ne yapalım olcek böle be yaaaaa
aynen canım sağlık olsun da naapalım
görüşürüz kendine cici bak

Rumuz: NuruDilara
Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2 kg
Geçen hafta : 83,0 kg
Bu hafta : 80,2 kg :118: :118:
Fark : 2,8 kg
..
tebrikler canım..harikasın
alaarrmmm murat alarmı..yine karbonhidrat kürü yapıcan bu hafta o zaman canım ..haftaya kesin -- desin
rumuz:leylak84
baş.kilo:91.5
geçen hafta kilo:73.2
bu hafta kilo:72.5
fark:-700
yüzde:%0.95
toplam fark:19
beden:40
bravo canım
arkadaşım benimüzülmek yok gideeecekkk sabıırr..biliyosun biziii..
harikasın pampişim..
Çok mutluyuuummmmmmmmmmmm :124::124::124::124::124::124:

Kilo bildirimim :

rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:72.5
geçen hafta kilo:66.00
bu hafta kilo:64.2
fark:---- 1.8 kg

Beden ölçülerim
:

bi de veremiyom diyodun çiğdoşum..maşallah sanaa...

kızlar adıgegupseden haber var mı..liste yapacağını biliyor heralde:44::44::44:

Dünkü menüm
11.30
1 muz
1küçük kase kiraz
1 avuç ceviz

14.30
4 kuru kayısı
2 bardak ayran
1 parça krokan

aksam 18.30
balık
salata
toplamda bir avuç iççi kadar çeşitli çikolata

Bugün
11.00
2 Muz
1 avuç ceviz

akşamada mevlide davetliyim
menü malum pilav et ayran tatlı
Ben çok az pilav yemeyi düşünüyorum inşaallah öyle olur.

slm kızlar cok yogundum yazamadım
yaa baskulum bozuldu olculemedım bu hafta kaldı benım olcu garantıye vermem lazım bu ıkıncı oldu en ıyısı yenısını almak bu cm cm olcme olayıda cok ıyı aslında bundan oylede olcecem
ınsallh haftaya kadar bır baskul ayarlayabılırım

Yap canım yap nerelerden gitiiğini görmek çok mutlu ediyor insanı

Bende şaşırdım maşallah diyim. Normalde baya skışıp kalmıştım. Adeta 2 haftadır tıkanmıştım. Saldı vucut kendini sonunda dayanamadı inadıma Ya benim sorunum sıkılaşmak eğer istediğim gibi görünseydim 64 de kalırdım derdim rakamla değil yani. Benim için önemli olan giydiğimde sağımdan solumdan bişeyler çıkmasın orantısız durmasın Zamanla vucut kendini bulacak inşllah
bi de veremiyom diyodun çiğdoşum..maşallah sanaa...

Valla sersumum her gün tartıldım kendime hedef belirledim bu akşam bu kiloyla yatıcam diye

2 hafta verememiştim hatta 65.3 ten 66 ya çıkmıştım ya geçen hafta Ah ben ah. Kaçamaklardan sonra toparladım kendimi ve azmin zaferi Haftaya da aynı zaferi sürdürmem lazım.

yaygara senin hakkın ne uğraştın be
bende biraz önce vücut kitle indekse baktım bana 52 olman lazım gösterdi
yani kızlık kilom oluyo yavvvv 73.5 şim şu an 20 kiloya yakın yuhhhhhh
ben kaplumbağ gibi ilerlerken yaniii düşünemiyorum
peki bu vücut kitle indeksi doğru oluyormu en fit şeklini yazıyor herhalde
ama ben şöle düşünüyorum zaten sağlıklı beslenmeye devam edeceğiz
nereye kadar inebilirsek okadar

Aynen canım aslında o bir aralık beden kitle indeksin 18-25 arasındaysa sağlıklısın demektir. Ama 20 de ben fit ve aşırı tirit gibi zayıf olmaktan kurtulmuş oluyorum 19.7 hedefledim ki kaçamak yaparsam falan 0.3 lük bi payım olsun

Rumuz:borayse
Baslangic tarihi:2013 subat
Baslangic kilo:75
Gecn hafta:73
Bu hafta:71.200
Fark:1.800gr
Tpo fark:3.800
Yas:28
Beden:40
Boy:170
Spor:az az yürüyüş

Rumuz: adigegupse
Başlangıç tarihi : 29/01/2013
Başlangıç kilo : 71,200 gr
Geçen haftaki kilo : 68,700 gr
Bu hafta kilo : 68,700 gr
Fark : 0
Fark yüzdesi : 0
Toplam Fark: -2,500gr
Spor: yok
Boy:1,70 cm
Beden : 40

kızıçeler geldim. inat gibi bugün işler yoğundu anca fırsat bulabildim. en geç bir saate liste hazır olucak. hepinizden çok özür diliyorum geç kalmak istemezdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…